Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje gyvosios pamaldos Vilniuje, ir Kaune po karantino.

Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje po karantino gyvosios pamaldos Kaune vyks ankstesnėje vietoje - Šviesos namuose - Gedimino g. Nr.26b - 10 valandą, kas antrą sekmadienį, skaičiuojant nuo šio sekmadienio - gegužės 2-osios.
Vilniuje - kas šeštadienį, 9 val. - dabar kurį laiką rinksimės patalpose prie tilto.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2020-11-05 13:13:56

Komentarai

Kaune - kaip įprasta - Šviesos namuose, Gedimino g. Nr. 26b. bus mūsų gyvosios pamaldos, nors teisingiau pasakius, kaip jau neįprasta, nes su savo broliais ir sesėmis dvasioje Kaune mes nesusitikome daugiau kaip pusę metų, o tokia pertrauka tikrai neįprasta, tokios ilgos pertraukos nebuvo net praėjusio karantino metu. Tad šį sekmadienį - gegužės 2-ąją dieną - 10 val. pasimatysime ir pabendrausime Šviesos namuose, Gedimino 26b didžiojoje salėje, kuri yra greta mažosios salės.

Tuo tarpu Vilniuje Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje susirinksime jau antrą kartą po karantino gegužės 1-ąją - 9 val. prie tilto esančiose patalpose, kur buvone susirinkę praėjusį kartą.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2021-04-29 09:32:17



Kaune - kaip įprasta - Šviesos namuose, Gedimino g. Nr. 26b. bus mūsų gyvosios pamaldos, tačiau teks Kaune gyvąsias pamaldas atidėti dar vienai savaitei, nes ateinantį sekmadienį mūsų patalpos bus užimtos. Tad Kaune susirinksime tik gegužės mėnesio 2-ąją dieną 10val. ir didžiojoje salėje, nes mažoji salė yra paversta sandėliu.

Tuo tarpu Vilniuje susirinksime jau šitą šeštadienį 9 val. prie tilto esančiose patalpose, kur jau ne kartą buvone susirinkę į gyvąsias pamaldas.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2021-04-19 21:09:02



Miela Simona, prisijungimas prie gyvųjų pamaldų per skype yra urantija47 bet man atrojo iš pradžių reikia, kad tave prijungčiau prie grupės ir tada aš skambinu Gyvoji Šventovė ir visi grupėje girdi skambutį ir isijungę savo skype iš karto ir patenka į grupės sąrašą. Aš nelabai tą procesą žinau, nes pats skype niekada be Gyvųjjų pamaldų nesinaudojau.O tam, kad tu būtum įtraukta į grupę, man kaip tik reikia tavo skype adreso.
Beje, grupėje yra užregistruota 47 skype adresai tuo tarpu maksimaliai grupėje skype leidžia 50 adresų. Tad artėja limito išnaudojimo akimrka. Dėl to teks tuos kurie retai būna tiesiog išbraukti kaip ir tuos, kurie užsiregistravę keliais adresais, nes tuomet negalės vykti Gyvosios pamaldos iš viso. Tikiuosi šito neatsitiks.
Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2020-11-16 14:50:06



Algimantai, aš neturiu Tavo skype. Gal galėtumei parašyti, kad galėčiau prisijungti prie garbinimo? ačiū

Simona
2020-11-16 13:04:41



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal