Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Algimanto pamokomasis žodis – Aš jums rodau tą patį vektorių visada – tiktai per atvėrimą savęs Kūrėjui, jūs galite tapti savimi – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje Pakalniuose (Utenos rajonas), 2020 08 15

Algimanto pamokomasis žodis – Aš jums rodau tą patį vektorių visada – tiktai per atvėrimą savęs Kūrėjui, jūs galite tapti savimi – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje Pakalniuose (Utenos rajonas), 2020 08 15

Mylimieji, prieš porą valandų buvome Vilniuje, mūsų Gyvojoje Šventovėje. Buvo pamaldos – gyvosios pamaldos. Dabar esame čia tą pačią dieną po poros valandų, vėl vyksta gyvosios pamaldos mūsų ir Kūrėjo vardo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – Gyvojoje Šventovėje. Čia – Pakalniai, Utenos rajone, netoli nuo mano vaikystės miesto, Utenos, kur aš užaugau, mokyklą baigiau, ir ta meilė šiam kraštui mano Širdyje yra išlikusi, net sustiprėjusi.
Iš tikrųjų Gyvasis Kelias neįmanomas be Šventovės. Gyvasis Kelias – tai yra gyvenimas – gyvenimas su Kūrėju. Kūrėjas sumanė Evoliuciją, kad viskas būtų saistoma su Juo Pačiu – Evoliucijos Autoriumi. Dabartiniame, iliuziniame, tamsoje gyvenančiame, mūsų pasaulyje, mokslininkai nepripažįsta Kūrėjo. Jie pripažįsta tiktai tam tikrą dėsningą ritminę išraišką, pasikartojančius kokius nors reiškinius, kokius nors faktus, patvirtintus atitinkamų priemonių – materialių priemonių – stebėjimų metu, o, jeigu tokių nėra kol kas mokslui nežinomų priemonių atskleisti Kūrėjo buvimą, tuomet jie Kūrėją atmeta. Įsivaizduokite, koks paradoksas, mokslininkas tyrinėja įvairius reiškinius, kurių Šaltinis yra Pats Kūrėjas, nes Jis yra Energijos Šaltinis ir Centras, bet tas pats mokslininkas neigia Patį Šaltinį. Kur logika? O mokslininkas pripažįsta logiką, net yra atskiras mokslas – logikos mokslas.
Štai, mano mylimieji, esame Gyvajame Kelyje, ir mes savuoju patyrimu, atradę Kūrėją savo viduje, liudijame gyvą Kūrėjo buvimą, realų buvimą, viduje – viduje. Štai kodėl mes turime tą nuostabų Evoliucinį procesą, kuriame dabar viskas šitame pasaulyje yra sujaukta – sujaukta – Amerika visa kunkuliuoja, ten negrai lipa baltiesiems ant galvos, bet tie baltieji, kurie išsigandę, tada prisijungia prie šitų negrų ir mėgina, pataikaudami jiems, taip pat dėvėti tas juodas, įvairias ... – kaip čia pavadinsi – t-shirts – angliškai – lietuviškai mes neturime to žodžio – T formos marškinėlius – taip, kai ištiesi rankas, trumpom rankovėm, išeina kaip T raidės marškinėliai. Angliškai ir yra – t-shirts – t raidė, shirts – marškinėliai. Taigi tokius marškinėlius – juodus – dėvi, užsirašo ten užrašą – juodųjų gyvenimai svarbūs – nuvertindami savo gyvenimus. Jiems gyvenimas jau, tiesiogine prasme, nebesvarbus. Baltiesiems baltųjų gyvenimas nebesvarbus? Tik negrams reikia pataikauti? Tuo labiau, kad negrų rasė – tai yra pati menkiausia iš visų rasių, kokios egzistavo, ir kokios šiandien egzistuoja planetoje – pati menkiausia – intelektualia, dvasine prasme. Dėl to, jeigu jūs paimsite negrų skaičių, kiek yra tarp mokslininkų, jų yra lašas vandenyne palyginus su baltaisiais arba net geltonaisiais. Taip, kad nereikia aukštinti tų negrų, nes jie turi turėti savo vietą, bet šitą reikia aiškinti žmonėms, kad Evoliucija šitame pasaulyje Kūrėjo yra, kaip ir visoje kūrinijoje, sumanyta. Autorius yra Kūrėjas. Ir Jį šitame pasaulyje, ir kas dešimtame pasaulyje iš septynių trilijonų planetų, kuriose gyvena žmonės, įsivaizduokite, septyni tūkstančiai milijardų pasaulių turi žmogiškąją gyvybę, kurios pradžia yra iš materialios gyvybės plazmos, ir kas dešimta tokia planeta yra eksperimentinė, reiškia, tose planetose gyvybės plazma turi daugybę įvairių variacijų, kokių nėra, net ir panašių kitose planetose.
Tai štai, mūsų, pavyzdžiui, planetoje, kaip jokioje kitoje planetoje, atsirado iš karto iš vienos moters įsčių šešios spalvotosios rasės. Paprastai spalvotosios rasės atsiranda palaipsniui. Čia iš karto vienoje šeimoje buvo pagimdyti šešių spalvotojų rasių vaikai. Tai tarp šių spalvotų rasių pati puikiausia buvo raudonoji rasė – išžudyta visa! Mėlynoji rasė – išžudyta visa! Oranžinė rasė – išžudyta visa! Žalioji rasė – išžudyta visa evoliucinėje laukinių vystymosi eigoje! Ir liko, liko ne kas, liko geltonoji rasė – tai visa pietryčių Azija, ir ta indigo rasė arba ta juodoji, negrų, rasė. Tai štai iš tų pačių šešių spalvotųjų rasių juodoji rasė buvo ir yra pati menkiausia. Dėl to ir migravo į šiltus kraštus, kad jiems nereikėtų dirbti, nes stimuliuoja smegenis – smegenų veiklą – ten, kur yra atšiauresnė aplinka – tada reikia labiau mąstyti, kaip susikurti pastogę, kurioje būtų pakankamai šilumos, kaip susirasti, užsiauginti, susimedžioti maisto, kada pati aplinka neužaugina jo taip dosniai, kaip šiltoje klimatinėje juostoje.
Ir jeigu Kūrėjo nuostabus Evoliucinis Planas būtų įgyvendintas iki šios akimirkos be sutrikimų, mes turėtume nuostabią dvasinę Brolystę, turėtume tai, ką Kristus ir skelbė savąja Evangelija – Dievo Tėvystė ir žmonių Brolystė – Dievas visiems vienas kaip Tėvas, ir visi žmonės tarpusavyje kaip broliai ir sesės. Deja, šito neatsitiko – neatsitiko dėl to, kad prieš du šimtus tūkstančių metų Vietinėje Sistemoje, kuriai priklauso šimtai pasaulių su žmonėmis, ir daugybė pasaulių, kuriuose gyvena sielos po prisikėlimo iš mirtingųjų materialaus pavidalo, kurį ištinka materiali mirtis, tuo tarpu siela pažadinama, tai štai ir tų daugybės pasaulių toje kūrinijos mažytėje dalelėje, pavadintoje Vietine Sistema, ir turinčioje Satanijos pavadinimą, kuriai priklauso ir mūsų pasaulis, šitos Vietinės Sistemos vadovas Liuciferis ir jo pavaduotojas Šėtonas sukurstė maištą, ir prie to maišto prisijungė ir mūsų planetos buvęs vadovas, dvasinis vadovas, Kaligastija, ir dar iš kelių šimtų – šešių šimtų devynių planetų – kurios tuo metu prieš du šimtus tūkstančių metų buvo apgyvendintos žmonėmis, kitaip pasakius, kuriose buvo įterpta gyvybės plazma, ji evoliuciniu būdu išsivystė iki mirtingojo štai tokios kategorijos, kada jis gali atrasti Kūrėją savo Širdyje, savo viduje, ir skleisti Gėrį Meilės Galia, štai Liuciferis su Šėtonu sukurstė maištą, ir suviliojo įvairiomis melagystėmis dar tisdešimt septynius dvasinius įvairių planetų vadovus – tarp jų ir mūsų – Kaligastiją. Ir Kaligastija vėliau tarp žmonių buvo panaudotas įvairiose pasakose kaip velnio prototipas, o nei velnio, nei piktųjų dvasių neegzistuoja, bet yra štai to maišto prieš Kūrėją, prieš Tėvą, sukeltos milžiniškos šaknys, kurios dar dabar duoda ūgius. Ir tai, kas vyksta pasaulyje šiandien – sutrikdyta materiali žmonių veikla, bujoja milžiniška agresija Amerikoje, vietiniai karai įvairiose vietose, tiek Afrikos valstybėse – Libija liepsnoja, įvairios kitos Afrikos valstybės, Sirija, ramybės nebėra, Izraelis su arabais vieni su kitais kariauja iki šiol. Lygiai taip pat ir Rusijoje – Chabarovsko kraštas visas kunkuliuoja, dabar Baltarusijoje iš tikrųjų yra susirėmimai, vyksta žmonių žudymas! Kodėl taip yra? Pati priežastis, jau sakiau – maištas, sukeltas prieš du šimtus tūkstančius metų. Šaknys to maišto dabar duoda vaisius – vaisius.
Maištą užbaigė Jėzus prieš du tūkstančius metų, bet žmonės jo Šviesos nesuprato, iškraipė, tuomet pasuko įvairiais ne Jėzaus mokymų keliais. Ir visą laiką, kol mūsų planeta, ir Vietinė Sistema, buvo izoliacijoje nuo kitų Vietinių Sistemų, ir nuo kitų planetų, tai Kūrėjo Apvaizda – įvairus Kūrėjo mums suteiktas į pagalbą kolektyvas nematomų asmenybių įvairius gamtos reiškinius, stichinius reiškinius apramindavo energiškai išlygindami skirtumus įvairių temperatūrų svyravimus, ir tuo pačiu stabdydami audras, viesulus, tornado, cunamį, ir susirėmimus tarp žmonių, kada jau nebūdavo įmanoma sustabdyti priimamų sprendimų ir jų įgyvendinimo, įvykdavo karai, bet ir per tuos karus Kūrėjo Dvasia – Minties Derintojas – pulsuodavo kiekvieno viduje – prote – pulsuodavo Meilės ir Šviesos Galia, bet tas protas, kuris gyvena ir vadovaujasi žemo energinio dažnio virpesiais, jis per daug savanaudiškai mąsto ir siekia savanaudiškų interesų, todėl ta pulsacija Gėrio ir Šviesos, net ir Paties Kūrėjo Dvasios, jiems yra nepajuntama. Dėl to jie sukelia karus. Dabar kas vyksta, vyksta dėl to – priežastį žinote. Bet tos šaknys, duodančios tokius vaisius, yra dėl to taip stipriai pasireiškiančios, ir taip greitai apimančios daugybę kraštų, nes Apvaizdos veikimas dabar sustabdytas. Aštuoniasdešimt penktais metais praėjusiame amžiuje buvo priimtas nuosprendis šitiems maištininkams, ir jie sunaikinti. Kol nebuvo priimtas nuosprendis Paukščių Tako Galaktikos centre, tol štai tokius konfliktus gesindavo Apvaizda, kaip ir stichines nelaimes apmalšindavo Apvaizda. Dabar mes esame kaip evoliucinė normali planeta – viską mes turime atlikti patys, keldami mūsų viduje energinio dažnio virpesius per gilesnį atsivėrimą Kūrėjui dar į aukštesnį dažnį, gerdami iš Kūrėjo vis aukštėjančius ir mums teikiamus, siunčiamus, be perstojo liejamus energinius virpesius. Ir kuo aukštesnio energinio dažnio virpesiai yra mūsų viduje, ir pajuntami būsena tų pačių materialių smegenų, bet pajunta jau bundanti dvasinė asmenybė, tai yra, vidinis štai šito kūno gyventojas, tada ramybė vis labiau įsiviešpatauja viduje, būsena yra daug labiau apraminta, ir savanaudiški sprendimai retėja. Štai yra vienintelis kelias apraminti visus dabar egzistuojančius konfliktus – nėra kito kelio! Jokie susitarimai negalios, nes dabar, kada Apvaizda jau mums padeda, ji mums padeda, jeigu mes jos prašome pagalbos. Anksčiau ji padėdavo, kol buvo izoliacija nenuimta, padėdavo visada, kad žmonija, būdama izoliacijoje, sulauktų iš Apvaizdos aktyvesnio veikimo, nes žmonija nesupranta, niekas jos nemokė šito, todėl už žmoniją, arba vietoje žmonijos, Apvaizda atlikdavo tuos veiksmus, kuriuos kiekvienoje planetoje privalo atlikti kiekvienas žmogus. Dabar mūsų planeta yra tokia pat nebeizoliuota, nebe karantine, kaip ir kiekviena kita evoliuciškai sklandžiai besivystanti planeta. Štai kodėl mes dabar patiriame tokį protrūkį agresijos ir kaiminystėje, nes Apvaizda nebeapmaldo tų protrūkių, ir tokia agresija tik stiprės, ir ji dažnės, ir artės, ir ji pasireikš ne tiktai fiziniais veiksmais, žudant vieniems kitus, bet ir ligomis, ir tragiškesnėmis ligomis negu vėžys, negu karūnos virusas, bet viską mes turime savo rankose – viską! Tereikia tik mums bendrauti su Kūrėju iš Širdies – ne kaip bažnyčioje ritualais, bet Širdį atvėrus. Dėl to mūsų Šventovė ir yra vienintelė pasaulyje – Gyvoji – kurioje nėra nė vieno ritualo, yra Širdies atvėrimas! Tai – vienintelis būdas išlikti gyvam šitame pasaulyje, ir gauti bilietą į prisikėlimą! Bažnyčia prisikėlimo nesuteikia! Kūrėją ji negali lankstyti! Štai – aš dabar atėjau į bažnyčią, pasimeldžiau, atlikdamas ritualą – ir būk geras, tu mane prikelk! Kaip šiandien yra – bažnyčia švenčia religinę šventę – Marijos ėmimo su kūnu į dangų. Tokio pakilimo nėra, neegzistuoja! Kūnas – jis iš dulkės kilęs į dulkę turi pavirsti! Pažadinamas vidinis šio kūno gyventojas – dvasinė asmenybė – kuri yra Kūrėjo dovana! Dėl to ji yra amžina, nes Kūrėjas – Amžinybės Šaltinis!
Mano mylimieji, norite gyventi sveiką gyvenimą, atsiverkite Kūrėjui savo Širdyje, nesvarbu kas jūs esate – mokslininkas, daktaras, vežikas su arkliu vežantis šieną, prie komjuterio sėdintis, ar vaikas, mažas, ar save laikantis jau dideliu prezidentu – visi turi vieną vienintelę ir tą pačią galimybę užsigarantuoti bilietą į prisikėlimą – tiktai atvėrimą savo Širdyje tos tikrosios asmenybės Kūrėjui – ir tuo pačiu visų konfliktų pašalinimą – visų – visos agresijos, visų nusikaltimų, visų ligų, didele dalimi net ir traumų, nors traumos išliks – fizinės traumos – dar tam tikros psichologinės – bet jos sumažės, nes žmogus negali vienu metu vienodai atverti savo Širdies, dėl to vieni padarys ir daugiau klaidų, kurios sukels skausmingų pasekmių kitiems, bet vis tiek vektorius yra tas pats – per gyvą Širdies atvėrimą Kūrėjui, esantį viduje. O iš tikrųjų – mūsų mąstyme, pasąmonę veikiant, kai mes negalime priešintis, valant pasąmonę Kūrėjui, ir ruošiant mus prisikėlimui, kada šiandien Kūrėjui sunku prisibelsti prie mūsų žemų virpesių viešpataujančio dabartinio mąstymo.
Aš jums rodau tą patį vektorių visada – tiktai per atvėrimą savęs Kūrėjui jūs galite tapti savimi, ir tada turėti prasmingą gyvenimą, ir dar daugiau – apsaugą iš Apvaizdos. Ir Apvaizda skiriama tiems, kurie yra aktyvūs Gyvajame Kelyje! Nereikia bijoti kalbėti apie Kūrėją! Kūrėjas tam ir yra, kad Jį atskleistumėte kitiems, kurie jau jūs patiriate. Evoliucija yra tada, kada uždegta lempa šviečia, o ne po gaubtu laikoma! Švieskite Kūrėją, atrastą kiekvieno Širdyje! Tiktai taip galima išspręsti konfliktą Baltarusijoje, Amerikoje, Sirijoje, Izraelyje, Rusijoje, Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Japonijoje – visoje planetoje – net visoje kūrinijoje!
Aš žinau, ką sakau! Amen.

Ačiū Violetai už iššifravimą.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2020-08-24 00:14:16

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal