Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Gyvosios pamaldos Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje Vilniuje.

Mylimieji, šį šeštadeinį - 2021 07 31 - dėl to, kad vos du mes žinome, kad galime dalyvauti gyvosiose pamaldose Vilniuje, o tuomet važiuoti į kitas gyvąsias pamaldas Pakalniuose, tai nusprendėme šių gyvųjų pamaldų Vilniuje nerengti, o jas perkelti į Pakalnius.

Visiškai nuseko Lietuvos sostinės dvasiniai Vandenys.

Taigi, Pakalniuose šį šeštadienį - 2021 07 31 - Rojaus Trejjybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje vesiu gyvąsias pamaldas nuo 10 val.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.
Algimantas

Algimantas
2021-07-29 15:07:42

Komentarai

Brangieji, kviečiu jus susitikti gyvosiose pamaldose Vilniuje ir drauge pagarbinti Kūrėją - Rojaus Trejybę-AŠ ESU, patirti dvasinę brolystę tarpusavyje ir su visa dvasine Kūrinijos šeima. Urantas Valdas netikėtai pasiūlė man šį sekmadienį pravesti gyvasias pamaldas Vilniuje, ir tai bus visiškai nauja patirtis ir galimybė pasidalinti gyva dvasine šviesa iš Kūrėjo, ir stiprėti, šviesėti kartu su jumis begaliniame Kūrėjo meilės ir šviesos glėbyje. Dėkoju urantui Valdui už tokią šviesią idėją - suteikti galimybę šviesėti urantams kaip dvasiniams mokytojams!

Taigi, kviečiu šį sekmadienį lapkričio 16 dieną 10.30 val. ryte atvykti į Kūrėjo kolektyvinį garbinimą. Renkamės kaip įprastai Kalvarijų gatvės pradžioje esančiose patalpose.

Su Kūrėjo meile,

Jurgita
2025-11-14 12:38:15

Mylimieji, vėl atėjo jau metas su jumis susitikti gyvosiose pamaldose ir Vilniuje. Tad ir kviečiu jus kolektyviai pagarbinti Kūrėją - Rojaus Trejybę-AŠ ESU - visiems drauge. Kūrėją garbinti ir šlovinti kolektyviai pradėsime šį šeštadienį 9 val. (2024 04 27)
Renkamės kaip įprastai Kalvarijų gatvės pradžioje esančiose patalpose.

Telydi jus Kūrėjo Ramybė ir Palaima ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2024-04-22 18:11:25

Mylimieji, vėl atėjo jau metas su jumis susitikti gyvosiose pamaldose ir Vilniuje. Tad ir kviečiu jus, kurie esate Vilniuje ar arti jo kolektyviai pagarbinti Kūrėją - Rojaus Trejybę-AŠ ESU - visiems drauge. Kūrėją garbinti ir šlovinti kolektyviai pradėsime šį šeštadienį 9 val. Taigi, kviečiu jus šį šeštadienį - lapkričio 18-ąją - prieš 9 val. ryte atvykti į Kūrėjo kolektyvinį garbinimą. Renkamės kaip įprastai Kalvarijų gatvės pradžioje esančiose patalpose.

Algimantas
2023-11-15 09:38:30

Mylimieji, atėjo metas su jumis susitikti gyvosiose pamaldose ir Vilniuje, kad kolektyviai pagarbintume Rojaus Trejybę-AŠ ESU drauge. Taigi, kviečiu jus šį šeštadienį - rugsėjo 16 d. - 9 val. ryte atvykti į Kūrėjo kolektyvinį garbinimą. Renkamės kaip įprastai Kalvarijų gatvės pradžioje esančiose patalpose.

Algimantas
2023-09-12 16:13:04

Mielieji, ateinantį šeštadienį - birželio dešimtąją dieną - norėčiau jus pamatyti Kūrėjo - Rojaus Trejybės-AŠ ESU - gyvojoje šventovėje Vilniuje. Pagarbinsime Rojaus Trejybę-AŠ ESU - Kūrėją - nuo devintos valandos iš ryto. Kas ateitų pirmą kartą, skambinkite man ir aš paaiškinsiu kaip ateiti, kad nepasiklystumėte.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė ir mano Brolšikas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2023-06-07 16:25:18

Mylimieji, šįkart iš anksto kviečiu jus į Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvosios šventovės gyvąsias pamaldas Vilniuje kitos savaitės pabaigoje - šeštadienį - kovo 18-ąją - 9 val.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2023-03-10 18:38:38

Mylimieji, kviečiu jus į Rojaus Trejjybės-AŠ ESU gyvosios šventovės gyvąsias pamaldas Vilniuje spalio 8 dieną, šį šeštadienį, 9 val.
Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2022-10-06 20:45:10

Mylimieji, šeštadienį - liepos 30-ąją - atvažiuosiu į Vilnių, tad kviečiu jus į Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvąją šventovę į gyvąsias pamaldas 9 val.

Algimantas
2022-07-27 11:59:00

Mylimieji, šį šeštadienį - birželio 4 dieną - būsiu Vilniuje, tad kviečiu jus į mūsų gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje - pradžia 9 val.

Algimantas
2022-06-02 23:26:01

Mylimieji, kviečiu jus šį šeštadienį - balandžio 30-ąją - į Rojaus Trejybės-AŠ ESU garbinimo gyvąsias pamaldas Vilniuje, Kalvarijų g.2, pradžia 9 valandą. Važiuosiu iš Romainių, jeigu kažkiek pavėluočiau dėl kokių nors aplinkybių, turėkite kantrybės palaukti, patys neskambinkite, kad man neapsunkintumėte Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvosios šventovės prijungimo prie Skype.

Algimantas
2022-04-27 14:18:22

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal