Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Meile

Sveiki. Patarkit ka daryti ? Vyr. As ta zmogu labai stipriai myliu ,mes pikstames bet as vistiek jy myliu jau 5 kartu o paskutiniai metai baisus. As jos klausiu ar myli mane?? O ji man sako nezianau atrodo myliu atrodo nemyliu ir man tiesiog skaudu nezinau kur detis atrodo gyvenimas is ranku slysta . Ka daryti?

Samaris
2018-07-15 09:35:09

Komentarai

Puikus mokymas, Vita. Tik nereikia nusivilti, nes kaskart tokių žmonių daugės.

Arunas
2018-07-19 19:50:00



Mielas Samari, kokiu gražiu pavadinimu sukūrei naują temą. Tačiau perskaičius turinį, tu iš karto supranti, kad būtent ir trūksta – turinio. Paaiškinsiu ką gi turiu omenyje.

Kiek daug yra kalbama, dainuojama, rašoma, samprotaujama apie meilę. Atrodo tiek nedaug reikia – tik mylėti – ir problemų nebus..nebus pykčių šeimose. Juk jeigu du šeimos nariai vienas kitą myli – tai iš kur tie pykčiai. Ir apskritai, kur ta meilė išgaruoja – tokia kokia buvo pažinties pradžioje – atrodo svaiginanti ir tokia pakylėjanti, kad – bet ką dėl mylimojo padarysi. Kas pasikeitė po metų, penkių, dešimties?.. Kodėl klausiamas partneris negali atsakyti ar myli? Kodėl tyli, arba sako nežinau?
Problema ta, kad žmonės tik manosi mylintys. Ta meilė apie kurią visi kalba, yra – savininkiška meilė. Deja. Tas kas mažiau turi to savininkiškumo jausmo savyje, taip ir atsako – nežinau ar myliu, mano meilė mažesnė, tu myli daugiau aš mažiau, na nežinau – ir vienas ir kitas savo lygiu teisūs. Ir tas mylintis ir mažiau mylintis, o teisūs tik tiek, kad – nemyli abu. Nemyli KŪRĖJO MEILE. Tada ir prasideda gradavimai ir tie kankinantys poras klausimai, kuriais vienas kitą bombarduoja – myli? Nemyli? Myli? Nemyli?
Kada myli – klausimų nekyla – ir Tikroji Meilė yra KŪRĖJO MEILĖ. Vadinasi – kiekvienam – noriu pakartoti – KIEKVIENAM – būtina pirmiausia atrasti Kūrėją savyje, patirti Jo Meilę savyje – IR JĄ PUOSELĖTI. Puoselėti – tai reiškia KARTU GARBINTI KŪRĖJĄ, GYVENTI JUO. Būtina lankyti Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvąją šventovę, nes šventovė – tai tas šeimų Gerovės kurstymo židinys. Pagausėjus šeimai, vaikai – ne mūsų vaikai – Kūrėjo vaikai – taip pat puoselėjami Kūrėjo Meile, kurią savyje jaučia mylintis tėvas ir motina, nes deda tam nuoširdžias pastangas – PUOSELĖJA KŪRĖJĄ SAVYJE IŠ VISOS ŠIRDIES, ABU. Ne vienas, o abu, ir to moko mažylius vaikus, kurie ir patys vėliau kurs šeimas, ir kurs su Kūrėju, nes toks pamatas buvo nutiestas jų gimdytojų, taip pat Kūrėjo sūnų ir dukrų.
Viskas juk yra tarpusavyje glaudžiai, labai glaudžiai susiję. Kiekviena pagalvota, kad ir garsu neišsakyta mintis, kiekvienas žodis – jau yra priežastis atsirasti veiksmui, veiksmas pagimdo pasekmę. Kokios jos – skaudžios ar džiuginančios, širdį raminančios – tai ir yra atsakymas kaip gyvenai-gyveni – su Kūrėju ar nė nežiūrėjai į tą pusę. Tai ką turi šiandien savo šeimoje, yra jau – pasekmė. Tačiau jeigu tai skausmingi patyrimai – graužatis nepadės. Tai neišmintinga, nes PRAEITIES NESUGRĄŽINSI.
Kūrėjas nuo mūsų nenusisuka NĖ AKIMIRKAI, tad suradus Šviesos spindulėlį savo vingiuotame kelyje – nuo tavęs ir tik nuo tavęs asmeniškai priklauso ar tu kreipsiesi į Kūrėją, ar tu TIKRAI NORI gyventi oriai, gyventi kaip Kūrėjo sūnus ar dukra, ar tu dėsi tam pastangas? Ar tu studijuosi dvasinius šaltinius – Urantijos Knygą, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės AKIMIRKOS AMŽINYBĖ bei GYVOJI TYLA mokymų knygas, Algimanto mokymus – ar dėsi tam nuoširdžias pastangas? Tai ir parodo – nori tu ar nenori, kad tavo šeimoje būtų – vienovė ir harmonija. Ar nori, kad būtų vienovė ir tavo šalyje, ne tik šeimoje, pasaulyje, maža to – kūrinijoje. Ar nori tu būti tas, kuris prie tos gerovės prisidėjai – savimi – TIKRUOJU SAVIMI.

AR NORI MYLĖTI?

Aš noriu. Ir myliu, bet trokštu, patirti Kūrėjo Meilę savyje dar stipriau, trokštu ja gyventi nuo ryto iki vakaro, net ir taip, kaip gyveno Kristus prieš du tūkstančius metų, kada mūsų planetoje buvo įsikūnijęs žmogiškuoju pavidalu, tam, kad būtent mums ir demonstruotų – Kūrėjo Meilę. Jis troško, kad mes pažintume Tėvą kaip mylintį ir tik mylintį. Tai štai, aš ir trokštu mylėti taip, kaip mylėjo Jėzus. Ir tave kviečiu – savuoju atsakymu-mokymu skirtu tau mielas Samari asmeniškai, ir visiems trokštantiems Šviesos.

Tai ar supratai mielas Samari, kad Turinys – tai ne meilė, o – KŪRĖJO MEILĖ.

Prieš daugiau kaip septynerius metus, kai aš pradėjau rašyti į šį forumą – dvasinių mokytojų rengimo forumą – be visko kas čia yra pateikiama, mane taip pat sužavėjo tai – KAD ŠIAME FORUME YRA PASIRAŠOMA TIK – TIKRI – VARDAI. O tai reiškia, kad pasirašančiojo TIKRĄ VARDĄ, baimė viduje jau daug, daug aptirpdyta, Rojaus Trejybės-AŠ ESU virpesiais paglostyta tokio atsivėrusio sūnaus ar dukros.

Deja, bet vos tik pamatau, kad mūsų forume yra sukurta nauja tema, naujai pradėjusio mokytis-rašyti asmens, vis nusiviliu – jaučiu, kad vardas NETIKRAS. Kaip ir šios. Tad būtina tirpdyti baimę – atrasti Kūrėją savyje, gyventi Juo, veikti VISŲ ŠVIESOS LABUI. Be baimės ir apgaulės.

Telydi jus mylimieji Kūrėjo Ramybė, Vita

vvita
2018-07-18 10:01:40



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal