Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Likimas, kas tai ? Ar mūsų išgalvota frazė, ar begaliniai mūsų gyvenimo keliai ?

Daugelis iš mūsų ne kartą esame girdėję tokią frazę kaip " toks jau tas likimas..." .Mane jau nuo jaunystės ši mintis erzino, nes niekaip negalėjau suprasti,kad kažkas gali valdyti mano gyvenimą, nukreipti jį ten ne kur aš noriu, o kur kažkas nori. Visada tam bandžiau priešintis, bent jau taip galvodamas, bet kaip yra realybėje ?
Ačiū


Raimondas Druskininkai
2007-06-27 07:14:45

Komentarai

Likimas , tai tai , ką TURIME šiandien (kas mes , kokie mes , iš ko mes ... )
KAIP bus sekančią akimirką dalinai priklauso ir nuo mūsų , tereikią PASEKMEI pakeisti PRIEŽASTĮ...
Vieniems laisvė pokyčiams didesnė , kitiems mažesnė ...
Bet absoliučiai visi gali koreguoti likimą.
Įsivėlus į filosofinius ginčus visuomet atsirasime aklavietėje: Aš sakysiu , suk vairą nuo tilto ir pakeisi likimą 0 o man sakys , kad dėlto ir pasuko , nes likimas toks .


Donis
2007-08-07 21:18:54



lapai paprastai reikia atskirti: kai dvas(ia) ing as iteka ir taip uzlieja krantus kat nelieka nei pradzios nei pabaigos ir vysi galai pasidaro suslepti, kazkas tokio

niania
2007-08-07 19:16:25



"teisingai maitinasi ir nekonfliktuoja su supančia aplinka."
Gal gali paaiškinti kam žmogaus organizme yra adrenalinas ir kas įvyksta,kai jisnėra panaudojamas?Ir apie tesingą mitybą plačiau gal gali?
P.S. tavęs klausė veikimo mechanizmo kaip dvasingumas įtakoja endokrininę sistemą.Taip ir nepamatėm.Matyt nežinai.Girdėjai,kad kažkur skamba,bet kur ....
Kaip atskirti protas dvasingas ar ne? Paaiškink nuosekliau.

Petrui
2007-08-07 19:04:45




Kokią funkciją žmogaus oganizme atlieka endokrininė sistema ir imuninė sistema reikėtų plačiau pasiskaityti medicininėje literatūroje . Tik norėjau pabrėžti , kad harmoningas ir dvasingas žmogaus protas su savo pasąmone , labai gerai sureguliuoja visą nervų sistemą , o sveika nervų sistema , žymiai pagerina ir kitų žmogaus kūno sistemų darbą ir gyvybingumą , kurios savo ruožtu sutvarko visų lastelių gyvybingumą ir tarpusavio susiderinamumą .
Visa tai pradeda vykti ,kai žmogus daug laiko skiria savo proto dvasingumui vystyti , teisingai maitinasi ir nekonfliktuoja su supančia aplinka.

Petras
2007-08-07 13:21:29



Gerbiamas Petrai,prašome šią savo mintį : "kad veikdama į endokrininę sistemą ir į jūsų imuninę sistemą tvarkys jūsų kūno lastelių darbą šimtą kartų tobuliau. Taip pagerės sveikata , o kai kurios ligos iš jūsų kūno organų ir visai pasitrauks .
" padėstyti nuosekliau ir daug plačiau.Norėtume susipažinti su veikimo mechanizmu.

Petrui
2007-08-06 20:18:20



Pateik, gerbiamasis, bent vieną pavyzdį.

Petrui
2007-08-06 20:12:31




Atsakau , Irutei ir kitiems geriems žmonėms , kas yra žmogaus likimas .
Taip mes turime likimą , kuris kaip neatskiriama šios gamtos dalis komponuojasi tam tikroje šios erdvės nišoje ir sudaro vieno ar kito individo gyvenimą. Jeigu žmogus gražiai sugyvena su jį supančiais gamtos dėsniais , supranta ir net pats stengiasi palaikyti harmoniją su gamta ir įvairiomis stichijų jėgomis , tada jo gyvenimas teka normaliai. Toks žmogus išvengia įvairių nelaimių , o jeigu dar nuo mažens ir maitinasi kukliai ir sveikai , tai sulaikia ir garbaus amžiaus.
Brangieji , daug mūsų ligų ir charakterio savybių ateina nuo senelių ir prosenelių per genetinį paveldimumo mechanizmą . Tuo pačiu mes ir protą kiekvienas paveldime ir toliau vystome skirtingoje šeimoje , ar net skirtingoje socialinėje terpėje. Ir taip kiekvieną dieną esame įtakojami dešimimis ir net šimtais įvairiausių srovių , informacijų ir pašalinių jėgų norų ir tikslų į mus. Kuo visuomenė civilizuotesnė ir draugiškesnė , tuo daugiau yra šansu , kiekvienam iš mūsų , laimingai nugyventi savo gyvenimą . Atsiminkite , kad nei viena dangaus dvasia , tuo labiau Dievas Tėvas , nekuria ir nestumia į jokias nelaimes ar avarijas.
Kai žmogus susidraugauja su savyje gyvenančiu dieviškuoju Minčių Derintoju ir savo dvasinę įžvalgą padidina ant tiek , kad gali uždirsti net dievišką patarimą , tada to žmogaus gyvenime , daug materialaus gyvenimo aspektų , radikaliai pasikeičia .
Bet atsiminkite , brangieji , kad ir kokio šventumo lygius jūs pasieksite , jūs vistiek būsite tik žmonės , ne angelai . Jūsų šį žemišką kūną ir toliau veiks visi žemiški faktoriai . Bet yra vienas bet , jūsų psichologija bus ant tiek pakitus , kad veikdama į endokrininę sistemą ir į jūsų imuninę sistemą tvarkys jūsų kūno lastelių darbą šimtą kartų tobuliau. Taip pagerės sveikata , o kai kurios ligos iš jūsų kūno organų ir visai pasitrauks .
Taigi , pradėkime savo kūną gydyti ir savo lemtį kurti nuo vis gražesnio ir tobulesnio dvasingumo . O pirmiausia susitvarkykime savo mintis , kad kiekvieną dieną jos su džiaugsmu ir noriai ieškotų dialogo su savo Minčių Derintoju.


Petras
2007-08-06 18:49:25



Mėgavimasis nuo dievo stalo vien cukrumi visada atveda prie problemų.Dievas mėgsta tik priešybių vienybę, bet tai suvokti ne kožnam duota.

Aidui
2007-08-06 17:28:43



Na taip, ir man įdomu, kodėl mirė Juozas nuo vėžio - juk buvo labai dvasingas žmogus (juk Urantijos knygą uoliai studijavo). Ir dar įdomiau, kodėl Algimantui Tėvas prižadėjo, jog saugos jį nuo visokių negandų, net nuo erkių įkąndimų, o po šiai dienai jo dantukai genda ir skauda?

Aidas
2007-08-06 15:09:17



Miela Irute,taigi tas švennčiausias ir išmintingiausias Tėvas žino kada nutraukti tam jaunikliui gyvybę.Neveltui ją nutraukia 20 metų.Juk Tėvas žino,kad tai amžiaus riba iki kurios jaunuolis tobulėjo dvasiškai,o nuo jos ims degraduoti.Tai dėl to ir nutraukia.Kad nedegraduotų.

Jaunuolis
2007-08-06 13:45:00




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal