Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Robertas Kenedis, jaunesnysis, JAV laimėjo bylą teisme dėl vakcinavimo sukeliamų pavojingų padarinių, net mirčių. 2020 06 02

Iš Youtube sužinojau apie Roberto Kenedžio sūnaus – Roberto F. Kenedžio, jaunesniojo, veikimą prieš priverstinį skiepijimą, tad panorau tiksliau suprasti išgirstą informaciją, dėl to internete ėmiau ieškoti informacijos iš Jungtinių Valstijų. Beieškodamas užėjau tokį pranešimą, kuris yra toks svarbus, kad jį išverčiau iš anglų kalbos į lietuvių kalbą ir pateikiu jūsų dėmesiui. Robertas Kenedis, jaunesnysis – tai nužudyto JAV prezidento Džono F. Kenedžio sūnėnas - advokatas.
Suradau ir Roberto F. Kenedžio, jaunesniojo, ilgą interviu, daugiau kaip dviejų valandų trukmės, ir patalpintą Youtube, kuriame jis pats aiškina, kad nuo 2008 metų jo visa informacija prieš skiepus yra blokuojama, pašalinama, televizijos neleidžia jam išdėstyti savo nuomonės, net Google šalina jo pranešimus iš interneto. Jis demaskuoja duomenų dėl mirties nuo gripo skaičiaus padidinimą Jungtinėse Valstijose, kur oficialūs duomenys padidinami beveik šimtą kartų – nuo 1000 mirčių betarpiškai nuo gripo iki skelbiamų 95.000 mirčių nuo gripo, kai šios mirtys yra nuo kitų ligų.
--------------
Robertas F. Kennedy, jaunesnysis, pateikė išsamų pranešimą, kuriuo demaskavo Bilo Geitso (Bill Gates) veiklą Indijoje, ir jo “apsėdimą dėl skiepijimo”.
Įdomu pastebėti, kad dėl slapta gauto pranešimo apie žmogiškojo intelekto tyrinėjimą kilo debatai Nigerijoje, iš jo paaiškėjo, kad Bilas Geitsas pasiūlė 10 milijonų dolerių kyšį Nigerijos Atstovų Rūmams, kad pritartų prievartinei skiepijimo nuo karūnos viruso programai. Roberto Kenedžio, jaunesniojo, žodžiais tariant – Vakcinos, Bilui Geitsui, yra strateginė filantropija, kuri maitina jo daugelį verslų, susijusių su vakcinomis, įskaitant Mikrosofto ambicingą siekį kontroliuoti visame pasaulyje vakcinacijos ID vykdymą ir diktatoriškai kontroliuoti pasaulio sveiktos politiką. (Mano pastaba – ID programa, tai indentifikavimas ir tokio tariamai užsikrėtusio asmens suradimas ir jo judėjimo sekimas visame pasaulyje per Apple telefono judėjimą, kadangi kiekvienas telefonas turi savo indentifivavimą, ir jis fiksuojamas visur. Šią programą Bilo Geitso Mikrosoft kompanija vykdo drauge su Apple kompanija. Singapūre buvo mėginta šią programinę įrangą įdiegti, bet ten vartojama Bluetooth programa, paremta perdaug ilgomis radijo bangomis, dėl to nesusiderino su šios Mikrosoft programos parametrais, todėl jos buvo atsisakyta Singapūre ir buvo ieškoma naujos teritorijos tokiems nusikalstamiems bandymams. Ir ką gi, surado. O kur gi? Kaimynystėje – Latvijoje, kurios vyriausybė visai neseniai jau davė sutikimą šios programos diegimui visoje šalyje, o panašiau, kad parsidavė Geitsui. Mažai dar latviai sekami, nori dar didesnio šnipinėjimo namuose, gatvėje, ir kelionėse. Kvailystė bujoja ir Latvijos valdžios, ne mažiau kaip Lietuvos, galvose. Vis tik manau, kad ją turėtų sustabdyti Latvijos parlamentas – Seima.)
Bilas Geitsas, pažadėjęs savo 450 milijonų dolerių dalį visoje poliomielito 1 milijardo dviejų šimtų milijonų dolerių programoje, pradėjo kontroliuoti Indijoje Nacionalinę specialią patarėjų grupę imunologijos klausimais, leidusią vaikus net iki 50 dozių skiepyti nuo poliomielito iki penkerių metų amžiaus, iš dalies susitapatinant su kitomis imunizavimo programomis. Indijos gydytojai kaltina Geitso kampaniją dėl kilusios ne su poliomielitu susieto raumenų glebnumo paralyžiaus epidemijos, kuri paralyžiavo 490.000 vaikų daugiau negu buvo tikimasi per 2000 ir 2017 metų laikotarpį. Indijos vyriausybė 2017 metais sumažino Geitso skiepų režimą ir paprašė Geitsą, kad jis su savo skiepų politika paliktų Indiją. Ir netrukus šio paralyžiaus pasireiškimas sumažėjo.
2017 metais Pasaulinė Sveikatos Organizacija nenoriai pripažino, kad poliomielito globalinis sprogimas dažniausia yra vakcinos atmaina. Labiausiai gąsdinanti epidemija Konge, Afganistane, ir Filipinuose yra siejama su vakcinomis. Iš tikrųjų, 2018 metais 70 procentų pasaulinių poliomielito atvejų buvo šios vakcinos atmaina.
2014 metais Geitso Fondas finansavo ekperimentinius Žmogaus poliomielito vakcinų (ŽPV), sukurtų Glaxo Smith Kline ir Merck kompanijų, bandymus, ir 23.000 mažų mergaičių buvo paskiepyta atokiose provincijose Indijoje. Maždaug 1.200 patyrė didžiulius šalutinius poveikius, įskaitant autoimuninės sistemos ir vaisingumo pažeidimus. Septynios mergaitės numirė. Indijos vyriausybės atliktas tyrimas pateikė kaltinimus, kad Geitso finansuojami tyrėjai įvykdė iškrypusios etikos pažeidimus: darė spaudimą pažeidžiamoms kaimo mergaitėms, kad jos dalyvautų bandymuose, melavo tėvams, klastojo sutikimo anketas, atsisakydavo teikti medicininę pagalbą nukentėjusioms mergaitėms. Šiuo metu byla yra Aukščiausiajame Teisme.
2010 metais Geitso Fondas finansavo Glaxo Smith Kline 3 fazės eksperimentinių skiepų nuo maliarijos bandymą, kuris pražudė 151 Afrikos kūdikį, ir sukėlė rimtų neigiamų pasekmių, įskaitant paralyžių, priepuolius, ir karštinės konvulsijas 1.048 vaikams iš 5.949.
Per Geitso 2002 metų skiepų kampaniją Sub-Saharos Afrikoje, Geitso atstovai priverstinai paskiepijo tūkstančius Afrikos vaikų nuo meningito. Maždaug 50-čiai vaikų iš 500 paskiepytų išsivystė paralyžius. Pietų Afrikos laikraščiai skundėsi – Mes tapome jūros kiaulytėmis vaistų gamintojams. – Pietų Afrikos Respublikos buvusio prezidento Nelsono Mandelos buvęs Vyresnysis ekonomistas profesorius Patrikas Bondas apibūdina Geitso ir jo žmonos filantropiją kaip – negailestingą ir amoralią.
2010 metais Geitsas suteikė 10 milijardų dolerių Pasaulinei Sveikatos Organizacijai, sakydamas – Mes privalome šį dešimtmetį paversti skiepų dešimtmečiu. – Po mėnesio Geitsas pasakė Ted Talk laidoje, jog nauji skiepai – gali sumažinti gyventojų skaičių.
2014 metais Kenijos Katalikų gydytojų asociacija apkaltino Pasaulinę Sveikatos Organizaciją, kad ši chemiškai sterilizuoja milijonus tam prieštaraujančių Kenijos moterų, taikydama “tetanus” skiepijimo programą. Nepriklausomos laboratorijos atrado strelizavimo formulę kiekvienoje patikrintoje vakcinoje. Po kaltinimų neigimo galų gale Pasaulinė Sveikatos Organizacija pripažino, kad daugiau negu dešimtmetį vysto sterelizuojančias vakcinas. Tokie kaltinami taip pat pasiekė iš Tanzanijos, Nikaragvos, Meksikos, ir Filipinų.
2017 metų studija (Morgenson et. Al. 2017) parodė, kad Pasaulinės Sveikatos Organizacijos populiari DTP vakcina nužudo daugiau Afrikos vaikų, negu pačios tos ligos, nuo kurių šie skiepai ir turi apsaugoti. Tarp paskiepytų DTP skiepais mergaičių mirties atvejų buvo dešimt kartų daugiau negu tarp dar nepaskiepytų vaikų. Pasaulinė Sveikatos Organizacija atsisakė atšaukti mirtinus skiepus, kuriuos ji priverstinai kiekvieneriais metais primeta dešimtims milijonams Afrikos vaikų.
Ginantys visuomenės sveikatą visame pasaulyje kaltina Geitsą dėl to, kad jis vairuoja Pasaulinės Sveikatos Organizacijos politiką tolyn nuo tokių projektų, kurie jau yra įrodyta, kad pažaboja infekcines ligas: švarus vanduo, higiena, maitinimasis, ir ekonomikos vystymas. Šioms sritims jis skiria tiktai apie 650 milijonų dolerių iš savo fondo 5 milijardų dolerių biudžeto. Sakoma, kad jis agentūros resursus pasuko savo asmeninės filosofijos kryptimi, jog gera sveikata ateina tik iš švirkšto.
Papildomai prie savosios filantropijos panaudojimo, kad kontroliuotų Pasaulinę Sveikatos Organizaciją, Jungtinių Tautų Organizacijos Vaikų Fondą, GAVI ( Vakcinų Aljansas yra visuomeninė-privati globali sveikatos partnerystė, turinti tikslą padidinti skiepų prieinamumą neturtingose šalyse), PATH ( operacinės kompiuterinės programos, tokios, kaip Mikrosoft, DOS, ir pan.), Geitsas finansuoja privačią farmacinę kompaniją, kuri gamina vakcinas, ir papildomai skiria 50 milijonų dolerių 12 farmacinių kompanijų, kad būtų pagreitintas skiepų nuo karūnos viruso sukūrimas. Pastaruoju metu pasirodydamas per televiziją Geitsas demonstruoja pasitikėjimą, kad karūnos viruso sukelta krizė dabar suteiks jam galimybę jėga primesti diktatoriškas skiepų programas Amerikos vaikams.
-----------------
Taigi pamąstykite, kokie yra pateikiami šiame pranešime faktai ir skaičiai, kokia grėsmė kyla dėl skiepų sukūrimo ir skiepijimo. O papildomai aš pasakysiu dar liūdnesnį dalyką, kuris pasireikš tik ateityje – skiepai – tai ne tik pavojus sveikatai, bet ir ateities kiekvienos naujos kartos vis stipresnis biologinis silpninimas ir sumenkinimas, ir dar didesnis žmogaus imuniteto evoliucinis pažeidimas, kada pats organizmas šitaip priverstinai – dėl skiepų – nebegali – ir nebemoka, ir nebėra pajėgus – pats kovoti ir stiprinti savo imuninę sistemą evoliuciniu būdu, ir laukia narkotinės injekcijos, kuri jam padėtų, o iš tiesų vietoje jo atliktų tą darbą, kurį turi daryti jis pats – apsiginti nuo visko, kas prieštarauja Kūrėjo valiai ir mėgina užvaldyti ir patį organizmą.
O dabar džiugiausia nauja žinia. Robertas F. Kenedis, jaunesnysis, kartu su uždrausto filmo apie virusų žalą prodiuseriu Delu Bigtri (Dell Bigtree) laimėjo bylą teisme prieš Sveikatos ir Žmogiškųjų paslaugų Departamentą (angliškai santrumpa raidėmis – DHHS – JAV federalinės vyriausybės agentūra, atsakinga už visuomenės sveikatą ir teikianti svarbias paslaugas, ypač neturtingiesiems. Ji veikia visoje šalyje drauge su valstijų ir vietine valdžia, atlieka tyrinėjimo darbus ir teikia visuomenės sveikatos paslaugas, maisto ir vaistų saugumo programas, sveikatos draudimo programas, ir daug kitokių paslaugų. Jai priklauso Maisto ir vaistų administravimas (FDA), Ligų kontrolės ir prevencijos centrai (CDC), Nacionaliniai sveikatos institutai (NIH), ir Medicinos globos ir medicinos pagalbos paslaugų centrai (CMMS). Pergalė šioje byloje atėjo beveik po dvejų metų nuo jų kreipimosi į teismą – 2018 metų rugsėjo 7 dieną, byla nr. 1:18 – cv – 03215
Ieškovai kaltino Departamentą dėl vakcinų saugumo daugybinių pažeidinėjimų, pateikdami savo kaltinimo įrodymus. Ir būtent jie įrodo, kad skiepų saugumas nebuvo užtikrinamas – nei daug nei mažai - net 32 metus! Buvo naudojamos klastotės. Būtent ši pergalė – ir dar pačioje galingiausioje šalyje, kur piniguose ir turtuose nebeišsitenka Bilas Geitsas ir jo žmonelė, atvėrė kelią kitam raidos etapui – skiepų žalos paviešinimui visame pasaulyje, ir tai suduos milžinišką smūgį visų skiepų kūrimo, gamybos, ir vartojimo srityse. Jungtinių Amerikos Valstijų pavyzdžiu turėtų pasekti ir Indijos Aukščiausiasis Teismas, kaip ir kitų šalių teismai, kur atsiras ir daugiau bylų, kurias irgi laimės Tiesos ir Teisingumo šalininkai. Po laimėtų bylų turėtų atsirasti naujos bylos dėl patirtos žalos atlyginimo jau ir pačiai Geitsų šeimynėlei, ir Pasaulinei Sveikatos Organizacijai, kuriai žmonių sveikata toli gražu ne rūpi tiek, kiek ji viešai ir demagogiškai teigia, jai labiau rūpi įvaryti masinę baimės keliamą psichozę ir surežisuoti spektaklį su karūnos viruso pandemija, kurios nebuvo ir nebus, o pandemiją ji pati sugalvojo ir jėga ir įvarė į pasąmonę visam pasauliui, ir būtent pirmuoju smuiku grojo čia ir tokie grobuonys, kaip Geitsas.
Ne veltui būtent per karūnos viruso karantiną pasaulyje Jungtinių Valstjų prezidentas Donaldas Trumpas iš karto be jokių ceremonijų ir debatų nutraukė savo šalies įnašą – 400 miljonų dolerių – Pasaulinei Sveikatos Organizacijai. Nors ši organizacija kasmet gauna 4,5 milijardo dolerių įnašą, bet praradusi tokį riebų kąsnį, dabar paplonino liežuvį prieš Jungtinių Valstijų prezidento požiūrį, ir siūlo toliau bendrauti, net ir be įnašo.
Ateis toji akimirka ir pabus žmonės, ir tokiems nusikaltusiems savo klastotėmis, sprendimais, ir veiksmais prieš žmoniją bus irgi Teismas, koks buvo Niurnbergo Teismas nacistiniams karo nusikaltėliams. Šitie dar baisesni – tai būtent jie į savo purviną melu ir demagogija kuriamą glėbį-tinklą kaip gniaužtais siekia įtraukti visą pasaulį siaubą keliančiais veiksmais.
Tačiau ko jie tikrai nežino, o būtent to, kad jų patys slapčiausi motyvai – net jų mintyse – yra registruojami tiek jų pačių viduje gyvenančio Kūrėjo fragmento – Minties Derintojo – tiek ir angelo serafimo, taip pat ir Dangiškųjų Registruotojų – ir daug patikimiau veikiančių negu Geitso Mikrosoft kompanijos sukurta sekimo programa karūnos virusu užsikrėtusiųjų ir besinešiojančiųjų Apple telefonus. Ir jiems tikrai bus pateikta sąskaita po prisikėlimo – kokius turtus susikrovei Urantijoje, kaip juos susikrovei, kaip jais pasinaudojai, ir kaip juos panaudojai ir kokiais motyvais tą darei? Ir bus liūdna jiems pripažinti, kad jų motyvai buvo savanaudiški ir nukreipti prieš Kūrėjo valią. Ir veiksmai buvo nedori, nors paslėpti po skambių frazių ir demagogijos pagrindu. Urantijos gyvenimas jiems nebus užskaitytas, kad būtų išlaikytas egzaminas. Tad teks eiti į perauklėjimo pirmąją klasę drauge su kalėjimuose kalėjusiais ir nemokančiais gyventi visuomenėje, ir su kitais pradinukais, tik buvusiais turtuoliais, kurie, daugelio nuomone, mokėjo gyventi Žemėje vienintelį gyvenimą – bankininkais, popžvaigždėmis, ir panašiais dvasiniais broliais. Štai tuomet karūnos viruso sukeltos baimės ir savanaudiško gyvenimo šaknys duos karčius vaisius, net ir kartesnius už patį virusą, nors aplinka bus Meilės ir Šviesos, bet gi Dvasinės Širdies transplantuoti nėra galimybės, ją galima tik pažadinti iš dvasinio letargo miego ir pradėti nuoširdžiai mokytis, kaip gi vis tik išjudinti užrūdijusį Širdies atsivėrimo vožtuvą. Deja, jų protui toks jiems nenatūralus gyvenimas Gyvajame Kelyje suteiks didžiulį diskomfortą ir įtampą, kad toks protas ir gali iš viso atsisakyti Gyvojo Kelio. Jo valia bus patenkinta. Tapatybė bus sunaikinta, tarsi jos niekada ir nebūtų buvusios kūrinijoje iš viso, nebus net dokumentai paliekami archyve – balastas niekam nereikalingas, nes jiems dar vieno pažadinimo nebebus suteikta niekada. Reinkarnacijos nebus! O ir šis pažadinimas sielos tapatybe įvyks ne trečiąją dieną po materialios mirties, bet tik paskelbus Urantijoje naująją dieviškąją tvarką, kuri paprastai būna skelbiama tik atvykus į planetą įsikūnijančiam Dieviškajam Sūnui.
Taigi, kas buvo Urantijoje pirmas, taps paskutiniuoju, kas buvo paskutinis, taps pirmuoju. Ir tai – ne metafora – tai Kūrėjo evoliucinis sumanymas – tik su Kūrėju, ir atsidavus Kūrėjo vedimui iš vidaus, ir tegali žengti savo žingsniu ir Kūrėjo Ritmu. Ir pradedant šiuo pasauliu. Ir tik tada esi garantuotas, kad nebūsi paskutinis tiek Urantijoje, tiek po prisikėlimo, nes Kūrėjas ir ves taip, kaip suplanavo tavo kelią visai amžinybei, kad visada būtum ten ir tada, kur ir kada veda pats Kūrėjas.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.






Algimantas
2020-06-02 11:38:47

Komentarai

Įdomus man pasirodė tas faktas, kad kai tik žmonės pradėjo vis daugiau naudotis visuomeniniu transportu, jiems buvo siūloma uždengti veidą, kad būtų koks tai kabantis daiktas - nosinė, skarelė arba med. kaukės, techninės kaukės ir t.t. Porą kartų manęs vairuotojas klausė ar turiu kuo pridengti veidą. Jam parodydavau šalikelį ant kaklo ir to pakako. Po geros savaitės vis daugiau žmonių pradėjo eiti į transportą be antsnukių ir pradėjo leisti tokią žinutę. Autobuse yra klientų kurie atleisti nuo kaukės arba negali uždengti veido. Sijoja pelus nuo grūdų...

Rita
2020-06-29 18:23:45



https://youtu.be/D60niEzdOeA
Puikus interviu su gydytoju, kurį turi pažiūrėti kiekvienas.

Rita
2020-06-17 12:27:38



Kas norit galite nueiti į CNBC svetainę ir pasiskaityti patys. Atrodo, ką rašė pirmadienį, antradienį jau pakeiti. Atidarę svetainę, į jų naršyklę, rašykite - Asymptomatic spread of coronavirus is 'very rare', WHO says.
Pas mus šiandien jau atidaro parduotuves, bet žmones vis dar muštruoja kaip gyvulius ir su antsnukiais stato į eilę.

Rita
2020-06-15 11:55:13



"pasaulinė sveikatos'' apsaugos' organizacija'' paskelbė, kad užsikrėsti virusu, jei nėra simptomų negalima! Ar jūs kur nors matėte šitą pareiškimą ir ar spauda jį skelbia tokiu intensyvumu, kokiu skelbė šito papiruso buvimą, kai žmonės, kai kurie realiai mirė iš baimės ir bijojo išeiti į gatvę. Kai viskas tuo tarpu buvo tik melas. Ar bus šitos organizacijos korumpuoti dalyviai patraukti atsakomybėn. Kokį dar ėjimą jie ruošia mums!?

Rita
2020-06-14 13:05:06



Ačiū už puikų mokymą, Algimantai.
Linkiu žmonijai atrasti Kūrėją savo širdyje , nes tik tada Tėvų Išmintis pasieks jų protus .

astraasen
2020-06-02 13:57:37



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal