Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mano prašymas melstis už JAV prezidentą Donaldą Trumpą kasdien, ir paaiškinimas, Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvoji šventovė, meldžiantis per Skypą, 2020 11 07


AŠ jus visus kviečiu kiekvieną dieną, aštuntą valandą (20 val.) melstis už Trump’ą ir Teisingumą Jungtinėse Amerikos Valstijose, kokį turėtų pademonstruoti Aukščiausiasis Teismas, nors iš pradžių bus vietinių teismų procesai. Jau dabar paduota daugiau negu keturi šimtai ieškinių. Milžiniškas farso spektaklis suvaidintas su pseudopandemija, kad būtų galima jos priedanga organizuoti balsavimą paštu, ir tada falsifikuoti viską. Tam ir buvo sukurta visa šita nuo pat praeitų metų pavasario pseudoistorija su pandemija, ir virusu.
– Gerai melsimės. – Liūdnai atrodo viskas iš tikrųjų, kas vyksta pasaulyje, bet darykime viską, kad pasikeistų įvykiai. – (Valdas)
Mūsų Meilė – tiktai malda, bet ji yra labai galinga. Apvaizda, kai prašai jos, ji pradeda veikti, nes dabar mes esame neizoliuota planeta, kaip ir visos kitos evoliucinės planetos. Todėl Apvaizda savarankiškai įsikišti negali, bet pagal prašymą, kada Išmintis meldžia jos įsiterpimo, ir, jeigu tas atitinka Kūrėjo Valią tam tarpsniui laiko, ji būtinai įsikiš, kad tai būtų pagal Kūrėjo Valią. Todėl mes turime tą milžiniškos galios instrumentą – maldą už Trump‘ą, nes tai yra Šviesos ir Tamsos jau susigrumimas. Jeigu jau net nespėjus jam tapti prezidentu, puolė lieti visą purvą.
Obama – Obama buvo iš tikrųjų išrinktas tam, kad nuo kojų pakelti į visą ūgį juodąją rasę. Ir jis iš tikrųjų buvo Šviesos – Šviesos – atstovas, kada tiktai įžengė į prezidentavimą. Jo teiginiai buvo nuostabūs, ir paremti Kūrėju, paremti Meile. Viską ką jis teigė, tiek jaudino ir pasaulį. Dėl to jam davė Taikos Nobelio premiją avansu, bet jis šėtoniškai buvo paimtas į gniaužtus tų Hilari Klinton ir tų panašių geitsų, ir jis visiškai savo teiginius išvertė į priešingą pusę, ir kuo toliau jis tapo tuo, na, tiesiogine prasme, tamsos – tamsos – vedliu. Taip, kad ir juodoji rasė juk galėjo pakilti, jeigu būtų turėjusi prezidentą, kuris būtų Šviesos prezidentas, bet jis buvo panaudotas kaip įkaitas demokratinių visų plėšrūnų naguose. Ir štai atėjo Trump‘as – nesisteminis politikas – ir apskritai ne politikas, ir kaip Tichanovskaja Baltarusijoje – ne politikė – ir staiga tapo Apvaizdos dėka – ta namų šeimininkė, anglų kalbos dėstytoja, nesiruošusi eiti į politiką – ir kaip ji laimėjo rinkimus, ir kaip sufalsifikavo viską toji šėtoniška institucija, kuri ir vadinasi valstybė! Ir taip akivaizdžiai, ir taip įžūliai tas pats buvo padaryta tų pačių demokratų Jungtinėse Valstijose – įžūliai! Bet Trump‘as, atėjęs į valdžią, per keturis metus daugiau laiko jis praleido teismuose dėl visokių pseudokaltinimų – kad jis turėjo žinių, kad rusai kišis į tuos rinkimus, kad jis verslą turėjo Rusijoje, ir panašiai, ir panašiai, kad mokesčių nemokėjo. Ir visa tai jam reikėjo atlaikyti ketverius metus! Ir net respublikonų partija jo nerėmė! Jis visą laiką buvo vienas! Todėl keitė savo ministrus vieną po kito – prokurorus – ir jam vienam reikėjo atlaikyti. Jis neturėjo iš ko pasirinkti savo politinės komandos – rinkosi savo dukras, žentą. Jį vėl apšaukė, kad čia nepotizmas yra, bet jam nebuvo į ką remtis. Ir dabar – tas farsas! Praktiškai jis turėjo laimėti, na, kokie septyniasdešimt procentų persvara, ir tas buvo, bet tai buvo taip, kad iš pradžių rode visi tie rezultatai, kiek jis atitrūkęs nuo Bideno, ir staiga, kai buvo uždaryti balsavimo punktai, jau po balsavimo, rezultatai rodo – skaičiuojant – kad šoktelėjo įvairiose valstijose, bet vienodai, ir taip milžiniškai, kad vien tiktai Bideno labui skaičiuojami atsiųsti paštu biuleteniai, kadangi jie buvo sumesti – sumesti – atvežti jau po balsavimo – užrakintos buvo durys net stebėtojams – jų neįleido. YouTube įdėta, kaip falsifikuoja – pažymi tuščius biuletenius, tarsi jie būtų gauti paštu, jie jau turėjo būti, jeigu gauti paštu, tai ir turėjo būti užpildyti, o ten pildo, ir visur pažymi – už demokratus, už demokratus. Policininkas vaikšto – jis turi saugoti, jeigu yra pažeidimų – nieko jis nedaro! Viskas YouTube yra – daugybė video! – informacija, kaip šimto dvidešimties metų močiutė balsuoja paštu, kuri mirusi jau prieš daugelį metų, ir tokių mirusiųjų sielų pilna! Šimtai tūkstančių yra tų, kurie neegzistuoja – jų nėra – o biuletenius išsiunčia paštu!
Dėl to Trump‘as kreipėsi, kad sustabdytų skaičiavimą balsų, kad nevežtų tų furgonų su falsifikuotais visais tais laiškais. Turėjo būti uždarytos visos tos apylinkės, ir niekas negali jau jokio laiškelio įmesti. Ne, kiek reikėjo, tiek suvežė – šimtais tūkstančių! Tai yra milžiniškas nusikaltimas padarytas! Ir tie žmonės bus – bus – nubausti! Jie bus pasodinti į kalėjimus – tiek Baidenas, tiek klintonienė, ir panašūs. Ir tada bus čia, Lietuvoje, atitinkama reakcija visų tų, kurie palaiko tą neteisingumą, ir eina prieš Kūrėją. Jie dabar ploja rankomis, bet teks labai nusivilti jiems.
Ir mane nustebino, kaip Rusijoje tarsi ir opozicionieriai, kadangi laimi Bidenas, vertina Bideną – Koks jis yra nuostabus žmogus! – o demokratai Baideną pastatė tokį jau solidaus amžiaus, bet tai čia dar nieko – septyniasdešimt septynerių metų dar žmogus laisvai mąsto. O šitas tai apskritai jau nesuprantantis, ką šneka, bet jį paėmė specialiai, kad jis ilgai nebus prezidentu, bet jie jam viceprezidentę paliepė parinkti tamsiaodę – jos tėvai kilę iš Filipinų – žodžiu, kad ji tokia būtų Jungtinių Valstijų prezidente, kada Baidenas dėl sveikatos nebegalės būti prezidentu. Ir štai moteris, pirmoji šalies istorijoje, ir moteris ne baltaodė. O tada per ją darys visokius eksperimentus su aplinka – pasaulio aplinka – kuri gali dar kažkiek turėti poveikio.
Žodžiu, Trump‘as dabar yra kaip Šviesos Spindulys politikoje, pačios galingiausios šalies, ir pasaulio, politikoje, ir – šita prasme – tai yra kova tarp Šėtono įvairių, sakykime, paliktų sėklų ir Jėzaus. Susirėmimas yra jau aršėjantis. Nebe tai, ką anksčiau amerikiečiai manydavo, nors skirtumo nėra ten ar demokratai, ar respublikonai valdžioje – dvi partijos – bet iš esmės jokio skirtumo nėra. Dabar skirtumas yra ten, kur yra demokratai, tai yra, tam tikra prasme, fašizmas. Respublikonai – tai yra imperializmas. Ir čia yra vėl kaip palydovas yra Trump‘as. Jis neprisiderina nei prie vienų, nei prie kitų, bet sugebėjo irgi tik Apvaizdos dėka tapti prezidentu, ne šiaip sau. Kaip Obama taip pat sugebėjo ne savo dėka – Apvaizdos dėka – tapti prezidentu, būdamas juodaodis.

Ačiū Violetai už iššifravimą.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2020-11-10 08:13:09

Komentarai

700000 maršo dalyvių Trumpo paramai Vašingtone buvo iš pradžių, o toliau jų daugėjo ir pasiekė du milijonus

Algimantas
2020-11-15 09:05:31



Sugedo komoiuteris rašau iš relefono tad elekttronio pašto negalėsiu tikrinti tuo pačiu iššifruoų mokymų negalėsiu patikrinti siūlau kellti juos tiesiai įkelti į Forumą nepatikrintus Vašintone į maršą Donaldo Trumpo paramai susirinko apie septyni šimtai tūkstančių dalyvių

Algimantas
2020-11-14 23:39:17



Mielieji, ledai pajudėjo Šviesos ir Teisingumo labui ir Gerovei. Šiuo metu jau yra didžiuliai žingsniai, kad Donaldo Trumpo prezidentavimo laikas tęstųsi dar ketverius metus. Visos šitos žinios visų JAV informacinių kanalų tiek televizijos, tiek radijo kompanijų yra nuo JAV žmonių slepiamos, tad tenka rinkti informaciją iš internetinių kanalų, apie kuriuos mažai kas žino. Deja, ir Jungtinėse Valstijose, kaip aš jau daug metų sakau, jokios demokratijos nėra, žodžio laisvės nėra nė iš tolo, kas moka pinigus, tas daro, ką nori. Net tokia dar buvusi vienintelė FoxNews televizijos kompanija, kuri vienintelė per ketverius metus nesityčiojo iš Donaldo Trumpo ir net imdavo iš jo interviu, kaip kitos kompanijos, o ypač CNN, atvirai tyčiojosi iš JAV Prezidento, tai net ir FoxNews pradėjo remti Baideną. Kai kurie internetiniai komentatoriai sako, kad didelę dalį akcijų jau šiuo metu turi šioje kompanijoje Sorošas, vienas iš pseudodemokratų partijos pagrindinių aktyvistų ir rėmėjų. Žodžiu, ir JAV padėtis informacijos perdavime žmonėms yra panaši kaip Rusijoje, Baltarusijoje, Lietuvoje, Vokietijoje, Lietuvoje, kur jokia kita nuomonė, nepalaikanti oficialios nuomonės, yra tiesiog neperduodama. Net tuo metu, kada prieš tris dienas Donaldas Trumpas kreipėsi į Tautą, pagrindiniai televizijos kanalai transliaciją nutraukė būtent tuomet, kada jis pradėjo amerikiečiams sakyti apie rinkimų falsifikavimą. O savo tokį veiksmą, jos aiškino, vienodai, jog Trumpas neturi jokių šitokio kaltinimo įrodymų. Taigi dabar apie juos.

Dešimt valstijų kreipėsi į Aukščiausiąjį JAV Teismą dėl padarytų pažeidimų per rinkimus, pažeidžiančių šalies Konstituciją. Teismas jų ieškinius priėmė. Tai atsitiko pirmą kartą, kad tiek valstijų iš karto kreipiasi į Aukščiausiąjį šalies Teismą dėl tos pačio bylos. Ir jeigu tam nėra jokio pagrindo, Aukščiausiasis Teismas tokios bylos nagrinėjimo net nepradeda ir ieškinio nepriima.
JAV Aukščiausiąjį Teismą sudaro 9 teisėjai - penki iš jų buvo paskirti Donaldo Trumpo.

JAV Generalinis Prokuroras Baras sukvietė federalinius prokurorus ir raštiškai įgaliojo pradėti tyrimą visoje šalyje dėl pažeidimų per rinkimus. Dalis federalinių prokurorų, remiantys pseudodemokratų partiją, padavė atsistatydinimo pareiškimus, viena, nenorėdami atlikti Generalinio Prokuroro pavestos užduoties, antra, jausdami pažeidimų realumą ir mastą, ir iškilsiantį pavojų savo ateities karjerai, nes jie negalės atlikti visų veiksmų taip, kad liktų objektyvūs, tuomet reikėtų nusižengti arba Įstatymui, arba paseudodemokratų partijai, tad geriau pasitraukti ir laukti nuošalyje galutinio rezultato.
Taip pat pažeidimų nustatymą vykdo ir Teisingumo ministerija visos šalies mastu. Dėl to dalis aukštų ministerijos pareigūnų iš pseudodemokratų partijos pusės savo pareigų atsisakė ir teisingumo ministeriją paliko.
Džo Baidenas kreipėsi dėl 10 milijonų dolerių pervedimo, skirto jam formuoti naują administraciją-vyriausybę, tačiau Finansų ministerija tą padaryti atsisakė, nes nėra rinkimų rezultatų oficialaus patvirtinimo.
Vyksta naujas balsų skaičiavimas, siekiant išsiaiškinti, kiek yra balsų už abu kandidatus, ir pagal naujus duomenis padėtis pamažu pradeda keistis į gerąją pusę - į Teisingumo pusę. Tačiau apie tai jokios informacijos nei televizija, nei radijas neperduoda savo žiūrovams ir klausytojams, tad žmonės žiūri į ankstesnius duomenis ir mato juos tokius pačius, ir nesupranta, ko iki šiol laukiama, kodėl neskelbiami rezultatai. Atrodo, kad tam pritaria ir politikos pseudoapžvalgininkai, nes jie jau kalba apie naujo prezidento ir naujos administracijos būsimą programą ir jos įgyvendinimą, tik nenori suvokti, kad ji bus įgyvendinama labai siaura apimtimi - kiek leis kalėjimo aplinka ir kameros dydis. Šiuo metu vyksta prie šitos amžiaus aferos prisidėjusiųjų suėmimai.

Donaldas Trumpas pakeitė gynybos ministrą, kuris vasarą prieštaravo prezidentui, kai Prezidentas Trumpas, kaip vyriausiasis šalies ginkluotųjų pajėgų vadas, pasisakė už kariuomenės panaudojimą tuose miestuose, kuriuose prasidėjo Black Lives Matter - Juodųjų Gyvybės Svarbios - siautėjimas, parduotuvių langų daužymas, prekių vogimas, policijos mašimų deginimas, o policija visą laiką tų miestų merų ir tų valstijų gubernatorių nurodymu nieko nedarė, kad būtų ginami valstybės ir jos žmonių interesai, turtas, ir saugumas. Pentagonui vadovauti pradėjo Mileris, antiterorizmo operacijų specialistas ir vadovas.
Kad būtų užkirstas kelias bet kokiems susirėmimams, Nacionalinė Gvardija jau įvesta į 16 valstijų.

Donaldas Trumpas pakvietė atvykti iš visos šalies lapkričio 14 dieną 12 val. į Vašingtoną D.C. į maršą, žygiuosiantį prie Aukščiausiojo Teismo rūmų.

Prieš kelias dienas JAV Prezidentas Donaldas Trumpas pasakė - pelėkautai užsitrenkė.

Palėkautai užsitrenkė, o pelių spąstuose liko visa pseudodemokratų, suplanavusių valstybės persversmą masiniu rinkimų rezultatų suklastojimu, banda, visi vienalytininkų, Juodųjų Gyvybės Svarbios riaušių dalyviai, kuriems bus keliamos bylos - ne vienas atsidurs kalėjime. Į šiuos palėkautus pateko ir visi liliputai pseudopolitikai, puolę sveikinti Baideną, kuris pats pasiskelbė save išrinktu prezidentu, ir televizijos kanalai prie šitos nepatvirtintos informacijos išplatinimo ir nuolatinio jos atkartojimo prisidėjo savo vasališku atsidavimu šėtonininkams. Ir nuo šito savo trumparegiškų veiksmų sukelto blogo kvapo jie nebepabėgs, jis visą laiką liks kaip jų gėdos ir vasališkumo ženklas.

Apvaizda aktyviai veikia ir per visus dabar nagrinėjančius JAV prezidento rinkimų 2020m. pasaulinio masto aferą.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2020-11-11 15:40:30



Mieliji, aš juokais sakau, bet iš tikrųjų taip ir yra, kad Donaldo Trumpo rinkiminio štabo būstinė yra Niujorke, o dabar jo gynybinio štabo būstinė yra Lietuvoje, tarp urantų, prie kurių prisijungia ir net ir kitose šalyse esantys urantai.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2020-11-10 08:20:58



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal