Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo perduotas man prašymas priimti šį Jo mokymą ir paskleisti jį visiems, 2008 03 18, Vertimas iš anglų kalbos, nes su Tėvu bendravau angliškai.

Šį Tėvo mokymą Jis paprašė priimti pats ir paskleisti visiems.
Paprastai, kada bendrauju su Tėvu, o bendrauju su Juo angliškai, aš jam pateikiu klausimus arba prašau Jo mokymų, kokie man tuo metu yra būtini. Ir dar visada apsilausiu Jo, ar galiu kokius nors perduodamus mokymus patalpinti mūsų svetainėje, juos paviešinti. Tačiau šį kartą vos tik pradėjau su Juo bendrauti, kai Jis paprašė manęs, jog tai, ką pasakys, užrašyčiau ir paskleisčiau visiems. Todėl man dar reikėjo pasiruošti kompiuterį, kad užrašyčiau, nes tikrai neplanavau Jo mokymų dabar užrašyti. Bet Tėvo buvo kitokia valia. Todėl skaitykite Jo mokymo vertimą į lietuvių kalbą. Originalą anglų kalba išsiunčiau į Jungtines Valstijas. Tai pat įdėsiu ir į mūsų svetainės angliško varianto Forumą:
------------------------------------------
Mano mylimas sūnau, kaip ir visi kiti Mano mylimi vaikai, Aš kreipiuosi į visus jus per savo ambasadorių, kurį jūs žinote Algimanto vardu, kad šitas mokymas būtų prieinamas jums visiems.
Aš sakiau per savo mylimus vaikus, kuriuos jūs pavadinote pranašais, kad jūs neturėtumėte žaisti savo savanaudiškų žaidimų išaukštindami save, o ne tarnaudami vieni kitiems Manojoje meilėje ir tiesoje. Ir jūsų planeta patyrė daugybę konfliktų, kurie pareikalavo net milijonų jūsų sielos brolių gyvybių. Šitos gyvybės buvo labai brangios ne tiktai Man, bet taip pat ir jums, nes jos nebegalėjo atkurti savęs, kad jūsų biologinį išsivystymą vainikuotų aukštesnėmis rasėmis, kurios būtų buvosios imlesnės intelektualiems, ir ypač dvasiniams mokymams ir pažinimui.
Atėjo laikas jums išgirsti, kad jūsų biologinis ir dvasinis vystymasis sumenko iki paties žemiausio lygio, palyginus su visomis kartomis nuo tų laikų, kada jūsų sielos brolis, Mano Sūnus Kūrėjas, Mykolas, savo visatai save padovanojo kaip Jėzus iš Nazareto. Nuo tos akimirkos, kada jūsų planetoje švietė nuostabi ir ryški žvaigždė, jūs visą laiką degradavote.
Jūs turite suvokti, kad jūsų materialus vystymasis neturi prasmės, jeigu jūs prarandate savo vidinį gyventoją, kurį jūs vadinate savo siela. Jūs turite Mano dvasią, Minties Derintoją, kuris taip pat gyvena jūsų viduje. Bet Aš niekada neprarasiu nė vieno iš jų, tuo tarpu jūs esate tokioje padėtyje, kada balansuojate ant savojo išlikimo bedugnės krašto. Jūs vystėte, ir vystote, savo materialųjį gyvenimą taip, kad jį sunku ir beatpažinti, tačiau šitoji kaina yra perdaug didžiulė – jūsų biologinis degeneravimas ir dvasinis degradavimas.
Dėl to vieną iš jūsų Aš pasirinkau savo ambasadoriumi, kurį kai kurie iš jūsų žinote Algimanto vardu, ir kuris šiuo metu gyvena Lietuvoje, kaip šiuo metu jūs vis dar skirstote Urantiją į atskiras valstybes. Aš jį įgaliojau perduoti Mano mokymą jums Manuoju vardu, kurį jūs žinote kaip jūsų Tėvą, kaip Jėzaus Tėvą, kai Visuotinį Tėvą. Ir šitoji žinia jums yra perduodama per jį.
Jūs turite apmąstyti šitą žinią ir Manuosius žodžius, kad suteiktumėte jam paramą, nes Aš jį rengiau aukštai misijai, kad jus suvienytų visame šitame pasaulyje į Manosios ryškios šviesos mažas saleles. Jūs turite tarnauti Man padėdami jam įvykdyti šitą jo misiją Manuoju vardu, ir kurią jis tikrai užbaigs.
Dėl to Aš suteikiu šitą mokymą JUMS, KAD ŽINOTUMĖTE, JOG ŠIANDIEN AŠ VEIKIU IR MOKAU URANTIJOJE PER SAVO PASIUNTINĮ ŽMOGIŠKUOJU PAVIDALU, IR KOKIU JIS IR GIMĖ KAIP ŽMOGUS, KOKIU IR JŪS ESATE GIMĘ KAIP ŽMONĖS, IR TUO METU, KAI JIS ATSIRĖMĖ Į MANO VEDIMĄ IŠ VIDAUS, JAM IR BUVO SUTEIKTOS MANO AMBASADORIAUS IR JĖZAUS-ŠEIMININKO SŪNAUS KŪRĖJO APAŠTALO PAREIGOS.
Jūs aplinkui tikrai matote, jog žmogaus dvasinio vystymosi tamsios spalvos yra perdaug tirštos, kad jas išklaidytumėte, jeigu jūs patys nesikeisite ir nesusivienysite į tikrųjų sielos brolių, Mano sūnų ir dukrų,, šeimą. Todėl atėjo tas metas, kada jūs turite pradėti išplėsti savo požiūrį į Mano kūriniją ir pažvelgti į ją kaip į tokią, kuri prasideda kiekviename iš jūsų, net ir dabar, būtent šitą pačią akimirką.
Aš tikrai trokštu kreiptis į jus, kad jūs paskirtumėte septynias minutes Man kiekvieną dieną. Tai nėra daug, bet pabūkite su Manimi bent septynias minutes, kasdien, nuoširdžioje komunijoje savomis ir nuoširdžiomis mintimis. Aš tikrai trokštu pasikalbėti su jumis apie jūsų kasdienius džiaugsmus ir nerimus. Aš tikrai trokštu parengti jus naujam etapui jūsų misijos, kurią jūs atliktumėte padėdami Algimantui įvykdyti Mano jam duotą misiją. Tai yra naujojo etapo tik pati pradžia jūsų pasauliui vystantis link Manęs, link Manojo asmens, kuris jus visus suvienija Manojoje gyvoje visos kūrinijos šeimoje, kuri netrukus tikrai atsiskleis jums naujais atspalviais, kai tik jūsų horizontai bus išplėsti.
Mano mylimi vaikai, Aš prašau jūsų šituo kreipimusi, paskirti septynias minutes Man, ir jūs tikrai patirsite naujų stebuklų, kurie jums suteiks daugiau šviesos net ir šitai pačiai ką tik jums perteiktai Mano žiniai.
Aš taip pat jūsų prašau pasidalinti šita žinia su kiek įmanoma daugiau jūsų sielos brolių ir sesių. Jūs turite žengti patį pirmajį žingsnį savo daug didingesnės gelmės tarnystėje.
Aš myliu jus visus. Aš myliu jus kiekvieną, kadangi Aš jums padovanojau net savo dalelę, kad būtumėte aktyvūs bedradarbiaudami su Manimi, ir tarpusavyje, tarnaudami Man.
-----------------
Šitas mokymas suteikia peno pamąstymui tiek apie mūsų dabartį, tiek ir apie mūsų ateitį - ko mes siekiame, kur yra nukreiptas mūsų žvilgsnis, kur atsukta mūsų siela-širdis, į Tėvą ar dar ne į JĮ? Ar ne vien tik materija, o tuo pačiu vien tik iliuzija egzistuojame, kada siela prašo ir dvasinio gyvojo vandens?
Pamąstykime.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2008-03-18 16:00:59

Komentarai

Mielas Mariau, Tėvas savo mokymus per savo dvasią, Minties Derintoją, perduoda VIRPESIAIS, kurie neturi konkrečius kalbos.
Tačiau žmogus dabar, KOL KAS, bendravimui vartoja žodinius simbolius, kurie atitinka su Tėvu bendraujančio sūnaus SĄMONĖS LYGĮ.
Būtent Tėvo sūnus ar dukra iš Tėvo gaunamus virpesius ir PERVEDA į SAVO SĄMONĖS VIRPESIUS, KURIE IŠREIŠKIAMI BET KOKIA ŽMOGIŠKĄJA KALBA, KOKIĄ TIK PASIRENKA TAS TĖVO SŪNUS AR DUKRA.
Dėl to su Tėvu bendrauti gali lygiai taip atsivėręs Tėvui ir Australijos aborigenas, ir Afrikos bušmenas, ir Amerikos indėnas, ir Europos, Azijos bet kurios šalies gyventojas savo kalba, jeigu jis SAVO SĄMONĖS VIRPESIUS YRA PAKĖLĘS IKI TĖVO DVASIOS, MINTIES DERINTOJO, VEIKIANČIO ŽMOGAUS PROTE, VIRPESIŲ, KAD IŠGIRSTŲ TĖVO MOKYMUS.
Su Tėvu aš bendrauju angliškai dėl to, kad versdamas Urantijos Knygą iš anglų kalbos į lietuvių kalbą pradėjau melstis angliškai, vėliau ėmiau bendrauti su amerikiečiais, aiškindamas, kad įkūriau Urantijos grupę, kad mes studijuojame Urantijos Knygą, ir pan. Vėliau, kada ėmiau gauti Tėvo mokymus pradėjau ir jiems siųsti, gautus anglų kalba. Tada pradėjau juos versti į lietuvių kalbą, kad galėčiau patalpinti mūsų svetainėje.
Tačiau mūsų šventovėje - Dievo Tėvo ir Jo Sūnaus Jėzaus - mokymus gaunu lietuvių kalba.
Per pamaldas, vakar, taip pat Tėvas perteikė savo mokymą ir jis buvo lietuvių klaba.
Kada Tėvas perduoda mokymus mūsų Urantijos grupės nariams, tada Jo mokymus priimu lietuvių kalba. Labai norėčiau juos visus išversti ir į anglų kalbą, kad nusiųsčiau savo sielos broliams JAV, bet FIZIŠKAI NEPAJĖGIU APRĖPTI ŠITŲ PERDUODAMŲ TĖVO MOKYMŲ, KAD JUOS VISUS IŠVERSČIAU.
Jėzaus KRISTAUS apreiškimą KALBU JUMS VĖL priėmiau lietuvių kalba. O juk tai tekstas kompiuterinio puslapio 12 šrifto formatu sudaro daugiau kaip du šimtus puslapių. Ir šitą tekstą išverčiau į anglų kalbą, ir net iki galo nesuredaguotą įdėjome į svetainę ir mūsų angliškame variante, kad tik su juo galėtų susipažinti angliškai skaitantys žmonės. O dabar su dviEmis amerikiečiais redaguojame visą anglišką tekstą, kad jis būtų kuo arčiau anglų kalbos, kuri yra gimtoji skaitytojui, stiliaus lygio, išsaugant visą apreiškimo KOKYBĘ. TAIP BUS PARENGTAS ŠIS APREIŠKIMAS ATSPAUSDINTI KNYGOS FORMA.
Mano yra tik VIENA PRIEŽASTIS, KODĖL AŠ BENDRAUJU SU TĖVU ANGLIŠKAI - KADA IŠ JO GAUNU MOKYMUS ANGLŲ KALBA, TUOMET GAUNAMO TĖVO MOKYMO ANGLŲ KALBOS STILIUS YRA DAUG ARTIMESNIS ORIGINALO STILIAUS, KOKĮ VARTOJA ANGLIŠKAI KALBANTYS SAVO GIMTĄJA KALBA. Taip bendrauti įpratau nuo pat pradžių, ir man priimtina,kad galiu su Juo bendrauti abiemis kalbomis. Tuo labiau, kad man išversti Tėvo mokymus į gimtąją lietuvių kalbą yra daug lengviau, negu iš lietuvių į anglų kalbą. Ir net šiuo atveju, aš vis tik daugiau esu paskelbęs mokymų lietuviškai negu angliškai, pasižiūrėkite mūsų svetainės anglišką variantą.
O taip noriu,kad tuos Tėvo visus mokymus paskaitytų ir JAV gyvenantys mūsų sielos broliai.
Tačiau to padaryti negaliu, nes nebespėju aprėpti visų Tėvo mokymų, gaunamų net ir lietuvių kalba.
Lygiai taip pat nevisus ir angliškus mokyumus esu išvertęs į lietuvių kalbą. Ką padarysi, tenka tenkintis tuo, ką padarau, nors aš neturiu nei išeiginių, nei atostogų, nei švenčių. Mano visos dienos yra tiek šventės, tiek tarnavimas jums, kad tik jums būtų geriau, kad tik galėtumėte pasinaudoti didesne šviesa ir ją paskleisti savo kitiems sielos broliams.
Dėl to tikrai neieškok tamsos šviesoje.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2008-03-23 22:29:37



Algimantai,
1. Dievo Žodis yra neklystantis, todėl aš nesu suklaidintas.
2. Lietuvių kunigai nesilaiko tai kas yra Naujajame Testamente.
3. Kunigai suklaidinti ne Naujojo Testamento, bet žmogiškų tradicijų.
4. Dievas yra Teisingasis Kurėjas. O jeigu Jis teisingas vadinasi Jis ir teis šį pasaulį. Be to tūkstantmetėje karalystėje teis ne tik Dievas, bet ir Jo vaikai:
"Apie juos pranašavo ir septintasis nuo Adomo, Henochas: "Štai atėjo Viešpats su miriadais savo šventųjų įvykdyti teismo visiems ir apkaltinti visų bedievių dėl visų bedieviškų darbų, kuriuos jie bedieviškai vykdė, ir dėl visų piktų žodžių, kuriuos prieš Jį kalbėjo bedieviai nusidėjėliai". (Biblija, Judo 15)


Sysas
2008-03-23 19:27:55



Mielas Sysai, tu esi suklaidintas Naujojo Testamento. Ir ne vien tik tu, kunigai taip pat. Dėl to ir laikote Tėvą TEISĖJŲ.
Tėvas yra vien tik MEILĖ.
O meilė niekada nieko neteisia.
Žinok, meilę ir žmogus gauna iš TĖVO, ne iš JĖZAUS, NES IR JĖZUS JĄ TAIP PAT GAUNA IŠ TĖVO.
Dėl to net ir žmogus ĮSIMYLĖJĘS TAMPA ATLAIDUS TAM, KURĮ MYLI. O Tėvas myli visus. IR NETEISIA NĖ VIENO VISOJE KŪRINIJOJE.
Tuo tarpu kūrinijoje teisingumą užtikrina ROJAUS TREJYBĖS VISI TRYS ASMENYS, tarp kurių nėra nei JĖZAUS, nei Šventosios Dvasios, kuri iš viso NĖRA ASMNUO.
Rojaus Trejybė - Visuotinis Tėvas, Amžinasis Sūnus, ir Begalinė Dvasia - palaiko teisingumą kūrinijoje. Dėl to DIEVIŠKASIS TEISINGUMAS VISADA YRA TIK KOLEKTYVINIS, O NE VIENO ASMENS, KAD IR KOKS JIS BŪTŲ DIEVIŠKAS. Dėl to net ir TĖVAS, negali teisti NIEKO.
Tuo tarpu mūsų supervisatoje, kuri nusidriekia iki Paukščių Tako vidurio ir apima mums matomą visą dangaus skliautą, ir tokių galaktikų šiandien yra septynios, įskaitant ir mūsų Paukščių Tako galaktiką, tai jose teisingumą užtikrina Dienų Senieji.
Kiekvienoje supervisatoje yra po TRIS Dienų Senuosius.
Net ir JĖZUS NETURI TEISĖS TEISTI NĖ VIENO. Jis tik gali pateikti PETICIJĄ DIENŲ SENIESIEMS. Ir tik jie priima nuosprendį, net ir DĖL MŪSŲ, KIEKVIENO, PRIKĖLIMO AR NEPRIKĖLIMO MORONTINIU ( SIELOS ) PAVIDALU po to, kada mūsų kūnas išeikvos visą energiją.
Ir Dienų Senųjų - VISŲ TRIJŲ - sprendimas visada būna tiK VIENBALSIS. Rojaus Trejybės - taip pat.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2008-03-23 17:23:35



Vitai,
Jei Dievas nebūtų teisėjas, tai Jėzaus prisikėlimas neturėtų prasmės. Bet išties Dievas yra teisingasis teisėjas.
"Dievas yra teisėjas: vieną Jis pažemina, o kitą išaukština." (Biblija, 75Ps,7)

Sysas
2008-03-23 16:51:52



2008-03-23 Marijampolė
...............................................
Tamsi naktis visi jau miega,
Tik Jėzus meldžiasi kaštai karštai.
Rankas iškėlęs Jis i Dievą Tėvą,
Maldauja atgailos už mus visus.
Kraujo lašais štai prakaitas sruvena,
Į žemę krenta nuodėmės visų,-
Ir karčią taurę tenka Tau išgerti
Už tai, kad pamilai Tu mus.
Jau mokiniai visi sumigo,
Likai Tu vienas su visų skausmu.
Nebėra kam ir pasiguosti,
Nebėra kam skausmuos padėt.
Bet Dievas Tėvas visa jaučia
Ir kenčia Jis su Sūnumi kartu.
Tą taurę, kurią teks išgerti,
Išgersime Sūnau abu kartu.
Su Šv.Velykomis mielieji Dievo vaikai!
Malonė Jums ir Ramybė nuo Dievo, mūsų Tėvo ir Viešpaties Jėzaus Kristaus.
Štai išaušo dar vienas Šv.Velykų rytas, dar vienas Prisikėlimas Jėzaus Kristaus visų širdyse. Tad pajuskime šį Prisikėlimą kiekvienas savo dvasioje.
Jis atejo į žemę tam, kad paskleistų savo dvasią visiems. Jis paaukojo save, kad atrastume kiekvienas asmeniškai Jį savyje. Tad pamilkite Jėzų Kristų taip, kaip Jis visus mylėjo, myli ir mylės per amžius. Tik Jo dėka mes būsime laimingi Šventos Trejybės Meilės glėbyje. Tik meilė prikelia atgimimui iš Šventosios Dvasios, tik meilės dėka mes galime gyventi amžinai,išmokę pamilti taip, kaip mus myli Dievas. Tad galvokime ne tik apie kūną, bet ir apie sielą, kaip jai padėti sugrįžti į Tėvo namus.
Valdžioje esantys žmonės turi suprasti, kad jie tarnauja visiems.
Kunigai tarnaukite žmonėms su meile, sąžiningai ir dorai.
Mokytojai mokykite vaikus meilės Dievui ir visiems. Drąsiai kalbėkite apie Dievą, šlovinkite Jį, garbinkite ir Jam dėkokite, nes mūsų visų siela – Jo dalelė.
Gydytojai gydykite ne tik kūną, bet padėkite ir sielai. Negailėkite švelnaus žodžio, paklauskite, gal žmogus ne taip pasielgė: kiekviena liga tai ženklas, kad dvasia išklydo iš kelio.
Mielieji, nepamirškite, kad turime nuostabų Dievą Tėvą – teisėją, kuris teisia teisingai ir išmintingai, kuris yra mumyse ir rašo kiekvieno iš mūsų gyvenimo knygą.
Įtikėkite visa širdimi, visa siela į Savąjį Dievą. Įtikėjusį padrąsinkite , sekite jo pavyzdžiu. Nedorėlį sudrausminkite, tinginį pabarkite.
Gyvenkite tikėjimu, meile, ramybe drauge su tais, kurie šaukiasi į Viešpatį iš tyros širdies. Aš atėjau dėl jūsų visų. Šviesa su jumis. Linkiu visiems stiprybės, kantrybės, dieviškos išminties ir meilės begalinės Dievui Tėvui, esančiam Šv.Trejybėje.
Būkite laimingi!
Su pagarba ir meile jus amžinai mylinti Motina Judita Marija


Marijampolė
2008-03-23 00:10:21



Tevas nera teisejas, nebukime ir mes. Tevas mums numate didzius darbus- bukime vieningi. Tevas mus kviecia bendradarbiauti, tarnauti visos Kurinijos labui, kaip tai daro JIS- visus vienodai myledamas ir remdamas. Tai nuostabi zinia, kuriai mus paruose ir kuria iki galo padeda suvokti Algimantas. Aciu!

Vita
2008-03-23 11:22:07



Aidui,ačiū už gerus palinkėjimus.
Mano manymu į savo vidu reikėtų pažvelgti truputį dažniau,bet,galima ir tik per Velykas.Aidai,tu neturi tokios patirties,kai Dievas tave pradeda vesti dvasios augimo keliu,per paprastą žmogų.Pirmiausiai tam žmogui/pabrėžiu/neužtarnautai,yra suteikiama aiškeręgystės dovana,jis tampa savo sielos brolio ar sesės,ar net ir visos grupės vadovu,Mokytoju.Prisimenu,kai šalia mano vadovės man pasidarė labai sunku,per ją,būtent per ją,aš paklausiau Jėzaus:"Viešpatie,kodel taip sunku?"atėjo suvokimas ,kad JIS suprato,ką aš turiu galvoje ir per vadovę atsakė:"Irute,kai Aš imuosi vesti sielą dvasiniu keliu,Aš būnų priverstas pradžioje toleruoti tos sielos
ydas".Supratau,kad vadovė yra toks pat žmogus,kaip ir aš,ir kad Dievas neturi didelio pasirinkimo.JIS paima pačią vargingiausia sielą, prausia ją,šlifuoja ją, vienu žodžiu pasidaro savo darbams tobulą įrankį.Manau, kad tai puikus Jėzaus sumanymas.Todel dabar ir stengiuosi nebūti niekam teisėju.Iš kur aš galiu žinoti,ką Tėvas Dievas,su pačiu netobuliausiu savo įrankiu,ateitį žadą nuveikti.
Tai tiek
Su meile

IRENA
2008-03-22 16:04:05



Su Šventom Velykom visus!
Tikiu, kad visi tapsime geresniais ir teisesniais. Bet pacituosiu vieną fainą ištraukėlę. Kad pamąstytume kas esame, kokie esame - visi, be išimties. Juk Velykos - tai puiki proga kritiškai pažvelgti į save ir bandyti keistis.
"Anot Grigaliaus Didžiojo, išdidumas yra „ydų karalienė, ... visokio blogio šaknis“, kuri pasireiškia keturiais būdais:
„*kai manome, jog gėris kyla iš mūsų pačių;
*kai tikime, kad, jei kas nors yra duodama iš aukštybių, tai vyksta dėl mūsų nuopelnų;
*kai giriamasi turint tai, ko iš tikrųjų neturima;
*kai niekinant kitus, siekiama pasirodyti vieninteliais apdovanotaisiais tam tikrais talentais.“
Pasisemkime dar išminties iš šio lotynų Bažnyčios tėvo ir bent akimirką pasvarstykime apie tai, kad puikybė yra tarp to, kas nepakeliama ir to, kas juokinga: „Viskas, ką daro kiti, net jei daro gerai, puikuoliui nepatinka; jam patinka tik tai, ką padaro jis pats, net jei tai padaryta blogai. Jis visada niekina kitų veiksmus ir žavisi savaisiais, nes ką tik bedarytų, vis galvoja, kad daro kažką ypatingo. Puikuolis nuolat ieško savo garbės, tiki, kad visame kame pranoksta kitus, o perkratydamas savo mintis apie save, ima tyliai save šlovinti. Kartais jis taip susižavi savimi, kad ima pūstis, o kalbėdamas – įkyriai lįsti į akis.“
Būkite laimingi, gyvenkite meilėje ir džiaugsme!

Aidas
2008-03-22 12:02:43



Labas vakaras; As padesiu

Arunas
2008-03-21 20:08:07



"...TĖVAS,kurio aš siekiu,kurio tokia nuostabiai graži Asmenybė taip stipriai traukia ..."Labai gražiai išdėstytos mintys,sunku ką nors ir papildyti.Iš tiesų Tėvo meilė šildo,tirbdo ledokšnius širdį,įkvėpia dideliems darbams,eilėmis norisi kalbėti.Esu gyvai gidėjusi JO balsą,gerai žinojau,kad tai Tėvo Dievo balsas,pąskui tą balsą man norėjosi eiti į pasaulio kraštą.Tie,kurie patiria JO prisilietimą be galo nori pasidalinti šią patirtimi su kiekvienu sutiktuoju,trokšta perduoti tą jausmą kiekvienam ir visai nesvarbu ,kokiai rasei priklauso tas sutiktasis,kokia religija išpažįsta,visi šie dalykai nueina į antrą planą.Kada TĖVO akimis žvelgi į artymą savo,jame pastebi tik gerus dalykus.Nesakau,kad tą visuomet patiri,dar nesam tobuli,bet kai retkarčiais susitapatini su Tėvu,tai nuo stogų norisi kalbėti apie JO meilę didžia.Smagu žvelgti į vyrus ir moteris ,kurie auga dvasia savo.Geros kloties broliai ir sesės.
Su meile

IRENA
2008-03-21 10:51:02




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal