Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvas yra visur - akmenyje, debesyje, žmoguje. Tik mūsų žvilgsnis perdaug paviršutiniškas,kad Jį matytų VISUR.

Mielieji, Tėvas yra visur - akmenyje, debesyje, žmoguje. Tik mūsų žvilgsnis yra per daug paviršutinis, kad Jį matytų VISUR.
Jūs turite suvokti, jeigu jūs spinduliuojate vien tik meilę, tai ir jums egzistuoja VIEN TIK MEILĖ, nes jūs esate nuolatiniame gyvame ryšyje su Tėvu, kuris yra meilės ir gėrio šaltinis. Dėl to, iš kur gi jums tuomet atsiras blogio matymas, kada jūs esate pilni tik meilės. Būtent šitoji meilė ir užtvindo blogį.
Kiekvieno veiksmą jūs turite vertinti vien tiktai TĖVO MEILĖS IR GĖRIO NUOSTATOMIS ir LAISVOS VALIOS pasireiškimu. Jeigu jūs atsiversite Tėvui, užmegsite gyvą ryšį su Juo, tada prisipildysite Jo meilės ir pamatysite, kad blogis nuo jūsų pasitraukė. Pajusite, kaip tarsi nematoma apsauginė plėvelė jus visą apgaubė ir saugo nuo bet kokio blogio poveikio.
Ir tada jūs puikiai matysite, kur jūsų meilės veiksmams atsiveria nuostabus pasireiškimo ir veikimo laukas. Jūs patys puikiai suvoksite, kad tai, ką jūs matote darant kitus savo sielos brolius ir seses ir kas akivaizdžiai galės prasilenkti su geresniu vieno ar kito veiksmo atlikimu, su jūsų dvasiniu matymu, tą jūs galėsite IŠTAISYTI PATYS, KIEKVIENAS ASMENIŠKAI darydami GĖRĮ GILESNE PRASME, SKLEISTI MEILĘ PLATESNIU MASTU.
Jeigu kas kaupia turtą ir jį naudoja vien tik savanaudiškiems tikslams, peversdamas tą savo gyvenimo prasme, kas siekia garbės ar aukštų vietų savanaudiškai sau, kas trokšta populiarumo ir pripažinimo, kas susitelkia vien tik ties naujų vardų įgyjimu, kad gautų aukštesnes pareigas ir didesnę garbę iš kolegų, tai jūs, tokie Tėvo sūnūs ir dukros, kurie jau suvokiate, kad tokie dalykai neatneša ramybės ir palaimos nei tam pačiam žmogui asmeniškai, nei žmonijai, galite savo gilesnį ir platesnį dvasinį požiūrį diegti kasdieniu gyvenimu, patys tokių išvardintų siekių nepaversdami TIKSLU, bet SAVO DORĄ VEIKLĄ PASKIRDAMI TĖVUI, IR VISKUO, NET IR JUMS TEIKIAMU PRIPAŽINIMU DALINDAMIESI SU TĖVU IR KITAIS SAVO SIELOS BROLIAIS IR SESĖM, nes be Tėvo ir be kitų savo sielos sesių ir brolių darbų jūs patys vieni, asmeniškai, kad ir kaip intensyviai dirbdami, tokių aukštumų nepasiektumėte.
Paskirkite savo veiklą Tėvui ir dalinkitės Jo šviesa su VISAIS, JOS NORINČIAIS.
Darykite tą aktyviai, be jokios baimės, nes šituo keliu jus VEDA TĖVAS IŠ VIDAUS, IR JUMS SUTEIKIA NAUJUS IR NAUJUS PATYRIMUS. Dėl to tik šitų naujų dvasinių PATYRIMŲ dėka auga jūsų TIKRASIS, VIDINIS DVASINIS JŪSŲ AŠ.
Būtent dėl to ir prisidėkite prie jo augimo patys, asmeniškai, ne mėgindami jūsų viduje jau esančią šviesą uždengti ir sau pasiteisinti, kad šito labai mažai kam reikia, kad mažai kas šitą supras, kad dar ne laikas, kad pačiam nepatogu, ką pamanys kiti, net ir šeimos nariai, ir panašiai.
VEIKLA YRA JŪSŲ, AUGIMAS YRA JŪSŲ, REZULTATAI YRA TĖVO.
Dėl to nebeieškokite daugiau savęs sulaikymui jokių pasiaiškinimų, nes JAU ATĖJO LAIKAS JUMS VEIKTI. Ir tik nuo jūsų didesnio gyvo ryšio su Tėvu, esančiu jūsų viduje per Jo dvasią, Minties Derintoją, jūs įgysite ir didesnės išminties, ir drąsos VEIKTI.
Žinokite, kad už jus augti negali NIEKAS, NET IR TĖVAS. O jūs negalite augti NEBVEIKDAMI, NESKLEISDAMI SAVO DIDESNĖS ŠVIESOS.
Dėl to būtent per JUS Tėvo gėris pasireiškia didesniu gėriu, kada jūs matote, kad jūsų dvasinė išmintis pranoksta aplinkos dvasinį lygį. Tuomet ir pašvieskite jai. Tegu ir ji nušvinta skaisčiau.
Tik NEBIJOKITE, NES TĖVAS YRA VISADA SU JUMIS IR NIEKADA JŪSŲ NEPALIEKA VIENŲ. Todėl melskite didesnio gyvo ryšio su Tėvu, kad pradėtumėte VEIKTI AKTYVIAI TAIP, KAIP JUMS SAKO TĖVAS, KAIP TĄ IMA PO TRUPUTĮ PAJAUSTI JŪSŲ ATSIVERIANTI JAM SIELA.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,


Algimantas
2007-08-07 21:23:06

Komentarai

Aš sužavėtas gilia analize:
1. Sūnus Kūrėjus – Mykolus.
2. Sūnus Arbitrus – Avonalus.
3. Trejybės Sūnus Mokytojus – Deinalus

Analus
2007-08-09 18:27:48



Miela Gile, savo komentare sakai,"...Jėzus siūlo kasdien kviesti Archangelo Mykolo apsaugą...". Noriu pataisyti mano akis badančią klaidą. Tokios asmenybės, Archangelas Mykolas, nėra. Mykolas ir Archangelas yra dvi atskiros dvasinės asmenybės.
Dokumentas iš UK apie Rojaus Sūnus Mykolus jau buvo pateiktas svarstymui, bet, manau, nepakenks dar kartą atkreipti dėmesį ir pasistengti prisiminti kas yra Mykolai.
Ištrauka iš Urantijos Knygos
20 dokumentas
Dievo Rojaus Sūnūs
" 1. BESILEIDŽIANTIEJI DIEVO SŪNŪS
Visi besileidžiantieji Dievo Sūnūs yra aukštos ir dieviškos kilmės. Jie yra atsidavę tarnystės besileidžiančiam darbui laiko ir erdvės pasauliuose ir sistemose, kad ten palengvintų evoliucinės kilmės žemų tvarinių – Dievo kylančiųjų sūnų – kopimo į Rojų žengimą pirmyn. Iš besileidžiančiųjų Sūnų gausių kategorijų, septynios bus pavaizduotos šituose pasakojimuose. Tie Sūnūs, kurie kyla iš Dievybių centrinėje Šviesos ir Gyvenimo Saloje, yra vadinami Dievo Rojaus Sūnumis, ir apima tokias tris kategorijas:
1. Sūnus Kūrėjus – Mykolus.
2. Sūnus Arbitrus – Avonalus.
3. Trejybės Sūnus Mokytojus – Deinalus."

21 dokumentas
Rojaus Sūnūs Kūrėjai
" SŪNŪS Kūrėjai yra laiko ir erdvės vietinių visatų sutvėrėjai ir valdovai. Šitie visatų kūrėjai ir valdovai yra dualios kilmės, įkūnijantys Dievo Tėvo ir Dievo Sūnaus bruožus. Bet kiekvienas Sūnus Kūrėjas vienas nuo kito skiriasi; kiekvienas yra unikalus prigimtimi, o taip pat ir asmenybe; kiekvienas yra savosios kilmės tobulo dieviškojo idealo “vienintelis sutvertas Sūnus.”
Šitie aukštieji Sūnūs didžiuliame darbe, organizuodami, vystydami, ir tobulindami vietinę visatą, visada naudojasi Visuotinio Tėvo palaikančiu pritarimu. Sūnų Kūrėjų ryšys su savo Visuotiniu Tėvu yra jaudinantis ir nuostabus. Be jokios abejonės Dievybės tėvų toji giluminė meilė savo dieviškiesiems palikuonims yra tos gražios ir beveik dieviškos meilės, kurią net ir mirtingieji tėvai jaučia savo vaikams, šaltinis.
Šitie pirminiai Rojaus Sūnūs yra įasmeninti kaip Mykolai. Kada jie išvyksta iš Rojaus tam, kad įkurtų savo visatas, tada jie yra žinomi kaip Mykolai Kūrėjai. Kada būna įtvirtinti aukščiausiojoje valdžioje, tada jie yra vadinami Mykolais Šeimininkais. Kartais jūsų Nebadono vietinės visatos valdovą mes vadiname Mykolu Kristumi. Visada ir amžinai iš tikrųjų jie valdo taip, kaip ir pridera “Mykolo kategorijai,” kuri turi savosios kategorijos ir prigimties pirmojo Sūnaus vardą."
31 dokumente, Didžiosios Visatos Asmenybės, matome, tarp išvardintų asmenybių, kad Archanglai yra visai kita dvasinių asmenybių kategorija.

" II. DUALIOS KILMĖS BŪTYBĖS. Tos, kurios yra kilusios iš bet kurių dviejų Rojaus Dievybių arba kitokiu būdu yra sukurtos bet kokių dviejų būtybių tiesiogiai ar netiesiogiai kilusių iš Rojaus Dievybių.
A. Besileidžiančiosios Kategorijos.
1. Sūnūs Kūrėjai.
2. Sūnūs Arbitrai.
3. Ryškiosios ir Ryto Žvaigždės.
4. Tėvai Melkizedekai.
5. Melkizedekai.
6. Vorondadekai.
7. Lanonandekai.
8. Spindinčiosios Vakaro Žvaigždės.
9. Archangelai.
10. Gyvybės Nešėjai.
11. Neapreikšti Visatos Padėjėjai.
12. Neapreikšti Dievo Sūnūs."
Su meile



Violeta
2007-08-09 18:23:35



Taip tai taip, bet blogis nėra toks paklusnus kaip norėtume – jis visaip gudrauja, keičia kailį, prisitato, kaip išmintigas intelektusalus mokymas, kaip netikėta mintis, kažko pateisinimas ir panašiai. O Tėvo meilė pripildys tik švarią širdį – apsivaliusią nuo visų negatyvų ir tamsos. Jėzus yra rašęs ir apgailestavęs, kad žmonės nesinaudoja Jo instrumentais, kuriais jie galėtų tai padaryti nesunkiai, užuot vargę, kankinęsi ir nevaisingai diskutavę. Blogis tikrai pasitrauks, bet net ir tada Jėzus primygtinai siūlo kasdien naudotis aukštesnėm apsaugos priemonėm nuo blogio, nes kol mes gyvename žemėje – mes negalime tikėtis būti tokie tyri kap pats Tėvas – nors turime to siekti kas dieną, valandą, minutę. Jėzus siūlo kasdien kviesti Arhangelo Mykolo apsaugą nuo visų netobulų energijų ir piktų jėgų – manau tai ir yra ta apsauginė plėvelė.
Niekas tikrai negali augti už mus, o augti negalime nieko neveikdami. Ir metas veikti tikrai atėjo visiems, kiekvienam savaip, bet visiems. Artėja derliaus ėmimo metas – jis jau prasidėjo.


Gilė
2007-08-08 08:25:42



Po kiek perki patosą ,Gile? Gal žinai kur pigiau gaut?

osas
2007-08-08 15:30:24



radau zeme istikta blogio ir tai dieviskos tikroves dalis, ir tai

faktas
2007-08-07 22:16:20



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal