Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Malda - kasdien - 20val. už JAV prezidentą Donaldą Trump'ą, kol bus paskelbtas Aukščiausiojo Teismo sprendimas dėl sufalsifikuotų przidento rinkimų.

Mylimieji kviečiu jus kasdien melstis 20 valandą už Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentą Donaldą Trumpą, kad įsikištų Apvaizda ir Jungtinių Amerikos Valstijų Aukščiausiasis teismas priimtų nuosprendį dėl per rinkimus įvykdytų demokratų partijos rimtų ir milžiniško skaičiaus pažeidimų.
Kūrėjo Šviesa ir Teisingumas turi laimėti prieš pseudodemokratų partijos šėtoniškus kėslus ir veiksmus, kurie prieštarauja Kūrėjo - Rojaus Trejybės-AŠ ESU - Teisingumui ir Tiesai. Donaldas Trumpas turi būti JAV prezidentu, nes būtent jis laimėjo akivaizdžiai rinkimus be demokratų falsifikato.
Donaldas Trumpas per savo prezidentavimo metus, darė viską, kas jam įmanoma, kad žmogus galėtų gyventi oriai, kad darbo vietos iš Kinijos vėl sugrįžtų į Ameriką, kad nustotų žmones gąsdinti virusais, karantinu, ir kaukių nešiojimu. Šiandien Donaldas Trumpas yra Kūrėjo Šviesos ir Tiesos pusėje. Būtent jam, kaip niekam kitam, reikalinga mūsų malda, nes jis yra svetimkūnis visai dabartinei politinei sistemai, kurios statytinis yra Baidenas.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2020-11-07 14:00:53

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal