Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Rekomenduokite knygą apie pažinimą

Sveiki, neseniai perskaičiau šią knygą https://www.patogupirkti.lt/knyga/saves-ir-visatos-pazinimo-link.html ir norėjau daugiau patarimų iš jūsų visų ir Algimanto. :) Ačiū !

remigijus2
2020-07-27 14:18:26

Komentarai

Mielas Remigijau, visi paaiškinimai apie neegzistuojančią tarp žmonių reinkarnaciją, apie Pakylėtųjų Valdovų laiškus mano ne kartą yra rašyti ir šitame Forume. Nenoriu vėl sugrįžti į tuos laikus, kada man reikėjo šimtus komentarų tiesiog šalinti iš šio Forumo, kad jo neterštų Mikušinos pasąmoniniais teršalais, kai jos priimti tariami Pakylėtųjų Valdovų laiškai, iš rusų kalbos išversti į lietuvių kalbą buvo nuolat įdedami ir į mūsų Forumą. Tai tiesiog tarp daugybės gražių ir šviesių teiginių yra tuos mokymus priimančiųjų asmenų daugybė pasąmoninių teršalų, ir būtent tokiu būdu šiois knygos tampa teršalų knygomis, kurios žmoniją ir toliau laiko dvasinėje tamsoje, nes ir pati žmonija yra labai tingi ir nori gyventi tamsoje toliau.
Mielas Remigijau, aš pasižiūrėjau tavo nurodytu adresu į tos knygos anotaciją - tai tiesiog tik patvirtina mano parašytą teiginį - būtent tai ir yra tamsos knygos, kurios žmones tiek suklaidina, kad jie ir toliau nenorės Gyvojo Kelio ir Rojaus Trejybės-AŠ ESU Asmenybių atradimo savyje, nes eiti Gyvuoju Keliu jau būtinos gyvos ir nuoširdžios pastangos, o šios knygos tokių dalykų net nesiūlo, tad tokias knygas ir skaito tie, kuriems ir nereikia daugiau - nei Gyvosios Meilės, nei Šviesos, nes jie apie tai nežino nieko tiek, kad liudytų Rojaus Trejybę-AŠ ESU, savyje atrastą, savuoju kasdieniu Gyvenimu. Tokios knygos yra vienas iš klystkelių Urantijoje.
Tačiau ateityje kils kitos kartos, ir tokios, kurios pasuks manosios Evangelijos įgyvendinimo kryptimi, kad ją įgyvendinus, būtų įmanoma paliudyti ir Jėzaus Evangeliją. Šios abi Evangelijos negali išsilaikyti po vieną atskirai.
Manoji Evangelija - Kūrėjas - Rojaus Trejybė-AŠ ESU - yra realus, tikras, ir gyvas, ir Jį galima atrasti savyje, nes jis gyvena per Minties Derintoją kiekviename. O tada bus patiriamas atrastas Kūrėjas savyje kaip Tėvas ir Motina. Ir tik tada tampa reali ir gyva Jėzaus Evangelija - Dievo Tėvystė, žmonių Broystė - kada ne tik visi žmonės yra broliai ir sesės dvasioje, bet ir visa Kūrėjo Šeima kūrinijoje, o šioje Šeimoje mes tampame pilnateisiais nariais būtent tada, kada atrandame Rojaus Trejybę-AŠ ESU savyje.
Reinkarnacijos, kurii ir sudaro Pakylėtųjų Valdovų Laiškų kertinį akmenį - stuburą - nėra, nes Kūrėjas mums suteikė ir mūsų amžiną dvasinės asmenybės Dovaną, ir Likimą - patekti pas Rojaus Trejybę-AŠ ESU Rojuje - Kūrėjo Energijos sutelkimo Centre, nes būtent Kūrėjas ir yra Tas Energijos Šaltinis. Todėl tokie teršalai kaip reinkarnacija vis atsikartoja iš Vedų jau penkis tūkstančius metų iš kartos į kartą. Ir šitų teršalų vergovėje yra ir Pakylėtųjų Valdovų Laiškai.

Negaišk laiko tam, neeikvok tokios brangios tau teikiamos Kūrėjo Energijos tam, kad save užterštum, o tuo pačiu ir apsunkintum gyvenimo tėkmę visoje Urantijoje - ne tik sau, bet ir visiems. Siek visada didesnio ir jame savaime bus mažesnis, bet ne atvirkščiai. Šiandien patys šviesiausi mokymai yra būtent šioje svetainėje patalpintuose dvasiniuose apreiškimuose - epochiniame-kolektyviniame apreiškimų Dokumentų rinkinyje, pavadintame - Urantijos Knyga - o taip pat Jėzaus apreiškimų knygoje - KALBU JUMS VĖL - ir Rojaus Trejybės-AŠ ESU apreiškimų knygose - AKIMIRKOS AMŽINYBĖ ir GYVOJI TYLA - bei mano mokymuose.
Žvakė negali apšviesti saulės.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2020-07-27 17:07:09



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal