Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Atitrūkimas nuo tikrovės yra vienintelis - tai atitrūkimas nuo TĖVO.

Atitrūkimas nuo tikrovės yra vienas vienintelis – tai atitrūkimas nuo Tėvo. Nėro kito atitrūkimo, tik nusigręžimas arba nesuvokimas Tikrovės Šaltinio ir Centro – TĖVO.
Šiadien labiausiai serga politika, religija, psichiatrija, psichologija, ir filosofija.
Iš esmės jos visos ir žaloja asmenybės, individualios asmenybės, psichiką, o tuo nustato iškreiptą žengimo kryptį visai visuomenei, ir tuo pačiu veda žmogų tolyn nuo Tėvo, o tuo pačiu ir tolyn nuo tikrovės.
Tikrovė yra TĖVAS IR JO VISA METERIALI KŪRINIJA BEI VISA JO DVASINĖ ŠEIMA, GYVENANTI IR TARNAUJANTI IŠ MEILĖS.
Dėl to, kiek KIEKVIENO žmogaus, sielos, ar dvasios nuostata prasilenkia su šitokia tikrovės samprata, tiek ji ir atitrūksta nuo pačios tikrovės, ir nuo jos Šaltinio ir Centro - Tėvo.
Tėvas neegzistuoja kaip pagrindinė varomoji MEILĖS jėga ir pagrindinis ŠALTINIS nei psichologijoje, nei filosofijoje, nei psichiatrijoje, nei politikoje, NEI RELIGIJOJE.
Dėl to nestovint ant pagrindų pagrindo ir jo NEPROPAGUOJANT GYVUOJU SAVO PATYRIMU KIEKVIENOJE VEIKLOS SFEROJE, neįmanoma PAGYTI NEI VALSTYBEI IŠ KORUPCIJOS LIGŲ, NEI PSICIATRIJAI IŠ PSICHINIŲ LIGŲ, NEI PSICHOLOGIJAI IR PSICHINIŲ NEGALAVIMŲ, NEI RELIGIJAI IŠ RITUALIZMO IR DOGMATIZMO LIGŲ, NEI FILOSOFIJAI IŠ INTELEKTUALIŲ POSTRINGAVIMŲ SUSIRGIMŲ.
Tai reiškia, kad bet kuri iš šitų sferų, kaip ir bet kuri kita VISOS KŪRINIJOS veiklos sfera, o žmonijos veiklos sferos sudaro tik mažytį aguonos grūdelį pilname aguonų maiše, negali būti nei veiksminga, nei prasminga, nei ilgalaikė, jeigu ji nėra atsivėrusi KŪRĖJUI ir neįsileidžia PATIES Kūrėjo, kad jis veiktų drauge ir su politiku, ir su psichiatru, ir su dvasininku, ir su filosofu, ir su psichologu.
Tai reiškia, kad visos dabar vykstančios gydymo, religinės, filosofinės, politinės programos yra PASMERKTOS ŽLUGTI, NEDAVUSIOS TAIP GEIDŽIAMŲ VAISIŲ. Ir LIETUVOJE, ir VISOJE URANTIJOJE.
Dėl to visi milijardai bus išmesti kaip į balą. Tiesiog, įsivaizduokit situaciją, kada pilni sunkvežimiai prikrautų pinigų, taip reikalingų žmonėms pamaitinti, aprengti, apgyvendinti, išlavinti atvažiuoja prie didžiulės purvo balos, išverčia visus pinigus, o kiti per juos su buldozeriais važinėja ir šitaip naikina.
Jūs šitokio materialaus vaizdo nematote, tačiau būtent taip vyksta dabartinis gyvenimas, kada žmogus yra nusigręžęs nuo Tėvo ir atitrūkęs nuo tikrovės. Dėl to, toji tikrovė įgauna iliuzijos vaizdą, kuriame nebėra gyvo Jėzaus meilės pavyzdžio, Tėvo meilės gyvo pavyzdžio, kurį vaikams demonstruotų tėvai, mokinams – mokytojai, studentams - dėstytojai, tikintiesiems – dvasininkai, piliečiams – politikai, mokslininkams – filosofai, psichiniams ligoniams – psichiatrai, pasimetusiems žmonėms – psichologai.
Būtent dėl to, kad tikrovę pamynė VEDLIAI, KIEKIVENOJE ŽMONIJOS VEIKOS SFEROJE, tikrovė ir pavirto ILIUZINE, NE REALIA.
Dėl to ir siekiai transformavosi iš tikrųjų siekių, iš meilės ir tiesos dvasinių ir ugdančių savąjį aš siekių, iš kokybinių, į iliuzinius, išgalvotus, ir kiekybinius siekius.
Ir visi pradėjo lenktynaiuti, nes žmonija yra avinų banda. Ji NEMĄSTO, o siekia elgtis taip, kaip mato besielgiančius kitus. O kadangi kiekybiniai pasiekimai yra matomi kiekvienam – turtas, apsirengimas, užimamos pareigos darbe, “prestižinė“ draugija, mokykla, universitetas, specialybė, gyvenamoji vieta, valdžia kitų atžvilgiu, ir t.t. – ir kadangi jų siekia absoliuti dauguma, na sakykim, kad ir “madingai“ apsirengti, tai tokia primesta nuostata ir priverčia nuo pat jaunumės šitokų iliuzinių siekių įgyvendinimą paverti savo gyvenimo tikslu.
Taip palaipsniui, jaunam žmogui bręstant fiziškai, bet ne DVASIŠKAI, jis iliuzinę tikrovę vis labiau ir stipriau ima laikyti realia tikrove. Ir vienintele. Ir tik jos diktuojamas renaksi specialybę, draugus, darbą, aprangą, ir kuo labiau didėja turtas, tuo gilėja iluzinių poreikių tenkinimas paminant tikrąsias ir amžinąsias vertybes – Tėvo meilę ir tarnavimą.
Dėl to susiformuoja atskiros kastos ar gildijos SAVŲ profesijų, politinių partijų, įvairių uždarų pseudoklubų - “Rotari“ ar “bajorų“ ir t.t. Ir tokie žmonės patys užsidaro SAVŲJŲ RATE, ir tuo dar labiau atitrūksta net ir nuo pačios materialios iliuzinės tikrovės.
O juk jie savo sprendimais VEIKIA VISUS – politikai – valstybę, daktarai pacientus, filosofai – mokslą ir išsilavinimo eigą ir kryptį, dvasininkai - tikinčiuosius. Jie veikia juos taip, kad dar labiau juos veda į iliuzinę tikrovę, nes patys yra atitrūk nuo REALYBĖS ir PASIMETĘ. AKLI VEDLIAI, KURIE VEDA Į PRARAJĄ VISUS.
Žinokite, kvailiui ir išminčius yra KVAILYS. Dėl to apkvailinti žmonės nebesuvokia jiems sakomų TIKROVIŠKŲ TIESOS ŽODŽIŲ, NES ŠIE KERTASI SU ANŲ AKLŲ VADŲ TIEK DAUG ŠIMTMEČIŲ PIRŠTOMIS ILUZINĖMIS APGAULĖMIS, KAD JOS PAVIRTO VISAI AVINŲ BANDAI “tikrove.“
Jūs turite suvokti, kad Jėzus panaudojo savo metaforas mokydamas žmones tam, kad jie suvoktų geriau jo mokymą, nes tol, kol jis kalbėjo tiesiogine kalba, jo niekaip nepajėge suvokti paprasti žydai, nes jie buvo per daug atitrūkę nuo TIKROVĖS.
Jėzus mokė vienos minties, bet ir ji jiems buvo per sudėtinga – REALI tikrovė yra tokia, kad TĖVAS YRA VIENAS VISIEMS, O VISI ŽMONĖS YRA BOLIAI IR SESĖS. O dabar aš jums sakau, kad net ir visos sielos, ir visos dvasios, kokio aukščiausio rango jos bebūtų, taip pat yra mūsų vyresnieji broliai ir sesės, nes ir jų Tėvas yra tas pats, kaip ir mūsų.
Dėl to, Jėzus, norėdamas paprasčiau pasiekti žmogaus protą, pasinaudojo metaforomis. Ir kada jis kalbėjo apie romias avis, kurios seka paskui savo TIKRĄJĮ PIEMENĮ, tai jis turėjo mintį ne jų MĄSTYMĄ, bet tikrojo piemens ATPAŽINIMĄ NUO APSIMETĖLIO piemens, IR JŲ SEKIMĄ PASKUI TIKRĄJĮ piemenį, kurį jos pažįsta iš balso ir juo pasitiki, nes tikrasis piemuo, gindamas jas nuo vilko ar vagies, nepagailės net ir saovios gyvybės.
Todėl jūs irgi turite ATVERTI TĖVUI SAVO SIELAS, KAD ATAPAŽINTUMĖTE MANO ŽODŽIUOSE TĖVO MOKYMĄ – TIKROVĖ YRA DAUGIAU NEGU MATO AKYS IR GALI UŽDIRBTI MATERIALIŲ VAISIŲ MATERIALIOS RANKOS.
TIKROVĖ - TAI TĖVO MEILĖS VIRPESIAI, KURIE SUTEIKIA PALAIMĄ SIELAI, KAD ŠI TARNAUTŲ VISUMAI, IR PAJAUSTŲ DAUG GILESNĘ TIKROVĖS DALĮ, NEGU MATO AKYS.
Ir būtent toks požiūris rodo jūsų glaudų ryšį su Tikrove per gyvą ryšį su Tėvu, esančiu jūsų pačių viduje.
Jūs turite užmegzti ir gilinti savo ryšį su Tėvu, kad atstatytumėte dabar prarastą savo ryšį su Tikrove.
Kas iš tų jūsų pareigų, iš tų turtų, iš tų pažinčių, jeigu jūs iš aukšto žvelgiate į pasimetusį benamį, kuris purvinas ir neturi kur galvos priglausti, kas iš tų jūsų “aukštų“ draugų ar pažįstamų, jegu jie viską daro tik sau, ir kada jiems naudinga, kas iš jūsų tokio gyvenimo su tamsos ritualais bažnyčiose, jeigu jūsų siela pilna nerimo ir baimės dėl savojo rytojaus, dėl šeimos narių gerovės, kas iš jūsų tokios veltui iššvaistytios dienos, jeigu per ją jūsų siela nieko nepaaugo, kad pajaustumėte savo viduje, kokia buvo nuostabi prasmingo sielos augimo patirtis TIKROVĖJE.
O tikrovė neatsiras, jeigu jos matyti ir toliau NENORĖSITE ir savo kiekybinio gyvenimo, kada viską matuojate vien tik matomais rezulatais, nepaversite į KOKYBINĮ, kurį PATIRIA TIK ATSIVĖRUSI TĖVUI SIELA IŠ VIDAUS.
Štai po tokios savo dvasinės transformacijos jūs ir nebebūsite atitrūkę nuo Tikrovės, ir nesvarbu kokį darbą dirbsite, tada jį dirbsite TIK TĖVUI IR TIK JAM. Ir visada SU JUO.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2007-08-15 16:24:08

Komentarai

Nuostabus Mokymas, kokia tiesa, kokia tiesa, visiška tiesa. Ir Aš lygiai taip pat matau. Skaitant si mokymą, atėjo mintis. Reikia prašyti versti tokius mokymus į anglu kalba ir pradeti leisti laikrašti, Airijoj. O taip pat ir Lietuvoj tokį daug skaitytu, ypač tie kurie neprieina prie neto. O ir komentuoti negaletu. Paskaitai komentarus tai matosi skeptikų piktdziugisku zmoniu šiukšles.
Iskeliant tokius nuostabius mokymus į priekį reiketu iškart ir visas tas skeptikų slykstynes ištrinti.
Nuostabus rytas,
Ramybes jums

valdasAirija1
2011-07-31 12:18:42



Ir vėl iškeliu labai aktualų komentarą - mokymą.

rimantasKaunas
2011-07-31 09:16:57



Rimantui:
Vienas apie batus, kitas apie ratus.

batsiuvys račiui
2007-10-04 18:26:54



Labai ačiū už patarimą ,tikrai noriu matyti ir suprasti daug daugiau negu šiandien matau Urantijos Knygoje, todėl skeptiko komentarams pasistengsiu ir toliau likti skeptiškas. Kas dabar nelabai nepavyksta nes skeptikui norinčiam ir toliau likti skeptiku pradedu įrodinėti nors mano įrodinėjų kokie jie bebūtų jam vistiek nepakaks.

rimantas ( Kaunas )
2007-10-04 16:14:40



Rimantai, jeigu tu toks nepatiklus būtum skaitomos informacijos atžvilgiu,kaip esi nepatiklus skeptiko komentarams, UK matytum daug daugiau,negu šiandien matai

ir visgi skeptikas
2007-10-04 14:47:34



Mielas skeptike skaityk komentarus ir visus ir visų dar geriau juos studijuok analizuok, kodėl žmogus parašė vienaip o ne kitaip tuomet ir pamatysi sakė Jonas taip ar ne ir kada ir kuriame komentare sakė, pamatysi ir tai , kad pagrindinis Jono arkliukas, kad Urantija sukurta tam , kad pakeisti krikščionybę ir , kad ji prieštarauja Biblijai kas jam iki šiol yra tabu.Kurios atstovas iki kaulų smegenų jis ir yra. Ir jam egzistuoja tiek Dievo karalystė tiek šėtono kaip ir bet kuriam krikščioniui.Kas ir kada tokia pasaulėjautą suformuoja ir kada ar jie buvo mastantys ir tik paklūstantys ir ar jie kalti , kad tik taip buvo mokomi.Ir jis kaip doras krikščionis katalikas atstovauja aišku Dievo karalystę čia kitaip ir būti negali.Urantijos Knygos apreiškimas ir tie , kurie jį studijuoja ar bandys studijuoti gali atstovauti tik šėtono karalystę ir jokiu būdu ne kitaip. Todėl , kad tokią savo sampratą pateikti bandysiantiems studijuoti Urantijos Knygą uolumui ir priemonėms nėra ribų tam pasitelkiama viskas tiek skepticizmas tiek atsieit atstovaujama mokslui.Tik ar doras mokslininkas jeigu iš tiesų yra doras priima tokią religiją iš tiesų savo vidumi ar tik iš tradicijos dėl šventos ramybės.Ir gano paklydusias aveles ir džiaugiasi , kad yra gardan sugrįžusių.Ir nereikia Jonai kurti savo klonų, kad ir skeptikų vardais.

rimantas ( Kaunas )
2007-10-04 14:32:35



O man panašu į ateistus. oi, ne ne - Robotus. kurie analizuoja, kaupia duomenis analizuoja, ir panašiai :) :/

Vaidas
2007-10-04 13:46:25



rimantas:"kad reikia eiti į bažnyčią žegnotis puolant nusižeminus ant kelių"
Parodyk tą vietą, kur Jonas taip teigė ar siūlė.Neradai?Tai neieškok priešų ten, kur jų nėra.Jonas nesiūlo rinktis tik krikščionybę.Jis siūlo pradėti jums mąstyti ir matyti tai, kas yra parašyta iš tiesų, o ne interpretacijas.Jonas uždavė begalę klausimų, į kuriuos atsakymo iš jūsų nesulaukė, nes dalinio melo knygoje UK jų nėra, o kitų jūs neskaitote arba, skatydami jas, nieko jose nesusigaudote.Mokytis, Rimantai, niekada nevėlu, bet pradėt reikia nuo pagrindų - tam, kad, kai skaitysi tokias knygas kaip UK, galėtum atskirti tiesą nuo fantazijų, skirtų sujaukti tavo ir taip silpną mąstymą.

skeptikas
2007-10-04 13:35:26



Ar pajudinimas savo mąstymo ir atradimas naujų minčių ir yra tai ,kad reikia eiti į bažnyčią žegnotis puolant nusižeminus ant kelių ir yra Dievo pažinimo ir atradimo kelias ir išsivadavimas nuo šėtono ir pilnesnio vaizdo parodymas ir kito kelio nėra.Prie ko ir kviečia Jonas ir kaip suprantu su juo sutinkantis skeptikas.Ar tai mąstymo ir naujų minčių atradimas ir kiek gi šitoms mintims metų jeigu tai naujos mintys.Ir kodėl šitos mintys padarytos institucija ir kurioms besąlygiškai reikia paklūsti ir ar tikrai reikia jeigu tikrai mąstai.Ir kaip gi tuomet su mokslu kuriuo taip remiamasi ar jis nuo tokių minčių neišblaivo.Ir kaip tokios mintys įskiepijamos ir kada ir kas jas įskiepija ar tie mąso ar mąstė kuomet jas skiepijo.

rimantas ( Kaunas )
2007-10-04 13:06:29



pasirašau po:
"Ši terpė man kaip skeptikui yra palanki šiais aspektais:
-pajudinti savo mąstymą ir atrasti naujų įžvalgų, ir jomis pasidalinti (kartais pavyksta, tuo džiaugiuosi);
-rasti naujų minčių iš kitų dalyvių (deja, jų randu dažniausiai tik skeptikų pasisakymuose, bet jų tikrai yra);
-patikrinti, kaip veikia ir kokias reakcijas sukelia argumentai (naudingas dalykas, patirtis kaupiasi);
-galbūt pabandyti parodyti pilnesnį vaizdą kitiems lankytojams, kurie išgirdę Algimanto ar kitų kvietimą nori sužinoti su kuo valgoma UK."

skeptikas
2007-10-03 18:47:00




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal