Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo dvasios, Minties Derintojo, mokymas apie reinkarnaciją.

Tėvo dvasios, Minties Derintojo, mokymas apie reinkarnaciją.
Šitą Tėvo mokymą gavau šiandien, kada kreipiausi į Tėvą, kad paaiškinčiau savo sielos broliui iš Jungtinių Valstijų, kodėl URANTIJOS KNYGOJE, Jėzaus apreiškime KALBU JUMS VĖL reinkarnacija neigiama, tuo tarpu kitų žmonių gautuose, net iš Jėzaus, apreiškimuose-mokymuose ji yra pripažįstama.
Jėzus Kristus savo mokyme KALBU JUMS VĖL aiškina, KODĖL taip yra, tačiau aš dar nutariau kreiptis į Tėvą. Ir tai, ką gavau iš Tėvo, pateikiu jums.
Kadangi Tėvo mokymą priėmiau angliškai, tai čia jums pateikiu vertimą į lietuvių kalbą.
---------------------------------------------------------------------------
Mano mylimas Tėve, aš garbinu Tave. Aš garbinu Tave iš meilės Tau ir savo laisva valia, padovanota iš Tavęs.
Tėve, Mykolai, Visatos Motina Dvasia, Nebadonija, ačiū tau už dar vieną man suteiktą galimybę tarnauti tau per tarnavimą savo sielos broliui, kuris nori sužinoti apie reinkaranaciją daugiau, nes kai kuriuose apreiškimuose, net ir tavo vardu, Mykolai-Jėzau, yra vartojama šita idėja.
Mano mylimas Tėve, aš negalėjau sugalvoti nieko geriau, kaip tik pateikti šitą klausimą apie reinkarnaciją Tau. Aš iš tikrųjų noriu, kad Tu atsakytum mano sielos broliui, kad jis susidarytų aiškią sampratą apie reinkarnaciją iš Tavęs.
-----------------------------------------------------------
Mano mylimas sūnau, Aš iš tiesų tave giriu, kad rodai troškimą padėti savo sielos broliui pačiu giliausiu būdu, koks tik iš viso yra įmanomas, pateikdamas šitą klausimą Man.
Aš tikrai žinau, jog tavo siela taip vibruoja Mano meile ir yra pasiekusi tokį aukštą virpejimo dažnį, kad ji gauna Mano tiesą tiesiogiai iš Manęs; o šitoji tiesa yra viena ir vienintelė, nes šitoji tiesa yra MANASIS ASMUO, kaip jis pasireiškia jūsų gyvenimuose ir jūsų kasdieniame gyvenime.
Manasis Asmuo yra toks milžiniškas ir giluminis, kad jis yra beveik beribis kūrinijoje, kuri turi savo ribas, kokios jos yra tam tikrame konkrečiame visatos amžiuje, bet jo potencialas yra laikomas Mano Absoliutuose, ir net šitame AŠ ESU.
Ir tai yra VIENINTELĖ priežastis, KODĖL AŠ NENAUDOJU JOKIOS REINKARNACIJOS TARP MIRTINGŲJŲ, nes jūs esate tokie Mano sūnūs, kurie tiktai pradedate šitą begalinį ir amžinąjį Manojo Asmens ieškojimą savo pačių viduje, ir savo tarnystėje Man ir savo sielos broliams įvairiose gyvybės formose-judėjimo priemonėse kūrinijoje, kuri savo ribas paskleidžia prieš jus jau šitą pačią akimirką jūsų kasdiene aplinka.
Ir VISA, ko Man reikia iš jūsų, kiekvieno, yra jūsų atrastas jūsų gyvas ryšys su Mano fragmentu, esančiu kiekviename iš jūsų, kad jūs pradėtumėte PATIRTI MANE savo kasdienybės darbuose ir savo kasdienėje tarnystėje MAN tarnaujant savo sielos broliams.
Jūs esate tiktai pačioje pradinėje formoje evoliucinės gyvybės, numatytos Mano evoliuciniame plane. Kaip gi gali MANO evoliucinis planas, skirtas gyvybės formų tobulinimui, pradedant pačia žemiausia – materialiais žmonėmis – apimti jų tobulinimą, jeigu Aš jus sugrąžinčiau KAIP MIRTINGUOSIUS, kad kartotumėte savo gyvenimus vėl ir vėl žemiausioje gyvybės formoje, ir net blogesnėse sąlygose ir blogesnėje aplinkoje negu jūsų tariamai ankstesniuose gyvenimuose, kadangi jūs nesugebėjote atidirbti savo visos karmos per savo ankstesnį gyvenimą Urantijoje. Tai NESUDARO žengimo pirmyn. Tai sudaro tiesiog pasišaipymą iš Mano evoliucinio plano, numatyto gyvybės tobulinimui, ir kuris apima BET KOKIOS GYVYBĖS FORMOS – AR JI BŪTŲ MATERIALI, MORONTINĖ, AR DVASINĖ - VIEN TIKTAI ŽENGIMĄ PIRMYN, IR NĖ VIENO ŽINGSNIO ATGAL.
Mano gyvybės planas nesuteikia nė vieno žingsnio ATGAL. Būtent tiktai Mano sūnūs ir dukros, kurie nukrypsta nuo Mano valios ir nuo šito pačio plano, ir pridaro klaidų ir net sukyla prieš Mane ir šituo jie padaro daug žingsnių ATGAL. Ir tai irgi padaro įtakos jų aplinkai, įskaitant ir toje aplinkoje esančios gyvybės sąmonę.
Dėl to, bet koks žodis, bet kokia mintis, bet kokia idėja, nepriklausomai nuo jos autoriaus vardo, jeigu ji apima kokias nors užuominas apie reinkarnaciją, eina prieš Mano planą.
Aš nesu tas Asmuo, kuris jus laikytų jūsų egzistencijos žemiausiame lygyje kažkokiam skaičiui gyvenimų toje pačioje gyvybės formoje, kada Aš esu jums parengęs daugybę gyvybės formų aukštesniuose lygiuose, kurie jus mokytų tobulumo, MANOJO TOBULUMO. O Manasis tobulumas neapima nei gyvenimo aplinkos, nei tarnystės KOKIO NORS PABLOGINIMO, nes šitas tobulumas apima MANO MEILĘ, kuri NEŽINO baimės ir kančios, NEŽINO bet kurio kito asmens įžeidimo ar bet kurio kito asmens laisvos valios laužymo, tuo tarpu pati reinkarnacija sulaužo MANO LAISVĄ VALIĄ, kuri sudaro Manosios kūrinijos, valdomos MEILĖS įstatymu, PAMATUS, nes net ir tie, kurie nenori gimti vėl, PRIVALĖTŲ GIMTI DĖL ŠITOS NETIKROS REINKARNACIJOS IDĖJOS.
Šitoji idėja yra NE IŠ MANĘS, nors ji ir yra MANO VIDUJE PER ŽMONIŲ IŠKREIPTUS PROTUS.
Ir kad iš žmogiškojo proto ji būtų išvalyta, žmogus turi pirmiausia atrasti MANE savo paties viduje, užmegzti GYVĄ ryšį su MANIMI, gimti iš dvasios, ir tiktai TADA jis tikrai bus išlaisvintas iš šitos NETIESOS PRIESPAUDOS IR VERGYSTĖS, kuri buvo sumanyta jūsų iškreipto proto dėl maišto jūsų dvasinių vadovų, kurie buvo neištikimi Man.
Savuoju savanaudiškumu ir tamsybe jie užteršė aplinką, kad net ir jūs turite patirti jų piktadarybių karčias pasekmes.
Dėl to jūs TURITE ATRASTI MANE SAVO VIDUJE, jeigu norite atsikratyti šitos neteisingos reinkarnacijos idėjos. O kadangi Mano sūnų, kurie yra gimę iš dvasios ir kurių pasąmonė nebūtų iškraipyta netikros reinkarnacijos idėjos, yra nepaprastai mažas skaičius, tai net ir Mano Sūnus Kūrėjas, kurį jūsų pasaulis žino kaip Jėzų iš Nazareto, turėjo panaudoti savo jaunesniąją sielos sesę mirtingojo pavidalu tam, kad perteiktų platesnes idėjas, daug svarbesnes negu neegzistuojančios reinkarnacijos netikros idėjos užteršimas.
Jeigu nėra GERESNIO pasirinkimo, ką tu jam rekomentuodum daryti?
O geresnis pasirinkimas tikrai atsiras, kada jūs, kiekvienas, atrasite MANE savyje. Tiktai tada tikrai bus galima atsirinkti neužterštą protą tam, kad jūsų sielos broliams būtų perteikiamos didingos idėjos. Šiandien net ir Mano Sūnus Kūrėjas turėjo padaryti tokį kompromisą tam, kad perteiktų ryškesnę šviesą tiems, kurie jos trokšta.
Aš tave pasirinkau SAVO AMBASADORIUMI ne tiesiog dėl to, kad tu galėtum žinoti šį faktą, bet dėl to, kad tu galėtum skelbti MANO GYVĄ ŽODĮ IR NET IŠTAISYTI TUOS, KURIE GALĖTŲ KALBĖTI NET IR JĖZAUS KRISTAUS VARDU IR PERTEIKTI KLAIDINGAS IDĖJAS. Aš panaudoju tave kaip savo AMBASADORIŲ, kad perteikčiau savo gyvą žodį tavo sielos broliams, kurie trokšta MANOJO žodžio ir tiesos – sakyk jiems, sakyk jiems VISIEMS, KURIE NORI ŠITOS TIESOS – REINKARNACIJA YRA JŪSŲ PAČIŲ SUSIGALVOJIMAS IR JI NEEGZISTUOJA TARP ŽMONIŲ, KAIP JĄ SUPRANTATE JŪS KAIP ATĖJIMĄ Į ŽMOGIŠKĄJĮ MATERIALŲ KŪNĄ ANTRĄ, TREČIĄ, KETVIRTĄ, AR N-TĄJĮ KARTĄ, KAD GYVENTUMĖTE TOJE PAČIOJE PLANETOJE.
Jūs galėtumėte ateiti net ir į savo planetą, žmogiškuoju pavidalu, bet jau nebe kaip žmogus, kada jau jūs būsite patyrę savo prisikėlimą iš tos būsenos, ką jūs klaidingai vadinate “mirtimi,“ TUO TARPU ŠIUO ATVEJU JŪS GALĖTUMĖTE ATEITI Į ŠITĄ PLANETĄ SU TAM TIKRA MISIJA, KAD AUGTUMĖTE KAUPDAMI SAVO PATYRIMĄ AUKŠTESNIU LYGIU NET IR TUO PAČIU MATERIALAUS ŽMOGIŠKOJO KŪNO PAVIDALU.
Bet tai skiriasi nuo jūsų reinkarnacijos idėjos.
Ką jūs taip pat turėtumėte turėti omeny yra tai, kad jūsų pasąmonė yra sujaukta, ir ji suteikia jums ne tik klaidingų idėjų, ar jų nuotrupų, bet taip pat ir klaidingų vizijų. Ir tai, ką jūs žinote kaip įvairias haliucinacijų ar/ir transo-vizijų formas, tai jos žmogiškajam protui yra tokios realios, kad jis nustoja atskirti jas nuo to, kas yra tikra ir kas nėra tikra. Ir šitos mintys gali jus klaidinti ir vesti tolyn nuo MANĘS.
Manasis fragmentas, gyvenantis tavo prote, taip pat tave moko matyti per atstumą, ir tu supranti, kaip sunku tavo protui atsikratyti savosios pasąmonės sunkios naštos, kuri tau neleidžia pamatyti kokį nors vaizdinį ilgesnį laiką. Jis yra toks lengvas ir toks trapus, kad tavo sunki pasąmonė jį tuoj pat “sunaikina,” tiesiog po kelių sekundžių. O Aš tave mokau: “Bendrauk su Manimi DAŽNIAU ir tu tikrai pasitikėsi MANIMI LABIAU, ir tai suteiks tau, tavo protui, didesnę ramybę, nes būtent tiktai nurimęs protas ir gali priimti mažiau iškraipytą informaciją iš bet kurio dvasinio mokytojo ir iš MANĘS.”
-------------------------------------------------------------------------------------------
Mano mylimas Tėve, ačiū Tau už šitą nuostabų mokymą, kurį aš nusiųsiu savo sielos broliui, vildamasis, kad tai padės jam susidaryti aiškų supratimą apie reinkarnaciją, nors, kol kas, ji tebėra kai kuriuose apreiškimuose.
Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.
Vilnius, Lietuva, 2007 12 31
12.17
Išversta iš anglų kalbos:
21.20
--------
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2007-12-31 21:32:43

Komentarai

TIKRAI neišvien , gali neabejoti ir nepergyventi . Tai visai skirtingi pasauliai .

petras
2009-05-02 23:32:48



Na, man vis dar nedasyla, paaiskinkit man neismanelei, ar urantieciai ir pakyletieji eina is vien, ar ne?

SNIEGA
2009-05-02 23:24:21



Citata:O tavo pateikta citata: "Šitoji idėja yra NE IŠ MANĘS, nors ji ir yra MANO VIDUJE PER ŽMONIŲ IŠKREIPTUS PROTUS." reiškia, jog reinkarnacijos, kuri žmogui neegzistuoja, idėja ir nebuvo žmogui suteikta Tėvo, tačiau savo išsigalvojimais žmogus reinkarnacijos idėją išlaikė iki šių dienų, ir su šita klaidinga idėja vis tiek jis yra Tėvo glėbyje, niekada iš jo išsiveržti negali, net jeigu tame pačiame Tėvo glėbyje puoselėja klaidingas idėjas----galima supratsi ir kitaip.Dievas kratosi reinkarnacijos idejos,bet pripazista kad ji-ideja Yra,taciau niekur ne raso kad ji-ideja nebuvo realizuota.Nepamirskit mes, ar setonas, irgi kuriam realijas.
Citata:Mano gyvybės planas nesuteikia nė vieno žingsnio ATGAL. Būtent tiktai Mano sūnūs ir dukros, kurie nukrypsta nuo Mano valios ir nuo šito pačio plano, ir pridaro klaidų ir net sukyla prieš Mane ir šituo jie padaro daug žingsnių ATGAL. Ir tai irgi padaro įtakos jų aplinkai, įskaitant ir toje aplinkoje esančios gyvybės sąmonę.
Taip ir lieka neaisku,kas buna su sielom kurios eina atgal,gyvena be dievo, po fizinio kuno mirties?


Tomas
2009-05-02 12:15:35



Vaidai, uždavei konktretų klausimą, todėl konkrečiai galiu atskyti.
Yra vidinis ir išorinis pasauliai. Išorinis yra objektyvus, jis yra realus, vidinis pasaulis yra pilnas gyvasties ir energijų žaismo, tai seksualumas, emocijos, jausmai, meilė, mintys, įžvalgos, proto prizmės ir sąmoningumas, bet jis subjektyvus.
Sąmoningumas arba AŠ ESU yra pirminis, jis yra objektyvus ir realus. Visa kita yra subjektyvu ir kinta. Per tą vidinį chaosą, AŠ ESU negali reikštis tobulai ir negali suvokti išorinio pasaulio tobulai.
Sustabdyti reikia ne veiksmus išoriniame pasaulyje, o vidinį chaosą, betvarkę ir nesąmoningumą. Meditacija yra būvis, kai vidinis triukšmas sustoja ir Šviesą, dieviškumas AŠ ESU reiškiasi per žmogų tobulai, jis tampa dievo, kosmoso mediumu ir išoriniame pasaulyje veikia su meile ir užuojauta.
Kai viduje tyla, ego ištirpstą, dievo valia pasireiškia per žmogų, nes nėra asmenybės, kuri prieštarautų visumos valiai ir todėl išnyksta įtampos- nėra konflikto.
Iš tikrųjų yra daug gilesnė palaima, kai judi link meditacijos, nei bet kokia laimė. Jei laimė priklauso nuo išorinių dalykų, tai truks trumpai. Jei viduje teka energija, tai tau nieko nereikia, tu viską turi ir gali tuo dalintis su kitais.
Būdas dalintis su kitais yra meilė.

Povilas
2009-05-01 17:33:33



Povilai, 05-01 komentare keli mintis apie "minčių nebuvimą, arba mintis apie savotišką siūlomą patyrimą mylėti dalintis ir taip toliau". Tai man kyla toks pavyzdys, ties klausimu ar žmogus gali būti laimingas sėdėdamas ir nieko nedarydamas, kai jis gali padaryti ką nors daugiau nei tik sėdėti. Kokia nauda iš laikrodžio kuris gali veikti ir tarnauti, jeigu jis stovės padėtas tik sustabdytas? Aš vadovaujuosi citata iš Urantijos Knygos kad laimė patiriama gyvenant tuo kas tiesa.
Galbūt tą neveikimą galima palyginti su - atsiribojimu nuo pasaulio/negyvenimu, tiesiog čia ir dabar, panašiai kaip sustabdytas nors ir galintis veikti laikrodis.

Vaidas
2009-05-01 13:30:32




Paremk , paremk , Sniega , Povilą , tačiau vargu ar jam reikia paramos . Kaip matau iš tavo rašinių , Povilai , tai atrodo , kad turi savo gyvenimo kryptį ir jos laikaisi . Aišku , tai yra tavo apsisprendimas ir tavo toks dvasinis augimas . Per Urantijos pryzmę žiūrint , atrodo katastrofiškas , bet , kaip sakoma : ,, Dievo keliai nežinomi '' , gal būt , kai kurios sielos , yra vedamos ir per jogą ir per meditacijas , tai tavo Kelias , Povilai , turbūt , irgi kažkur veda .
Dėl reikarnacijos , tai čia jau buvo diskutuota ir ne viena dešimtis pasisakymų yra užfiksuota šio forumo panačiose temose . Noriu tik papildyti mažumėle , kad ši teorija yra labai apgaulinga ir net kenksminga , o Pakylėtųjų laiškai , tai su intencija į rytietišką pasąmonę , veda į sumodernitą katalikybę ar pravoslavybę . Tai moderniški dvasiniai laiškai , skirti labiau pritraukti jaunus , ieškančius ir nepatyrusius žmones . Gal užkimba ir vyresnio amžiaus žmonės , tačiau per reinkarnacijos ideją žvejojami pasimetę ir nepritapę prie fundamentaliųjų konfesijų tikintieji . Daugiausia tai ieškantys Dievo , jėgų ir energijų tekėjimo laukuose , kosminių galių pritraukimo ir dvasinės substancijos joje suradimo . Šių ir kitų psiaudomokslinių ir psiaudoreliginių idėjų samplakoje yra išvystyta reinkarnacijos teorija.
Iš tiesų tai yra tik vienas Dvasinis Centras - Rojaus Šv. Trejybė , kuri sukūrė dvasinės prigimties kūriniją ir fizinės prigimties kūriniją . Šios abi kūrinijos tobulai saveikauja , tiksliau , dvasinė kūrinija prižiūri ir valdo fizinę kūriniją , tačiau be ekspancijos ir prievartos , tipo kaip , kad bandoma perteikti sielų sukimo teoriją - reinkarnacija , kai sielos sukamos tarp žemės ir dangaus . Tai yra moderniškas dvasinis saviapgaulės procesas , leidžiantis pateisinti savo menkavertį valinį tikėjimo ir gyvenimo procesą .

PETRAS
2009-05-01 11:26:50



Nesibaimink,mielas Povilai,aš negaudysiu tavęs...Besigilinant į Jėzaus mokymus,kuriuos pirmą kartą vakar perskaičiau,į Urantijos Epochinį apreiškimą gilinsiuosi antrą kartą,pamažu aplink viskas įgauna kitokią prasmę..Man tampa taip ramu,kad begalvojant apie Jėzų,ašaroja akys,kurios regi žolę,ant kurios nenoriu minti,saugodamas ją.Aš žiūriu kitaip į mūsų mielas moteris,triūsiančias ne tik darbe,bet ir nieko neprašomas ir darančias gėrį,kuomet tvarko aplinką,sodina daržoves,gėles..Kaip smagu matyti paukštį,vis skraidantį ar čirianantį,kurį mes atkakliai naikiname.Aš nekaltinu nieko,myliu dar regimą..-Kodėl,Arūnai,tu dar prie vairo?-nejučiom paklausi pats savęs..Parkuoji mašiną atsargiai,nes prieky krūmas pasodintas.Ne,gaila ne mašinos,o gaila to žmogaus,kuris sodino krūmą ir mes vis liekam ant asfalto,kuris jau niekad nežaliuos žole,nežydės gėle..Štai,bėga vabaliukas,netrypk jo koja,tegul sau eina..Šiukšlynas verčia pamatyti,kur einam mes,piliečiai kūrinijos,kuriais mes esam,bet dar nežinom..Jėzus,mano brolis,Jis tą patyrė ir daugiau..-Mus kals prie kryžiaus,-tariau aš žmonai..Nes mes-urantai,mes skleidžiam meilę..Ir priešais niekad niekam mes nebūsim.Mes mylim Jėzų,o mus keikia,mes mylim Tėvą,o mus puola,aršiai it šunys alkani..Kodėl,Trejybe,nors žinai..Tiesa viena,bet smaugia dogmos..Mes virusai mūs Tėvo kūrinijoj..Ateis tos kartos,kur šypsosis,mylėdamos visus ir viską..Pavydžiu Jėzui,kad gyvenu dabar,o ne tuomet,kai būčiau lietęs Jį..KOKIA JO MEILĖ,net kankinant apreiškė žmogų Tėvui,o Tėvą žmogui..O mes vis kalam plaktuku ir kalam..Tik jau ne vien Jį,bet vienas kitą..Dėkoju Tėvui,gavau patirti,ką reiškia-GYVAS JIS ir visus myli.Dėkoju jums,kur kalate urantus,nes mes teisūs..Ir myliu jus,nors nesuprantat,kad esat mylimi,bet bijot..Žvelgiu į mažą gyvūnėlį,narvely uždarytą.Paleiskim jį,bet kur jam bėgti,nes sau jį prisitaikėm..Sūnus paklausė,-O pats kaip jaustums,jei būtųm uždarytas..Jis taps urantu,jam to dar net nežinant..Dukra pasakė,-Juk yra forumai kiti,tegul ten rašo..Kuomet paaiškinau kas vyksta.-Laisva valia ir renkas jie,-beliko atsakyti..Jūs einate prieš TĖVĄ??Nelaimėsit,nes JO dar bijot,o mes JĮ mylim ir glaudžiam galvas prie krūtinės,KURS mus sukūrė,jūs to nežinot,nes žiūrite į viršų,tik į viršų,o JIS JAU MŪSŲ VIDUJE..Iki,mielieji,aš jus myliu.Ir myli Tėvas,jums to nežinant..

arunas
2009-05-01 12:55:33



Aš nekaltas, kad tu sergi dvasine alzhaimerystę ir neprisimeni praėjųsių gyvenimų ir savo gimimo.
Aš atleidžiu tau tavo šmeižtą, nes tu nesuvoki ką šneki.

Povilas
2009-05-01 10:25:53



Jau pirmas sakinys parodo,kad esi melagis,Povilai,ir eini prie6 Tėvo valią.Myliu tave,melagi

arunas
2009-05-01 10:22:41



Reinkarnacija, mano supratimu ir patyrimu, yra realus faktas. Algimantas iškėlė hipotezę, kad tai minties derintojas prisimena savo prėjusius gyvenimus, o žmogus savo protu kažkaip apčiuopia minties derintojame esančią informaciją apie jo ankstesnius būvimus žmogiškuose protose.
Taip išeina, kad minties derintojas yra atskiras nuo žmogaus proto, kad jie gali funkcionuoti atskirai. Aš neturiu minties derintojo, aš pats suderinu savo mintis ir dar daugiau manyje esančių energijų. Jei manyje būtų minties derintojas, aš išgirdęs Algimantą ir jo skelbiamą tiesą, turėčiau per minties derintoją įtikėti. Tai labai keista, nes minties derintojas realiai nieko nederina kol aš pats neužsinorėsiu to, taip išeitų jo veikimas priklauso nuo mano valios. Gal būt jo net nėra, nes jis neveiksnus, kol as pats jo nesukuriu savo mintyse?
Aš meditavau ir būdamas vidinėje tyloj laukiau kol minties deirintijas man ką nors pasakys, bet jis tylėjo. Kai aš pradėjau galvoti, sukti mintis savo sąmonėje, atsirado minčių antrininkai. Pasirodo mintis į samonę ateina ne po vieną o po dvi iškarto, tai tarsi dualistinio pasaulio išraiška. Aš dariau eksperimentą, pagalvojau: "Man sunku" ir pastebėjau iškarto šalia kitą, priešingą mintį: "Būk stiprus, gyvenimas tau padės". Kai paleidau pirmą mintį apie sunkumą, antroji taip pat dingo iš sąmonės.
Toliau pagalvojau: "Noriu padėti žmonėms būti laimingiems" ir atėjo minit antrininkė:"tu turi skelbti apie meilę visiems žmonėms", ok! nusprendžiau į samonę įsileisti kitą mintį: " bet ar aš pajėgsiu, ar man užteks jėgų?" ir tuo pat metu pastebėjau šalia kitą mintį:" Nedvejok, visas dangus su tavimi, visi angelai ir arkangelai su tavimi, kas galėtų tau sutrukdyti, eik ir skelbk dievo žodį"
Ir tai tesėsi, tol kol nebemaitinau savo dėmesiu tų minčių ir jos nekilo.
Galiu iš savo patirties pasakyti, kad tos mintys buvo stiprios ir kėlė virpesius, šiurpulius ir atrodė, kad kaąkas jas man "pakišo", kad jos ne mano. Bet jeigu sąmonėje nėra pirmos priežastinės minties, tai mintys dublerės irgi nėra.
Tesiau eksperimentą ir stebėjau tuštumą esančia viduje. Nemaitinau minčių ir jų nebuvo, buvo ramybė, erdvė, priėmimo būsena, bet minčių ne.
Taip išeitų, jei žmogus nesitapatina su ateinančiom mintim ir jomis neseka, tai jis negali tikėti ir įtikėti, nes įtikėjimas ir bendravimas su dievu ar Jėzumi vyksta per minits.
O jeigu minčių nėra, tai jas reikia sukurti?

Povilas
2009-05-01 10:06:49




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal