Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Gyvosios pamaldos Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje Vilniuje ir Kaune vyks per skaipą.

Mylimieji, pasikeitus aplinkybėms, Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventvėje gyvosios pamaldos vyks per skaipą.
Tam, kad galėčioau papildomai prijungti jus, kurie nesate prijungti prie Gyvosios Šventovės grupės, man reikia iš jūsų sulaukti jūsų prisijungimo per skaipą adreso, nes be jo aš negalėsiu jūsų prijungti.Savo skaipo adresą atsiųskite į mano telefoną sms žinute, kad nepadaryčiau klaidos užrašydamas.
Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2020-04-03 15:22:06

Komentarai

Mielieji, džiugios žinios ką tik sulaukiau ir iš Leonidos - galime gegužės 2 dieną susirinkti Rojaus Trejybės-AŠ ESU jau gyvojoje šventovėje prie Žaliojo tilto sustojimo. Taigi, mano mylimieji, tą ir padarykime - o pradėsime garbinti Kūrėją 9 val. kaip ir įprasta.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2020-04-29 16:28:10



Mielieji, per skype gyvosios pamaldos susidūrė su techninėmis problemomis. Todėl rytoj gali prireikti daugiau laiko negu paprastai prijungti visus norinčius prie Gyvosios Šventovės, mat dabar jau pradėjo atsirasti užrašas, jog grupė yra per didelė, kad būtų galima ją visiems vienu skambučiu suaktyvinti, nes grupėje turi būti ne daugiau 25 narių. Dabar jau yra prijungta į grupę 40 narių, tad rytoj tuomet gali tekti kiekvieną asmeniškai jungti prie Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvosios šventovės. Taip pat turite būti akylus - tai reiškia gerai išsimiegoję ir nusiprausę, kad visi miegai būtų nunešti pavėjui, nes skambučio galite nesulaukti, o vietoje to bus tik atėjusi žinutė be jokio garsinio įspėjimo. Tad budėkti ir laukite. - tikiuosi supratote, jog taip pašposijau - kaip saką par mum utenaj.
Ramiai miegokite, žiūrėsim, kaip viskas bus rytoj praktiškai.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2020-04-10 19:19:41



Puikus pasiūlymas, Rita ,kasdienei bendrai maldai per Skype.
Su meile -Asta.

astraasen
2020-04-04 21:23:52



Siūlau, pradėti melstis ir kiekvieną sekmadienį, lyg tai tai vyktų pamaldos Šviesos Namuose. Laiką galima keisti, kad būtų visiems patogu!
Verta pasvarstyti ir galimų maldų - aukšto dažnio virpesių kėlimą ir kiekvieną dieną - ryte arba vakare, o gal ir tada, ir tada. Tai būtų didžiulis indėlis į Virpesių Banką! Šitą mūsų Šluota puikiai valdytų ir mūsų pačių pasąmonę, o Skype'as taptų mūsų internetinė šventovė, šituo mums visiems nelengvu iššūkiu, kai žmonės tampa vis įžūlesni dėl savo erdvės, saugojant savo materialią šventovę, nors jie to nesupranta aukštesniu lygiu, bet instinkto išgyventi lygiu.

Rita
2020-04-04 12:37:55



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal