Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

SEPTYNIOS MINUTĖS SU TĖVU KASDIEN. Jis šiandien manęs paprašė perduoti tokį Jo kvietimą JUMS. 2008 03 11

Mielieji, paskirkite Tėvui bent po septynias minutes KASDIEN.
Šį kvietimą man Tėvas perdavė šiandien, kad jį pateikčiau JUMS.
Kada aš paklausiau, kodėl septynias minutes, tai Jo paaiškinimas buvo labai paprastas - ilgiau nuoširdžiai bendrauti su Juo labai mažai kas gali. Dėl to septynios minutės tarsi simboline prasme būtų paskirta po minutę kiekvienam iš septynių Dieviškųjų asmenų, per kuriuos mes pasieksime patį Tėvą Rojuje ir stovėsime Jo asmens akivaizdoje visos kūrinijos centre ir Jo gyvenamojoje buveinėje. Nors per šitas septynias minutes jūs kasdien bendrausite su Tėvu.
Mūsų priartėjimas prie Tėvo kūrinijoje eis per mūsų Sūnaus Kūrėjo-Mykolo-Jėzaus pažinimą, kaip žemiausią grandį, kurią kai kurie jau dabar imame pažinti, o dar geriau jį pažinsime po prisikėlimo, tapę sielomis ir išsaugoję savo dabartinį aš.
Tapę amžinąja dvasia, su tuo pačiu savo aš, tik perėję per tūkstančius metų truksiantį sielos išmėginimų etapą - mokantis, pažįstant kūriniją, tarnaujant joje, ir vis daugiau patiriant savo DIEVIŠKUMĄ - mes paliksime savo gimtąją Vietinę Visatą, Nebadoną, ir eisime per mūsų supervisatos, Orvontono, arba jums geriau girdėtos Paukščių Tako galaktikos, pasaulius, ir pažinsimę viso mums dabar matomo dangaus skliauto tris administratorius - DIENŲ SENUOSIUS.
Būtent jie - visi trys - ir suteiks mums VIENBALSĮ nuosprendį dėl mūsų prisikėlimo sielos pavidalu.
Toliau mūsų, jau kaip amžinųjų dvasių, išsaugančių savo dabartinio aš tapatybę, laukia kelias į Havonos Centrinę Visatą, kur mes pažinsime Pagrindinę Dvasią, šito mums matomo dangaus skliauto pagrindinę organizatorę; Aukščiausiąją Būtybę, vienintelę PATIRTINĘ DIEVYBĘ, KURI IR KAUPIA VISĄ KŪRINIJOS PATYRIMĄ, BET PATI DAR NEPRADĖJO SAVO INDIVIDUALIOS VEIKLOS, ir Rojaus Trejybės Tris Asmenis: Begalinę Dvasią, kuri yra viso Proto Šaltinis ir Centras, Amžinąjį Sūnų, kuris yra viso kūrinijos Dvasingumo Šaltinis ir Centras, ir Visuotinį Tėvą, kuris yra Meilės, Asmenybės, ir Laisvos Valios Šaltinis ir Centras.
Štai per šituos visus etapus mes turėsime pereiti pakeliui pas Tėvą.
Taigi, paskirkite bent po vieną minutę, kaip prašo jūsų Tėvas, kiekvienam iš šitų Dievybės asmenų ir per šias septynias minutes BENDRAUKITE SAVAIS ŽODŽIAIS AR SAVOMIS MINTIMIS SU TĖVU.
Jeigu jūs lankytumėte mūsų pamaldas mūsų šventovėje - Dievo Tėvo ir Jo Sūnaus Jėzaus - tuomet galėtumėte lengviau suvokti šituos septynis asmenybių pažinimo etapus, pakeliui pas Tėvą, nes mes jau šešti metai kai meldžiamės iš už ŠITŲ DIEVYBĖS ASMENŲ GEROVĘ.
Tačiau pradžiai galite paskirti visas septynias minutes TĖVUI.
Tik ATSIVERKITE JAM NUOŠIRDŽIAI, VISA SIELA.
O savo bendravimo su Tėvu laiką pasirinkite patys, koks jums patogiausias, kada septynias minutes jūsų niekas netrikdys.
Ir vieta gali būti BET KUR. Bet ypač gerai, kur nors GAMTOJE, PARKE, SKVERE, žodžiu natūralioje aplinkoje.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile.
Algimantas


Algimantas
2008-03-11 14:50:05

Komentarai

Aciu, Algimantai uz svarbia mums visiems zinia.
Dziaugiuosi ja, o dar labiau dziaugiuosi suvokdama, kad man jau mazai septyniu minuciu. Ir kasdien su Tevu norisi buti vis ilgiau. O svarbiausia, kad mes galime su juo buti visa laika ir visur.

Vita
2008-03-15 19:38:36



Bet Jonas, tikrai ne koks trečias brolis Jonas, koks intelektas ,koks analitinis protas, viską jis numato , viską jis žino kaip koks pranašas analitikas tik pastarsais kažkur dingo ,ar kartais jo nepakaitė ritualistas.

rimantas ( Kaunas )
2008-03-12 12:34:48



Na štai, kaip ir pranašavo Jonas - pas urantistus irgi atsiranda "negyvi ritualai ir dogmos". "Septynių minučių malda" - vienas iš jų. Būtent septynios, ir būtent po minutę kiekvienam iš septynių urantinių demonų - tikrų tikriausias ritualas. Nors, seniau jau tapo tradiciniu dar vienas negyvas ritualas-dogma, - tai pirmadieninė malda (taip vadinama "kolektyvinė malda", nors kiekvienas meldžiasi atskirai :))

ritualistas
2008-03-12 10:31:48



Mielieji, dabar pripraskime tas SEPTYNIAS MINUTES PRALEISTI KASDIEN SU TĖVU, bendraudami su Juo savomis mintimis ir savais žodžiais. Skaitykite mano jums parašomas maldas mūsų pirmadienio bendroms maldoms ir talpinamas atskiroje temoje "Kvietimas pirmadienio maldai". Ir mėginkite patys kurti maldas, atsivėrusia savo siela.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2008-03-11 23:05:31



Kaip negerai klausimus ignoruoti.

Aiai
2008-03-12 01:36:02



Tai kaip sekasi Algimantui su kitų žmonių MD bendrauti? Ten irgi kažkiek tai minučių buvo apribota. Gal treniruotėmis jau pasiekta daugiau?

Pusvalandis
2008-03-11 20:12:15



Aš siūlyčiau šį Tėvo kvietimą nuoširdžiai priimti.Algimantai,ar negalėtum,kaip pavyzdį pateikti,kaip jūs, Tėvo Dievo ir Jo sūnaus Jėzaus šventovėje meldžiatės už šių septynių Dievybių gerovę,tai tik pradžioje,vėliau,manau,pavyks savais žodžiais ar mintimis pasimelsti už šitų Dieviškujų asmenų gerovę.Ačiū.
Su meile

IRENA
2008-03-11 19:16:45



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal