Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

KVIETIMAS

Sveiki, Mylimieji broliai ir sesės,

Ilgą laiką norėjau ištarti šiuos žodžius, tačiau nebuvau tikras dėl visų aplinkybių, bet atėjo laikas kai galiu pasakyti:

Penktadienį - 02.16, 10 val., Lietuvos Edukologijos Universitete, 3 aukšto foje vyks fotografijų parodos „Mes - Gyvi“ atidarymas. Labai apsidžiaugčiau, jei sulaukčiau lankytojų, kurie dvasioje yra tikri sesės ir broliai. Tad kviečiu, būtent vasario 16 d. laiką skirti ne iliuzinei šventei, bet tam tikrai savišvietai ir saviugdai,kuomet galima atsipalaiduoti ir kartu prasmingai praleisti laiką.

Tiems, kurie negalės atvykti:
Fotografijos bus eksponuojamos iki Kovo 9d. Bet kuriuo metu (darbo dienomis nuo 8val. iki 20val. ir savaitgaliais nuo 9val iki 19val.) galite ateiti savarankiškai.

Su Meile, Simas

SimasG
2018-02-12 11:03:49

Komentarai

Vita,
kažkur pradingo dalis teksto, kuris skirtas nuotraukai kurią paminėjai komentare (Rugiai)

neužilgo bus papildyta, o kol kas parašau čia:

Saulė užaugino, prinokino rugį ir subrandino jį. Kai dangus apsiniaukė ir saulė dingo, rugys vis tiek liko savimi. Netapo jis nei kviečiu, nei kokia kita lauko žole. Jis nepamiršo, kitaip ir negalėjo, savo laiko praleisto kartu su Saule ir toks liko iki savo paskutiniosios.

SimasG
2018-02-21 12:03:27



Kada jaunimui leidžiama atsiskleisti tuomet atsistebėti negali jų vidinio pasaulio grožiu.
Tikrai prasmingi yra Žodžiai dainoje, kuri patalpinta mūsų svetainėje: MES TREJYBĖS VAIKAI...

Su meile,

irena1950
2018-02-21 09:04:45



Mielas Simai, tavo nuotraukos iš tiesų puikios. Kai kurias žiūrėdama negalėjau atsistebėti matomu grožiu ir pagalvojau – Ir kaip aš tokių gražių vaizdų nepastebiu? – na, bet dėl to tai ir yra tavo paroda. Ačiū už ją. Ačiū tiems, kas patalpinote ją į svetainę, kad visi galėtume pasigrožėti, o ir susimąstyti.
Man taip pat labai patiko užrašai prie nuotraukų. Ypač prie nuotraukos – Rugiai.

Saulė užaugino, prinokino rugį ir subrandino jį. Kai dangus apsiniaukė ir saulė dingo, rugys vis tiek liko savimi. Netapo jis nei kviečiu,.../ Rye has grew up, gone ripened, and matured because of Sun. When sky gloomed and sun faded, Rye has stayed himself. He didn‘t turned into wheat or any other grass of wild. He didn ‘t forgot, He couldn‘t forget, His time spent together with the Sun and He stayed himself till his end of the days.

Parenkant, o gal ir sugalvojant užrašus prie nuotraukų, bei jų pavadinimus – irgi atsiskleidžia autoriaus įžvalga, vidus. Ir čia galima tik pasidžiaugti.

Telydi jus Kūrėjo Ramybė, Vita

vvita
2018-02-20 23:38:22



Ačiū Simai už nuostabias emocijas. Labai artima tematika mano žvilgsniui ir jausmui. Man patiko gilus ir prasmingas kiekvienos fotografijos aprašymas. Linkiu tau sekmės perteikiant Kūrėją savo darbuose ir seseriškai apkabinu. P.s kaip šaunu, kad patalpinote šią parodą Urantijos svetainėje, čia būtent ta vieta pasireikšti grožiui, kuris yra iš Rojaus Trejybės -Aš Esu. S u Meile,

RASAD
2018-02-20 23:02:03



Ačiū Simai už nuostabias emocijas. Labai artima tematika mano žvilgsniui ir jausmui. Man patiko gilus ir prasmingas kiekvienos fotografijos aprašymas. Linkiu tau sekmės perteikiant Kūrėją savo darbuose ir seseriškai apkabinu. P.s kaip šaunu, kad patalpinote šią parodą Urantijos svetainėje, čia būtent ta vieta pasireikšti grožiui, kuris yra iš Rojaus Trejybės -Aš Esu. S u Meile,

RASAD
2018-02-20 23:01:57



Brangieji,
Simui kilo nuostabi mintis pradžiuginti mus visus savo fotografijų paroda „Mes – Gyvi“, kadangi galbūt ne visi turėsite galimybę atvykti į Vilnių, į Lietuvos Edukologijos Universitetą, kuriame yra eksponuojama jo paroda. Taigi čia, mūsų urantų šviesos svetainėje galite ją gyvai pamatyti, pasigrožėti Simo užfiksuotomis akimirkomis, ir pajausti jų prasmę.
Nuotraukas galite rasti įėję į viršutinėje rožinėje Meniu juostoje esantį skyrelį ALBUMAS, o ten paspausite ant pavadinimo „Simo fotografijų paroda „Mes – Gyvi“.

Pridedu nuorodą:
http://www.urantija.lt/lt/photos/view/31

Su Kūrėjo meile,

Jurgita
2018-02-20 14:52:25



Šiandien mane aplankė didelis liūdesys. Kartu ir nusivylimas savimi ir kitais. Tačiau tai taip pat ir pamoka, kurią privalau išmokti.

Žinoma, jog vasario 16d. yra nedarbo diena ir ne išimtis universitetui, kuris tądien nedirba. Tad norint šią dieną kažką veikti universitete reikia gauti leidimą - dabar jau ne tik rektoriaus, bet taip pat ir direktoriaus (VDU), nes universito valdžios struktūra yra pasikeitusi dėl universitetų susijungimo ir taip pat dar kelis kitus parašus iš kitų valdžios organų - visas biurokratinis organas, kuris smarkiai apsunkina bet kokią veiklą, net ir tą, kuri yra nukreipta šviesos link. Tačiau apmaudžiausia yra tai, jog žmogaus iškeltas ego, nepasitikėjimas kitu stabdo visą veiklą. Apmaudu, kada yra įsispraudžiama į tam tikrus „taisyklių“ rėmus, o tiksliau bereikalingų suvaržymų, kurie vadinami akademiniais reikalavimais ir tokie rėmai žmogų tiek suspaudžia, kad jis nebegali, nebeturi jėgų iš tų rėmų išeiti.

Darbo vadovė, kuri pasiskyrė vadovauti parodos organizavimui nesutiko leisti nedarbo dieną, jai neesant susiburti žmonėms į parodos atidarymą. Kadangi universitetas yra viešoji įstaiga - valstybinė institucija, tad viskas turi būti oficialu - tad privalo vykti darbo dienomis ir tuo labiau ne šventinėmis. Taip pat privalo būti atsakingas asmuo, kuris užtikrintų tvarką. Man tokie argumentai nesudarė jokio tvirto motyvo, kodėl negalima? Atrodo, jog kažkas tyčia stengiasi tau uždėti tramdomuosius marškinius, kad tu negalėtum elgtis laisvai, taip kaip tau atrodo tinkama. Ir niekaip nesuprantu, kodėl žmogus save taip sureikšmina, jog jam privalu būti ten kartu - galbūt ne tik tvarkos prižiūrėt, bet svetimus nuopelnus prisiskirti sau? Kai nereikia pajudinti nė piršto, o štai MANO STUDENTAS, koks gabus.

Tačiau tiek pat ir mano nepatyrimas šiuose reikaluose - organizavimo, prisidėjo prie tokių nesklandumų. Kai viduje tylomis jaučiu mintis, jog ne viskas yra aptarta, o per ilgai delsti nesinori, kai visi klausimai yra sprendžiami iki paskutinės dienos, tuomet priežasties - veiksmo - pasekmės dėsnis būna labai aiškiai suvokiamas. Kai ne viskas iki galo padaryta, tuomet viskas sklandžiai neveikia, o kas yra ne pagal Kūrėjo - Rojaus Trejybės - AŠ ESU valią, tai to tiesiog nėra.

Tad tai ir pamoka man, kaip svarbu yra ne tik jausti vedimą, bet ir atsiduoti tam vedimui. Pamoka, kuri vis dar yra įsisavinama, kad stiprėčiau ir tobulėčiau, ir Kūrėju pasitikėčiau vis labiau.

Apgailestauju dėl to, kad per mano nepatyrimą, parodos atidarymas neįvyks. Dėl parodos likimo dar pranešiu.

Su Meile, Simas

SimasG
2018-02-13 20:00:15



Mielas Simai, ačiū už informaciją, ir ypač už nuoširdų pakvietimą į šią parodą, apie kurią aš pirmą kartą išgirdau daug anksčiau Rojaus Trejybės-AŠ ESU šventovėje.

O mano įsitikinimu labai svarbu kitiems paaiškinti būtent tai, jog šios parodos dėka bus šitokiu būdu parodyta tavosios asmenybės tapatybės atsiskleidimas per tavo fotografijas - kaip tu matei tomis akimirkomis ir tose aplinkybėse pasaulį ir Kūrėjo Pasireiškimą.
Noriu pamatyti tavo tapatybę tose tavo nuotraukuose.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2018-02-13 10:33:01



Patikslinu adresą: Studentų g. 39, centriniai LEU rūmai. Įeiti per pagrindinį įėjimą ir pakilti į trečią aukštą. Jei kam kiltų klausimų, ar nerastų kelio - 860556140

SimasG
2018-02-13 09:06:49



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal