Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Prašome palaikyti mūsų visų Širdžių Šventovę savo maldomis

Pastaruoju metu Šventovei - piramidės ir kupolo kompleksui - iškilo reali grėsmė. Prašome palaikyti mūsų visų Širdžių Šventovę savo maldomis. Tai be galo svarbu. Malda išties galinga. Esame tuo įsitikinę daugybę kartų. Tikime, jog lemtingus sprendimus priimančių žmonių širdys taip pat atsivers Dievo malonei. Ir jie, visų pirma paklusdami Dievo (visatos) įstatymui - tu neturi teisės sunaikinti to, ko nesukūrei - nedrįs priimti drastiškų sprendimų. Vienykimės dvasioje!
Jau sukurta PETICIJA, kurią galite pasirašyti apsilankę Širdžių Šventovėje arba internetu http://www.povilas.visiems.lt/.
LABAI Jums dėkoju už moralinę paramą.
Su meile


Povilas
2010-03-21 09:31:11

Komentarai

Kiek teko girdėti apie Povilo minimą Šventovę, tai iš tiesų yra Tėvo Šventovė. Todėl siūlau Algimantui į pirmadieninę maldą įtraukti tokį palaikymą.

Vaidas (VDS)
2010-03-21 10:09:17



Visas šventoves kurios yra skirtos garbinti Dievą Tėvą-Rojaus Trejybę reikia palaikyti savo mintimis ir savo maldomis nuolatos,ir tegu iš šitų šventovių po visą pasaulį pasklinda meilės ir gėrio virpesiai, kurie tarsi vandeniu užgesintų visas įsiliepsnojusias pasaulyje esančias negeroves.

Fredas
2010-03-22 08:04:24



Povilo Žėko vardu įdėjau šį jo prašymą į forumą.
Gerai, kad Algimantas, atsiliepdamas į Vaido (VDS) ir Fredo pasiūlymus, parašė ir pakvietė visus pirmadienio maldai.
Tačiau, brangieji, vakar atsivertusi Povilo svetainėje patalpintą peticijos sąrašą ir nepatingėjusi iš 1684 pavardžių peržvelgti apie 500, radau tik Aidos, gerai pažįstamos pirmiesiems urantiečiams pavardę.
Žinoma, ne visų Jūsų vardus ir pavardes žinau :)), bet, prašau, nepatingėkite atlikti elementaraus valinio veiksmo – įvesti svetainės adresą (kuris specialiai nurodytas) paspausti nuorodą PETICIJA ir užpildyti kelias grafas...
-
Šis realus materialus veiksmas yra būtinas, nes patys žinote, kad mūsų maldos virpesiai ne visų yra juntami :), ypač tų, kurie turės priimti realų sprendimą GRIAUTI.
-
Kaip labai subtiliai - jautriai kažkur forume sielos brolis Algirdas parašė:
Česukai - tai Dievo pėda žemėje, UK – tai Dievo kvėpavimas labiau į veidą.
-
Ar galima prie to dar ką nors pridurti? ...:))
-
Dvasios ramybės visiems ir tikros, o ne vien žodžiais deklaruojamos, meilės.


Laima (Vilnius)
2010-03-24 18:15:21



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal