Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Fizinio kuno negaliu salinimas

Vaikysteje patyriau trauma. Pasikabinau ant sekcijos duru per pazasti ir ant virsaus uzvaziavo kitos durys. Kazkas isniro, kazkas suskilo, kazkas pasitempe. Po dvieju ar triju menesiu gipse iki puses gydytojai pasake, kad viskas gerai. Taip ir buvo iki kokiu 18 metu. Veliau peti pradejo mausti, negaledavau guleti ant to sono, pakelus "tirpdavo ranka". Siek tiek veliau atsirado toks dalykas, kad kilstelejus sunkesni daikta, o veliau uztekdavo ir prekiu maiselio, priekineje peties ir krutines sanduroje issokdavo skaudzios kietos strijos. Prie viso to galiausiai prisidejo, tai, kad man neteisingai kryptelejus ar staigiau pasisukus, mane "surakindavo" skausmas, panasus kai buna tarp menciu ar sprando nervo uzdegimas, turbut pasitaikes ne vienam. Tik tas skausmas budavo labai jau platus, nuo pakausio per spranda, tarpumente, menti, po mentimi, peti, alkune, siekdavo net riesa. Galvos pasukt negaledavau.
Dabar jau puse metu esu sveikas, vis dar reabilituojuosi ir tikrinu savo galimybes, bet po to kas buvo, tai tikras "rojus".
Gydimas truko apie 2-3 metus.
Gydziausi pats savo jegomis, reguliuodamas savo vidine energija, buvo labai skausminga. Veliau isileidau visatos gyvybes energija, su visomis jos reguliuojanciomis savybemis. Dar veliau pridejau malda, isgydyti mano sia pasekme sutinkamai su Dievo valia, jei si pasekme jau atlikta. Malda nukreipiau Jezui, Visatos gyvybes motinai (as taip suprantu vietines visatos sventaja dvasia) ir, nesenai skaitytiems, fiziniams kontrolieriams ir energijos reguliuotojams.
Prabego puse metu. Apie sesta valanda vakaro, nepadarius nieko neiprasto pradejo skaudenti tarpumentes nerva. Skausmas nebuvo labai stiprus. Po truputi kildamas aukstyn, pasiskirste labai aiskiai juntamame plote, pereidamas per spranda kilo per pirsta vir ausies ir buvo kokiu triju pirstu plocio, tos pacios puses pusrutulyje kur ir buvo skaudamas petys. Skausmas buvo toks, tarsi kas butu nupeses plaukus.
Vienuolikta valanda atsigulus pradejau eksperimentuoti. Guledamas ant nugaros bandziau kilsteleti galva. Tada nusmelke skausmas per krutines lasta iki sirdies ir sueme kvepavima. Po keliu tokiu nudiegimu, nutariau ramiai guleti.
Pirma nakties skausmas kaip ir prasidejes dingo, atsipalaidavo visa itampa buvusi peciu, sprando ir pakausio srityje.
Supratau, kad buvau pagydytas.
Dar vienas malonus dalykas palydejo sita pagydima. Iki tol galedavau guleti ant nugaros tik pasidejes pagalve, nes po keleto minuciu imdavo skaudeti kakla, ir maniau kad taip ir turi buti. Dabar man nereikia jokiu pagalviu.
Sio pagydimo nelaikau jokiu stebuklu, tai greiciau tarpusavio bendradarbiavimas. Ir tai imanoma kiekvienam, nes as nesu joks labiau isskirtinis, ar labiau mylimas. Tikekit, zinokit ir isileiskit, tiek savo protais, tiek sirdimis.
.
Tiems kam to reikia
.
p.s. atsiprasau uz negausias ar netikslias anatomijos zinias.


Arnoldas
2007-03-07 00:37:29

Komentarai

Tai dabar dar pasakyk man kaip apibūdintum kas yra asmenybė?
Kai pasakai kam nors, kad jis piktas, nedvasingas, mylintis, jautrus, užjaučiantis, ką tu apibūdini?
Pati energija/os yra medžiaga iš kurios viskas ir formuojama. Ir kuo energija yra retesnė tuo asmenybė piktesnė ar pilna kitokio musų įvardijamo blogio.
Pati asmenybė yra neatsiejama nuo tų energijų iš, kurių ji sudaryta.
.
Kita dalykas, kai tu ko nors nesupranti pasikvieti tą kas išmano tą dalyką, ir tu kaip šeimininkas nusprendi įsileisti meistrą ar ne.

Arnoldas
2009-03-26 11:38:11



Sveikatos pagrindinis šaltinis yra transformuotas, energetiškai laidus kūnas. Atsigręžkime į save. Kuo daugiau atsigręšime į savo vidų, dvasinę širdį, tuo daugiau siela prisipildys meilės, tuo greičiau pasitrauks ligos. Perfrazuoju Leonida.
Energija yra beasmenė. Pyktis turi asmenybę? Meilė turi asmenybę, užuojauta turi asmenybę? Tai tiesiog energijos, ir jei jas viduje priimi ir transformuoji sąmoningai, tuomet esi savo paties šeimininkas.
Arnoldai, jei pasveikai fiziškai, tai gerai, sveikinu. Būk sveikas. Aš už sveikatą.

Povilas
2009-03-25 22:46:49



Tiek to nelaužyk sau rankos, gal jau dabar dvasingesnis tapau?
Povilai, tai taip ir neatsakei, ką manai kaip gali įvykti toks išgyjimas? Klausiu nes tai prieštarauja tavajam aiškinimui ir tavajai sampratai, o išgyjimas įvyko, tai betrūksta tik tavojo paaiškinimo, kaip čia viskas įvyko.

Arnoldas
2009-03-25 15:18:05



Sveikatos pagrindinis šaltinis MYLIMAS TEVAS. Atsigręžkime į TĖVĄ visa širdimi, visa siela, priimkime Jo siunčiamą meilę, o kur pasireiškia meilė, ligos pasitraukia. Kuo daugiau atsigręšime į MYLIMĄ TĖVĄ, tuo daugiau siela prisipildys meilės, tuo greičiau pasitrauks ligos.
Gėlė gaudama šviesą ir šilumą pražysta ir išsiskleidžia visu gražumu. Palaikykime gėlę tamsoje be šilumos, šviesos ir vandens, ji tuoj sunyks. Tas pats atsitiks su siela, jei nusigręšime nuo TĖVO, siela liūdės ir kentės, o kur liūdesys ten ir pasireiškia ligos.
Pastoviai palaikykime ryšį su MEILĖS ŠALTINIU TĖVU, tai ir būsime apsaugoti nuo ligų. Rašau tai,nes esu tą patyrusi ir tebepatiriu.
Su meile,
Leonida


Leonida
2009-03-25 13:27:29



Gerai, Povilai, turbūt tu esi dvasingas, jeigu pastebi, kad kitas neturi dvasingumo nė lašo. Bet kur yra tavo MEILĖ?
Man pasirodė, kad Arnoldas iš širdies stengėsi pasidalinti savo partirtim, tik nepasisekė su tuo pasiūlymu. O tu tuo pasinaudojai. Vienu žodžiu forume be savo advokato geriau neištarti nė žodžio, nes kiekvienas žodis gali būti panaudotas prieš tave :)
Bet tą patį ir aš dabar darau tavo atžvilgiu. Reiškia ir man trūksta meilės.
Yra forume ir su meile bendraujančių. Jeigu tokių būtų daugiau, tai ir kiti greičiau išmoktų. Reikia mokytis mylėti ir viską daryti su MEILE. Čia aš sau parašiau.

Rimantas
2009-03-25 10:38:46



Tema yra "Fizinio kūno negalių šalinimas".
Todėl ir pasakojų savo apie savo ir kitų žmonių atradimus, kaip kūno sveikata susijusi su protu ir žmogaus energijomis.
O siūlyti layžyti rankas, kad pademonstruoti kažką yra nesveikumas.
Arnoldai, kaip tu gali skleisti meilę ir dvasinę šviesą, jei siūlai žmonėms žaloti save ir demonstuoti savo sugebėjimus? DVASINGUMO NETURI NĖ LAŠO!

Povilas
2009-03-25 07:30:08



Žaviuosi jumis,mano mieli broliai ir sesės.Žaviuosi neišskirdamas nė vieno.Esu laimingas,kad miela Irena,nors ir"truputuką",bet žolytę tai sutvarkė.Mielas Arnoldai,kartais ir pusantro metro žolėje gali tūnoti pasislėpusi angis.Be abejo,mes visi mylėkime viską ir visus,ką tik Mylimas Tėvas sutvėrė,bet ir nuo savęs galime pagražinti gyvenamą aplinką,kaip dailinsime ją morontiniuose pasauliuose.Esu laimingas,kai skaitau savo sesės Violetos komentarus.Koks minties gilumas,lenkiu prieš ją,tiksliau prieš Dangiškuosius Mokytojus,galvą.Nublanksta visos negandos,kai pradeda srūte srūti Trejybės ir visos kūrinijos meilė.Net priešgina Povilas tampa mylimu.Ir Rimanto komentaras leidžia suprasti,kokia didžiulė ir pilka mąsė yra pasamonė,kurioje mes vis dar klaidžiojam.Tėve,ačiū Tau už tą meilę,ačiū Tau,Amžinasis Sūnau ir Jėzau už gailestingumą,kurį nuolatos skleidžiate,mylėdami mus,kad ir ne tobulus,ačiū Tau,Begaline Dvasia,kurios išmintį noriu įgauti.Nors truputį,ne,meluoju-kuo daugiau..Ligos tikrai pasitraukia,meilė tikrai nugali viską..Miela Gintare,savo dviejų mėnesių dukrytei(dabar jai 18m.)leidau peniciliną..Bronchitas,vėliau astma.Tai pranyko bėgant laikui,bet jei prieš tiek metų aš būčiau subrendęs įsisavinti Urantijos Apreiškimą,šiandien mano siela skriste skristų.Mielas Antanai,To,kurio tau sakaisi nereikia tik įrodo,kaip Jis tave MYLI,kad net iki šiol laukia su meile tavo sielos atsivėrimo ir tikrai ne viskas parašyta biblijoje.Sese mano,miela Jurgita,net prašyti nereikia,kai tik atsiduodi Mylimam Tėvui.Drąsiau ir tvirčiau remkimės kartu į Jį.Mus MYLI..

arunas
2009-03-24 20:59:49



a, dar
rašai, kad reiki tekanti per mediumą gydo, bet žmogus ir savyje gali atrasti energijos šaltinį, o tai ką dariau aš esą tik įsivaizdavimas.
.
Tai kas yra žmoguje energijos pavidalu yra bioenergija, kurią gali ne tik sau panaudoti harmonizuojant kūną, bet ir duoti kitiems, tik po to reikia atstatyti energiją, tai pat po energijos perdavimo persiima tam tikros gydomojo žmogaus "bėdos", tai aš atradau pirmiausiai.
Vėliau atradau reiki, tai buvo kur kas subtilesnė energija už vidinę, aš jas atskirdavau. Tai naudojausi reiki ir pats ir per kitus.
Labai greitai supratau, kad reiki ne kas kita kaip kosminė gyvybinė energija, kuriai gauti nereikia jokio tarpinio meistro, kad tau atidarytų čakras ir inicijuotų už pinigėlius sekančią pakopą. Aš kreipiausi tiesiai į aukščiausią kūrėją, nuo to laiko kreipiuosi pirmiausiai į jį.
.
O Algimantą palik ramybėj ir nekamšyk juo visų savo asmeninių nepasitenkinimų. Algimantas atsirado mano gyvenime vėliau, džiaugiuosi jį pažinodamas ir žengdamas šalia jo.


Arnoldas
2009-03-24 17:58:01



Pvilai, man atrodo, kad tavo natūrali būsena ir yra bylų fabrikas :).
Tu temą perskaityk, jei tau neiaišku apie ką kalba eina.
Aš tavęs nesiūlau gydyti, tu pats kalbi kaip metodika, kurią tu praktikuoji, jei praktikuoji, gali gydyti, tai ir kviečiu tave pademonstruoti viešai savo sugebėjimus.
Taip pat kalbi, kad visos dvasinės būtybės išsigalvotos ir tėra proto išsigalvojimas, kažkuria prasme tai yra taip tik tas protas ne mūsų jas išgalvojo.
O aš sakau, kad gydymas įvyko dėl to kad buvo paprašyta įsikišti. Ir įsikišimo garantas yra nuoširdumas.
.
nors ir užknisa tas tavo nesusipratėliškumas Povilai, bet labai tave myliu.


Arnoldas
2009-03-24 17:43:46



Arnoldas pasiulė man susilaužyti ranką ir ją stebūklingai pagydyti. Kaip jūs manot, ar jis adekvatus? Ar to moko Algimantas?
Aš šokiruotas....


Povilas
2009-03-24 17:02:13




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal