Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Algimanto pamokomasis žodis – Gyvojo Kelio darbų rezultatai bus matomi po daugybės kartų – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Vilniuje, 2015 12 12

Algimanto pamokomasis žodis – Gyvojo Kelio darbų rezultatai bus matomi po daugybės kartų – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Vilniuje, 2015 12 12

Kada Adomui rengė Edeno Sodą – Vanas – kuris gyveno daugybę dešimčių tūkstančių metų šitame pasaulyje – kada keitėsi kartos, ir jis vis kalbėjo, kad mums reikia įrengt tą Edeno Sodą atvyksiančiam Dievo Sūnui, nedaug kas tikėjo, kadangi ėjo kartos, o to atvykusio Sūnaus taip ir nebuvo. Koks turi būt gyvas Įtikėjimas, ryžtas, vėl naujai kartai aiškint tą patį, kada praėjusi karta nusivylė – nėra to Dievo Sūnaus, taigi jisai apgaudinėja mus, taigi jis meluoja! Ir vėl eina kitos kartos, ir vėl nėra to, kuriam turi būti tas Edeno Sodas. Štai kodėl mes, būdami Gyvajame Kelyje, neturime siekt rezultatų, kurie bus po daugybės kartų – daugybė kartų neišvys suvienytų per atsivėrimą Rojaus Trejybei-AŠ ESU – atrastą savyje – į tą nuostabią dvasinę kūrinijos Šeimos dalelę šitoje planetoje – Brolystės pasireiškimą tarp visų – kada šiandien liejasi kraujas tiek dėl teroristinių veiksmų, tiek dėl politinių užmačių ir ambicijų, sukurstytų karų, tiek dėl prievartos, pasireiškiančios vardan savanaudiško godumo tarp įvairių grupuočių – nusikalstamų grupuočių – kurios naikina net ir mažylių gyvybę ir sąmonę, kada narkotizuoja juos, kad jie būtų prijaukinti kaip zombiai, ir tada pirktų narkotikus. O kada aš jums visąlaik kalbu apie žydintį Sodą – tai juk yra faktas! Tai nėra iškreipta Tikrovė, tai nėra iliuzija, nors kitiems gali atrodyt, kad aš svaičioju, kad aš nesuprantu, kas yra Tikrovė – paprasčiausia aš žvelgiu trupučiuką toliau negu yra keliolikos kartų ateitis!

Ir labai sunku gyvent iliuzinį gyvenimą, kada tu esi nušvitęs jau Tikrovės spinduliais, kuriuos skleidžia Kūrėjas, ir tada tenka kartot tuos pačius, daugybę kartų girdėtus žodžius, kad urantai yra vieninteliai tie dvasiniai spindulėliai, siekiantys paversti visą žmoniją žydinčiu Sodu, kad kiekvienas neštų tą dvasinį vaisių, kokį suplanavo Kūrėjas, kad tas dvasios vaisius būtų kiekviename darbe, kiekvienoje profesijoje.

Jeigu jūs prisimenat, tai Urantijos Knygoj mes akcentavom vieną teiginį, kad mūsų planetoje daugybė yra šalutinių rūšių augmenijos, gyvūnijos, kurie išnyksta, bet jie suteikia savąjį laiptelį Evoliucijai. Todėl ir mes Gyvąjame Kelyje, būdami jau ta tikroji rūšis – tikroji rūšis – kaip Rojaus Trejybės-AŠ ESU sūnų ir dukrų asmenybių rūšis – čia, šitame pasaulyje, turime įsisąmonint per gyvąjį ryšį su Kūrėju, kad mes esame bendrakūrėjai su Rojaus Trejybe, kad mes esame sūnūs ir dukros. Ir tik tokia žmonija turi ateitį, bet ateitį, kuri bus visiems – nėra išskirtinai tiktai mums. Taip, mes šiandien esame išskirtiniai – vieninteliai urantai – bet mes teigiame faktą – visi taps urantais, visi iki vieno, nebus jokio musulmono, jokio kataliko, jokio budisto – nebus, nes jie visi norės to patyrimo per atsivėrimą ir Kūrėjo atradimą savo viduje, kad pajaustų tą palaimą, kuo ilgiau, ir išreikštų tą Meilės darbais, kaip bendrakūrėjai su Pačiu Tikrovės Šaltiniu, kiekviename žingsnyje gyvendami savo gyvenimą taip, kaip veda Kūrėjas. Tuomet nebėra daugybės pramonės šakų – jos savo laiptelį atitarnavo – visa ginklų pramonė, visa karo pramonė, visa alkoholio pramonė, tabako pramonė, bet kokie svaigalai, ar bus narkotizuotų ten pogrindinių mūsų dvasios brolių nelegalios, nusikalstamos pastangos, įdėtos vardan savo gobšumo patenkinimo, ar politikai, kurie apgaudinėja dabar visus – jų neliks, nes bus urantai vietoje jų.
Štai toji dvasinė Šviesa taps nebe iškreipta, o vis ryškėjančia, ir kiekviena karta paliks geresnį gyvenimą ateinančiai kartai! Štai yra ir tos valdžios rūpestis, kad gyvenimas būtų kiekvienai naujai kartai geresnis – ne pinigus skaičiuojant biudžete, nes jų nebebus – nebebus jokių pinigų! Pinigai – tai yra praeities atgyvena! Bet šiandien jinai yra iliuzinė atsiskaitymo priemonė. Bet aš kalbu apie tai, kokį duoda vektorių urantai, kurie turi tą pradžią, kaip Vanas su Amadonu turėjo tą beveik 160 000-čių gyvenimą šitame pasaulyje – 160 000-čių metų – kartodami – ateis kitas Dievo Sūnus, ateis kitas Dievo Sūnus. Tai aš jums kartoju – bus tas žydintis mūsų žmonijos Sodas, kur bus vien tik urantai! Ir pinigų nebus, kaip priemonės, kuri valdo žmones, kurie leidžia kitiems siekt savanaudiškų interesų! Pinigų nėra, ir ką tu pasieksi? Nebėra tos priemonės, kurios dėka tu gali kitą nupirkt, pavergt, padaryt jį priklausomu. Tu laisvas esi – laisvas, kad galėtum savo tikrąją asmenybės tapatybę išreikšt drauge su Pačiu Kūrėju visumos labui!

Štai, ką tu turi savyje, ir tegali tiktai padėt atvirai ant lėkštelės – savo darbo vaisius visų labui – ir taip padėt, kaip tave veda iš vidaus Kūrėjas – Rojaus Trejybė-AŠ ESU. Ir tada tu būdamas ir valdžioje vadovauji, o ne komanduoji, nes tada turi supratimą, ką reikia daryt, nes Išmintį gauni iš Kūrėjo – Išminties Šaltinio ir Centro. Ir tada nėra tokio teiginio – teismai neturi teisingumo, valdžia – išnaudotoja-apgavikė-prostitutė. Yra tiktai gyvoji Tikrovė, kurioje kiekvienas turi laisvę pasireikšt savimi be kaukės, be padlaižystės, bet atvėrus savo dvasinę asmenybę Kūrėjui. Štai tokie mes esam urantai – tokie! Aplinka šiandien yra ne ta, reiškia, mes turime gilint Įtikėjimą, gilinti atsivėrimą Kūrėjui, kad mes iš Gyvojo Kelio nepasuktume kalėdinių blizgučių klystkeliu, kuris taip vilioja – kad būtų tvirtybė ir ryžtas iš dvasios! Amen.

Ačiū Daivai už iššifravimą.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2020-04-21 10:27:51

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal