Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Nereikia niekam nieko nei įrodinėti, nei įtikinėti

NEREIKIA NIEKAM NIEKO NEI ĮRODINĖTI, NEI ĮTIKINĖTI.
Mielieji, viena pagrindinių žmogaus charakterio gyvulinių savybių – siekimas viešpatauti kito atžvilgiu, net ir kito asmeninės nuomonės atžvilgiu. Tai gyvulinės bandos gyvenimo principas – įsiviešpatauti JĖGA.
Mes gi einame DVASINIO IR GYVOJO TĖVO KELIU.
Ar nors vienas iš jūsų galite pasakyti, kad Tėvas jums ĮRODINĖJA, KAD JŪS KLYSTATE, PASIRINKDAMI VIENOKIĄ AR KITOKIĄ NUOMONĘ?
Jeigu jūs, kiekvienas iš Tėvo esate gavęs JO LAISVĄ VALIĄ, tai reiškia, kad jūs ir galite AUGTI, GALITE KEISTIS, SAVUOJU PATYRIMU PANEIGDAMI AR PATVIRTINDAMI SAVO ASMENINĘ NUOMONĘ, JEGU TIK NEBIJOSITE, NUOŠIRDŽIAI IR ATVIRAI IR LAISVAI, TYRINĖTI TIEK SAVE, TIEK SAVO GYVĄ BENDRAVIMĄ SU TĖVU, TIEK SAVO POŽIŪRĮ.
Jeigu jūs pradėsite patirti gyvą ryšį su Tėvu, tik tada, ir jokiu būdu ne anksčiau, ir pamatysite, kad tapote visiškai kitoks – nustojote kam nors ką nors įrodinėti. Jūs aiškinate tai, ką jau žinote daugiau už kitus, tačiau juos mokote, nes trokštate, kad ir jie ŽINOTŲ. Ir aiškinate tiems, kurie arba klausia, arba nori nuoširdžiai klausyti jūsų aiškinimo, kada paklausia kiti.
Kitiems gali susidaryti nuomonė, kad tai ir yra dar kažkam trečiam įrodinėjimas, jo įtikinėjimas, nes būtent tas trečiasis ir neigė iki tol vienokius ar kitokius teiginius, kuriuos dabar jūs aiškinate patelkdami savo platesnį požiūrį. Tačiau jūs aiškinate ne tam, kuris užsispyrusiai nenori girdėti jūsų nenuginčijamų argumentų, kuriuos jis vis tiek neigia ir neigs, nes jų tiesiog negali matyti platesniu žvilgsniu.
Tačiau kitiems jūsų aiškinimas suteiks naudos, nes praplės jų akiratį, su sąlyga, jeigu jie nuoširdžiai šitokio akiračio praplėtimo norės PATYS.
Tačiau NESIVELKITE Į KITO ĮTIKINĖJIMUS, NESIVELKITE Į JOKIUS ĮRODINĖJIMUS, Į NIEKAM NEREIKALINGUS GINČUS, O PIRMIAUSIA JUMS PATIEMS NEREIKALINGUS.
Diskusija reikalinga, bet ne įrodinėjimai kitaip matantiems, ir jų įtikinėjimai. Savo nuomonę išsakėte, ir to visiškai pakanka, kad trokštantis tobulėjimo jus suprastų, arba DAR nesupratęs, nuoširdžiai jus klaustų, o ne NUOLAT JUS NEIGTŲ BE JOKIŲ ARGUMENTŲ. Štai nuo tokių užsispyrusių neigėjų išmintingai pasitraukite, tegu jie savo energiją eikvoja su panašiais į save, tik skirtingų požiūrių. O jūs eikite PIRMYN.
Jūs negalite patys, savo valia, taip panorėti, kad kito materialaus proto lygis pasiektų sielos morontinio proto lygį, t.y. daug aukštesnio suvokimo lygį negu šiaip žmogus gali suvokti, nes šis morontinio proto aukštesnis suvokimas yra kuriamas drauge su Tėvo dvasia, Minties Derintoju ir žmogiškojo proto bendru veikimu.
Būtent dėl to, kad koks nors žmogus tokį gyvą ryšį su Tėvo dvasia neigia, tai jo materialus žmogiškasis protas ir lieka vienas, vienut vienutėlis vien užsiblokavęs tik su savo logika, kuri toli atsilieka nuo jūsų atsiveriančios sielos morontinio giluminio-loginio-dvasinio tiek aplinkos, tiek savojo dieviškojo aš pažinimo.
Todėl, ar jūs tokiam siauram, dvasiniu požiūriu, žmogui aiškinsite vienokį ar kitokį jums labai gerai suvokiamą dalyką, kuris jums toks akivaizdus, vis tiek tas žmogus jį atmes, nes taip jam diktuos jo žmogiškasis protas, jo asmeninis supratimas ir patyrimas, nes tokio žmogaus PASĄMONĖ tokio žmogaus protą yra sukausčiusi BAIMĖS GRANDINĖMIS, KAD TIK JIS NESULAUŽYTŲ KOKIŲ NORS Į JO PASĄMONĘ NUO VAIKYSTĖS PRIKIMŠTŲ TABU. PRIKIMŠTŲ ŠEIMOJE TOKIŲ PAČIŲ PILNŲ PASĄMONINĖS BAIMĖS TĖVŲ, TOKIOS PAČIOS TAMSIOS BAŽNYČIOS, TOKIOS PAT TAMSIOS MOKYKLOS, TOKIOS PAT TAMSIOS IR AGRESYVIOS APLINKOS GATVĖJE – NES VISUR YRA NEMATOMA RIBA – TABU.
Ir tarp suspaustos SAVO VIDINĖS erdvės RIBŲ IR TABU gyvendamas žmogiškasis protas negali išmokti išskleisti sielos sparnų ir skraidyti.
Dėl to jis ir šliaužioja. Ne šiaip sau Maksimas Gorkis perteikė mintį – “Gimęs šliaužioti, skraidyt negali.“ Tai nuostabiai giluminė mintis. Ir tai Minties Derintojo mintis, perteikta Gorkiui, jam šito ir pačiam nesuvokiant, kad ji yra iš Derintojo, apie kurį jis nieko net nežinojo. Tačiau kaip ji tinka ir mūsų aplinkai, kada jūs mėginate ĮRODINĖTI, KAD JŪS GALITE SKRAIDYTI, IR SKRAIDOTE, TIEMS, KURIE PATYS PASIRINKO SAVO VALIA SAVO GYVENIME TIK TIEK, KAD ŠLIAUŽIOTŲ. Bent KOL KAS.
Tai kaip gi jūs galite tikėtis, kad krokodilas galėtų iš vienos vietos į kitą perskrisdamas kaip sakalas, ir dar pakeliui iš aukštai pasižvalgydamas, kur yra jo sotesnis kąsnis.
ŽMOGUS, KURIS NENORI DIDESNĖS ŠVIESOS, YRA NE DAUGAU KAIP AGRESYVUS KROKODILAS IR SAKALO ŠVIESOS NESUPRAS NIEKADA, KOL PATS NETAPS SAKALU. O sakalu tapti jis NENORI PATS. Ir jam krokodilo aplinka ir gyvensena yra vienintelė tikrovė, nes jis niekada nebuvo pakilęs virš medžių, kad pasižiūrėtų, kad yra HORIZONTAS, MATOMAS IŠ AUKŠTAI, NE TIK UPĖS AR PELKĖS PAKRAŠTYS.
Tuo tarpu sakalu tapęs žmogus puikiai suvokia krokodilo gyvenseną ir mąstyseną, nes jis ir pats daug laiko ANKSČIAU šliaužiojo krokodilo šarvuose.
Todėl mėgindami įrodinėti tai, ką jūs suvokiate giliau ir nuosekliau, suvokiate kaip didesnę tiesą, didesnę sistemos dalį, net kaip kūrinijos sistemą ir jos visos Šaltinį Tėvą, veikiantį joje, ir kokiu būdu ir kokiu pavidalu Jis veikia, jūs niekaip negalite priversti kito žmogaus visa tai pamatyti lygiai taip iš aukštai, kaip matote jūs, suvokti giliai taip, kaip suvokiate jūs, kada tas žmogus, jūsų sielos brolis ar sesė, nenori, savo valia, atsisakyti krokodilo šarvų, kurie varžo jam judesius. Tačiau kitokių, LAISVO SIELOS SKRYDŽIO, judesių jis nepažįsta ir dėl to aiškina, kad jie iš viso neegzistuoja.
KIEKVIENAM SAVO.
Jūs turite aiškinti TIEMS, KURIE NORI AUGTI, O NE TIEMS, KURIE PRIEKABIAUJA IR TRYPČIOJA IŠ BAIMĖS VIETOJE, O IŠ TIKRŲJŲ RITASI ATGAL Į DAR DIDESNĘ TAMSĄ.
Štai bažnyčia, kurios kailį, ir PRASIKALTUSĮ NUO PAT PRADŽIŲ, JĖZAUS MOKYMŲ IŠKRAIPYMAIS IR TEBETERŠIAMĄ IR DABARTINIŲ KUNIGŲ NET NUSIKALSTAMAIS VEIKSMAIS, gina tiek bažnyčios valdžia, tiek kai kurie tikintieji. Gina, nes jie yra TAMSŪS DVASIA. Ir tokių žmonių nuomonės nepakeisi jokiais argumentais, jie tiesiog akli ir nemato aplinkos.
Tačiau gina daug kas ir tvirtai tikėdami, kad bažnyčia žmonėms daro vien tik gera. Jie šituo tiki, nes per kartų kartas tokį ŠITOS KARTOS DABARTINĮ jų suvaržytą mąstymą suformavo pati bažnyčios valdžia per daugelį amžių. Ir žmogus, net klausydamas mano pateikiamų jam argumentų apie bažnyčios tamsius darbus, vis tiek iš karto po jų sako, tarsi jų ir negirdėjęs: “TAI NE BAŽNYČIA TOKIA, O ATSKIRI KUNIGAI. Bažnyčia nieko nemoko blogo“ O nuo kada kunigai tapo atskirti nuo bažnyčios? Bažnyčia yra TIK TOKIA, kokią ir kuria ATSKIRI KUNIGAI.
Tada toks žmogus ima mane pulti: “Tai tu eini prieš Jėzų, nes jis yra bažnyčios galva, jis įsteigė bažnyčią.“ Kada jam pasakau, kad bažnyčios Jėzus neįsteigė jokios, nes jam Tėvo buvo uždrausta steigti bet kokias religines, ekonomines, ar politines institucijas, kad žmonės nepaverstų jo paties įsteigtų institucijų DOGMA, ką jie padarė net ir su NE JĖZAUS ĮSTEIGTA KRIKŠČIONYBE. Tačiau tokiam žmogui jokie argumentai neegzistuoja. Todėl su tokiu žmogumi toliau aiškintis yra BEPRASMIŠKA, NES JO PROTAS TIESIOG NEGALI SUVOKTI MANO SAKOMŲ JAM TEIGINIŲ. Jo pasąmonė yra per daug užteršta ir sujaukta.
Ir kol jis pats nepajaus NUOŠIRDAUS NORO KĄ NORS IŠSIAIŠKINTI, TOL JAM SAKOMA NET IR DIDESNĖ ŠVIESA VIS TIEK LIKS NEMATOMA.
Vakar per BBC radiją pranešė, kad Jungtinių Valstijų Kalifornijos valstijos sostinės, San Diego, teismas petenkino šimtų nukentėjusiųjų ieškinius atlyginti KATALIKŲ KUNIGŲ padarytą jiems žalą juos prievartaujant, lytiškai santykiaujant ir su vaikus, ir su suaugusiais. Ieškinys pateiktas prieš vietinę katalikų kunigų kongregaciją. Ir ji turės atlyginti žalą, kurią sudaro daugiau kaip 420 MILONŲ DOLERIŲ, nes teismas JAU PRIMĖMĖ TOKĮ NUOSPRENDĮ. Buvo paskaičiuota, kad kiekvienam nukentėjusiam bus sumokėta maždaug po 1 milijoną 200 tūkstančių dolerių.
Dabar tas pats laukia ir Los Anželo katalikų kongregacijos, tik ten ieškinys dar didesnis – viršija 600 milijonų dolerių. Irgi už katalikų kunigų “skaistų“ elgesį – lytiškai tvirkinant vaikus. Ir jau kalba eina, kad reikės kongregacijai parduoti net savo būstinę.
Ir kai kas ir toliau sakys, kad tai atskiri atvejai. Tai ne BAŽNYČIA. Ir niekaip jiems neįrodysi kitaip, net jeigu prieš akis bus pateiktas teismo nuosprendis dėl ŠIMTŲ NUKENTĖJUSIŲJŲ. O kiek dar tokių atvejų nepasiekia teismo iš viso, nes nevisi žmonės kreipiasi į teismą.
Aš jums sakiau, ir dabar kartoju – krikščionybė, tuo pačiu ir katalikybė, išnyks nuo žemės paviršiaus, nes ji eina PRIEŠ Tėvo valią, TIK kai kurie iš JŪSų ŠITO DAR NEMATOTE.
Tarsi patvirtindama mano žodžius šiandien BBC parengė reportažą apie kitą krikščioniškios bažnyčios sektą – anglikonus. Ir jame buvo kalbama, kad anglikonų vyskupu buvo paskirtas Afrikoje homoseksualistas. Tai jau toks antras atvejis Afrikoje. Vienus toks žingsnis žeidžia, kitus priešingai – stiprina, atseit suteikiamos lygios teisės ir vieniems, ir kitiems. Tačiau nemąstoma apie DVASINĘ VIENOVĘ, NES JOS BŪTI NEGALI TEN, KUR NĖRA ATRASTAS GYVAS TĖVAS SAVYJE.
Ir kiek beaiškintum katalikui ar dar kokiam kitos krikščioniškos sektos atstovui, johovistui, baptistui, evangelikui, mormonui, ar dar kam, beje, tarp jų mormonai yra labiausiai, SANTYKINAI, pažengę į priekį, JIE LAIKOSI KIEKVIENAS SAVO. Ir mormonai yra labiau pažengę į priekį būtent dėl to, kad jų bažnyčia ragina bendrauti su Dievu tiesiai, be tarpininko, atsivėrusia siela. Tačiau ir jų nuomonė VISADA LIEKIA TIK TOKIA, KOKIĄ JIEMS SUFORMAVO JŲ SKAITOMI RAŠTAI IR RITUALAI.
Ir per BBC toje pačioje laidoje šįryt pateikė tokį teiginį, kad šiuo metu kriškčioniškų tikėjimų pakilimas yra kaip tik AFRIKOJE, tuo tarpu EUROPOJE PATIRIAMAS BŪTENT NUOSMUKIS.
Tai tik PRADŽIŲ PRADŽIA. IR NUOSMUKIS YRA IR KATALIKŲ BAŽNČIOJE, NES JI PATI DĖL SAVO NEGYVYBINGUMO IR RITUALIZMO, DĖL SAVO NEDORŲ KUNIGŲ GYVENSENOS ŽENGIA NUO ŽEMĖS PAVIRŠIAUS.
Kokie gi MĄSTANTYS parapijiečiai sutiks, kad tokie kunigai, kurie patys nėra moralūs, mokytų juos meilės vaikams? Ir palaipsniui jie nustos lankyti tokią negyvų dogmų ir negyvų ritualų ir tamsos pilną, be jokios dvasinės gyvybės sielai bažnyčią, kurios kunigai patys TVIRKINA VAIKUS..
Kas tokius argumentus pradeda išgirsti, tas ima susimąstyti, tačiau, kas ir toliau laikosi tvirtų IŠORINIŲ "krokodilo šarvų," tam net ir milijoniniai patenkinti teismų ieškiniai prieš katalikų kunigus vis tiek ir liks tik “atskiri kunigai, bet ne bažnyčia.“ Jų nuomonės negalės pakeisti niekas tol, kol jie PATYS LAIKYS SAVE ĮKALINĘ BAIMĖS SPĄSTUOSE, BAIMĖS ŠVIESAI IR LAISVAI MINČIAI, BAIMĖS GYVAM TĖVUI IR REALIAM IR GYVAM JĖZUI.
Dėl to tiems, kurie norite AUGTI, norite šito NUOŠIRDŽIAI, BŪTINA PERSKAITYTI URANTIJOS KNYGOS APREIŠKIMĄ, JŪSŲ PAČIŲ LABUI, IR SUSIMĄSTYTI APIE DVASINIUS DALYKUS SAVO PATIES VIDUJE, IR PALYGINTI JUOS SU JĖZAUS GYVENSENA, APRAŠYTA ŠITAME APREIŠKIME.
Taip pat tiems, kurie norite augti nuoširdžiai, būtina susipažinti su Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL apreiškimu, kuris irgi yra mūsų svetainėje. Tik tada jūs rasite ATSAKYMUS Į DVASINIO PAŽINIMO KLAUSIMUS, KURIE IKI ŠIOL JUMS BUVO NEATSAKYTI JŪSŲ PATIES VIDUJE IR DĖL TO IKI ŠIOL KLAIDŽIOJOTE IR IEŠKOJOTE. Tačiau, ar tą norėsite daryti, priklauso vis vien tik nuo jūsų laisvos valios.
Tamsa visada sustiprėja prieš šviesos pasirodymą. Todėl, tų mūsų sielos brolių ir sesių nuožmus užsispyrimas, net ir BAŽNYČIOS VALDŽIOS SUSTABARĖJIMAS IR LAIKYMAS TIKINČIŲJŲ SAVO RITUALINIUOSE GNIAUŽTUOS atsigręžia prieš pačią bažnyčią ir šitaip nuoširdžiai iškančius meilės ir šviesos atstumia nuo bažnyčios, kurioje be ritualinio prabangos spindesio yra vien tik tuštuma – DVASINĖ MIRTIS.
Remiantis vien tik senovės žydų negyvomis dogmomis neleisti moterims su vyrais lygiomis teisėmis melstis sinagogoje, nes moteris buvo laikoma daug žemesnė ir net nešvari, dėl to rabinais ir tebuvo tik vyrai, tai tas liko ir katalikų bažnyčioje iš žydų paveldėtos tradicijos – neleisti moterims tapti KUNIGĖMIS. O juk Jėzus turėjo paskyręs dvylika moterų dvasinių mokytojų – jo evangelijos skelbėjų. Kur yra šiandien moterys kunigės tarp katalikų? Nejaugi katalikų bažnyčia nemyli sielos sesių, kurias mylėjo, ir myli, ir išlaisvino iš nelygybės su vyrais būtent Jėzus? Tai kodėl Jėzaus vardu save besivadinanti bažnyčia moteris laiko NEVERTAS PAGARBOS IR KUNIGĖS PAREIGŲ? Ar galima įtikinti kunigus, vyskupus, kardinolus, popiežių atsisakyti savo dabartinės ir siauros nuomonės ir PAKEISTI JĄ į daug platesnę ir dvasingesnę? Ne, ritualai ir dogmos stingdo jų protą. Dėl to ir vaidina tokį negyvą bažnytinį spektaklį, ir tuo pačiu griauna ir pačią katalikų bažnyčią. PATYS GRIAUNA SAVO DVIVEIDIŠKUMU. Nejaugi jūs manote, kad moterys NENORI BŪTI DVASINIAIS VADOVAIS, KAIP IR VYRAI? Jos yra vienodai Tėvo mylimos dukros, kaip mylimi yra ir Jo sūnūs? Tai kodėl joms yra skirta tik tamsi priemenė, kai vyrams yra skirta erdvi ir šviesi svetainė? Ar galima įtinkinti katalikus keisti SAVO BAŽNYČIĄ? Aišku, kad NE. Jiems net ir siaura ir klaidinga nuomonė yra “ŠVENTA,“ ir tokia bus iki tol, kada pamatys kad iš pačios bažnyčios teliko negyvi griaučiai. Štai tada ir ims keisti. Bet jau bus šaukštai po pietų.
Dar viena nuomonė, viešpataujanti katalikų bažnyčioje turi irgi pasikeisti – kunigai turi kurti šeimas. Tačiau ir šito niekaip negali net ir kai kurie katalikų kunigai savo valdžiai įrodyti, kad ji pakeistų savo nuomonę šiuo klausimu. Esminiu klausimu.
Einant laikui, atsiradus daugiau bažnyčios turto, pati BAŽNYČIOS valdžia uždraudė kunigams kurti šeimas, kad kunigų sukauptas asmeninis materialus turtas po jų mirties neliktų jų šeimoms, bet atitektų BAŽNYČIAI. Ir čia pat ji numetė demagoginį pasiteisinimą, kad taip kunigas gali atsiduoti vien tik Dievui, nes jam netrukdo šeimos rūpesčiai. O pravoslavų šventikai tikriausiai “mažiau atsidavę“ turėdami šeimas? O kodėl šeima netrukdė atsiduoti Dievui ir pirmajam POPIEŽIUI, apaštalui Petrui, kuris buvo vedęs ir turėjo tris vaikus. Kodėl katalikų pirmasis vadas, net turėdamas trisvaikkus, buvo tiek atsidavęs tarnystei, kad paaukojo net savo gyvybę ant kryžiaus?
Tačiau žmoguas nuostatų pakeisti įrodinėjimu NEĮMANOMA. Šitas yra pasieikiama tik paties žmogaus asmeninio nuoširdaus NORO AUGTI dėka.
Dėl to neužsibūkite ties tais nuolatiniais slenksčiais, kuriuos jums sukuria jūsų sielos broliai ar sesės, nenorintys augti ir neskirkite jiems laiko tą patį kartodami ir save pačius stebindami, kaip gi jie negali šito suprasti. NEGALI, NES NĖRA ATSIVĖRĘ. Dėl to per uždarytas duris net ir Jėzus negali įeiti į jų širdį, nors jis ir beldžia, bet jie negali suvokti, kad širdis ir lūpos, kartojančios Jėzaus vardą – tai ne tas pats.
Skirkite laiko tik tiems klausimams, kurie yra skirti AUGTI, BET NE PRIEKABIAUTI. Ir patys kelkite klausimus, kurie domina ir jus pačius, kad dalindamiesi savuoju supratimu, jūs patys pasisemtumėte didesnės išminties.
Netrypčiokite vietoje, bet ženkite pirmyn savuoju patyrimoo keliu drauge su Tėvu, esančiu jūsų viduje.
Mes turime tiek daug ką aptarti, tiek daug kuo pasidalinti, dėl to pradėkime tą daryti drąsiai ir ryžtingai VISŲ LABUI.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2007-09-09 19:42:15

Komentarai

Siuo mano gyvenimo momentu pavalgyti isvis yra prabanga, o pavalgyti ramiai auginant mazus vaikus...:)))
Laikui begant uzteks tik islikti ramybes busenoje, o valgyti jau nebereikes, pasikrausime is energijos grandiniu. Ir taip tikrai bus (na, gal ne visiems ir ne siame tukstantmetyje):).
P.S.
Algimantas apie tai galetu papasakoti daugiau.


Vita
2007-12-02 22:53:51



Komplimentas Petrui. Va šitas jo komentaras visiškai man patiko. Visai ne kaip "tikro uranto", o kaip normalaus žmogaus. O tu, Lydy, tikrai gali pasijuokti. Ir ne tik iš to, ką pasakė Petras, bet ir šiaip dažniau pasijuokti - iš įvairių dalykų, netgi iš savęs paties, kas yra labai sveika. Kuo dažniau juoksies, matysi visur pozityvą vietoje negatyvo, tuo bus tikrai geriau ir tau pačiam ir šalia tavęs esantiesiems. Gaila tik, kad šitokiais pamokslais žmogaus nepriversi pakeisti mąstymo. Reikalingas asmeninis betarpiškas, glaudus teigiamas pavyzdys.

Lydžiui
2007-12-02 20:38:04



Petrai, cia pats sumastei ar nupylei nuo ko nors? vakarienes jau nevalgysiu, skaniai prisijuokiau iki soties, tad vietos tefteliams neliko, bla bla.

lydys
2007-12-02 20:20:57




Prie šios gražios ALGIMANTO temos aš dar pridėsiu - ko niekam nereikia nei įrodinėti , nei įtikinėti , tai kasdieninė žmogaus mityba .
Valgymas yra sena magiška ceremonija , kurios dėka maisto produktai gali būti daug geriau ir sveikiau panaudoti mūsų kūno statybai, mūsų kūno sveikatos gerovei .
Pati pirmiausia ir svarbiausia sąlyga yra tai , kad valgio metu jūs neturite nerimauti , pykti , maištauti ir garsiai kalbėti . Jeigu nevykdote šių sąlygų , tai nėra ko stebėtis , kad visą dieną jaučiate kartėlį , būnate susierzinę , ir šališki kai tenka spręsti tą dieną kokias nors sunkias problemas. Vėliau dėl viso to kaltinate savo nervų sistemą , ryjate vaistus , bet mažai ką padeda .
Kad jūsų sveikata ir nervų sistema sustiprėtų turite pradėti mokytis teisingai ne tik valgyti , bet ir teisingai elgtis prie stalo . Pirma taisyklė , atsisėdus prie stalo , jūs turite viską pamiršti - išskyrus šį maistą , kuris yra prieš jus . Valgio metu savo meilę sutelkite tik valgomam maistui, o ne savo gražuolei partnerei . Tik su meile valgomas maistas atveria visus savo lobius ir visas savo energijas atiduoda jūsų kūno sveikatai .
Dauguma žmonių valgo tik automatiškai , be meilės ir su visokiausiais pasiplepėjimais , tiesiog nesąmoningai užpildo tuščią skrandį ir tiek . Bet pabandykite nors kartą valgyti su meile tą maistą , kuris yra prieš jus ir pamatysite , kaip puikiai jūs jausitės.
Žinoma , daugeliui žmonių kalbėti apie meilę yra beprasmiška . Jie net nežino kas tai yra vaikščioti su meile , kalbėti su meile , kvėpuoti su meile , dirbti su meile ... Jie to nemoka . Dauguma yra įsitikinę , kad meilė - tai gulėjimas , su partnere ar partneriu , lovoje . Tačiau labai yra akivaizdu , kad labai dažnai tai nieko bendro neturi su meile .
Valgio metu reikia mokytis kontroliuoti savo gestus ir judesius , nes gestas yra valios sritis . Pabandykite valgyti stebėdami savo gestus ir kuo mažiau jų naudoti valgio metu ir su įrankiais nekelkite jokio triukšmo . Sakysite , kad tai labai sunku . Taip , tai nelengva , bet žinokite , kad pavalgę tyloje ir ramybėje , šią būseną išsaugosite visą dieną .
Mažiausiai tris kartus per dieną jūs turite galimybę meditatyviai susijungti su dangumi , su Dievu . Daugybei žmonių nėra laiko kada melstis ir medituoti , tad štai : pusryčių , pietų ar vakarienės metų jus atsiveria puikiausios sąlygos ne tik kūną tobulai pamaitinti , bet ir dvasinį gyvenimą patobulinti , siunčiant meilės ir padėkos mintis mintis Dievui Tėvui . Šiame nuolatinio skubėjimo amžiuje , nors valgio metu , pasistenkime dvasingai išnaudoti vis taip skubantį ir skubantį laiką .

Petras
2007-12-02 19:04:52



Miela Vita,paskaičius tavo komentarą sieloje džiugu pasidaro ir tikrai,nedirbtinai, norisi padėkoti tau už nuoširdumą,už tavo optimizmą ,už ieškojimus ir siekius grąžius.Nesustok.
Su meile

IRENA
2007-12-02 13:43:45



Mielieji, siulau dar karta paiskaityti tema- NEREIKIA NIEKAM NIEKO NEI ĮRODINĖTI, NEI ĮTIKINĖTI. As tik dalinuosi savo patirtimi, del to, kaip suprantu sis forumas ir sukurtas. Aisku, kad mes einame kiekvienas savo keliu, bet neabejoju, kad visi, kurie siame forume lamkosi, kazko iesko. Man idomu gyventi, nes mano gyvenimas keiciasi, pries 7 metus atsisakiau mesos, dabar jau alkoholio. Taip, pirmieji teiginiai pvz.: reikininkai nevalgo mesos (mat dar domiuosi ir reiki) ar pan. sukele sioki toki nepasitikejima. Bet dabar jau matau, kad organizmas tikrai atsirenka. Ir ne tik maista, bet ir informacija, zmones, filmus, mintis. Mano gyvenime vyksta dideles ir pastebimos permainos, o ju bus dar daugiau, nes as turiu i ka lygiuotis (cia as apie Algimanta) ir turiu Minties Derintoja- Tevo dovana, kaip ir kiekvienas is jusu :) Aciu

Vita
2007-12-01 18:58:12



pašnekove, <Vit?i>, tu man asocijuojiesi su tai laikais kai mokė Jėzus, ir kada prie jo kiti žmonės kabinėdavosi nesuprasdami jo mokymų, perdaug sureikšminę savasias sampratas. Kaip manai ar tai normalu, kad yra žmonės kurie ieško ir supranta, ir yra tie kurie neieško ir nesuprasdami komentuoja ko neišmano? Turbūt čia viskas normalu, visi gyvena pagal tai ko ieško, pagal tai ko siekia, renkasi ką nori patirti.

Vaidas
2007-11-30 20:25:33



matai, Vitute, kai skaitei kitas ezoterines knygas, prie jų komplekte nebuvo algimanto.Tai ir nesupratai pilnai jų, bet jeigu būt pasisukęs gretimais koks algiuks, tai ir smegenėlėse būtų kitoks ezoterinis kokteiliuks.

Vitai
2007-11-30 17:15:11



Tu tiesiog meluoji ir neraudonuoji.

Vitai
2007-11-30 08:33:56



Zmogus sugeba priimti tik ta informacija, kuriai jis jau yra subrendes, bent mano gyvenime yra taip. Nuo minties prie minties, nuo knygos prie knygos. Ir dabar stai as cia ir uz tai esu labai dekinga. Todel man nesuprantama, kaip galima neigti Minties Derintojo egzistavima? Apie Auksciausiaji zmogaus AS esu skaiciusi ir kitose ezoterinese knygose, bet niekur nesu radusi taip tiksliai ir aiskiai visko uzrasyta. Urantijos dar neperskaiciau, bet Algimanto pateikta koncentruota informacija yra butent tai, ko man reikia cia ir dabar. Ir, zinoma, man velgi keista, kaip galima juo abejoti?! Tokiu maldu protu nesugalvosi.
I baznycia dar vaikstau, giedu chore ir melsdamasi jauciu vis naujus, stipresnius pojucius. Dabar taip idomu gyventi!!!

Vita
2007-11-29 20:55:59




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal