Forumas: temos peržiūra
Jėzaus Kristaus apreiškimų knyga - KALBU JUMS VĖL - išversta į korėjiečių kalbą. Versta iš anglų kalbos vertimo - I SPEAK TO YOU AGAIN, 2020 04 18.
Keturis kartus rašiau tekstą ir vis jis išsitrindavao, kada nueidavau į korėjiečių svetainę, kad vis pasitikslinčiau, kaip jums paaikšinti, kad galėtumėte ją atsidaryti, tad dabar rašau jau penktą kartą - Jėzaus Kristaus apreiškimų knyga - KALBU JUMS VĖL - išversta į korėjiečių kalbą. Versta iš anglų kalbos vertimo - I SPEAK TO YOU AGAIN.
Svetainės adresas -
www.abundanthopekorea.net
Atsidarę svetainę, viršuje bus šis svetainės užrašas, tad užvedę rodyklę ant šalia esančio užrašo korėjietiškai pamatysite ketvirtą eilutę mėlyname fone - korėjietiškai ir angliškai - I SPEAK TO YOU AGAIN. Nuspauskite šį užrašą ir pateksite į apreiškimo knygos KALBU JUMS VĖL tekstą, kur galėsite atsidaryti atskirus skyrius. Jie yra pateikiami sugrupuoti.
Gera ir šilta matyti tokį mums - urantams - žinomą tekstą.
Ir tik apgailestauti gali, kad kita rasė - geltonoji - turinti kalbą net ne raidėmis, o jeroglifais, pamatė, kokia tai yra knyga, ir sugebėjo pajausti jos svarbą, ir net išvertė į savo gimtąją kalbą. O tai ir paliudija, kad ši išlikusi iš spalvotųjų originalių rasių, turi gilų pojūtį dvasinei šviesai.
O kur kaimynai - latviai, estai, suomiai, kur švedai, norvegai, kur lenkai, vokiečiai, čekai slovakai, vengrai, italai, kur jie, kodėl jie iki šiol nieko neišvertė?
Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.
2020-04-18 13:05:00
Komentarai
Klaidų darome kiekvienas, klysti- žmogiška; Pasekmės klaidingų veiksmų būna skaudžios,kiekvienam žmogui.Už klaidas tenka mokėti ir išvengti atsakomybės vargu ar pavyks.Tegul Kūrėjo Išmintis pradeda priimti teisingus sprendimus.Tikiu, vaikai užaugs dori ir laisvę mylintys...Rimantas
2020-04-19 19:07:15
Saunu, As pavarciau ta svetaine Korejieciu kalba ir man taip pat smagu matyti. Skyriai nuo apacios ir nuo kito galo sudelioti. Is pradziu maniau, kad tiktai tam tikros dalys isverstos, o paskui, kai paziurejau daugiau tai supratau, kad visa knyga tik ideta kitaip, nuo kito galo.
Idomu kaip korejieciu vertejas ar verteja toki darba verte, ar su Google verteju ar savo darbu?
Kai praeita karta suzinojom apie Ispaniska vertima tai man biski buvo liudna, kad toki apreiskima perleido per google verteja ir patalpino.
Paemiau keleta daliu is knygos ir pabandziau Korejieciu kalba isversti atgal i Anglu ir mitys atrodo isvertsos pakankamai svariai.
Visgi saunu, kad apreiskimas plinta ir zmones skaito, gal pavyks isvengti satanistiniu ir liuciferiniu blogu pasekmiu, musu pasaulyje, tokiu kokios jos galejo buti sunkios. Nors ekonomika tures pasikeisti ir zmonija tures pasikeisti. Bet gal viskas ivyks kiek svelniau nes zmones lengvai bunda, nors ir ne per vidini bendravima su Kureju kaip gyvu Asmeniu, bet vistiek keiciasi, nes net ir sis Koronnas ivykis lietuviskai sakant suvaidino dar ir kita vaidmeni.
Dabar paklausiau Jutube apie Qanon judejima ir Trumpo bei jo komandos meginima sustabdyti zmoniu aukojima ir vaiku bei moteru pardavinejima i vergove, ju naudojima kai vaikai ne tik atiminejami is tevu socialiniu tarnybu del nieko, bet socialiniai darbuotojai ir tos istaigos ir panaudojamos tam, kad juos parduoti i vergove arba vaikai bei moterys yra panaudojami satanistiniuose aukojimo ritualuose juos visaip kankinant ir po to geriant ju iadrenalizuota krauja, kad palaikyti savo zveriska gera savijauta. Baisu kokia korupcija ir kokie ziaurumai vyksta tuose visuomenes sluoksniuose. Princai ir Karalienes hercogai grafai - zudikai ganibalai privartautojai melagiai ir sukciai valdantys ant zmoniu kanciu netekciu ir kaulu. Noormalu, kad Liuciferis ir Setonas bei ju pasekejai pamate savo sukilimo-poelgio pasekmes nepanorejo islikti, per daug turbut ziauru buvo tas pasekmes matyti.
Lai sklinda apreiskimas, lai skaito ji zmones visomis kalbomis ir svinta, kad butu pasaulyje brolyste ir gerove, geranorisku zmoniu bedruomene kurioje gyventi saugu, ir visi stengiasi dirbti visumos labui. Lai supranta net ir tie kenkejai, vakcinu gamintojai ir zmoniu cipuotojai, kad ju pastangos pavergti zmonija yra bergzdios ir geris vistiek yra stipresnis, jeigu ne ju viduje tai tu kurie jo siekia viduje. Nes geris is Kurejo o jo nebuvimas tik laikina naktis kuri pasibaigs kai gerio ir svieso trokstantys zmones savo meile ir ramybe is Kurejo sukurs zydincius zmonijos sodus musu nuostabioje ir ipatingoje planetoje, patyrusioje tiek tamsos ir sunkumu savo evoliucijoje.
Telydi ir jus visus Kurejo ramybe.
ValdasA
2020-04-19 10:17:38
Miela Rita, klausimas yra retorinis, mums nė nereikia, ką nors daryti - daro Jėzaus pati knyga. Juk ir korėjiečiai nėra tokie, kurie pultų ir skaitytų apreiškimus, tačiau ši knyga pateko būtent tam korėjiečiui ar korėjietei, ir vertimas tapo prieinamas visiems, skaitantiems šia kalba. Tai jau Apvaizdos veikimas. Ir į ispanų kalbą išvertė ne Ispanijoje gyvenantis ispanas, bet neturtingoje Venesueloje gyvenantis venesuelietis. Europa yra pertekusi turtų ir komforto kūnui, todėl yra pernelyg didelis iškrypimas. O iškrypėliai negali būti normalūs, kad ir kaip šito norėtume mes.
Aš per langą matau, kaip kieme viena vaikšto septinmetė mergaitė, nieko uždarame kieme nėra - tik ji. Ant jos veido uždėtas mano vadinamas antsnukis. Argi tai ne iškrypimas? Jos tėvas net šiukšles neša į kieme esantį konteinerį su tokiu antsnukiu. Argi tai ne iškrypęs mąstymas, pilnas baimės? Tai jokios knygos jis neims, nes būtent jam aš ir daviau KALBU JUMS VĖL vos tik išsinuomojo butą jo šeima viršutiniame aukšte, deja, po kelių dienų knygą padėjo laiptinėje, man net nieko nepaaiškinęs. Argi jis ne iškrypėlis? Aišku, kad iškrypėlis, ir jis niekada tokios knygos neims į rankas, nes jis laksto su karine uniforma - ruošiasi žudyti Rusijos brolius ir seses, kurie net nesiruošia čia eiti, bet gi jis lanko tuos užsiėmimus, laksto kaip pamišęs, reiškia, jo pasąmonė jau yra iškreipta. Tokia ir dukra auginama, kad viena į uždarą kiemą jau nebeina be ansnukio. Bijo!
Todėl ir tavo sutiktas vyras bijojo šitos knygos, dėl to, kad ir jis yra iškrypėlis, kaip ir visa žmonija yra iškrypusi, dėl to ir yra virusų galia, nugalinti iškrypėlių kariuomenes ir visus pseudopolitikų nuosprendžius.
Štai kodėl aš džiaugiuosi dėl korėjietiško Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL vertimo, nes tai mums labai tolima rasė, net ir geografiškai mes esame tolimi, bet kaip atrodo dvasiškai daug artimesni negu arčiausiai gyvenantys mūsų pačių rasės ir net baltų giminingų genčių atstovai latviai, ar pasipūtėliai kaip povai estai, kurie savo mąstymu, baimės pilnu, man primena rusus, kuriems irgi dėl jų pasąmoninės baimės, pasaulis turi būti po kojomis - tik už jų, o ne pirma jų.
Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.
Algimantas
2020-04-18 16:36:41
Mielas Algimantai, juk mes negalime atsakyti į tokį klausimą. Man iš vis kilo daug klausimų - kodėl, kai žmonės galėjo pažinti daugiau skaitydami Apreiškimą, sužinoti ko dar nežino, tik juokdavosi ir sakydavo man kokią tai knygiūkštę paskaityti. Kokių tik autorių ir pavadinimų man ne prirašė...Paskutinį kartą, kai knygą padaviau vienam vyrui, kuris gerai kalba septyniomis kalbomis įskaitant ir lietuvių, nors lietuvių kalba jam yra gal ketvirta jis tik pasišaipė. Paskui, po kiek laiko, kai mes vėl susitikom - jo išklausius liepiau dar kartą skaityti. Ir po kelių mėnesių jo žvilgsnis pasikeitė, taip pat ir tonas, ir net pasakė kokios vietos knygoje jam patiko.
Dabar, kai socialiniai tinklai taip apėmė žmogų, labai lengva skleisti informaciją. Gal mes patys esam stabdžiai ir kažką ne taip darom!?
Rita
2020-04-18 15:55:35
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]