Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Kurkime TĖVO LIETUVĄ. Tauta ir valstybė, kurios žmonės yra neatsivėrę Tėvui savyje yra barbarų tauta ir valstybė.

KURKIME TĖVO LIETUVĄ. DVASINGĄ IR PILNĄ TĖVO MEILĖS IR ŠVIESOS LIETUVĄ, KURIOJE TĖVO VARDAS BŪTŲ ŠLOVIHNAMAS KASDIEN IŠ MEILĖS.
Tauta ir valstybė, kurios žmonės yra neatsivėrę Tėvui savyje, yra barbarų tauta ir valstybė.
Barbarų tautoje ir valstybėje vyrauja ritualinis gyvenimas, kurio pagrindinis tikslas - atlikti negyvus bažnytinius ritualus ir tuo užbaigti savo ryšį su Tėvu.
Barbarų tauta ir valstybė pagrindiniu dalyku laiko pilvo prikimšimą ir kūno komfortą bei įvairius reginius akims.
Barbarų tauta ir valstybė skrupulingai laikosi savo protėvių garbinimo tradicijų, mažiau rūpinasi savo dabartiniais gyvais sielos broliais negu kapais savo protėviams ir paminklais savo protėvių vadams, nors tie vadai buvo tiesiog savanaudžiai, ir net žmogžudžiai, vesdami jų supratimu savo tautą pirmyn, o iš tikrųjų stumdami žmones dar į didesnę priespaudą ir vergavimą bažnytiniams ritualams.
Barbarų tauta ir valstybė yra tokia valstybė, kurioje klesti melas, korupcija ir nusikalstamumas, nes jos žmonės nėra atvėrę savo sielos Tėvui, ir dėl to vien tik negyvi bažnytiniai ritualai nesuvirpina jų širdies, todėl jie ir skriaudžia vieni kitus, prievartauja, žudo.
Barbarų tauta ir valstybė yra tokia tauta ir valstybė, kurioje jos vadovai yra susikaldę į atskiras grupeles, pasivadinusias partijomis, ir siekia savo savanaudiškų tikslų prieš Tėvo valią, kurio valia yra VIENODAI SKLEISTI MEILĘ VISIEMS SIELOS BROLIAMS IR SESĖMS IR TARNAUTI JIEMS NET IR TAIP, KAIP VISIEMS VIENODAI IR SU MEILE TARNAUJA TĖVAS, VISUS, IR KIEKVIENĄ, MYLĖDAMAS TAIP, TARSI VISI, IR KIEKVIENAS, BŪTŲ TAS VIENAS VIENINTELIS JO VAIKAS VISOJE KŪRINIJOJE.
Barbarų tauta ir valstybė yra tokia tauta ir valstybė, kuri iškelia SAVO INTERESUS VIRŠ KITŲ TAUTŲ IR VALSTYBIŲ ir juos siekia įgyvendinti, tuo pačiu paneigdama Tėvo meilę ir valią - MYLĖTI VISAS TAUTAS IR VALSTYBES IR JOJE GYVENANČIUS VISUS MŪSŲ SIELOS BROLIUS, VISŲ RASIŲ, VISŲ TAUTŲ sielos brolius ir seses VIENODAI.
Mano mylimieji, aš jums siūlau nuostabų kelią - kurti DVASINĘ IR TĖVO LIETUVĄ
TĖVO LIETUVOJE pirmoje vietoje VISADA IR VISUR - ŠEIMOJE, MOKYKLOJE, DARBE, SEIME, PREZIDENTŪROJE, VYRIAUSYBĖJE, FABRIKUOSE, BŪTŲ GARBINAMAS TĖVAS, KURIO MEILĖ IR TARNAVIMAS JAM TARNAUJANT VIENI KITIEMS BŪTŲ SULIETI Į KIEKVIENO KASDIENĮ GYVENIMĄ.
TIK TĖVO LIETUVA TURI ATEITĮ.
TIK TĖVO LIETUVA YRA PAJĖGI ATRIŠTI VIS STIPRIAU UŽVERŽIAMUS KORUPCIJOS, MELO, NUSIKALSTAMUMO, SAVANAUDIŠKUMO MAZGUS, SMAUGIANČIUS IR ŽUDANČIUS KIEKVIENĄ GYVENTOJĄ.
Aš jus kviečiu KURTI TĖVO LIETUVĄ. Ir TĖVO URANTIJĄ, ATRADUS TĖVĄ SAVYJE.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2008-03-14 11:41:55

Komentarai

"Šiandien, kaip niekada anksčiau, Lietuvai reikalingi dvasiniai vedliai, kurie galėtų paaiškinti, kas gi yra MEILĖ, TIESA, GĖRIS, GROŽIS, KAS YRA TARNAVIMAS IR GYVENIMO PRASMĖ."
"Gyvenimo tikslų daug ir vienas iš jų - parodyti tau iš kur tavo kojos išdygę, nes skraidai čia padebesiais, svajodamas apie rojaus malonumus. Esi praradęs šaknis ir kyli, kaip burbulas, į padebesius, vėjelio pučiamus link maldų sienos."


Algimantui
2008-03-25 20:21:16



Šiandien, kaip niekada anksčiau, Lietuvai reikalingi dvasiniai vedliai, kurie galėtų paaiškinti, kas gi yra MEILĖ, TIESA, GĖRIS, GROŽIS, KAS YRA TARNAVIMAS IR GYVENIMO PRASMĖ. Visa tai kyla iš Tėvo. O kas yra Tėvas irgi reikės žmonėms aiškinti. JIS yra meilės Šaltinis ir Centras visoje kūrinijoje. Jis niekada nieko nebaudžia. Jis vien tik myli, myli, ir tik myli.
Šito šiandien nežino ir NEMOKO nei šeima, nei mokykla, nei bažnyčia, nei valdžia, nei verslas.
Šito imsimės MES, URANTAI, ATRADĘ TĖVĄ SAVYJE IR GIMĘ IŠ DVASIOS, kad Lietuvoje blogis pavirstų gėriu, melas nuskęstų tiesoje, kad savanaudiškas karjerizmas peraugtų į tarnavimą, kur vadovai - įmonių ir valstybės, mokyklos ar bažnyčios - pasirenka PAČIAS SUNKIAUSIAS SĄLYGAS, KURIOMIS RODO VISIEMS PAVYZDĮ, KAIP SU TĖVO MEILE TARNAUTI VISIEMS - LIETUVAI, IR KIEKVIENAM, IŠ MEILĖS TĖVUI IR VISIEMS ŽMONĖMS, IR KIEKVIENAM ŽMOGUI INDIVIDUALIAI.
Aš vis mažiau matau, ką galima žiūrėti per televiziją.
Lietuvos nė vieno kanalo nebežiūriu jau keleri metai. Kaip neskaitau ir laikraščių, nes nematau nė vieno verto mano dėmesio straipsnio ar laidos Lietuvoje.
Maskvos televizijos nepalyginamai gilesnės negu lietuviškos, kurios visos buvo provincialios, lėkštos, neturinčios jokio ne tik dvasinio, bet ir kultūrinio gelmės pojūčio. Dėl to ir nustojau jas žiūrėti.
CNN ar BBC (televizija, ne radijas)jau irgi nusirito žemiau kritikos, kur apie žurnalistų profesionalumą galima kalbėti su labai didele išlyga, ir tai tik vos kelių analitinių laidų atžvilgiu.
Tačiau dabar ir rusų televizijos programos ritasi nepaliaujamai žemyn, kur į savo rankas paima visą reginį akims peršantys TV savininkų pinigai, kuriuos nelagaliai prisigrobė rusų milijardieriai ir diktuoja savo interesus VISIEMS. O ką gali diktuoti tie, kurie neturi jokio suvokimo apie dvasingumą, apie Tėvą. Vien tik blizgančias laidelės, kuriose laimimi įvairiausi prizai, pinigai, kuriose dainuoja tie patys keli "nublizginti" vadinamieji dainininkai, nors jų dainuojamos dainos yra be jokios, iš esmės su labai retomis išimtimis, melodijos, vien tik monotoniškas vienodas smegenis bukinantis ritmas, kur ne tik mąstyti nereikia, bet čia "muzika" sau, o daininkas sau. Prievartos serialai arba lėkšto paties menkiausio lygio humoro laidos, įskaitant ir anksčiau buvusį tikrai rimtą humoristą Zodornovą, nes ir jis, kaip ir kiti humoristai taikosi prie ŽIŪROVO, KURIS NEREIKALUJA SUBTILUMO, JAM REIKIA GRUBUMO ir VULGARUMO. Multiplikaciniai filmai yra gąsdinantys, o ne pamokantys vaikus gėrio.
Bažnytinės transliacijos ima jau pralenkti lietuviškas savo teatrališkumu, nors pravoslavų pamaldos yra mažiau pompastinės negu katalikų, bet televizija jas ėmė pateikti kaip "opiumą liaudžiai."
Tiek gausu prievartos filmų, kurie net pranoksta Holivudo diktuojamą prievartą. O visa tai veikia, kasdien, vaikų, jaunimo PASĄMONĘ.
Jų veiksmai, sąmoningi, bus žiauresni negu juos pamato jie per televiziją.
Pažiūrėkite dabar į greta jūsų augančius mažylius, kurie jau dabar įvelkami į suaugusiųjų rūbą įvairiais dainų konkursais, kurie "kepa" pseudožvaigždes, o iš tikrųjų žaloja jų psichiką ir ruošia dar vieną egoistą ir būsimą ligonį, kuris reikalaus iš visuoemnės SAU patogumų ir populiarumo, kuriuos vertins PINIGAIS. Ir, aišku, anksti apsirgs įvariomis ligomis, kurios bus fatališkos. Beje, Kernagio tipiškas atvejis. Tai jo gyvenimo-karjeros logiška pasekmė. Kitokios ir negalėjo būti.

Tačiau pati didžiausia mažos Lietuvos rykštė yra krepšinis, kurio dalyviai, neturėdami nė menkiausios sampratos, kas yra TĖVAS, kas yra meilė, kas yra gėris, kas yra tarnavimas, siekia savo savanaudiškų tikslų kitų sąskaita, kad tik PIRMAUTŲ, kad tik gautų milijonus. Ir to siekia dar iš esmės visiškai nesubrendę jauni vyrai.
Tačiau dar liūdniau yra tai, kad jais manipuliuoja jau subrendę - fiziniu požiūriu - dėdės, ir pradeda vaikų-vergų paiešką dar net ikimokykliniame amžiuje.
Ir kada tokia veikla neturi TĖVO PAGRINDO, TAI MAŽYLIŲ PASĄMONĖ YRA TRAUMUOJAMA, KAD JIS NIEKAM BUS TINKAMAS, KAD JIS NEBUS ŽVAIGŽDĖ, JEIGU NEDARYS TO AR KITO, JEIGU NESITRENIRUOS, NEŽAIS AMERIKOJE, IR PANAŠIAI.
Palaipsniui, tokio žmogaus psichika yra sulaužoma, ir jis tampa NARKOMANU, KURIS NORI VIS DAUGIAU ŠLOVĖS IR PINIGŲ.
Tuo tarpu, vadinamieji sirgaliai taip pat yra narkomanai pergalių atžvilgiu, reikalaujantys vis daugiau ir daugiau, o jeigu komnada pralaimi, tuomet išlieja savo agresiją naikindami viską,kas pasitaiko po ranka.
Pasaulyje tokia sirgalių agresija plinta ne metais, bet dienomis, kur mirtys skaičiuojamos jau nebe dešimtimis.
Tai atspindi žmogaus MĄSTYMĄ, KURIAM SPRENDIMUS DIKTUOJA JO PASĄMONĖ, KURI PRIFARŠIRUOTA IŠKREITŲ SAMPRATŲ, TENKINANČIŲ VIEN TIK SAVO EGOISTINIUS INTERESUS.
Šitaip vis labiau agresyvėja PASAULIS - SPORTININKAI, NET NAUJOS SPORTO ŠAKOS KURIAMOS, KURIOSE DEMONSTRUOJAMAS ATVIRAS ŽMOGAUS ORUMO TRYPIMAS, FIZIŠKAI TALŽOMAS ŽMOGAUS - TĖVO SŪNAUS - FIZINIS KŪNAS, TĖVO MATERIALI ŠVENTOVĖ, KURIOJE GYVENA TĖVO DVASIA, MINTIES DERINTOJAS. IR TOKĮ REGINĮ SU PASIMĖGAVIMU STEBI MILIJONAI PER TELEVIZIJĄ.
Romos imperijos žlugimo priežastis - lėbavimas ir reginiai.
Šitaip šiandien pasaulis ritasi į savo žlugimą per lėbavimą, brutualumą, prievartą, ištvirkavimą, narkotikus, alkoholį, tabaką, melą; ir visa tai demonstruojama per televiziją VISAME PASAULYJE. Ir visa tai nusėda žmogaus pasąmonėje. Ir ten atitinkami žemi virpesiai pasiekia sąmonę ir būten savanaudiįka ir brutuali sąmonė priima sau palankius sprendimus kitų sąskaita visose sferose - šeimoje, politikoje, ekonomikoje, sporte, kultūroje, moksle, atskirame TAMSIAME individe.
Taip, net ir individas, pats būdamas tamsus, neturėdamas iš Tėvo išminties, priima tokius sprendimus, kurie jam atrodo protingi, tačiau kurie iš tikrųjų prieštarauja Tėvo valiai, nes jie nukreipti prieš visų gerbūvį, tenkinant tik individo gerbūvį, ir tuo individo visa organizmo sistema, taip pat susieta su Tėvo visuma, pradeda gyventi streso ir įtampos sąlygomis. O tada tokios įtampos sąlygomis reaguoja fizinio kūno ląstelė. Taip palaipsniui ląstelė išsigimsta, ir pradeda užimti sveikųjų ląstelių vietą. Taip atsiranda vėžiniai susirgimai. Prasideda metastazės, kur yra organizmo silpniausia vieta.
Ir nusigręžimas nuo Tėvo tik dar labiau didina pasąmonėje stresą.
O ląstelė tą labai gerai jaučia ir ima trimituoti pavojų, bet organizmas yra perdaug didelis, kad akimirksniu smegenys "išgirstų" šį ląstelės šauksmą. Skausmas, kurį jau pajunta smegenys, prasideda jau tada, kada kūną ištinka KATASTROFA.
Dėl to iš Maskvos dar pasižiūriu kai kurias analitines ir kultūros TV laidos, kuriose dar yra kaip salėlėse šviesių minčių. SAKYKIM, simfoninio orkestro dirigentas pasako, kad jam darosi liūdna, nes dabar simfoniniuose orkestruose muzikantai "diriguoja" orkestro dirigentui. O juk tai yra aju viskas apversta aukštynkojomis, kur vedliui savo sąlygas ima diktuoti tie, kuriuos reikia vesti. O juk tai ne šiaip kaimo bernų kapela, bet simfoninis orkestras. Baleto šokis tapo nebeplastiškas, ir dėl to ypač pergyveno Rostrapocičius.
Daugumoje Vakarų simfoninių orkestrų viskas atsiremia į DARBĄ BE KŪRYBINIO POLĖKIO, dėl to dirigentas neturi teisės pasilikti su orkestro nariu,kad padirbėtų papildomai, nes kontraktas tą draudžia, nesvarbu, kad ir kaip dirigentas šito norėtų, kad būtų geresnis skambėjimas viso orkestro. Bet atskirai su bet kuriuo jo nariu jis dirbti negali. Arba jis turi aukoti VISO orkestro repeticiją DĖL VIENO ar KITO nario. Ir taip yra dėl to, kad viską apsprendžia PINIGAI.
Ir tai yra dėl to, kad viskas yra vien tik FORMA, BE DVASINIO TURINIO, KURIS YRA IŠ TĖVO.
Šiandien dauguima šaukia PIRMĄ KARTĄ MŪSŲ PROGRAMOJE, ŠITO DAR NEBUVO, TIK MŪSŲ LAIDA TĄ PARODYS. Tai rodo tų programų rengėjų, kompanijų vadovų dvasinį tamsumą, nes jie nemato jokio dvasinio turinio.
Dėl to ŠIANDIEN DINGO iš muzikos melodingumas, kurį pakeitė banalus, BUKINANTIS, ir AGRESIJĄ, PASĄMONĖJE, skatinantis ritmas.
Ir dėl šito niekas sau nesuka galvos - nei muzikai, nei psichologai, mokytojai, nei tėvai, nei bažnyčia - JIE ŠITO NET nesuvokia ir tai jau jų TAMSUMAS - kad čia šitaip į PASĄMONĘ KEMŠAMA AGRESIJA, KURI TIKRAI IŠSILIES Į PRIEVARTOS POTVYNĮ IR NUSIKALTIMUS GATVĖSE, ŠEIMOSE, MOKYKLOSE.
Tai papuasų lygio muzika. Tačiau šitaip pasakęs tiesiogine prasme tikrai būčiau neteisus, nes papuasai, laukiniai džiunglių gyventojai, kada pasižiūriu TRAVEL (KELIONIŲ) TV KANALĄ, matau, kaip jie melodingai kuria savo muziką - šokius, dainas, nors neturi jokių instrumentų be būgno.
Taip kad tiek lietuvių, tiek ir kitų kraštų šiandieninėms pseudožvaigžėms iki papuasų, laukinių, lygio labai toli.
Ir ne dėl to, kad papuasai turėtų kokį nors muzikinį pasirengimą. Ne, jie tiesiog gyvena savo NATŪRALŲ GYVENIMĄ, KURIAME REALIAI IR KASDIEN JŲ GYVENIME YRA DIEVAS, NORS IR PRIMITYUS.
Tačiau jie tokiu SAVO DIEVU NUOŠIRDŽIAI TIKI. Nuo pat gimimo. Ir tas jų natūralumas, ir gyvas gamtos stebėjimas, ir gyvenimas joje suteikia jiems savaiminę muzikinę išraišką be jokių pasirengimų.
Būtent dėl, kad mes pasiektume papuasų NUOŠIRDUMO LYGI PALAIKYDAMI RYŠĮ SU GAMTA, SU APLINKA, IR SU DIEVU, BET JĮ PAKELTUME IKI TĖVO ATRADIMO SAVYJE, IR TOLIAU BENDRAUDAMI SU GYVU TĖVU PATYS GIMTUME IŠ DVASIOS.
Ir būtent gimimas iš dvasios pakeičia žmogaus vidų. Žmogus tampa NUOŠIRDUS VISUR IR SU VISAIS.
Tada ir MUZIKA BUS IŠLAISVINTA IŠ DABARTINIŲ PSEUDODAININKŲ.
Tada Urantai bus pasirengę išlaisvinti Lietuvą iš savanaudiškumo vergystės.
Pati - savaime - Lietuva neišsilaisvins iš politikų, mokytojų, biurokratų, sportininkų, dainininkų, madų demonstruotojų, verslininkų, ir bažnytininkų primetamos NEGYVOS IR VIENADIENĖS TUŠČIOS gyvensenos, kuri Lietuvą tikrai jau ir DABAR veda į PRAŽŪTĮ.
Jeigu jūs šito dar nematote, tai netrukus tikrai pamatysite.
O išeitį iš šitos besiartinančios grėsmės aš jums rodau NUOLAT - SAVAIS ŽODŽIAIS KALBĖKITĖS SU TĖVU, ATRASKITE JĮ SAVYJE, IR GIMKITE IŠ DVASIOS.
O tada mes galėsime imtis bendrų meilės ir šviesos darbų TĖVO MEILĖJE išlaisvinant Lietuvą iš dabartinės dvasinės tamsos, kad ji pradėtų rodyti Tėvo šviesos ir tiesos kelią vsai Urantijai.
PER MANE JUMS PERDUODA TĖVAS TOKĮ NAMŲ DARBĄ JUMS KIEKVIENAM, KAD VĖLIAU GALĖTŲ PATEIKTI TOLIMESNĖ UŽDUOTĮ.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,




Algimantas
2008-03-25 20:04:20



Siandien giedojau misiose, kuriu sia savaite gausybe. Ir isgirdau du sakinius, kurie man svarbus:
1.Kiekviename is musu gyvena Tevo dalis ir kiekvienas is musu yra Kristus;
2.Melskime Teva, kad visi mes butume Viena.
Visa kita ritualai ir beprasmybe. Todel i baznycia eiti darosi vis sunkiau...
O Urantijoje svarbios man informacijos gausu. Jos gausu ir forume. Bet dar daugiau viso to rytdienos urantieciu pamaldose Vilniuje, i kurias butinai rytoj nuvaziuosiu :)

Vita
2008-03-21 22:01:56



Mielas Sysai, tu esi teisus, kaip ir visi kiti, esate teisūs, kad žmonėms reikalinga Kristaus evangelija.
Tačiau jos nežino ne tik krikščionys, kurie Kristaus vardą kartoja tik lūpomis kaip FORMĄ, BET SAVO ŠIRDYJE JO NETURI, DĖL TO IR NEŽINO, KAS GI YRA KRISTAUS EVANGELIJA.
Įsidėmėk pats, ir kitiems pasakyk, kad Kristaus EVANGELIJA yra jo gyvoji ŽINIA, KAD TĖVAS YRA VIENAS VISIEMS, VISI ŽMONĖS YRA BROLIAI IR SESĖS DVASIOJE.
AŠ JĄ IŠPLĖČIAU NET IKI VISOS KŪRINIJOS BROLIŲ IR SESIŲ DVASIOJE, NESVARBU, AR TOS GYVYBĖS FORMOS BŪTŲ PRIKELTOS SIELOS SU SAVUOJU AŠ, AR JAU PASIEKUSIOS DVASIOS LYGĮ, TAIP PAT IŠSAUGOJUSĮ SAVO DABARTINĮ AŠ, ARBA DVASIOMIS SUKURTOS, TAČIAU VIS TIEK JIE VISI YRA MŪSŲ BROLIAI IR SESĖS DVASIOJE.
Tiek Tėvas, tiek Jėzus, mūsų Vietinės Visatos vienas iš Sutvėrėjų ir Valdovų drauge su savo PARTNERE, VISATOS MOTINA DVASIA, KURIĄ TU ESI GIRDĖJĘS TIK JOS PASIREIŠKIMO - ŠVENTOSIOS DVASIOS - VARDU mane įgaliojo skelbti TĖVO GYVĄ žodį, kuris ir dabar yra tau skirtas.
Tu esi teisus, kad reikalinga Kristaus evangelija, tačiau tu turi žinoti, kad pati evangelija niekam tikrojo gyvenimo nesuteikia savaime.
Tiktai tuomet, kada žmogus ĮTIKI Į ŠITĄ EVANGELIJĄ - DIEVO TĖVYSTĘ, ŽMONIŲ BROLYSTĘ, O AŠ DABAR TĖVO IR JĖZAUS IR VISATOS MOTINOS DVASIOS VARDU SAKAU, VISOS KŪRINIJOS BROLYSTĘ, TIK TADA JIEMS ŠITOJI KRISTAUS EVANGELIJA SUTEIKIA TIKRĄJĮ GYVNIMĄ.
Dar daugiau, kada žmogus atrada TĖVĄ SAVYJE, tada jis pradeda pamilti VISUS VIENODAI IR PAJUNTA TĖVO MEILĖS VIRPESIUS SAVYJE.
Ir tai dar ne viskas. Kada žmogus užmezga gyvą ryšį su TĖVU savais žodžiais, savomis mintimis, ir prededa su JUO bendrauti iš MEILĖS, nes jis nejaučia mylimam ir mylinčiam Tėvui baimės, bet jaučia meilę, ir nori su JUO bendrauti iš meilės JAM, ir ateina tokia akimirka, kada mirtingas žmogus gimsta iš DVASIOS.
TAda tame pačiame materialiame kūne gimsta NAUJAS ŽMOGAUS CHARAKTERIS - DIEVIŠKAS TĖVO JAM SUTEIKTOS ASMENYBĖS CHARAKTERIS, KURIS IŠ PRADŽIŲ IMA PASIREIKŠTI KAIP SIELA, KURI VIS LABIAU IR LABIAU TROKŠTA GYVO TĖVO VANDENS, KURĮ GĖRĖ IR JĖZUS PRIEŠ DU ŠIMTUS METŲ.
Ir tik tada suvoki, kad tu išsilaisvinai iš NUODĖMĖS. IR TAU ATGAILA NEBEREIKALINGA, NES TU NUODĖMIŲ NEBEDARAI.
Klaidas darai, bet jos nėra NUODĖMĖS, KURIOMIS YRA SĄMONINGAS BLOGIO DARYMAS, KADA ŽINAI, JO DARAI BLOGAI, BET VIS TIEK DARAI.
Gimęs iš dvasios žmogus šitaip daugiau elgtis ne tik nebenori, bet jis tiesiog nebesielgia, nes jį visą apima TĖVO meilės virpesiai iš vidaus, atsivėrusioje sieloje, ir iš išorės, kur Tėvo meilės virpesiai skalauja ištisomis meilės vandenyno bangomis kiekvieną.
O meilė nežino, kas yra NUODĖMĖ.
O urantų žinios ir išmintis yra pačios sistemingiausios visoje Urantijoje. Pačios šviesiausios. Ir gilesnių minčių ir darbų nebus dar tūkstantį metų.
Būtent urantai švies kaip švyturiai audringos jūros krantuose, kad bangų blaškomi ir pasimetę laivų kapitonai pamatytų kranto šviesą ir pasuktų laivą TĖVO, esančio KIEKVIENO VIDUJE, kryptimi.
Ir tu, mano mylimas sielos broli, Sysai, suk savo laivą link Tėvo, esančio ir Tavyje. Tik šitaip tu patirsi meilę ir palaimą. KITO KELIO NĖRA. Ir nebejausi tokio susierzinimo dėl urantų žinių, o pats tapsi tikrų urantu šviesuoliu, turinčiu giluminių ir sisteminių žinių apie Tėvą, apie Jėzų, ir apie savo ryšį su vienu ir kitu.
Tai ir bus tavojo žingsnio kryptis link TĖVO GYVOJO KELIO.
IR EIK LINK JO DRĄSIAI, NES TĖVAS YRA SU TAVIMI IR NET TAVYJE, O TU ESI TĖVE.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2008-03-20 21:02:51



"Žmonėms reikalinga Kristaus evangelija..."Mielas Sysai ,va,čia tai tu teisus ir ta tikroji Kristaus evangelija aprašyta UK knygoje.

IRENA
2008-03-20 20:25:21



Galina,
1. "Esu keturių vaikų mama".
Puiku, aš irgi esu 4 vaikų tėvas.
2. "Juk visos religijos moko tiktai MEILĖS ir GĖRIO, suprask tai!"
Suprantu, Galina. Tačiau relgijų mokymo vaisiai skirtingi. Jėzus sako: "Aš esu kelias, tiesa ir gyvenimas. Niekas nenueina pas Tėvą kitaip, kaip tik per mane." (Šv.Raštas, Jn14,6)
3. "Urantiečiai-tai nuostabiausi žmones!"
Galiu tikėt, kad taip gali atrodyti, bet tai ką jie skelbia visiškai prieštarauja Jėzaus evangelijai. Matai, Dievo Žodis sako: "Visi nusidėjo ir stokoja Dievo šlovės". Jei urantistai neatgailavo ir nepripažino Jėzaus, kaip Gelbėtojo, jie yra dvasiškai negyvi, nors iš išorės gali ir kitaip atrodyt.
Žmonėms reikalinga Kristaus evangelija, kuri suteikia tikrą gyvenimą, o ne urantistų žinios.



Sysas
2008-03-20 20:11:06



Brangusis Sysai! Esu keturių vaikų mama. Savo gyvenime išbandžiau daug "malonumų". Juk tam ir yra duotas gyvenimas, kad atrinktum kas gera, o kas bloga. Kiekvienam yra savas laikas, laikas mėtyti akmenys ir laikas juos surinkti. Pridariau daug nesamuonių savo gyvenime. Bet atėjo ir man laikas rinkti tuos "išmėtytus manim akmenys", tai yra-ATGAILAUTI. Ir patikėk manim-tas atgailavimas ir buvo kaip Dievo "kalavijas". Savo klaidų supratimas, atgailavimas, pasižadėjimas daugiau nebedaryti tu klaidų-juk tai ir yra krikščioniškos religijos kertinis akmuo. Juk visos religijos moko tiktai MEILĖS ir GĖRIO, suprask tai! O Urantiečiai-tai nuostabiausi žmones! Aš nesu urantiete-aš krikščionė-pravoslavė. Neseniai buvau susitikusi su urantiečiais
, ir galiu pasakyti-tai nuostabus žmonės,aš MYLIU juos labai labai! Ir JŲ skleidžiamos žinios yra labai reikalingos žmonėms.

Galina
2008-03-20 14:13:14



Labai negerai, kai lietuvių tauta nyksta...
Lietuviai yra skysti, jie nepatriotiški, nes jiems mieliau "malonumai", religija ir visoks melas. Urantijos mokymas taip pat yra patogus melas. "Atrask dievą savyje, ir viskas bus Ok!"
Bet Dievas sako: " Tad atgailauk! O jeigu ne, Aš greitai ateisiu ir kovosiu su jais savo burnos kalaviju'." (Biblija, Apr 2,16). Dievo Žodis yra Jo kalavijas. Urantistai iškreipė jį taip kaip jiems patogu, bet nuo to melas nepavirs tiesa...


Sysas
2008-03-20 10:20:41



Taip, visa aplinka keičiasi keičiantis kiekvienam iš mūsų. Kai mes ieškome Tėvo ir jį atrandame, kai einame šiuo atradimo keliu vis tolyn, šviesėja mūsų siela, šviesėja ir aplinka aplink mus. Ir gyvenimo aplinkybės susiklosto dažnai taip, kad eitume ir toliau šiuo meilės keliu. Tik reikia nebijoti išdrįsti. Aplinkiniai žmonės, artimieji gali daug ką sakyti, kad mus nukreipti, bet nė vienas nėra teisus. Teisus, visažinis ir visaapimantis yra tik Dievas Tėvas. Nė vienas žmogus tiesiog negali atsakyti į tai, kur link mums eiti. Nes kiekvienas yra pastoviai ieškojimo kelyje. Atsako ir pataria pastoviai tik Tėvas per savo dalelę kiekviename iš mūsų. Ir šitoks supratimas ir pajautimas taip pat ateina palaipsniui vis labiau pasitikint Tėvu ir jaučiant Jo meilę savyje. Įtikėjimas teikia ne tik meilės pajautimo palaimą, bet ir daug daugiau, nei galėčiau nusakyti. Tai apima visas asmenybės gyvavimo ir tobulinimosi sferas. Ir viską tikiu galime ir galėsime atskleisti palaipsniui, vis labiau atsigręždami į Tėvą. Viskas savu laiku, bet viskas ateina ir ateis tik mūsų valia, noru.

Jurgita
2008-03-19 08:28:30



Mielieji, jūs turite suprasti, kad eidami Tėvo keliu, GYVU keliu, jūs Jį PATIRIATE. Tėvas yra gyvas ir net yra per savo dvasią, Minties Derintoją, jūsų viduje, jūsų prote jis gyvena ir drauge su juo kuria jūsų irgi GYVĄ SIELĄ.
Būtent dėl to žmogus ir nori patirti meilę, gėrį, nuoširdus žmogus nori dar ir tiesos. O nuoširdumas yra iš Tėvo ir jis jau yra sielą suvirpinęs iš vidaus. JIs jau yra sielą pažadinęs ir net pakankamai pavekęs iš vidaus, kad ji ima jausti ir savo pačios stiprėjimą per gyvą ryšį su Tėvu.
Dėl to jums tampa NEBESVARBU, ar jūsų teigiamas pavyzdys, ką nors užkrečia ar ne, jūs tiesiog kitaip gyventi, kaip tik TĖVO MEILĖJE IR TIESOJE, nebenorite. Ir nebegyvenate. Kiti tegu gyvena, kaip jiems diktuoja jų protas, bet jūs jau gyvenate TAIP, kaip jums IŠMINTIES pritpildo TĖVAS. Tai, kaip kvėpavimas. Jūs jo net nepastebite, jegu kūnas sveikas. O kada siela yra gyva ir vis labiau stiprėjanti per gyvą ryšį su Tėvu, tai jūsų sielos kasdieniu kvėpavimu tampa gyvenimas Tėvo meilėje ir šviesoje - tiesiog atsidavus Tėvui iš visos sielos vykdyti Jo valią iš meilės Jam ir Jo, ir jau ir jūsų, kūrinijai.
Ir net jeigu greta jūsų nebus NĖ VIENO, einančio šituo gyvuoju Tėvo meilės ir tiesos keliu, vis tiek jūs kitokiu - tamsos, melo, apgaulės, savanaudiškumo keliu eiti NEBEMOKĖSITE. Ir ne dėl to, kad kitokio kelio nematytumėte, jį jūs matysite, nes juo eina visi kiti greta jūsų, bet jūsų atsivėrusi ir GYVA SIELA iš Tėvo patiria tokį vedimą iš vidaus ir jam tiek atsiduoda, kuriame yra VIEN TIK MEILĖ IR NIEKO DAUGIAU. O tai, kas yra gyva, jūsų siela ir pajunta.
Tokia siela yra vedama TĖVO, dėl to ji ir eina MEILĖS, TIESOS, IR ŠVIESOS keliu, nes ją Tėvas pripildo ir GYVA IŠMINTIMI, KAD TIK ŠIS KELIAS YRA PRASMINGAS IR REALUS, IR JAME JI JAUČIA IR PATIRIA PALAIMĄ.
Taip vystoma CIVILIZACIJA. Taip vystoma Urantija. Taip vystoma LIETUVA.
Nejaugi jūs manote, kad Lietuvą vysto dabartinis prezidentas, dabartinė vyriausybė, dabartinis parlamentas, dabartinė mokykla, dabartinė šeima, dabartinė aplinka?
Leituvą vysto tik JŪSŲ GYVA SIELA, BENDRAUJANTI SU GYVU TĖVU, ESANČIU IR JOJE, IR KURIANTI DRAUGE TIK SU TĖVU MEILĖS IR ŠVIESOS APLINKĄ TIESOJE.
Ir tik tada nustoja prasmės tokios eilės, kurias dar, atrodo, 18 amžiuje parašė amerikiečių poetas Kreinas (Crane), atskeidęs savo gyvenimo aplinka, kuri egzistuoja ir DABAR, bet ir pats nematęs iš tokios aplinkos aklavietės išeities.
Aš jums tik perteiksiu savais žodžiais eilėraščio pačią mintį:
Keliu ėjo tiesos ieškotojas.
Priėjęs tiesos kelią, nustebo, jog tas kelias taip piktžolėmis užžėlęs.
"Taip," pamanė sau, "tikrai seniai čia niekas nebėjo šituo tiesos keliu."
Bet vos tik jis žengė pirmą žingsnį tiesos keliu, kiekviena pikžolė pavirto peiliu.
"O taip, juk tikrai yra ir kitų kelių," mąstė toliau sau.
Ir pasuko KITU keliu.
Aš jus mokau ne likti aklavietėjė, net jeigu aplinkui kiti ir ragina jus nedrįsti eiti Tėvo šviesos ir meilės keliu, tiesos ir tarnavimo keliu, nes jie tiesiog BIJO.
Aš RODAU JUMS KELIĄ - ATEITIES LIETUVĄ, KURIĄ KURS JŪSŲ SIELA, ATRADUSI TĖVĄ SAVYJE IR NUOLAT PALAIKANTI SU JUO GYVĄ RYŠĮ. Tačiau Tėvo Lietuvą ji kurs ne iš meilės LIETUVAI, bet iš meilės TĖVUI.
TĖVO Lietuvoje patriotų nebus.
Ugdomas ir skatinamas patriotizmas - tai tas pats aklavietės kelias, kuriame TIESOS NĖRA IR BŪTI NEGALI.
Patriotizmas veda į savosios valstybės aukštinimą ir kitų valstybių menkinimą, ir galiausiai atveda į fašizmą, rasismą, nacionalizmą, atveda į jėgos diktatūrą, kuri išsilieja į karą, kada valstybė yra didžiulė ir pakankamai užsiaugina savo raumenis, o išminties jos vadovai neturi.
Patriotizmas niekada neveda į IŠMINTĮ.
TĖVO Lietuva yra Jo šviesos ir tiesos sūnų ir dukrų Lietuva, kurioje vyraus gėrio tarnystė Tėvo meilėje. Joje vyraus meilė Tėvui ir JO garbinimas iš meilės Jam, ir meilė vienų kitiems, ir visų valstybių sielos broliams ir sėsėms. Tik tokia Tėvo meilė užkerta kelią bet kokiam patriotizmui, nacionalizmui, fašizmui, prievartai, ir karui.
Ir tik tada Leituva nebeturės piktžolių Tiesos kelyje, nes jos bus išnykusios kiekiveno iš mūsų savyje atrasto Tėvo gyvoje meilėje ir tiesoje.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2008-03-16 11:10:29




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal