Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mano mokymas – kada nukris karūna nuo karūnos viruso, 2020 02 26

Mano mokymas – kada nukris karūna nuo karūnos viruso, 2020 02 26

Mylimieji, pastaruoju metu Pasaulinė Sveikatos Organizacija (PSO) visaip mėgina sumažinti per visas sienas sklindančio karūnaviruso keliamą pavojų visoje planetoje, kada jis jau šios dienos duomenimis yra pasiekęs 42 šalis ir vieną tarptautinį viruso sklidimo tašką – Diamond Princess – kruizinį laivą.
Karūnos virusas savo pavadinimą gavo tokį dėl to, kad iš viruso membranos eina spygliai ir jie primena karūnos atsišakojimus. Taigi virusas su karūna. Reiškia, turi karališkų manierų – karališką elgesį.
PSO vis atidėlioja pandemijos paskelbimą, kad visų šalių vyriausybės kitomis akimis pažvelgtų į padėtį, o ne vadovautųsi PSO biurokratų raminimais. Jau finansų ir akcijų visos biržos patiria didžiulį nuosmūkį, net stipriausi investitoriai sunerimo, kad karūnos viruso paplitimas jau liudija pasaulinį pandemijos lygį ir jie jau gyvena realiu nerimu ir baime, jog ateina milžiniška banga, kuri pajėgi nuplauti jų turtus nuo žemės paviršiaus kaip cunamio bangos nuplauna mašinas, kelius, tiltus, ir net namus, kurie pasitaiko jų kelyje. Tik PSO tokio pavojaus dar nemato, nors jau daugybė fabrikų nebegauna detalių iš Kinijos, kur jų gamyba sustabdyta dėl karūnos viruso proveržio, ir darbininkams liepta sėdėti namuose. O juk tai reiškia visos Kinijos ekonomikos smukimą. Kinijos ekonomika šiuo metu yra labai glaudžiai susijusi su viso pasaulio stambiausiomis kompanijomis, kurios vien tik iš tų kompanijų savininkų gobšumo dėl didesnio pelno savo padalinius taip pat yra perkėlusios į Kiniją, arba iš Kinijos gauna komponentus savo įmonėms, gaminančioms produkciją kitose šalyse, tad šiems srautams nustojus veikti nuostoliai jau dabar skaičiuojami milijardais, o jie netruks pavirsti į trilijonus dolerių. O juk tai žmonių pragyvenimo šaltinis, ir ne tik pragyvenimo, bet ir išgyvenimo, nes palaipsniui šitoji sutrikimų grandinė įsiverš ir į kitas žmonijos veiklos gyvybines sferas – neišskiriant nė vienos srities, kurios šis neigiamas poveikis nepaliestų – pradedant ta pačia prieš karūnos virusą bejėge medicina ir baigiant mokyklomis, universitetais, pramogų industrija, ir net kariuomene, kur ypač pavojinga ir labai palanki terpė virusui, kada tiek daug žmonių yra visą laiką tokiame glaudžiame ryšyje – ir dar be Kūrėjo Meilės Galios. Ne veltui numatytos Pietų Korėjos ir Jungtinių Valstijų bendros karinės pratybos yra stabdomos. Taigi pasirodo virusas vis tik stipresnis už laivus, lėktuvus, ir tankus.
Beje, JAV prezidentas Trumpas, viešėdamas Indijoje spaudos konferencijos metu labai gyrė amerikonų gydytojus, kaip jie gerai tvarkosi su virusu, o po spaudos konferencijos priekaištavo, kad prastai dirba jo paties administracija, mėgindama užkirsti kelią karūnos viruso išplitimui Jungtinėse Valstijose, kaip šiandien ryte pranešė Jungtinių Valstijų tevizijos kompanija CNN. Kodėl taip dviveidiškai elgiasi prezidentas – o gi todėl, kad ir pats nesuvokia, ką gi daryti, kai šito nežino nei Kinija, jau visą mėnesį apimta viruso ir vis stipriau sugniaužiančio šalto ir baimę varančio glėbio, šito nežino ir Pasaulinės Sveikatos Organizacijos bosai. O jie nusiuntė į Kiniją savo delegaciją, vadovaujamą daktaro Bruce Aylward’o, panašu, kad amerikono, nes vardas amerikoniškas, nors pavardė su anglosaksiška pabaiga, bet pati pradžia panaši į arabišką. Taigi, šis daktaras spaudos konferencijos metu išgyrė Kinijos valdžią, kaip ji sugebėjo apriboti viruso sklidimą, uždariusi milijonus žmonių į saviizoliaciją. Nors tai tikra kvailystė, kuri sukūrė apie devynių šimtų milijonų kalėjimą, kur vieni kitus puolė įtarinėti, jog serga tuo nelemtu virusu. Įsivaizduokite, kad negalie išeiti net iš namų nusipirkti maisto, ir kiek laiko šitaip jūs būsite įkalinti niekas jums nepasakys, ir net nebandykite reikšti savo teises ar pretenzijas, jūs esate masinės psichozės įkaitai, ir jus įkaitais laiko politinė valdžia, pamindama bet kokią Kūrėjo suteiktą laisvą valią demagogišku kaip figos lapeliu pridengtu tvirtinimu – tai visų sveikųjų apsaugai, tai reiškia ir jūsų pačių apsaugai.
Tas pats Bruce Aylward’as pateikė duomenis, kad Kinijos valdžia ir medikai ištyrė visus atvejus, net ir tuos, kai ligos simptomai dar aiškiai nepasireiškia, dėl to ir mirtingumas Hubei provincijoje, kur ir yra viruso epicentras, sudaro nuo 2 iki 4 procentų nuo apsikrėtusiųjų skaičiaus, o kitose Kinijos dalyse jis tesiekia 0,7 procento. Tuo tarpu Kanados Lavalio universiteto infekcinių ligų tyrimo centro, esančio Kvebeke, direktorius Garis Kobingeris sako, jog visiškai nepanašu, kad Kinijoje neprasprūdo neužregistruoti lengvos formos ar dar be akivaizdžių susirgimo simptomų atvejai. Jis pabrėžė, kad toks protrūkis netikėtai išsiveržė ir toli nuo Kinijos esančiose šalyse, tokiose kaip Italija ir Iranas, nes būtent į kitas vietas ir nukeliavo tie nepastebėti užsikrėtusieji, nes ligos forma dar buvo labai lengva ar iš viso dar nebuvo juntama.
Kiekviena šalis nori pasirodyti, kad ji sugeba susitvarkyti su problemomis pati savarankiškai, nes jeigu prašysi atvirai pagalbos, tuomet tai parodys nesugebėjimą, ir dėl to tokia baimė neleidžia būti ir atviram, ir nuoširdžiam. Juk ir Kinijos valdžia slėpė net apie porą savaičių, kad kilo virusas, ir nėra jokios vakcinos, kuri padėtų šiuo atveju, kaip ir kitais atvejais nepadeda. Pats Kinijos prezidentas savaitę irgi nieko nesakė apie šio viruso atsiradimą Hubei provincijos sostinėje, Vahu mieste, o juk ten yra didžiulė gyventojų sankaupa – apie 11-15 milijonų, nors pats pareiškė, kad asmeniškai imasi vadovauti visai šiai antivirusinei kampanijai visoje Kinijoje. Dėl paprasto gripo epidemijos jis nepradeda vadovauti kokiai nors gripo pažabojimo kampanijai. Taigi, jo įsikišimas jau rodo, kad Kinija apimta baimės ir nesusitvarko, o kaip regimos priemonės griebėsi statyti – ir pastatė per savaitę tris ligonines, bet ir tuo pačiu visomis išgalėmis griebėsi autokratiniam komunistų partijos režimui įprastos taktikos -- žmonių teisių apribojimo, demagogijos, ir net atviro melo. Ligoninių statyba taip pat parodė, kad tokioje antidemokratinėje šalyje galima sukomanduoti, ir tūkstančiai darbininkų kaip armija dirbs be sustojimų ir viską įvykdys, ką įvykdyti moka. Kinai ar japonai, ar korėjiečiai yra būtent geri nurodymų atlikėjai. Vakaruose net pats ligoninių statybos projektų derinimas būtų vykęs ne vieną mėnesį, o gal ir metus. Tačiau Kinijos mokslininkai irgi bijojo sakyti, kad neturi jokios vakcinos, todėl valžią ramino, kad tuoj tuoj ji bus sukurta. O kaip tu ją sukursi, kai apskritai vakcinos sukurti iš viso neįmanoma dėl paties viruso mutacijos, nuolatinio keitimosi. Tačiau net ir pagal jau žinomą viruso modelį pradėjus kurti ką nors panašaus, reikės kelių mėnesių bandymų su pelėmis, o tada būtinai savanorių žmonių, su kuriais būtų bandoma nustatyti vakcinos poveikį jų organizmui ir ypač neigiamą šalutinį poveikį. O tam reikia dar daugiau kaip metų, nes žmonių kaip pelių bandymams negausi, kiek tik nori. Štai kodėl vokiečiai antrojo pasaulinio karo metais tam masiškai panaudojo karo belaisvių ir civilių koncentracijos stovyklas, kuriose ypač šitaip nusikalstamai pasižymėjo toks pseudodaktaras Mengelė. Tad ir šiais laikais nuteistieji ir sėdintys kalėjime gali būti panaudojami kokių nors gydymo preparatų tikrinimui dėl savo poveikio, kaliniams net šito nesakant, o priedangai aiškinant, kad išplito kokia nors infekcija, būtina pasiskiepyti, ir jeigu kas tam priešinsis, tai jo ir neleisti, kad nekiltų didesnis triukšmas, o sutinkančių visada bus pakankamai. Tai yra visiškai įmanoma dėl to, kad visose šalyse kalėjimai yra perdaug uždara institucija, kur net šalies valdžia negali prasiskverti tiek, kiek norėtų.
Štai kodėl Kinijos pareiškimai, net oficialias pareigas užimančių lūpomis, kad vakcina jau sukurta yra ne kas kita, kaip melas. Ir tą paneigia virusologai, patys aiškindami per televiziją būtent tai, ką aš tik parašiau. Aš dar ir papildysiu, kad mano supratimu, vakciną dar turi patvirtinti ir registruoti ir atitinkamos oficialios institucijos, turinčios kvalifikaciją ir licenciją tokią vakciną registruoti.
1918 metais vadinamasis ispaniškasis gripas ar karštinė nusinešė daugiau kaip 50 milijonų gyvybių. Karūnos viruso duomenys, kada mirtingumas siekia tarp 2 ir 4 procentų nuo užsikrėtusiųjų skaučiaus, jau prilygsta ar net viršija anų metų susirgimų tendenciją. Aišku, realiais skaičiais dabartinis aukų skaičius toli gražu nesulyginamas, nes aplinka dabar yra kitokia, tad ir skaičiai dabar kitokie. Tuo metu aplinka buvo po pirmojo pasaulinio karo, žmonės išsekę nuo įtampos, baimės, nepriteklių, mirčių. Šiandien aplinka jau nebejaučia net ir nuo anų dienų po dvidešimties metų kilusio antrojo pasaulinio karo pasekmių naštos, bet vis tik ir šiandien iškilo dar ir didesnė grėsmė civilizacijai – akivaizdus vartotojiškumo ir naudos sau sindromas, kuris pasireiškia nepažabojamu gobšumu ir susvetimėjimu – kad ir kiek net ir milijardų dolerių turėtum, vis tiek nori dar daugiau, kad nors laipteliu paliptum milijardierius kasmet surykiuojančio žurnalo Forbes visų mijardierių eilutėje, o neduok Dieve iš viso atsidurti tokių nusmukusių ir niekam tikusių vargšų milijonierių prasto tono eilutėje. Turčių įtampa yra didesnė už benamio įtampą, kada jis neturi ko prarasti – jam kaip nors bent nakčiai susirasti nors kokią užuovėją ir stogą virš galvos. Štai prie ko privedė šiandieninė ir jau pasenusi konkurencija, kad gobšumas tų, kurie yra mūsų broliai ir sesės dvasioje, savo energinio žemo dažnio nuolat spinduliuojamais virpesiais šiandien ir pagimdė karūnos virusą. Ir Lietuva būtų tam labai tinkama terpė, nes čia pagal atotrūkį tarp turtingųjų ir vargšų Lietuva visoje Europos pseudosąjungoje lenkia tik Bulgariją ir Rumuniją. Taigi Lietuva irgi būtų virusų išsvajota žemė, ir ne prastesnė už Kiniją, pagal žmogaus išnaudojimo, nuvertinimo, ir neteisingumo pasireiškimo koficientą – būtų, jegu ne mes – urantai – kurie ir palaikome bendrą Lietuvos gyventojų energinį dažnį pakankamai aukštą, kad čia virusas nesurastų kokio nors ryškesnio subujojimo, net jeigu ir užklystų. O juk visada virusai ir atsiranda, kada yra bendras energinio lauko nužemėjęs dažnis, kada yra apniūkęs dangus, kada dargana ir trumpos dienos, kada saulės nedaug. Štai kodėl mūsų sąmonės ir pasąmonės būsena, skleidžianti atitinkamo dažnio energinius virpesius iš vidaus, ir diktuoja virusų atsiradimą. Juk ir masiniai šiltinės ar maro protrūkiai prasidėdavo karo metais, kada žmonėms būdavo dar daugiau baimės negu iki karo. Tačiau nesvarbu, kokia yra matoma virusų subujojimo grandinė, bet visada jų kilmės priežastis yra žmogaus žemi energiniai virpesiai, o ne beždžionės, kurias apkaltino AIDS išplatinimu, ar kaip dabar kaltina šikšnosparnius Kinijoje, o Pietų Korėjoje net nusiprotavo iki tokio lygio, kad apkaltino vieną religinę bendruomenę, kurioje yra apie 100,000 narių, nes būtent jie yra tas karūnos viruso šaltinis, ir jau reikalauja tą sektą uždaryti, nes tarp jų yra daugiausia sergančiųjų. Argi tai ne tas pats, kas buvo Jėzaus laikais, kada raupsotieji buvo atstumtieji. Visiškai neišmintinga šitaip elgtis. Kada aš pamačiau reportažą iš tos religinės bendruomenės maldos namų, apsidžiaugiau, kad būtent jie ir yra vieninteliai, kurie priėmė išmintingą sprendimą – melstis kolektyviai. Tik pasirodė, jog tai reportažas, kad neigiamai nuteiktų korėjiečius pries šitą sektą, ir jis buvo nufilmuotas anksčiau. Beje, pati sekta savo pamaldas dabar būtent ir nutraukė ir maldos namus užrakimo, kol praeis viruso galia. Na, ar ne kvailystė? Patys atsisako gyvųjų vaistų ir dar kolektyviai pakeliant energinį virpesių dažnį į virusams visiškai nepalankų – o juk save vadina Jėzaus vardu. Taigi ir čia dar kartą parodo, kad nevisi, kas taria lūpomis ir Jėzaus vardą turi ir Jėzaus protą ir nuoširdų atsidavimą vykdyti Tėvo valią. Tai, ko norėti, kad ją vykdytų politikai ar daktarai, kurie iš viso tokiais dalykais nesidomi, jiems duok materiją, duok materialią vakciną, kurios nėra – ir būti tiesiog negali. Kurti vakciną, tai tas pats kaip bėgti paskui vežimą, kuris visą laiką bus priekyje, ir jo niekada neaplenksi. Taigi ir vakcina bus nebetinkama, nes virusas jau bus patyręs pasikeitimą. Ir vėl viskas iš naujo – belieka paveikti žmonių protą, kada taip neišmintingai daktarai ir televizija kasmet groja užstrigusią tą pačią plokštelę – piršte perša skiepytis nuo gripo – siūlo pasiskiepyti nuo gripo, kurio dar nėra, o jums gali sakyti, jog spėjama, kad būsimasis gripas turėtų būti maždaug tokio štamo – tai yra, tokio giminingumo, kaip, sakykim buvo pernai ar prieš keletą metų, tai lygiai tas pats, kaip spėti orą be jokių prietaisų, koks jis bus po mėnesio, kai net su prietaisais, su visais palydovais negalima nustatyti tikslios prognozes ilgesniam laikui. Ir negalima dėl to paties žemo energinio dažnio virpesių pasklidimo iš žmogaus sąmonės ir pasąmonės, kai savo ilgomis bangomis jie kaip trombais užkirs kelią sklandžiam oro srovių judėjimui. Todėl nuo ko tie skiepai? O ko gi eina žmonės pas būrėjus? To paties, kad juos apmulkintų. Taip ir skiepai yra skirti mulkinti lengvatikius, o jų dėka pripilti pilnas pinigines tiems, kurie nuo parduotų vakcinų skaičiuoja jau realų pelna, ir jau milijonais, ir net milijardais dolerių. Tai tiesiog apsukrių vyrų ir moterų placebo sindromo pardavinėjimas lenkvatikiams politikams ir daktarams. Na, ir visiems norintiems apsimulkinti – prašome išeiti į priekį, ir pirmyn -- į kvailystės glėbį.
Tuo tarpu šios dienos duomenimis karūna virusu apsikrėtusių yra 81.133. Iš jų 30.197 pagydyti ir išleisti namo. 2.765 iškeliavo į morontinus pasaulius, kur jų sielos turės aplinką be jokių virusų, kad apsispręstų – įtikėtį į Rojaus Trejybę-AŠ ESU ir eiti Kūrėjo Tikrovės Gyvuoju Keliu ar jo atsisakyti – ir tuomet patirti dar vieną mirtį, tik šįkart jau galutinį savosios tapatybės sunaikinimą, pagal savo valios išraišką, ir Uversos Trijų Dienų Senųjų Tribunolo nuosprendį. Ir niekada daugiau nebebus jokio tokios asmenybės pažadinimo ir prisikėlimo. Na, o asmenybės atskiri elementai su vertomis išlikti savybėmis ir patyrimais, tik jau be tapatybės savarankiško valios pasireiškimo, visiems laikams išliks Aukščiausiosios Būtybės amžinajame glėbyje.
O virusui karūną galima nuimti tik mūsų bendromis pastangomis. Ir ne tik šiam virusui, bet visiems virusams karūną galime nuimti, ir net visiems laikams, tik visuotinio žmonijos energinio lauko, esančio mūsų planetoje, kėlimu į aukštesnį dažnį savo nuoširdžiu atsivėrimu Rojaus Trejybei-AŠ ESU – ypač kolektyvinių gyvųjų pamaldų metu. Būtent kolektyvinių gyvųjų pamaldų metu ne tik energinių virpesių dažnis aukštėja daug stipriau negu meldžiantis pavieniui, bet ir pati to dažnio galia padidėja ne mechaniškai, bet nuoširdžiai besimeldžiančiųjų skaičių pakėlus kvadratu. Ir tai yra tas tikrasis kelias užkirsti kelią visoms ligoms, ne tik virusinėms. Apskritai, virpesius kelia į aukštesnį dažnį kiekvieno nuoširdus žengimas Gyvuoju Keliu siekiant Gerovės visiems, tiek šitą pajuntant savo gyva vidine sąmonės būsena, tiek ir atliekant kasdienius veiksmus Meilės Galios motyvu, ir atsidavus Rojaus Trejybės-AŠ ESU vedimui iš vidaus. Ir tai tinka kiekvienam – būtent Kūrėjas yra ir Apsauga, ir Garantija nuo neigiamo aplinkos poveikio, kad ir koks jis būtų aršus ir agresyvus.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2020-02-26 14:37:11

Komentarai

Kas turi gerą imuninę sistemą - išgyvens ir panikuoti neverta. Po kiekvienu virusu yra paslėpta kokia nors potėpė. Visi puikiai turite prisiminti kiaulių marą, kai tik žmonės ruošdavos važiuoti į Šiluvą, ten iš kart kažkaip netikėtai prasidėdavo kiaulių maras. Kažkaip stengėsi sutrukdyti kolektyvinę maldą. Laikai pasikeitė, o metodai - ne. Dabar jau yra rinkos reikalai, skiepai neša milijardus tiems, kurie gamina ją ir atimta sveikatą, tiems kurie ją gauna. Laikai kai vakcina padėjo, tikriausiai negrįžtamai liko praeityje. Veganai ir žaliavalgiai ir tie kurie valgo mažai - juda daug - tikrai išgyvens. Tie, kurie liebauja, o skrandį naudoja kaip šiukšlių dėžę- turės akistatą su karūna. Na visi taip nori būti karaliais, karalienėm ir princesėm. Ir prisikvarksėjo.
Visiems linkiu daug karštų maldų, kad karūnos degtų...

Rita
2020-02-27 14:21:24



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal