Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Algimanto pamokomasis žodis – Visi žudymai yra tol, kol nėra atrastas Kūrėjas savo viduje – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Žasliuose, 2022 01 08

Algimanto pamokomasis žodis – Visi žudymai yra tol, kol nėra atrastas Kūrėjas savo viduje – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Žasliuose, 2022 01 08

Mylimieji, mano vardas – Algimantas. Sakau jums dvasinius Mokymus, jie mano sakomi Gyvojoje Šventovėje, kuri yra tokia – vienintelė – pasaulyje, ir apims visą pasaulį, nes tai Kūrėjo apreikštoji, gyvoji religija – Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvoji religija. Tai ne žmogaus išmąstyta, kokios dabar yra įvairios religijos, ir jos visos susiskaidžiusios į sektas. Nebėra tų motininių religijų – nei krikščionybės, nei budizmo, nei mahometonizmo – jos visos suskilo į dešimtis tūkstančių sektų. Ir štai, ta gyvoji religija apreikšta Kūrėjo – neturi ritualų – ji turi Širdies atvėrimą Pačiam Kūrėjui – be baimės, ryžtingai, drąsiai.
Ir studijuojant štai šitą Šaltinį – Urantijos Knygą – daugiau negu 2 000 puslapių – šitas Apreiškimas atskleidžia Kūrėją, atskleidžia kūriniją, atskleidžia individą, atskleidžia mūsų planetos susidarymą, ir gyvybės Evoliuciją. Todėl, kada aš dabar studijuodamas jau nebe pirmą kartą šitą Knygą, tuo labiau, kad aš ją išverčiau iš anglų kalbos į lietuvių kalbą, tai dabar matau, kokia yra sąsaja su įvairių rasių žlugimu, civilizacijų žlugimu – sąsaja su šia diena mūsų pasaulyje. Ir rasės, iš esmės, kariavo viena su kita – kariavo. Viskas Evoliuciniame Kelyje, kol nėra Dvasinio Pamato, kol yra laukiniškas, žiaurus, žvėriškas protas, tol viskas pagrįsta fizine jėga – teritoriniu užgrobimu ir priešo sunaikinimu – tai yra, kad gabesnis intelektualiai, fizine prasme, turi nugalėt menkesnį. Ir buvo tokios epochos, kada užkariautojai tiesiog menkesnius išžudydavo – nuspręsdavo, kuriuos reikia išžudyt – ir žyniai priimdavo nuosprendžius, tą nuosprendį įgyvendindavo.
Kada aš skaitau dabar čia, būdamas Žasliuose, kol apsigyvensiu Romainiuose – skaitau tokį irgi nuostabų istorinį kūrinį – Kleopatra – deja, pavadinimas nusitrynė, kol aš čia laikau šitą knygą rankoje. Tai štai čia Egipto karalienė – Kleopatra – gyvena taip, kaip Egipto valdovė, bet gi jos viduje yra baimė, ir nerimas, kad ją gali nužudyt. O kas gali nužudyt? Jos brolis, kuris taip pat yra sosto valdytojas, nes tėvas jiems paliko tą sostą abiems – daug jaunesniam sūnui, ir daug vyresnei, nors ir labai jaunai dukrai. Tai štai Kleopatra, būdama vos per dvidešimtį metų perkopusi yra karalienė, o jos jaunesnysis brolis – paauglys, ir jau jis nori nužudyt seserį, kad užimtų vienas tą sostą! Tarpusavyje yra žudymų manija, ir ji ateina iki šių laikų. Įsivaizduokit, kiek čia buvo – nepilnas šimtas metų, kada žudė ir Rusijoj carus, žudė Lietuvoj kunigaikščius – savi žudė – nuodydavo – įvairiais būdais žudydavo. Ir dabar mes turim padėtį, kada tas pats daroma įvairiose pasaulio vietovėse – karai vyksta. Žudoma jau nebe taip, kad nuodytų vieną ar kitą, nors ir tas panaudojama įvairiais chemikalais – barsto chemikalus iš lėktuvų – žudo visą pasaulį! Ir kas tą daro? Valdžia – valdžia – pati naikina žmogų! Čia naikino priešus rasės, kurios užkariaudavo viena kitas – naikindavo menkesnius, kad išliktų aukštesne tiek intelektualia prasme, tiek ir fizine prasme, palikuonis. Dabar gi neatsižvelgiama į tai – purškalai beriami visur iš mašinų! Kada aš gyvenau Vilniuje, aš matydavau, kaip kasdien važiuoja ir purškia gatvėse iš didžiulių cisternų kažkokius chemikalus, kad jie garuotų ir skleistų atitinkamas dujas. Tas pats yra visuose pasaulio kontinentuose pastebima. Ir žmonės apie tai rašo pranešimus – internete jų pilna – ir aš nuotraukų esu pridaręs telefonu, kaip iš lėktuvų tiesiog stūgos eina skersai išilgai. Ir tą daro valdžios nurodymu! Ir dabar mes turim tokią padėtį, kada nepatyrę žmonės – ateina naujos kartos, neturi patyrimo – ir užima vietas prie valdžios vairo kiekvienoj šaly! Ir tada siekia savų interesų, ir tuos interesus mėgina įvairiais būdais įgyvendinti, nesvarbu, kokia kaina – nesvarbu ar civilizacija išliks, ar ne – ar ji bus sunaikinta – Išminties nėra! Nėra Dvasinio Pamato Širdyje, reiškia nėra Dvasinio Pamato ir galvoje! Kūrėjas yra Dvasinis Pamatas! Nėra Dvasinių Mokytojų, nėra kam paaiškint, kokia yra tokios civilizacijos ateitis – jos žlugimas – o tai reiškia – žuvimą!
Kada aš skaitau Urantijos Knygą dabar, ir kada aš skaitau apie Kiniją, turinčią dešimčių tūkstančių metų civilizaciją, o iš esmės – tai yra geltonoji rasė, turinti milijono metų beveik praeitį, nes spalvotosios rasės atsirado vienoje šeimoje – trys pirminės – tai mėlynoji, raudonoji ir geltonoji rasė, ir trys antrinės – menkesnės – oranžinė, žalioji ir indigo, arba juodoji. Tai štai, geltonoji rasė – kinų, japonų – visos Azijos gyventojai – jie yra pirminė – pirminė – beveik milijoną metų turinti – todėl jų patyrimai yra nepaprastos vertės. Bet jų problema, kad jie neturėjo Dievo sampratos – jie per daug šlovino savo protėvius – protėviai jiems buvo viskas. Dėl to ritualai, išsaugant protėvių palikimą, neleido jiems žengt pirmyn tiek, kiek jie galėjo žengt atradę Kūrėją savo viduje. Štai ir jiems stinga Dvasinio Mokytojo – kaip ir visam pasauliui! Todėl negalima su Kinija elgtis taip, kaip elgiasi mūsų valdžia. Juk ir Taivanio visa ta padėtis atsirado tada, kada tarpusavyje kovojo žemyninėje Kinijoje geltonosios rasės atstovai – tarpusavyje kovojo dėl valdžios! Ir Čiang Kai-ši, kuris pabėgo pralaimėjęs žemyninėje Kinijoje – jis pabėgo į Taivanį! Jo pasekėjų buvo pusantro milijono tiktai – keturiasdešimt aštunti-devinti metai – tuo metu senųjų gyventojų buvo dešimt milijonų – Čiang Kai-ši pasekėjų sudarė 14 procentų. Ir jisai skelbė – Aš vis tiek laimėsiu Kiniją, mano bus pergalė! – Jis kalbėjo apie Kinijos išlaisvinimą nuo Mao Dzeduno – nuo komunistų hegemonijos – jis nekalbėjo apie Taivaną, kaip atskirą nuo Kinijos – jis kalbėjo apie visą Kiniją! Dabar Taivanyje yra 25 milijonai gyventojų. Jeigu mes laikome Taivanį atskira valstybe, ko nepripažįsta Kinija, ir ko iš tikrųjų kol kas ir nėra – pasaulis Taivanį gal na, atsargiai pripažįsta penkiolika šalių – o Suvienytųjų Šalių Organizacijoje yra, galima sakyt, pora šimtų narių – tai yra valstybių. Bet jeigu mes išliktume nuoseklūs, tada turėtume nepripažint ir Havajų salų, priklausančių Jungtinėms Valstijoms, juk tos salos yra už tūkstančių kilometrų – bet mes nieko nesakom. Havajai yra Jungtinių Amerikos Valstijų viena iš Valstijų. Tas pats yra ir su tokiais dariniais kaip Bornholmo sala, kuri priklauso Danijai, nors yra daugybė – daugybė kilometrų nuo Danijos – visą naktį keltu plaukt reikia – o šalia Švedija, bet ne švedams ji priklauso. Lygiai tas pats yra ir su kitomis panašiomis situacijomis, kada Folklando salas užėmė britai. Argentiniečiai nesutinka – kariavo Argentinos ir Britanijos kare – žuvo žmonės dėl tų salų, dabar leteną uždėjusi Didžioji Britanija – Argentina niekaip nesutinka su tokiu sprendimu.
Šitie visi žudymai yra tol, kol nėra atrastas Kūrėjas savo viduje.
Ir mes galim išspręst visas konfliktines tokias aštrias padėtis, kai žūsta žmonės tiktai Dvasinių Mokytojų dėka – tiktai Dvasinių Mokytojų dėka! Nėra kito kelio, ir nebus. Kūrėjas numatė Evoliucinį Planą, kad jis būtų įgyvendintas ne kariniais konfliktais, ne žudant žmogų, bet atveriant savo Širdį Kūrėjui, atrandant Kūrėją. Ir tada liejasi Meilė, ir Meilės Galia pranoksta atominę bombą savo pajėgumu. Todėl niekas neišspręs šitų konfliktinių situacijų be Dvasinių Mokymų!
Štai dėl to aš ir esu ruošdamas Dvasinius Mokytojus – aš ruošiu juos visam pasauliui. Tai yra man Kūrėjo pavesta – Misija – ir aš ją įgyvendinsiu visų Gerovei – jūsų visų Gerovei! Dėl to prisidėkit prie manęs – prisidėkit! Skaitykit štai šitą Knygą – Urantijos Knygą – skaitykit kitus gautus Apreiškimus per mano asmenį, jie patalpinami svetainėje – urantija.lt. Skaitykit juos, kitaip jūs žūsit – rinktis jums reikia tarp Šviesos ir tamsos, kuri žudo. Amen.

DDaiva
2022-01-25 21:33:02

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal