Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Kas yra GYVYBĖ - Minties Derintojo projekcija

Mielieji, šiandien Tėvas PER SAVO DVASIOS, MINTIES DERINTOJO PROJEKCIJĄ, man anksčiau suteiktą PASĄMONĖS vaizdinį PAPILDĖ dar nauju ir nuostabiu dalyku. (Apie pasąmonę skaityk atskirą temą)
Minties Derintojo projektuojamas vaizdinys man buvo parodytas ne iš karto, bet atskleidžiamas PALAIPSNIUI, PAKOPOMIS, ir mano sielos regėjimo dėmesį pritraukė tiek savo spalvine išraiška, tiek spinduliavimu.
Iš pradžių juodame fone pasirodė šviesėjantis mažytis plotelis. Jis buvo tamsaus, beveik juodo fono centre. Šitas mažos elipsės, beveik apskritimo formos šviesus plotelis ėmė vis labiau ir labiau ryškėti. O ryškėdamas ėmė dar ir SPINDĖTI.
Iš pradžių spindėjo nelabai ryškia geltona spalva, toliau geltonumas vis ryškėjo ir ryškėjo, ir spindėjimui nesustojant, bet vis didėjant jis pasiekė akinančiai baltą atspalvį.
Tuo tarpu visas fonas ir toliau liko labai tamsus.
Tėvas, aną kartą, aiškindamas man perteiktą PASĄMONĖS VAIZDINĮ (Pasąmonės temoje yra aiškinamas tiek pats pasąmonės vaizdinys, tiek jo paaiškinimas), sakė, kad baltas plotas atspindi Jo MEILĘ, kiek ją tvarinys jaučia PATS.
Taliau šito balto lopinėlio pačiame viduryje ėmė atsirasti labai labai plona ir virpanti permatoma plėvelė. Ir ji ėmė tarsi pripučiama iš vidaus nedidelė pūslelė iškilti taip, kad nuo akinančios baltos spalvos plokštumos neatitrūko, bet, pati išlinkdama, suformavo mažytę permatomą tūrinę figūrėlę.
Puikiai mačiau pačią skaidrią ir virpančią plėvelę ir TVIRTĄ IR NEJUDANTĮ BALTĄ jos pagrindą, tiek po ja pačia, tiek nedideliu atstumu aplink ją. Mačiau, kad ji buvo tuščiavidurė, ir plėvelė neturėjo į ką atsiremti, dėl to jos virpėjimas sulėtėjo ir ėmė panašėti į didesnės amplitudės judėjimą aukštyn-žemyn, bet nepasiekiant pagrindo plokštumos ir nuo jo neatitrūkstant. Tai buvo tarsi susitraukimas ir vėl išsiplėtimas. Bet labai greitai plėvelė išsilygino ir nustojo taip pulsuoti, jos skaidrumas dar labiau padidėjo, atrodė, kad ji tarsi suplonėjo, o viduje tarsi kažko prisipildė. GALIAUSIAI VISA TAI SUSIFORMAVO Į NEPAPRASTO SKAIDRUMO IR TYRUMO PILNĄ FIGŪRĄ, PRIMENANČIĄ LAŠĄ. O tame laše atsirado geltonas, kaip kiaušinio trynys, švytintis rutulys. Ir Tėvas tik tiek pasakė: "ČIA YRA GYVYBĖ." Ir vaizdinys DINGO.
Akinantis BALTAS pagrindas yra TĖVAS. Būtent jis yra GYVYBĖS ŠALTINIS IR CENTRAS. Dėl to ir šitas "gyvybės lašas" yra savo pagrindu sujungtas su Tėvu. "Lašo" skaidri ir plona plėvelė yra jos viduje esančios GYVYBĖS - GELTONO IR ŠVYTINČIO RUTULIO-BRANDUOLIO KAIP KIAUŠINIO TRYNIO - apvalkalas, forma, kūnas. Tai gali būti ir materialus, kaip žmogaus kūnas, ir sielos morontinė forma, ir dvasios dvasinė atitinkamo energetinio pavidalo forma.
Tačiau pati GYVYBĖ nėra TOJI FORMA, ji yra tos formos-kūno VIDUJE. Ir vis tik tai yra tarpusavyje susijęs gyvas ENERGETINIS darinys. Forma yra labai silpna, dėl to ji yra tokia permatoma ir plona, ji yra pažeidžiama, jeigu tiktai pats gyvybės branduolys nustoja švytėti, Jo švytėjimo energetiniai virpesiai, kaip spinduliai, ir palaiko forma-kūną gyvą ir funkcionalų, o švytėjimą pats branduolys gauna per gyvą ryšį su BALTU PAGRINDU-TĖVU. Būtent plėvelė-forma-kūnas, kuriame yra GYVYBĖS BRANDUOLYS-TAS AŠ jį atskiria nuo esamos aplinkos.
Tačiau šitas branduolys negalėtų veikti aplinkoje be formos-kūno, negalėtų sąveikauti su kitais aš, negalėtų atlikti jokių darbų kūrinijai. Ir forma yra skaidri dėl to, kad būtų matomas tikrojo aš, to branduolio švytėjimas, nes būtent branduolys turi gyvą jungtį su TĖVU, nes toji plėvelės dalis, kuri remiasi į BALTĄ PAGRINDĄ, Į TĖVO MEILĘ, yra ATVIRA, TEN plėvelės NĖRA. Tai būtų panašu į pripūstą balioną, kurio kaklelis būtų ne užrištas, bet užmautas ant dujų balono čiaupo ir atsukus vožtuvą į balioną pasklistų daugiau dujų, prisukus čiaupą, balionas imtų tuštėti ir subliūkštų visiškai.
Su gyvybe irgi yra labai panašu. Tėvas, kurio meilė yra akinančio baltumo, pripildo tiek gyvybės branduolį, tiek ir jo formą tiek energija, tiek meile. Tačiau tvarinys iš karto negali tokio ryškumo Tėvo meilės išlaikyti, ji yra perdaug akinanti, dėl to ji branduolyje yra perleidžiama per gyvybės nužeminantį "filtrą" ir tampa geltona.
Tačiau tokia gyvybės kategorija, kaip asmenybė, iš Tėvo gauna ir LAISVĄ VALIĄ. Ir kuo daugiau laisva valia yra panaudojama Tėvo valios vykdymui, tuo labiau didėja branduolio švytėjimas, o būtent šitais švytinčiais virpesiais vis labiau ir labiau yra atidaromas ir tas pats "vožtuvas," kuris ir vėl pripildo gyvybės branduolį dar daugiau Tėvo meilės virpesių.
Ir tai vyksta tokiu būdu, jog tas GYVYBĖS LAŠO sąlyčio su BALTU TĖVO PAGRINDU PLOTAS PADIDĖJA. Ir dėl to padidėja ir paties branduolio švytėjimas, nes jis gauna daugiau Tėvo meilės aukšto dažnio virpesių. O nuo šito švytėjimo plonėja ir lengvėja ir formos-kūno plėvelė, bet tuo pačiu ji elastingėja ir stiprėja.
Dar daugiau, šitie Tėvo meilės virpesiai vis labiau aukština geltono branduolio, tikrojo aš, dvasinį spindėjimą, kuris vis labiau artėja nuo geltonos spalvos į BALTĄ spalvą, net ir tokią, kokia yra TĖVO MEILĖS SPALVA.
Ir dar stipriau ir aukštesniu energetiniu dažniu ir baltesne spalva švytintis branduolys, savo spinduliais dar labiau išplečia atvirą sąlyčio su Tėvu pagrindo plotą, ir tuo pačiu užtikrina ir sveiką ir ilgaamžį KŪNĄ.
Gyvybė yra sistema, kurią sudaro trys sudedamosios dalys: Tėvas-Gyvybės branduolys arba savasis aš-gyvybės branduolio forma-kūnas.
Ir šis mechanizmas gali būti maitinams VIEN TIKTAI TĖVO MEILĖS ENERGIJA, kada šita sistema tampa nuostabiai ir realiai VEIKIANČIA GYVA IR GYVYBINGA VIENOVE.
NET IR MATERIALUS ŽMOGUS GALI GYVENTI MAITINDAMASIS VIEN TIKTAI TĖVO SIUNČIAMA ENERGIJA PER ENERGETINES GRANDINES, IR GYVENTI KELIS ŠIMTUS METŲ, TRIS-PENKIS ŠIMTUS METŲ; IR VISĄ ŠITĄ LAIKĄ BŪDAMAS SVEIKAS, IR NEVARTODAMAS JOKIO MATERIALAUS MAISTO, NEGERDAMAS JOKIO SKYSČIO IR VISKĄ IMDAMAS TIESIAI IŠ TĖVO PER SAVOJO AŠ - TO GYVYBĖS BRANDUOLIO - GYVĄ RYŠĮ SU SAVO PAGRINDU-TĖVU.
Tačiau TOKIOS GYVYBĖS FUNKCIJA - DALINTI TĖVO MEILĖS VIRPESIUS, KURIŲ JI PATI YRA PRISIGĖRUSI, VISIEMS IR VIENODAI, TARNAUTI GĖRIU IR TIESA IR KASDIEN.
Net ir žmogiškoji gyvybė yra sukurta ne šiaip sau, ir tikrai ne tam, kad save alintų ir skriaustų blogomis mintimis, piktais veiksmais, keršto puoselėjimu, karjeros savanaudišku troškimu, streso sąlygų kūrimu tiek sau, tiek kitiems, netinkamu maistu, ligų skausmais ir, galiausiai, BAIME MIRTI, IR MIRTI KANČIOSE.
Net ir žmogiškoji gyvybė yra sukurta tam, kad TOBULĖTŲ.
O gyvybės tobulėjimas yra įmanomas tiktai atradus TĖVĄ SAVYJE, PATIRIANT JO MEILĖS VIRPESIUS IR JUOS SKLEIDŽIANT VISIEMS BE IŠSKAIČIAVIMO, NES ŠITAIP JĄ MOKO TĖVAS PER SAVO DVASIĄ, MINTIES DERINTOJĄ.
Ir tik tokia TĖVĄ ATRADUSI ŽMONIJOS PLIKUONIŲ KARTA BUS IR LAIMINGA IR SVEIKA.
O TOLIMOJE ateityje ir maitinsis TIK TĖVO MEILĖS ENERGETINIŲ VIRPESIŲ MAISTU.
IR TADA NURODYMAS "NEŽUDYK" BUS TAPĘS VISIŠKAI ĮGYVENDINTAS.
Tėvo suteikiama meilės energija gyvybei yra galingesnė už bet kokią kitą tarpinę ir transformuotą energijos rūšį, kurią gyvybė gauna iš fizinio maisto.
Štai šitokio tiesioginio gyvybės palaikymo mes ir turime PALAIPSNIUI siekti JAU DABAR. BENT JAU ĮTIKĖJUSIEJI Į TĖVĄ.
Tai ilgas ir sunkus RPOTUI kelias, bet jis yra realus.
O PRADŽIA - NUO TĖVO ATRADIMO SAVYJE, GIMIMO IŠ DVASIOS, IR PAMĄSTYMO APIE TOKIĄ TIKROVĘ, KURIOJE GYVYBĖ, TURINTI TIESIOGINĮ RYŠĮ SU TĖVU, PER MINTIES DERINTOJĄ, JO DVASIĄ, ESANČIĄ TOS GYVYBĖS VIDUJE, IR TURI GAUTI TIESIOGINĮ TĖVO MAITINIMĄ BE JOKIŲ TARPINIŲ MATERIALIŲ MEDŽIAGŲ.
Bet tai jau kita tema.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2008-01-11 15:20:49

Komentarai

Violeta,pastarajį tavo komentarą perskaičiau kelis kartus.Džiaugiuosiu kartu su tavimi,už tavo tokį gilų dvasinių tikrovių suvokimą ir nuoseklų minčių išdėstymą.Jaučiu pasidžiavimą moteriška gimine,jinai ne paskutinėje vietoje,nes jos prote gyveną ta pati Tėvo dvasia,jinai yra lygiavertė vyrams,todel ir Jėzus iš Nazareto giliai išgyveno anų laikų moterų diskriminaciją.Visą būrį moterų Jisai pastatė ant vieno laiptelio su vyrais.Apreikšdamas visų mūsų Tėvą Jisai veiksmais savo pabrėžė,kad Tėvas mūsų, savo vaikus,
neskirsto pagal lytį.Violetą, studijuodama UK knygą tikriausiai atradai joje tokį parašymą,kad vienoje planetoje,kuri priklausė Satanijos sistemai ir išgyveno panašu dvasinį pasimetimą susijusį su Liuciferio maištu,kaip ir mūsų vargana plenetą,pačia tamsiausia savo planetai valandą,moteris, vardu Eleonorą, ėmėsi vadovauti rasėms.Manę tai be galo žavi.Linkiu dar glaudesnio ryšio su Tėvu.Ramybė tau ir tavo namams.
Su meile

IRENA
2008-02-29 15:23:41



Šiuo, Algimantui perteiktu, minties Derintojo vaizdiniu Visuotinis Tėvas atskleidžia mums slėpinį, tos tikrosios gyvybės, slypinčios kiekvieno mūsų viduje. O šis slėpinys yra paslaptis tik mums, bet ne kūrinijos visai didžiajai šeimai, visiems kitiems mūsų sielos broliams. Bet ar paslaptis taip liks žmonijai paslaptimi, priklauso nuo kiekvieno noro surasti, atskleisti sau pačiam tiesą, ir pasidalinti ja su kitais, kad ir kiti, sielos broliai ir sesės, atradę ją, galėtų gyventi tiesoje, ir, tuo pačiu, atrastų tos tiesos Pagrindinį Šaltinį, ir ne tik tiesos, bet ir meilės, begalinės meilės Šaltinį, kuris ir yra tos, Jo sukurtos, gyvybės viso gyvenimo, gyvenimo net ir amžinybėje, Pagrindinis Maitintojas, pagirdantis besivystančią ir augančią sielą Gyvuoju Vandeniu, kai pajunta troškulį, ir pamaitinantis Gyvąja Duona, kai ji būna išalkusi.
„ Jūs turite suvokti, kad gyvybė, padovanota iš Manęs, nėra šitas judantis, ir jūsų akims matomas, kūnas. Šitas kūnas gali nejudėti, bet gyvybė yra, ką fiksuoja smegenų veikla.“- sako Tėvas.(iš Tėvo atsakymo Daliai apie autonaziją)
„ ... Mano jums padovanota asmenybė, kuri ima pasireikšti pradiniu pavidalu kaip sielos atsiradimas, kada Mano Dvasia, esanti jumyse, prisibeldžia prie jūsų aukštesnio proto.“
Ir šis nuostabiai gražus vaizdinys, kuriame matau koks reikalingas yra ryšys su Tėvu, ir koks tas ryšys yra svarbus sielai, negali nejaudinti, nes tai atsiveria manyje suvokimu, kad ne mano materialus kūnas yra gyvybė, ir kad ne mano kūnas yra gyvenimas, ta gilumine dvasine prasme. Žmonės sako, kad reikia vertinti žmogaus gyvybę, ir labai teisingai sako, bet ar žino, kodėl ji tokia vertinga? Tikrai nežino. Daugybė žmonių nežino tos tikros tiesos. O, jeigu tik sužinotų, tai iškart nustotų žudyti vieni kitus, ir, aišku, kalbu ne apie kūnus, bet kalbu apie tą tikrąją gyvybę, apie sielą su visu, Tėvo padovanotos, asmenybės potencialu, ir kuri gali pradėti skleistis čia, Urantijoje, šiame pradiniame dvasinio augimo kelyje, pačiame žemiausiame lygmenyje. Nė viena siela nelieka be Tėvo globos, bet žudydami vieni kitus, mes atimam galimybę dalyvauti Tėvo mums, gyvulinės kilmės mirtingiesiems, sugalvotame plane, kaip iš pačio žemiausio laiko ir erdvės sferos tvarinio per pabudusią sielą, per atsivėrimą Tėvui, kartu su juo esančiu kiekvieno mūsų viduje per Jo padovanotą Dvasios Dalelę, Minties Derintoją, galima tapti ištobulinta dvasia, sukauptų patyrimų dėka.
Vieni žudo naikindami fizinius kūnus, kiti niekada nieko nėra nužudę, bet žudo savo gyvybę nenoru atsigręžti į Tėvą, atsiverti Jam, užmegzti su Juo dvasinės meilės ryšį, ryšį tarp mylinčio Tėvo ir vaiko. Ir tai yra tiesa- mes visi, iš tikrųjų, esame Jo begaliniai mylimi vaikai, o Jis mūsų visų pats mylimiausias Tėvas, ir tą abipusį meilės ryšį galime labai realiai patirti.
Skaičiau Urantijos Knygos įvadą, kur parašyta:
„ Siela. Žmogaus siela yra patirtinis įsigijimas. Kada mirtingasis tvarinys pasirenka “vykdyti Tėvo danguje valią,” tada ši viduje gyvenanti dvasia tampa naujos realybės žmogiškajame patyrime tėvu. Mirtingas ir materialus protas yra šitos pačios atsirandančios realybės motina. Šitos naujosios realybės substancija nėra nei materiali, nei dvasinė – ji yra morontinė. Tai yra atsirandanti ir nemirtinga siela, kuri turi lemtį išlikti po mirtingojo mirties ir pradėti kilimą į Rojų.“
„ Asmenybė. Mirtingojo žmogaus asmenybė nėra nei kūnas, nei protas, nei dvasia; nėra ji ir siela. Asmenybė yra ta vienintelė nesikeičianti tikrovė šiaip jau visą laiką besikeičiančiame tvarinio patyrime; ir ji suvienija visus kitus individualybės suvienytus faktorius. Asmenybė yra unikali dovana, kurią Visuotinis Tėvas suteikia materijos, proto, ir dvasios gyvoms ir suvienytoms energijoms, ir kuri išlieka su morontinės sielos išlikimu.
Morontija yra terminas, įvardijantis milžinišką lygį, įsiterpiantį tarp to, kas yra materialus ir kas yra dvasinis. Jis gali įvardinti asmenes ir neasmenes realybes, gyvas ar negyvas energijas. Morontijos audinio apmatai yra dvasiniai; jos ataudai yra fiziniai.“
Perskaičiusi, nustebau, kad tai ką perskaičiau, man yra suprantama, kas anksčiau buvo tik žodžių rinkinys be aiškios prasmės. Iki supratimo yra ne vienerių metų atkarpa, bet, tiesą sakant, ne metų gausoje esmė, o atsivėrime Tėvui, ir šito atsivėrimo dėka, Tėvo dėka, manoji sąmonė tampa vis imlesnė naujiems suvokimams. Ir aš suprantu tuos, kurie iki šiol vis dar ir kol kas gyvena nutolę nuo Tėvo, be Jo savo viduje, sako, kad Tėvo Mokymai perduodami per Minties Derintoją, Minties Derintojo vaizdinės projekcijos, kolektyvinis Tėvo garbinimas Dievo Tėvo ir Jo Sūnaus Jėzaus šventovėje, Urantijos Knygos apreiškimas yra visiška nesąmonė.
Tėvo suradimas savo viduje, kuris yra per Jo mums padovanotas Dvasios Daleles, ir atsivėrimas Jam, tuo pačiu yra ir sąmonės atsivėrimas. Aš taip manau, ir taip suprantu kas yra gyvybė, ir kur jos ieškoti. Savo viduje. O kūnas yra laikinas apvalkalas. Jis lieka čia išnykimui, o mūsų viduje pabudusi siela keliauja į tolimą kelionę, tarnaudama ir vykdydama Tėvo valią, kad taptų net ir tokia tobula dvasia, koks tobulas yra Tėvas.
Kai tavyje įsitvirtina toks gyvybės suvokimas, tai reiškia, kad niekada nedrebėsi dėl savo fizinio kūno mirties, tai reiškia, kad tu niekada nebūsi išdaviku, konformistu, padlaižūnu, parsidavėliu, veidmainiu.
Tai reiškia, kad meilė Tėvui, meilė visai kūrinijai, meilė kiekvienam savo sielos broliui tave padarys drąsiu ir ištikimu Tėvui. Svarbiausia yra išsaugoti gyvybę, bet ne kūną.
„Jūs turite suvokti, kad gyvybė, padovanota iš Manęs, nėra šitas judantis, ir jūsų akims matomas, kūnas. Šitas kūnas gali nejudėti, bet gyvybė yra, ką fiksuoja smegenų veikla.“


Violeta(Vilnius)
2008-02-26 01:22:28



"Patekėjus saulei nevalgo, negeria net vandens, nerūko ir dantų nevalo,
kas? "
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()(
Kas?Kas?
Maumas Petras XX.

škes
2008-02-23 15:13:50



Ne XXL, tuštinimosi angą jie panaudoja kitiems malonumams patirti.

Žopa
2008-02-23 15:11:04



Patekėjus saulei nevalgo, negeria net vandens, nerūko ir dantų nevalo,

kas?
2008-02-22 23:11:26




Kas čia per klausimas . Juk aiškiai parašiau , kad jie nei valgo nei geria , bet maitinasi Saulės spinduliais .

Petras
2008-02-22 22:57:01



...mes esame neužpildytos tuštumos...pasitikime nokstantį vėją...ar jauti..?salotinę prieblandą gesina švelnūs medžių šešėliai...

minta lašiniais
2008-02-22 22:53:34



O kuo Saulės energija besimaitinantys tuštinasi? Saulės spinduliais?

XXL
2008-02-22 22:41:10




Gerb. Algimantas iškėlė labai įdomią temą - apie gyvybės paslaptį , gal kas iš jūsų šią paslaptį mato ir kitaip . Tai ir reikėtų ta tema pasidalinti .
Aš , prieš pora mėnesių per Rusijos pirmą kanalą žiūrėjau įdomią laidą apie Saulės žmones . Tokių žmonių , čia žemėje ne Saulėje , jau yra keli šimtai .
Tai jų visas kasdieninis maistas yra tik Saulės energija . Bent jau jie savo intervių nupasakojo , kad taip jie palaiko savo gyvybę . Pagal kūno sandarą , tai atrodė visai normaliai , visi liekni , be jokių lašiniukų . Bet ta laida buvo kaip ir paslapties skraiste pridengta , jokių maitinimosi būdų , nei technologijų neaiškino .
Tai aš tada pagalvojau , kad čia toks žurnalistų surežisuotas triukas , bet štai Algimantas labai gražiai aprašo savo vaizdinę teoriją , kuri jam buvo apreikšta ir kuri savo turiniu susišaukia su tais Saulės vaikais . Na Algimanto tema , aišku , kitame lygmenyje , bet sakau gal kas ir Lietuvoje jau maitinasi Saulės energija ?

Petras
2008-02-22 22:15:26



Trys klaustukai byloja apie tai, kad vaikystėje Klaustukas turėjo valdingą motiną, kuri įvarė jam nepilnavertiškumo kompleksą. Ar Rimantą tenkina toks atsakymas?
Miela Irena, tarp eilučių aš nieko nepaslėpiau, bet jei jūs ten kažką radote, tai tas "kažkas" jau ne mano. Juk sakiau, kad trūkstamą informaciją susifantazuojame.
Su meile, Klaustukas... Oi, atleiskit - Klaustukai...

???
2008-02-22 19:18:33




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal