Forumas: temos peržiūra
Jėzus Kristus: KALBU JUMS VĖL mūsų svetainės angliškame variante - Jesus Christ: I SPEAK TO YOU AGAIN
Mielieji, jeigu turite draugų ar pažįstamų, kurie, kaip ir jūs, žengia dvasiniu keliu, kurie nuoširdžiai ieško Tėvo, o gal jau ir atrado Jį savyje, pasakykite, parašykite jiems, kad Jėzaus Kristaus apreiškimas KALBU JUMS VĖL jau ir anglų kalba įdėtas į mūsų svetainės anglišką variantą, Jesus Christ: I SPEAK TO YOU AGAIN.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2007-11-04 13:44:46
Komentarai
Mano mielas sielos broli, bijantis net savojo vardo, jeigu tavo komentarai yra trinami, tai jie yra arba įžeidžiančio ASMENĮ turinio, arba pilni nevartotinų žodžių, ar dar dėl kokių nors priežasčių, kurios PRASILENKIA SU MŪSŲ DVASINIO UGDYMO FORUMO TAISYKLĖMIS, KURIAS TU IRGI TURI PERSKAITYTI PRIEŠ EIDAMAS Į MŪSŲ FORUMĄ IR JŲ LAIKYTIS.Ir visi komentarai, kurie veda tolyn nuo dvasinio augimo, APSUNKINA konkrečių temų AIŠKINIMĄSI kitiems Forumo dalyviams, kurie, skaito FORUMĄ BŪTENT DĖL SAVOJO DVASINIO AUGIMO, O NE DĖL KAI KURIŲ IŠ JŪSŲ NUOLAT SVAIDOMŲ REPLIKŲ.
Aš tavo pasiūlymą iš lydėti BET KĄ NORS Į PENSIJĄ irgi ištrinčiau, nes tai tikrai nėra susiję su kokia nors mūsų Forumo DVASINO UGDYMO TEMA.
Panašu, kad, palaispniui, artėjame prie tokios ribos, kada turėsime PRIIMTI SPRENDIMĄ, KAD ŠITAS FORMUMAS BUS PRIEINAMAS TIK TIEMS, KURIE UŽSIREGISTRUOS IR BŪTENT PASIŽADĖS ČIA VISĄ SAVO DĖMESĮ SKIRTI TIK DVASINIAM AUGIMUI IR FORUMO TEMŲ SVARSTYMUI.
Ir tuomet visi tie replikuotojai nesilaikantys prieš tai duoto tokio pasižadėjimo bus TIESIOG PAŠALINAMI IŠ FORUMO. Taip pat Forume neturėtų būti jokių ANONIMŲ. Mūsų Forume bijoti nėra ko.
Forumo DALYVIAMS reikalingi NUOŠIRDŪS TARPUSAVIO SANTYKIAI MUMS AIŠKINANTIS DAUGYBĘ DVASINIO AUGIMO DALYKŲ, NET IR TAIP, KAIP TĄ DARĖ APAŠTALAI. Tačiau ten, kur atsiranda vis daugiau replikuotojų, toks nuoširdus tarpusavio ryšys neįmanomas. Jis tiesiog sutraukomas dar nespėjus jo užmegzti. O mano tikslas yra toks, kad mūsų FORUMAS BŪTŲ GRINDŽIAMS NUOŠRDŽIAIS TARPUSAVIO RYŠIAIS. Kas dėl to prieštarauja, susiras sau KITUS FORUMUS IR TEN GALĖS DANGSTYTIS PRAVARDĖMIS IR REPLIKUOTI. MŪSŲ Forume TURĖTŲ BŪTI TAIP, jog savo ASMENINĘ nuomonę visada galėtumėte pareikšti DRĄSIAI IR BE JOKIOS BAIMĖS, KAD KAS NORS PRIE JŪSŲ PRIEKABIAUS. Juk dabar labai daug kas tiesiog BIJO parašyti, nes atsiras "šmaikštuolių," kurie tuoj pat PAŠIEPS, SAVE LAIKYDAMI TIKRAIS ŠMAIKŠTUOLIAIS.
Mūsų Forumas nėra TOKIO šmaikštavimo FORUMAS, tačiau visada sveikintinas GERAŠIRDIŠKAS ir SUBTILUS HUMORAS, kuris neįžeidžia asmens ir neturi cinizmo ar sarkazmo priemaišų.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2008-01-09 13:32:11
Ačiū, bet išties nesistengiu/neužsiimu plėsti Algio teiginių. Analizuoti - taip. Pasiginčyti - turbūt taip. Pulti - jokiu būdu. Priekabiauti - na ką pavadinsi priekabiavimu :). Prisiminiau anekdotą:
"-Jei vyras pasakytų damai, kad jos plaukai maloniai kvepia, ar tai bus priekabiavimas?
-Turbūt ne.
O jei tas vyras - liliputas?"
Taigi normaliems "mano ūgio" žmonėms aš gal ne liliputas, todėl jiems mano kalbos ir neatrodo priekabiavimas, tačiau Algimantas iš "savo ūgio" kaip mato.... :)))
(dėl įžeidinėjimų tai siūlyčiau visiems labiau atsipūsti ir perdaug to nesureikšminti. Įsižeidimas labiausiai kenkia tam, kuris įsižeidžia. Aš stengiuosi neįsižeisti, neįsižeidinėkite ir jūs. Tačiau įžeidimas gali kenkti ir pačiam įžeidėjui, jei jis tai daro iš pykčio, susierzinimo ar savitvardos praradimo. "Mūsų" stovykloj aš piktumo/irzulio matau žymiai mažiau. Taigi mieli urantiečiai, kviečiu pasitempti. Nepainiokite subtilių ir banalių dalykų ;)
Jonas
2008-01-09 18:59:35
Algi, ar neatrodo tau, kad polinkis trinti analitiku komentarus byloja apie tavo poziciju silpnejima? Nejaugi neturi kito ginklo savo paziuroms apginti, tik demagogija ir trinimas?
PS. Mano pasiulymas islydeti Algi i pensija vis dar galioja (kazkodel irgi sunaikintas).
analitikas
2008-01-09 12:05:47
Miela Vita, viskas yra Tėvo rankose.
Kada skaitantys Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL ir turintys lėšų pamatys šito apreiškimo SVARBĄ, tada jie PAREMS JO IŠLEIDIMĄ tiek lietuvių kalba, tiek anglų kalba.
Praėjusių metų gale man buvo parašę iš JAV keli amerikiečiai, vienas australas, labai užsidegę paremti jo išleidimą anglų kalba, VIENAS IŠ JŲ BUVO PASIRYŽĘS NET VIENAS FINANSUOTI JO ATSPAUSDINIMĄ JUNGTINĖSE VALSTIJOSE IR PLATINTI JĮ, tačiau vėliau, jau man su jais susirašinėjant dėl angliško teksto redagavimo suderinimo su manimi, TO VIENO FINANSUOTOJO ENTUZIAZMAS DINGO IR JIS ATSISAKĖ REMTI.
Tėvas man pasakė dar prieš šio entuziasto atšalimą, kad tai ne tie žmonės, kurie sudarys komandą ir paprašė jiems nusiųsti prašymą MELSTIS, KAD TAPR MŪSŲ ATSIRASTŲ KOLEKTYVINĖ KOMANDOS DVASIA, IR TIK TADA MES GALĖSIME PRADĖTI KOMANDINĮ DARBĄ, ir jokiu būdu NE ANKSČIAU. Tiktai tada, kada jie pradės jausti,SAVO VIDUJE, kad iš tiesų jie TROKŠTA ŠITO APREIŠKIMO, KAIP TROKŠTA IR PATIES TĖVO, ir tada jie vėl man parašytų, ir būtent tada šitoji grupė bus pasirengusi TEKSTO REDAGAVIMO darbui kaip KOMANDA, jaučianti BENDRĄ DVASIĄ, o ne tiesiog turinti BENDRĄ TIKSLĄ, bet DVASIA NEAPJUNGTA žmonių grupė. Ir kaip atlikti redagavimo darbą man Tėvas taip pat paaiškino. Ir šitai grupei savo sielos bolių aš pasakiau, jog apie patį redagavimo procesą, kaip jis vyks, jiems paaiškinsiu tiktai tuomet, kada jau iš jų sulauksiu atsakymų, kad jie TIKRAI pajuto savo viduje dvasios vedimą šitam KOMANDINIAM darbui, o kol kas jie turi dėl tokio dvasios KOLEKTYVINIO APJUNGIMO, DĖL KOMANDINĖS DVASIOS ATSIRADIMO KIEKVIENAME IŠ JŲ TIESIOG KASDIEN MELSTI TĖVĄ. Toks buvo mums TĖVO nurodytas PARENGTINIS darbas. Po šito man parašė jau tik vienas žmogus, o visi kiti entuziazmą prarado. O aš laukiu TOLIAU. VISKAS Tėvo rankose.
Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2008-01-09 11:04:17
Ar yra tikimybe 2008 metais musu knygynuose isvysti Jezaus apreiskima "Kalbu jums vel"? Jau turiu sarasa draugu, kuriems noreciau ja padovanoti :))))
Vita
2008-01-08 22:55:30
Ok :)
Vita
2007-11-09 20:58:13
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Informacija atspausdinta iš interneto svetainės www.urantija.lt.