Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Klausimai urantams

Sveiki , norečiau visiems forumų dalyviams užduoti kelis paprastus klausimus :
Ar Jūs šiuo metu gyvenate tradicinėje šeimoje tai yra vyras ir žmona neišsiskyrę ?
Ar Jūs pasirinkote kitą kelią kuriuo nėjo Jūsų vyras ar žmona ir išsiskyrėte ?

Pirmoje eilėje į šiuos paprastus klausimus, labai tikiuosi gauti trumpus atskymus iš aktyviausių forumų dalyvių Janinos , Jurgitos , Petro, Julijos, Vitos , Irenos , Algimanto taip pat ir iš kitų žmonių skaitančių šiuos forumus.

Išanksto dėkoju už Jūsų bendravimą , šie klausimai manau labai aktualus , skleidžiant gėrį šeimose.

Pasiuntinys
Mielieji, perkėliau šį anonimo laiškelį su klausimais urantams į atskirą temą. Tačiau šis baimės pilnas mirtingasis bijo pasirašyti net savo TIKRĄ vardą, o man prireikė net kelerių metų, kad Forumą apvalyčiau nuo tokių savo tikrąjį vardą pasirašyti bijančių, tad dabar man teks apsispręsti, ar verta atsakinėti ANONIMUI, ar vis tik padaryti vieną išimtį, nors trumpam, o tada visą šią temą vis tik pašalinti, nes ji be tikrojo vardo to, kuris ir nori išgirsti atsakymus į jo pateiktus klausimus.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2018-04-11 07:36:04

Komentarai

As tik pridursiu, kad kaip beatsakytum i klausima tam kuris jau nusistates pries tave, vistiek neitiksi. Zemesnes, evoliucines, zmogaus asmens dalies mastymas, kardinaliai, milziniskai, visiskai, absoliucia, vienareiksmiskai skiriasi, ir surasti tinkama buda kaip ta tilta susjungti, dar neatrado niekas, ir turbut to nebus. Zmogus turi nurimti ir bent jau pradeti abejoti savo uzsispyrusiu teisumu, nustoti gailetis saves, ir paziureti tiesai i akis, kad pradetu nors kiek suvokti tai kaip veikia aukstesniosios dieviskos zmogaus asmenybes protas.

Stengiuosi issireiksti teisingai, bet ganetinai sunku zodziais isreiksti.

Zemiskasis intelektas viska vertina fragmantuotai ir dar perleisdamas per emocijas ir nekantruma, tada kai nurimes protas per kuri pasireiskia ta dieviska asmenybes dalis, viska mato Priezasties-Veiksmo-Pasekmes desnio veikime, ir dar daugiau Kurejo Meiles desnyje, kai laisva valia saminigai pajungiama Kurejo valiai ir Meilei.

ValdasA
2018-07-01 21:01:09



Kada klausimai užduodami taip, kad klausiantis aiškiai nori, netgi verčia atsakyti jam taip, kaip pageidauja jis, tuomet urantas turi teisę neatsakyti. Ir tai nėra taip, kad atsakymo neturi, bet kam švaistyti laiką tuščiai?
Netgi manau, jog šitokios temos turi griaunamą pobūdį.

Arunas
2018-06-30 14:01:54



Žmogui būdinga ieškoti Tiesos. ..sakoma -kas ieško, tas randa. Linkiu visiems, kurie žengia Gyvuoju Keliu, sėkmės. ..

Rimantas
2018-06-18 03:31:17



Labas Mantai , labai daug parašei apie savo draugo istoriją , būtų įdomiau sužinoti daugiau apie patį , kuriuo metu taip nutiko , kad pasirinkai šį fanatiko kelią . Galbūt tau kuriuo nors metu nesisekė ar turėjai kokią nelaimę ?

Norėčiau tavęs paklausti trumpai ir aiškiai , o jeigu būtų visai atvirkščiai kaip tavo draugo istorija ?

Jeigu vaikai ir jų tėtis neina keliu kurį pasirinko mama, vaikai lieka su tečiu tame name kuriame visada jie gyveno , tėtis visai neieško kitos moters užpildyti laisvai vietai ?

Žinau iškarto jūsų ,tavo atsakymą , vistiek teigtum , kad vaikų mama aklai turi eiti jūsų keliu , net ir palikdama savo vaikus, artimuosius ......




Haris

Pasiuntinys
2018-06-12 12:43:44



Mano labai gera draugas, prieš tris savaites išsiskyrė su žmona, vaikus pasiėmė mama, tėvas liko gyventi vienas. Taip jau įvyko antrą kartą jo gyvenime. Tai antra jo santuokos griūtis. Gyvendamas su pirmąją žmona jis pastatė namą šeimai, pilnai jį įrengė, susilaukė vaiko, tačiau santuokos pastatas sugriuvo. Antroji santuoka taip pat subyrėjo po septynių metų, žmogus liko vienas savame bute. Aš daug kartų jam rodžiau dvasinius šaltinius, daug pokalbių įvyko, ir visą dėmesį aš jam kreipiau, į tai, kad pasikeisti turi būtent JIS - turi tapti geresniu žmogumi. Kai du žmonės sueina tik instinktų ir aistros patenkinimo vedami, tai tokia santuoka pasmerkta žlugti.

Vieninga dviejų asmenų - šeimos - pasaulėžiūra atsiranda tik dieviškosios meilės dėka, dieviškųjų jausmų dėka per Kūrėjo sampratą ir patyrimą. Oficialioji bažnytinė santuoka ir bažnytiniai sakramentai nesuvienija dviejų žmonių taip, kaip suvienija šiuos žmonės Kūrėjo šviesa, jos siekimas ir atradimas savyje to, kas yra giluminis jausmas. Aš vis dažniau už šį jausmą dėkoju, nes jaučiu dėkingumą dėl šio jausmo patyrimo, kurio nesuteikia jokia institucija, bet gyvosios kolektyvinės pamaldos suteikia.

Kadangi mano draugas pradėjo ieškoti jau trečiosios partnerės, kad kompensuoti atsiradusią tuštumą ir beviltiškumą, tai aš jam sakau - žmogau, sustok. Ieškai visai ne to ir ne ten. Tie patys veiksmai, motyvai ir siekiai priveda prie tų pačių padarinių. Pirmiausia PAKEISK save. Ir kuo daugiau žmogus ieško kaltų aplinkoje, kituose žmonėse, tuo didesnis ženklas, kad problemos yra jame. O kaip pakeisti save ir tapti geresniu žmogumi reikalingos pirmiausiai teorinės žinios, kad nuo teorijos žmogus galėtų pereiti prie praktinių veiksmų ir pokyčių įgyvendinimo. Jeigu žmogus nori pakeisti pirmiausiai kitą, tai yra daroma didžiulė klaida. Galima padėti pasikeisti kitam, jeigu jis to nori, tačiau veikiant dieviškosios meilės principu, tai yra veikiant su davimo jausmu.

Kuo blogesnė žmogaus savijauta, tuo klaidingesnius sprendimus jis priima, ir ypač po skyrybų žmogus griebiasi bet ko, kas jį laikinai nusiramintų. Bet pirmiausia reikalinga sustoti, ir permąstyti savo gyvenimą, dėl ko aš esu, kas vyksta, kodėl taip vyksta, kodėl man skauda kažką, ko paaiškinti negaliu, kodėl aš likau vienas - tai klausimai, kuriuos atsakyti prireikia ne vieno vakaro. Sukrėtimai žmogaus gyvenime yra ne kas kita, kaip postūmis iš išorės jam keistis, kad šis įgytų tvirtesnes dvasines šaknis Kūrėjuje, ir atsivertų dvasiniu aš Kūrėjo virpesiams.

Žmogus linkęs pažeisti kito valią, primesdamas savąją, tačiau kada du žmonės yra apjungti per dieviškuosius jausmus ir per Kūrėjo sampratą, tai jie abu veikia būdami dieviškosios meilės lauke, ir tokie žmonės nepažeidinėja vienas kito laisvos valios, bet nuolat stengiasi vienas kitą papildyti. Kadangi mano išsiskyręs draugas giluminių dalykų dar nesupranta, nesuvokia giluminių dėsnių, nes remiasi vien tik Biblija, tai jis klaidingai supranta davimo jausmą, stengdamasis sulaikyti ir susigrąžinti savo partnerę, pirkdamas jai visokius drabužius ir demonstruojant išorinį davimą. Tai net tas kelias. Kai aš jam sakau - tapk geresniu žmogumi, tai mintyje turiu, kad jis siektų dvasinės transformacijos - keistų savo charakterį, keltų mintis į Kūrėją ir stengtųsi patirti Kūrėjo dvasinį lauką savyje. Kai šis dvasinis laukas pasiekia žmogų iš vidaus, transformuojasi jo mąstymas.

Didžiausias iššūkis yra pakeisti savo pasaulėžiūrą, ir jeigu tik žmogus suvoktų, kad visa visata daro viską, kad šis turėtų tiek dvasinę, tiek materialią gerovę, tai jis neieškotų kituose problemų ir nekaltintų kitų, bet pirmiausia atsigręžtų į savo vidų ir paklaustų savęs nuoširdžiai - ką aš ne taip gyvenime darau ir kodėl? Kodėl aš atsidūriau tokioje padėtyje? Žmogus turi pasirinkimo laisvę - jeigu jam nemiela gyventi šeimoje, jis darys viską, kad iš ten ištrūktų ir kitur ieškos bendrų taškų.

Esame tikrai laimingi, turėdami gyvąsias pamaldas ir gyvąją Šventovę. Kiek daug pasikeitė požiūris į gyvenimą ir į save, ir tie giluminiai suvokimai atėję per dvasinę komuniją, kurios dėka daug - labai daug - klausimų yra atsakoma per būseną. Tai tikros dovanos, kurių žmogus akis nemato, bet jaučia jo siela, ir ji žino.

p.s. Mes auginame dvejų metų berniuką, kuriam labai svarbu, kad lauko terasoje būtų palaistytos visos gėlės.

Mantas
2018-05-25 16:48:48



Hari, jau rašiau apie save, bet galiu pakartoti - taip, aš gyvenu santuokoje, turim vaiką, aš einu šiuo keliu o vyras ne. Ir jis ne tik neprieštarauja, bet į pamaldas mus su dukra atveža. Esam kartu 10 metų ir kol kas viskas gerai. Yra daugiau urantų, kur šeimose vienas eina šiuo keliu, o kitas ne, bet jie čia nerašo.

Skaiste
2018-05-25 11:17:43



Skaiste , ar gyvenat santuokoje ? Jeigu gyvenat santuokoje, ar jūs kartu su vyru einat šiuo keliu ?




Haris

Pasiuntinys
2018-05-25 08:37:51



Taip labai gerai zinau kaip tai yra kai ryte keliesi ir nera tavo vaiku. Ir taip, nebera seimos, ir ka dabar man gyvent nustoti? As zinau kas as esu ir zinau kaip tai yra. Bet sukisti save atgal i zmogisko proto remus as negaliu, o apsimetineti, kad viskas gerai as irgi negaliu. As savo seimos nepalikau, ne mano buvo sprendimas skirtis, nors mane gali kaltinti butent taip. As kaltininimu nebijau, esu atviras ir viska atvirai galiu papasakoti. Bet, siame forume yra daug pasakota, todel laiko as negaisiu ir daugiau apie tai nerasysiu.

Pakartosiu tik viena. Jeigu jus atradote Kureja savyje, geriau nepradekit santykiu su zmogumi kuris neturi noro eiti gyvuoju keliu, ir Vaiku negimdykit tokiuose santykiuose. Tai yra absurdas. Kai prasideda nesutarimai del to, kad neina susikalbeti, nes paprastas zmogaus protas negali suvokti apie ka tu kalbi, pokalbiams ir santykiu aiskinimams praeina dienos ir naktys ir tai kas aisku tau tik dar labiau sujaukia tavo partnerio prota nes jis neatvertas nenuramintas ir susikalbeti tikrai neina. Tada naudojami vaikai jeigu jie yra, ir dar pareiskiama 'arba as arba tavo Dievas ir tavo filosofija' na ir ka gi rinktis? Niekam nelinkiu tokiu situaciju ir tokiu patyrimu. Skauda dar ilgai ir kencia niekuom deti tavo mylimi vaikai ir kankiniesi ir tu pats bet ne paprastais skausmais, o giluminiais sielos skausmais, ci biski kitoks skausmas, kuri numalsinti pajegus tik nuosirdus pokalbis su Kureju ir Kurejo ramybe.

Hari psihologo galbut reikia tau, As turiu Salitni-Kureja atrasta savo viduje ir psihologija yra bejege net prisiartinti prie tu procesu, suvokimu, izvalgu ir transformaciju, kurios vyksta mano samoneje ir prote. Sitas pasaulis deja atrodo apgailetinai kartu su visais psihologais ir filosofais, juos visus reikia gydyti. Bet ateities vizija grazi, ir as prisidedu kiek galiu prie tos realybes.

Ramybes jums.

ValdasA
2018-05-24 23:50:53



Mielas Hari, iš pradžių padėk sau pačiam... Man labai gaila dėl susiklosčiusios situacijos. Bet ar tu nuoširdžiai manai, kad dėl to kalti kiti? Urantai? Juk iš pradžių reikia atsigręžti į save, į savo poelgius ir atsakyti sau - ar aš niekuo dėtas? Buvau idealus vyras ir tėtis? Visada lengviau kaltinti kitus, kaltinti aplinkybes, o matyti priežastis savyje - labai sunku. Bet tas kitų kaltinimas nieko gero neduoda, tik eikvoja energiją ir dar labiau klaidina. Tad aš linkiu atsigręžti atgal, pagalvoti kodėl taip susiklostė ir pasimokyti iš savo klaidų. Laiko atgal neatsuksi, dėl nieko gailėtis neverta. Bet svarbu - suprasti. Ir padaryti viską ką galima geriausio šiuo metu - priimti viską taip kaip yra, žiūrėti į priekį ir palaikyti su vaikais šiltą ryšį, juk tai, kad jie negyvena kartu, ir kad tėvai skiriasi, dar nereiškia jog nereikia su jais bendrauti...
Linkiu ramybės ir Meilės tau, Hari.

Skaiste
2018-05-24 22:06:48



Valdai , aš dar kartą tavęs paklausiu ar turi šeimą ir ar turi vaikų ?
Ar žinai kas tai yra kai vakare eini miegoti ar ryte keliesi ir tavo vaikų nebėra ?

Valdai tau butinas psichologas , aš galiu tau padėti savo lėšomis, nusamdyti geriausius specialistus . Parašyk ,kad tau reikia pagalbos elektroniniu paštu kaunasmail@gmail.com ir aš tau iškarto padėsiu.

Haris

Pasiuntinys
2018-05-24 13:06:15




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal