Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mano mokymas - Vaikų emocijos ir jausmai. 2018 06 21

Mano mokymas - Vaikų emocijos ir jausmai. 2018 06 21

Prieš keletą dienų gavau urantės laiškelį:

Labas, Algimantai,
Norėčiau Tavo patarimo dėl sūnaus auklėjimo, nes pastaruoju metu, jis ėmė prieštarauti ir tą labai garsiai išreikšti.
Aš suprantu jo smalsumą ir gebėjimą ramiai išbūti tik 20 minučių, tačiau norisi padėti jam nurimti, ramiau reaguoti į jam nepatinkančius apribojimus.
Kaip reiktų elgtis aplinkoje (pavyzdžiui, neiti pas kaimynus į namus, kai jie nekviečia), jam buvo ir yra aiškinama, tačiau paskutiniu metu šios informacijos jis tarytum nepriima.
Vaikų auklėjimo knygose rašoma, kad tokio amžiaus vaikams (sūnui šiuo metu yra 2 metai ir 2 mėnesiai) toks elgesys yra normalus, nes vaikams formuojasi jausmai ir vaikai mokosi juos išreikšti. Tačiau man tai nėra normalu ir minėtos knygos nėra mūsų kelias. Kūrėjas yra mūsų kelias.
Akivaizdu, kad mes, gimdytojai, turime dėti daugiau pastangų. Tačiau ir jos turi būti išmintingos.
Taip pat manau, kad atsakymu būtų naudinga pasidalinti forume.

Su vaikų charakterio ugdymo problemomis susiduria kiekviena šeima, deja, tik reta šeima tam nori skirti deramą dėmesį, nes daug paprasčiau pasiduoti ir nustoti dėti nuoseklias pastangas, kada jos jokių laukiamų rezultatų neatneša – vaikas dar mažiau klauso, dar daugiau užsispiria, dar smarkiau net isteriškai reaguoja į bet kokį atsisakymą jo norus pildyti, ir ne tik namuose, bet ir kitur, sakykim, parduotuvėje, kada jo norai netenkinami, ir jokie aiškinimai nepadeda.
Klaidingai jus moko psichologai, teigdami, kad apie antrus metus vaikams ima formuotis ir reikštis jausmai. Visi jausmai yra iš Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU, ir jų formuoti ir mokytis išreikšti nereikia, nes vienintelis vektorius, vienintelė kryptis kiekvieno iš mūsų pastangoms yra suliejimo savo laisvos valios su Rojaus Trejybės-AŠ ESU valia, ir tik tada visi Kūrėjo jausmai ir patiriami kiekvieno Kūrėjo sūnaus ar dukros viduje ir pasireiškia išorėje.
Jausmai – tai nėra įgūdžiai, kuriuos būtent ir reikia vystyti ir tobulinti, jausmai jau visi pilnatvėje yra suteikti mūsų asmenybei. Mūsų – kiekvieno – asmenybė yra Kūrėjo atvaizdas, nes Kūrėjas – Rojaus Trejybė-AŠ ESU – yra mūsų Tėvas ir Motina, dėl to ir mūsų asmenybė turi lygiai tokios pačios kokybės jausmus – Meilės jausmą, Gailestingumo jausmą, Nuoširdumo jausmą, Gėrio jausmą, Grožio jausmą, Tiesos jausmą, Teisingumo jausmą,. Skirtumas yra tik tas, kad Kūrėjas yra šių jausmų Visuminis Šaltinis ir Centras, tad ir Kūrėjo jausmų Galia yra begalinė visumine prasme, o mūsų – tik individualios asmenybės prasme, tačiau kokybės požiūriu – šie jausmai yra identiški, nes jie yra ne mūsų sukurti, o gauti iš šių jausmų Šaltinio ir Centro – iš Kūrėjo. Tai panašu į mūsų padėtį, kai mūsų viduje gyvena Kūrėjo fragmentas – Minties Derintojas – kuris ir yra mums Kūrėjas kokybės prasme, bet vis tik kiekvieno iš mūsų Minties Derintojas turi savo asmeninį patyrimą, kuris juos ir atskiria vieną nuo kito kaip individualų Kūrėjo Fragmentą, kurio negali supainioti su kitu Minties Derintoju. Tuo tarpu mes – kaip individualios asmenybės – turime skirtingą ir originalų patyrimą ir genetiškai per kartų kartas paveldėtą imlumą šių Kūrėjo jausmų stipresniam ar silpnesniam pojūčiui.
Tačiau šioje vietoje reikėtų sustoti ir padaryti lankstą į šalį, kad vėliau geriau galėtumėte suvokti ir suprasti mano tolimesnį mokymą. Taigi, čia turiu pripažinti, kad niekas tarp septynių milijardų žmonijos narių nežino iki šiol, o tuomet niekas apie tai ir nekalba, nemoko, kas gi yra emocijos, kuo gi skiriasi emocijos nuo jausmų, ir kas tas emocijas sukelia ir kodėl? Šito nežino nei psichologai, nei psichiatrai,nei filosofuojantys ir dėl to netikri filosofai, nei mokytojai. Štai dėl to dabar jūs būsite pirmieji, kurie tą sužinosite, ir greitu laiku jums tai taps taip pat labai akivaizdu ir savaime suprantama, jog Kūrėjo evoliucinėje Tikrovėje būti kitaip tiesiog negali.
Tad kas gi tos emocijos? Emocijos – tai žemo energinio dažnio virpesių poveikis mirtingojo dar nesudvasintam, materialiam protui – sąmonei ir pasąmonei – baimės emocijos, pykčio, neapykantos, keršto, agresijos, pavydo emocijos, kitų laisvos valios manipuliavimo ir net visiško pamynimo ir užvaldymo emocijos, valdžios siekimo emocijos, populiarumo siekimo, nekantrumo emocijos, pataikavimo tiek suaugusiems, tiek ir vaikams, tenkinant jų visus norus ir kaprizus, emocijos, gailesčio ir bevalio vaikų lepinimo emocijos, karštlygiškumo, ekstazinio džiūgavimo emocijos, paralyžiuojančio valią liūdesio emocijos, depresijos emocijos, ir pan. Tokios žemo dažnio energinių virpesių emocinės būsenos tiesiog dabar valdyte valdo žmogaus gyvulinio proto priimamų sprendimų visą energinį lauką. Būent dėl to ir kyla visos skaudžios problemos kiekvienoje apgyvendintoje planetoje Evoliucijos laukinio etapo procese. Ir nesvarbu, kaip ir kiek gyveno praeities kartos, bet jeigu mes ir toliau tebegyvename vien tik emocijų lygiu, tai reiškia, kad net ir gausios materialios civilizacijos erdvėje su 21-ojo amžiaus po Kristaus mokslo ir ekonomikos pasiekimais, vis tiek planeta yra laukino vystymosi emocinėje stadijoje, kada jausmų sferoje yra visiškas degradavimas, ir toliau šis degradavimas tik spartės. O tai reiškia, kad kita karta bus dar labiau valdoma emocijų, o jausmai bus dar giliau paslėpti po emocijų kaukėmis, ir dar mažiau mirtingieji supras, kas jie yra patys – Rojaus Trejybės-AŠ ESU sūnūs ir dukros. Šiandien per radiją išgirdau dainą, kurioje atskleidžiama dabartinė sunki padėtis Lietuvoje – man įstrigo viena eilutė – šiandien Lietuvoje būti žmogumi tapo gėda. Tad jeigu jau tokie teiginiai patenka į dainų tekstus, tai tikrai yra labai blogai, nes kol tokie teiginiai patenka į dainas, šalyje padėtis turi blogėti jau ilgą laiką, ir apie ją turėjo jau seniai atvirai kalbėti, pirmiausia, filosofai ir psichologai, o tada ekonomistai ir politikai, Ir tik tada, kai ir toliau jie visi tyli, tada jau prabyla dainų autoriai ir daininkai, o po jų jau eina ir kitų meno sferų atstovai – savo lygiu ir savo darbais.
Dabar ir jūs jau žinote, kad jausmai ir emocijos skiriasi kaip diena nuo nakties. Emocjos kenkia, jausmai – pakylėja, nes jausmai yra iš Kūrėjo, o emocjos yra iš pasąmonės iškylantys teršalai, sukaupti per kartų kartas ir per savo gyvenimo atitinkamą laikotarpį, iš esmės nugyventą be Kūrėjo.

Taigi, vėl sugrįžkime prie jausmų, kuriuos patiria asmenybė – Meilės, Gailestingumo, Gėrio, Grožio, Tiesos, Teisingumo – kuriems imlumą įtakoja genetinis paveldėjimas per kartų kartas, lavinimas šeimoje, ypač pirmaisiais gyvenimo metais, kada mažylio pasąmonės indas dar tuščias, ir jį galima pildyti jausmais, arba priešingai – savo žemo energinio dažnio emocijomis, kaip jis ugdomas mokykloje, ir kaip jį veikia aplinka.
Ir bet kokio amžiaus vaikas – pradedant nuo kūdikio, kuris jau ima akimis natūraliai ir natūroje pažinti ir tirti aplinką, savo lygiu reikš savo jausmus, ir jo mokyti reikšti jausmus nereikia. Jis tiesiog bus savimi. Tik augdamas vaikas dėl tėvų nešiojamų emocinių kaukių, ir tokių emocinių netikro elgesio reikalavimų irgi išmoksta būti nebe natūralus, sau užsidėti naudingą kaukę, kad tik iš tėvų susilauktų mažiau priekaištų ir moralizavimų. O tai reikalauja pastangų, nes tik vykdant Kūrėjo Evoliucinį Planą būti savimi nereikia jokių pastangų, nes būti savimi – tai būti Kūrėjo atvaizdu su visais Kūrėjo jausmais ir su jų realiu pasireiškimu. Ir kūdikis jau visada moka savo lygiu Kūrėjo jam padovanotus jausmus ir išreikšti. O štai tėvai turi jau dėti daug pastangų, kad patys atrastų Kūrėją savyje, o ateityje šito mokytų ir savo vaikelį, ir tik tokiu atveju jie apsaugos savo mažylį, kad jam į vidų nepatektų tėvų dėvimų kaukių būsenos žemo dažnio virpesių teršalai, kad jis – kaip ir jie – visada būtų tik Meilės ir Šviesos – Energinio Lauko aukšto dažnio virpesių apsuptyje. O kad taip ir būtų, būtina tėvams visada būti Kūrėjo – Rojaus Tejybės-AŠ ESU – Meilės aukščiausio dažnio virpesių Lauke, kad savo būsena patvirtintų šitą jausmą. Tik šitokiu būdu galima atkaklių ir nuoseklių pastangų dėka apsaugoti ir kūdikį, ir jau didesnį vaiką, nuo emocijų, kad jame vis giliau įsigalėtų vis aukštesnio dažnio virpesių laukas, kuris ir leidžia tam mažyliui maudytis Kūrėjo jam teikiamuose jausmuose, o taip pat ir jo žemiškųjų tėvų nuspalvintuose jų asmeninių patyrimų jausmuose.
Na, o jeigu jau emocjos pradeda imti viršų, tuomet reikėtų pirmiausia stiprinti savo pačių įtikėjimą per dar nuoširdesnį atsivėrimą Rojaus Trejybei-AŠ ESU, per Apreiškimų studijavimą, ir per veikimą drauge su Rojaus Trejybe-AŠ ESU visų labui. Ir čia noriu pabrėžti – būtini visi trys komponentai, nors vieno trūkstant jūsų viduje nebus būsenos, o tada jūs niekaip su vaiku nesusitvarkysite, ir net nežinosite, kaip tą daryti. Tuo tarpu esant Meilės būsenai, Kūrėjo Išmintis irgi pasiekia mirtingojo protą, ir jis tiesiog natūraliai gyvena savo gyvenimą, ir juo tiesiog mėgaujasi, ir nuolat aiškina savo mažyliui, kaip jis – tėvas – ar ji – motina – gyvena kasdienos gyvenimą, ką dabar veikia, ir kodėl šį darbą atlieka, koks jo ryšys su Kūrėju, ir kodėl toks, ir koks bus mažylio ryšys pagal jo tėvo ar motinos sampratą ir troškimą, kas yra aplinka, kas yra Kūrėjas, kas yra mažylis, kokia yra mažylio paskirtis šeimoje, kodėl yra jis mažylis, ir kodėl jis toks nebus visą laiką, kas yra visa aplinka, ir kuo ji daro poveikį kitiems, ir tam pačiam mažyliui, ir kodėl taip vyksta, ir kaip sumažinti aplinkos žemų virpesių poveikį, kad viduje dar stipriau įsiviešpatautų Meilė ir visi kiti Kūrėjo jausmai, o emocijos nepatektų niekada. Ir tegu daug ko vaikas dar nesuvokia, bet jūsų virpesiai sės į jo pasąmonę, ir būtent iš jūsų sklindantys būsenos realūs virpesiai pradės vis labiau nuraminti mažylį. Svarbu, kad jūs tai darytumėte su pasitikėjimu, nes tik taip bus aukšto dažnio virpesių poveikis. Jeigu iš karto ir nepavyks jums to pasiekti, dėl jūsų pačių silpno įtikėjimo, dėl abejonių, ar tai tas būdas spręsti šią problemą, vis tiek tokio bendravimo su savo mažyliu nenutraukite, o papildomai panaudokite tokį metodą – mažylio dėmesį nukreipkite į jam patinkančius daiktus, ar užsiėmimą, tik ryškiau tą akcentuokite, kad jo dėmesys persikeltų nuo emocijos, kuri jį užvaldė, prie jūsų siūlomos veiklos, kuri jam, jūs gerai žinote, labai patinka.
Tačiau daug didesnė garantija, kad mažylis nepatektų iš viso į emocinio lygio lauką su nepageidautinomis pasekmėmis, yra būtent jūsų – žemiškųjų tėvų – kasdienis gyvenimas – aktyviau gyvenkite su Kūrėju, tada aktyvės ir jūsų gyvenimas Tikrovėje ir su jūsų mažyliu. Tam, kad jis daugiau prisigertų jausmų virpesių, daug judėkite, ypač lauke, kad jis lauke būdamas tikrai labai daug pažins jūsų aiškinimo dėka kūriniją ir Kūrėją. Dar labai svarbu, kad jis pabendraus ir su kitais panašaus amžiaus vaikais, kuriuos atsiveda tėvai, seneliai, ar samdomos auklės į ramesnes vietas, kokius nors gamtos kampelius, ar skverus. Tą jūs patys pastebėsite, kur būna kitų tokio amžiaus mažylių. Ir tai bus jums net dviguba nauda - vaikas nebus auginamas izoliuotas, o mokysis bendrauti natūralioje aplinkoje, ko nėra net vaikų darželiuose,kur viešpatauja darželio rutina, o jūs galėsite tarti Šviesos Žodį kitus vaikus atvedusiems jūsų broliams, ar, dažniausia, sesėms. Tokia vaiko aktyvi veiklos fazė išeikvos jo didelę dalį energijos, ir jis mažiau pateks į emocinį žemo dažnio virpesių lauką, nes jo viduje tiesiog ims vis stipriau įsigalėti daug aukštesnio dažnio virpesiai.
Ir svarbiausia – būtina lankyti Rojaus Trejybės-AŠ ESU Gyvąją Šventovę, nes joje gyvų aukšto dažnio virpesių energinis laukas yra labai galingas, bet jis labai stipriai valo pasąmonę ir atveria net ir viršsąmonę, per kurią butent ir vyksta urantų gyvoji komunija su Kūrėju – mūsų Tėvu ir Motina, ir tarpusavyje.

Atlygis yra Meilė – Gyvas JAUSMAS – MEILĖS BŪSENA.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Brolišas-Tėviškas apkabinimas.


Algimantas
2018-06-21 11:58:50

Komentarai

Puikus Algimanto mokymas, o aš kaip tik šią savaitę ir dar prieš tai daug galvojau apie vaikų auklėjimą, kodėl vaikai yra kaip tuščias indas, kaip tai siejasi su genetiniu paveldėjimu. Ėmiau dar kartą atidžiau studijuoti Jėzaus Kristaus apreiškimą KALBU JUMS VĖL, ir štai pasirodė šis mokymas, kuris papildė mano atsakymus. Nes tokie klausimai kyla ir dar kils daugybei urantų – žemiškųjų tėvų, kurie pirmą kartą susiduria su savo mažylių vaikų auklėjimu, švietimu, kaip tą daryti kartu su Kūrėju – Rojaus Trejybe-AŠ ESU kaip bendrakūrėjams. Juk mes urantai esame pirmeiviai šiame kelyje, iki mūsų niekas dar nežengė tokio KOKYBINIO ŠVIESOS ŽINGSNIO link Kūrėjo, kokį žengiame mes patys, ir mes kiekvieną dieną ir kiekvieną akimirką patys augame, šviesėjame atsiremdami į Rojaus Trejybę-AŠ ESU, ir dar svyruodami, netvirtai, bet vis vien atsiremiame, pasitikime kaip Tikrovės Šaltiniu, kiek įdedame kasdienių pastangų. O juk tuo pačiu patys šviesėdami dar turime padėti užaugti savo mažiesiems broliams ir sesėms – savo žemiškiesiems vaikams, kad jiems padėtume atsiskleisti Gyvais Rojaus Trejybės-AŠ ESU sūnumis ir dukromis. Iššūkiai tikrai sunkūs, nes nėra sukaupta jokio iki tol patyrimo, nors mokymų štai iš Kūrėjo per Algimantą ir net tiesiogiai daug gauname, bet gi juos reikia imti įgyvendinti praktiškai, o praktiškai – kasdieniame gyvenime – tą patį iššūkį sprendžiant iškyla daugybė niuansų, klausimų, abejonių. Todėl šviesos mokytojo Algimanto rodoma kryptis yra pati teisingiausia visiems mums:

„...reikėtų pirmiausia stiprinti savo pačių įtikėjimą per dar nuoširdesnį atsivėrimą Rojaus Trejybei-AŠ ESU, per Apreiškimų studijavimą, ir per veikimą drauge su Rojaus Trejybe-AŠ ESU visų labui. Ir čia noriu pabrėžti – būtini visi trys komponentai, nors vieno trūkstant jūsų viduje nebus būsenos, o tada jūs niekaip su vaiku nesusitvarkysite, ir net nežinosite, kaip tą daryti.“
„Tačiau daug didesnė garantija, kad mažylis nepatektų iš viso į emocinio lygio lauką su nepageidautinomis pasekmėmis, yra būtent jūsų – žemiškųjų tėvų – kasdienis gyvenimas – aktyviau gyvenkite su Kūrėju, tada aktyvės ir jūsų gyvenimas Tikrovėje ir su jūsų mažyliu.“
„Ir svarbiausia – būtina lankyti Rojaus Trejybės-AŠ ESU Gyvąją Šventovę, nes joje gyvų aukšto dažnio virpesių energinis laukas yra labai galingas, bet jis labai stipriai valo pasąmonę ir atveria net ir viršsąmonę, per kurią butent ir vyksta urantų gyvoji komunija su Kūrėju – mūsų Tėvu ir Motina, ir tarpusavyje.“

Aš pati vis aiškiau ir aiškiau jaučiu, kad čia labai svarbus nuoširdumas, atsiveriant Kūrėjui visu savo nuoširdumu, ir taip nuolat ir kasdien. Tuomet pajuntu vis daugiau meilės, ramybės, kantrybės, nuoširdumo, pakylėjimo, teisingumo bendraudama su savo mažyle dukra Salomėja, bendraudama su vyru, ir iš karto matau pasekmes. Jeigu vaikas ima reikšti nepasitenkinimo emocijas, o tokių pasitaiko, nes juk aš pati dar reiškiu emocijas, tokias kaip nekantrumas, susierzinimas, pyktis, nepasitenkinimas, liūdesys, nepasitikėjimas, nerimas, jos dar išsilieja iš mano pasąmonės ir sąmonės, nes įtikėjimas akimirksniu neapvalo jų, tai nuolatinių pastangų rezultatas, viso gyvenimo šviesos darbas, vis gilinant ir gilinant savąjį gyvą įtikėjimą. Taip jau gaunasi, kad pati šviesėju, ir tuo pačiu šalia manęs aplinka šviesėja, ir vaikas labiau rimsta, švelnėja, išmintingesnis tampa, gyvos meilės glėbiu apkabintas. Stebiu ir matau, ir mokausi iš savojo patyrimo, ir Kūrėjo perteikiamų mokymų. Štai kodėl jaučiu, kaip labai svarbu nuolatinis gyvybingas ir stiprėjantis ryšys su Rojaus Trejybe-AŠ ESU, Jos šviesos impulsų pajautimas, mokymų išgirdimas, nes Ji – tuo nuolat įsitikinu patyrimu – kiekvieną mūsų moko asmeniškai ir individualiai, puikiai mus pažinodama per mumyse patalpintą savo Gyvąją Dalelę Minties Derintoją. JI mums šviesos impulsais kas akimirką moko, kaip pasielgti tą akimirką ir konkrečioje situacijoje, kad mes patys patirtume meilės būseną, kad kurtume Meilės Lauką savojoje aplinkoje savo šeimoje, ir taip pat su meile plėstume savo veikimą, motyvuota ta pačia gyva meile, ir už šeimos ribų, mūsų kelyje sutiktiems žmonėms, mūsų broliams ir sesėms.
Kaip vieną kartą girdėjau Algimanto pamokomajame žodyje pasakytus žodžius, kurie man labai patiko:

„Šeima gali būti kaip priemonė, o žmonija panaudoja šeimą kaip tikslą – tik šeimai viską, kas yra gero, parnešt namo arba paskirt tiktai tai biologinei šeimai – tai yra klaidinga nuostata, kuri tą šeimą ir sugriauna, ir kol ta nebus Kūrėjo išlaisvinta Meilė, kurią patiriame būsena visų Šviesos labui, kol neprasidės veiksmas visų Šviesos labui – mintis, žodis, tariamas garsiai – visų labui turi būt skirtas gyvenimas, tik šitokiame Kūrėjo sumanyme mes galim būti pilnateisiai Evoliucijos nariai, neužsidarantys savo biologinės šeimos mažyčiame garde.“ (Algimanto pamokomasis žodis – Kūrėjas sumanė Evoliuciją ir mūsų aktyvų dalyvavimą joje – pasakytas per gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Vilniuje, 2018 06 02)

Šeima yra kaip priemonė kurti Meilės Lauką savo vaikams, žemiškiesiems tėvams, kad tokioje Meilės Erdvėje gyvendami, šviesėdami ir stiprėdami patys, galėtume su meile pasireikšti ir išorėje aplinkoje, ir būtinai visų šviesos labui, ir vien meilės motyvu. O juk kur kitur mes galime stiprėti? Kur mums urantams įgauti meilės galios? Mes lankome Rojaus Trejybės-AŠ ESU Gyvąją Šventovę, joje mes prisipildome daug šviesos ir meilės, kurią galime įprasminti savojoje šeimoje, kurti Meilės lauką joje, bet nedarant šeimos tikslu, bet tik kaip priemone – gyvu pavyzdžiu, kad po to galėtume mokyti ir kitus brolius ir seses, kaip mes gyvename su Rojaus Trejybe-AŠ ESU, padėdami šviesėti ir kitiems norintiems. Mane Rojaus Trejybė-AŠ ESU savo mokymuose taip pat stiprina, kad dar daugiau bendraučiau su Ja, kad gilėtų mano gyvas įtikėjimas, kad nenuleisčiau rankų prieš sunkumus, iššūkius, o savuoju dar gilesniu atsivėrimu ir meilės būsena stiprinsiu ir šviesinsiu savo žemiškąją dukrą, vyrą, ir taip palaipsniui Meilės Laukas šeimoje stiprės. Ir visada paskatina drąsiau veikti aplinkoje, štai pajutau netikėtą šviesos impulsą parašyti ir šį komentarą-mokymą, kol Salomėja dar miega, o tai ir yra veikimas visų labui.

Jėzus Kristus apreiškime KALBU JUMS VĖL sako:
„Jeigu nuoširdžioje maldoje, bendraudami tiek su Tėvu, tiek su manimi, jūs melsite, kad galėtumėte savo gyvulinį genetinio paveldėjimo protą pakeisti mano tuometiniu protu, tokį protą ir gausite. Jūsų siela sužydės, jūsų jausmai pasieks neišpasakytai aukštų dvasinių virpesių lygį, o jūsų buvęs gyvulinis iš genų paveldėtas protas visiškai bus pakeistas mano tuometiniu protu. Ir tai yra realus pakeitimas. Ir jūs elgsitės panašiose situacijose, kokiose buvau atsidūręs aš, lygiai taip, kaip elgiausi aš.“ (138-03)
„Dėl to, jūs turite žinoti, ir vis daugiau tuo remtis savo gyvenime, kad bet koks genetinis paveldėjimas, perduotas per kartų kartas, nuoširdžiai sielai, trokštančiai meilės ir tiesos, yra ne kliūtis, kad net ir savo menką genetinį paveldėjimą galėtų pranokti dvasiniu ryšiu su Tėvu, ir šitokiu būdu daugiau atskleistų savosios dvasinės asmenybės potencialą. Nė vienas iš jūsų neturite jokių neįveikiamų kliūčių savosios asmenybės vis didesnio ir didesnio potencialo pavertimui realiu, aktualiu, įsisavintu ir pasireiškiančiu kasdieniame gyvenime.“ (140-05)

Taigi, kas gali būti galingiau už Gyvą Jausmą – MEILĖS BŪSENĄ – patiriamą iš Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU?

Su Kūrėjo meile,

Jurgita
2018-06-22 10:07:12



Labai aiškus ir išsamus mokymas. Ačiū.
Algimantai, gal ir nevisai reikšmingas būtų mano klausimas, bet vis dėl to norėčiau pasitikslinti.
Mūsų civilizacija esanti dar tik pradinėje dvasinio vystymosi stadijoje, įvairiais takų takeliais dvasinės vyriausybės yra kreipiama į tą VIENINTELĖS TIKROVĖS KELIĄ. Ir tai pradėta daryti su kiekvienu Kūrėjo vaiku individualiai, jeigu tik tas vaikas sugeba pajausti tuos Tėvo Kūrėjo Dvasios meilingus impulsus-žadinimus ir su pasitikėjimu atsiduoti šitam vedimui, ir išsaugo tą neblėstantį troškimą vykdyti Rojaus Tėvo Kūrėjo Valią.
Emocijos - tai žemo energinio dažnio pasireiškimas,
Jausmai - Gėrio ir Grožio, aukšto energinio dažnio pasireiškimas.
Gal ir ne visai protinga mintis man šovė į galvą, bet pagalvojau, kaip su tuo nuoširdžiu juoku: krykštaujantis kūdikio juokas, skambus gražuolės juokas, laimingos gimdytojos juokas, žvelgiančios į savo vaikų nekaltus žaidimus, ir sodrus jaunuolio juokas. Kokiai kategorijai tai priskirti?
Kaip aš įsivaizduoju Morontijos Pasauliuose bus tik šypsena. Ar aš klystu?
Su meile,

irena1950
2018-06-21 15:10:12



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal