Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Algimanto pamokomasis žodis – Nuo Vedlio priklauso viskas – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Kaune, 2022 01 23

Algimanto pamokomasis žodis – Nuo Vedlio priklauso viskas – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Kaune, 2022 01 23

Mylimieji, mano vardas – Algimantas. Sakau tiems, kurie žiūrite per Yuotub‘ą – pateikiu aš dvasinius mokymus, ruošiu Dvasinius Mokytojus visai planetai. Dvasinius Mokymus sakau gyvai, jie neparengti – jie eina iš Širdies – ir tuo pačiu, tai yra atskirtinė dalis per gyvąsias pamaldas, kurias vedu gyvojoje, savo įkurtoje Šventovėje, pavadintoje – Rojaus Trejybės-AŠ ESU vardu.
Šventovei – 20 metų! Gražus jubiliejus! Žinot, šiais metais labai gražūs skaičiai man asmeniškai, nes aš gimęs, štai dabar išeina šiais metais – tai 2022 metai, reiškia – du, nulis, du, du – ir mano gimimo diena, ir mėnuo – 02, 02. Tai štai toks, toks gražus skaičių derinys, kuris pasitaiko gal na, gan retai, nežinau, kas kiek laiko – tai štai Šventovei irgi yra 20 metų – du, nulis. Šiais metais, kiek daug yra tų dvejetukų!
Ir kada aš žvelgiu, aš turiu pasakyt taip – nuo Vadovo priklauso visa Šventovė – koks yra Vadovas – ne nuo tų, kurie dalyvauja. Jie turi savo asmeninį Indėlį, bet kryptį tai – Vadovas – suteikia, o tada reikia tam, kuris dalyvauja Šventovėje – savo asmenybe, savo Nuoširdumu – įnešt asmeninį Indėlį. O jeigu Vadovas nurodys klaidingą kryptį, tada tie, kurie dalyvauja, pasuks klaidinga kryptimi.
Dar toli, nors iš tikrųjų, ką ten toli, prieš ketvertą-penketą tūkstančių metų, kada buvo faraonai Egipte – mes sakom, kad taip, jau ten tolimas, tolimas tas laikotarpis, o iš tikrųjų, tai yra tas milžiniško Evoliucinio ledkalnio pats viršus iškilęs virš vandens – tai buvo toks faraonas vardu – Ichnatonas. Ir štai jisai, būdamas faraonu, tai jis gi turėjo tą visą Egiptą savo valdžioje, turėjo vergų šimtus tūkstančių – bet jis rūpinosi ir Dvasia – jis pradėjo teikt dvasinius mokymus. Kryptį tai jis į Šviesą mėgino kurt, kadangi vis tiek ir jame buvo – Minties Derintojas – dėl to, kad jam buvo numatyta Misija – būt tokiu statusu materialia, politine išraiška kaip faraonui – bet ne tam, kuris žiauriai vien tiktai naikina, kariauja ir kitus skriaudžia, ir dar neteisingai, ir negailestingai – bet šviesint žmones! Užima tokį aukštą statusą būdamas valdovas, turi savo vergų – ir juos mėgina šviesint! Išnyko Ichnatonas, išnyko ir ta Šviesa. Šviesa gyva, kada yra tęstinumas – nėra tęstinumo, jinai – miršta. Štai dėl ko mes, būdami Gyvajame Kelyje, tai turim ne vien tiktai na, supratimą, kad štai mes esam visa kas – mes esam visa kas tiktai su Kūrėju – tiktai Jam atsidavę mes esam visa kas! Iš tikrųjų tada mes esam, kaip Kūrėjas – kaip Bendrakūrėjai.
Dabar pabandykit jūs, ką žinot, tą Šviesą perteikt absoliučiai daugumai žmonių. Jūs suerzinsit juos. Bet jūsų gi yra fakto Tiesa, čia tiktai trūksta Išminties – kaip tą pateikt. Išmintis – ji visuomet yra viduje – jinai juntama, jos nereikia net patikrint! Tai yra žinojimas – aš sakau, nes aš žinau.
Kada prieš porą dienų su darbininku kalbėjau apie dvasinius dalykus – taip aš pakreipiau kalbą, ir jisai sako – Tai na, aš tuo netikiu – sako – yra visokiausių ten, jūs kalbat apie Šventovę, tai kokia čia Šventovė? – Na aš jam pradedu aiškint, bet jis nesupranta net ir pavadinimo – iš kur jis supras? – Sakau – Man tau atskleist net pavadinimą, reikėtų atskirą paskaitą skaityt – ilgą paskaitą, kad tu suprastum, kas yra Tie Asmenys Rojaus Trejybės, ir kas yra Visuminė AŠ ESU Dievybė. – Tai – sako – o tai, kaip jūs save laikot, šviesus jūs esat? – Sakau – Taip, šviesiausias. – Kur šviesiausias? – Na – sakau – žemėj. – Na jau žemėj šviesiausias – netikiu. – Tai – sakau – aš gi netikinu tavęs, tu paklausei, aš atsakiau, ir tiek, o tikint aš nieko netikinu, kurie nori, aš jiems atskleidžiu platesnį kontekstą, jie gali tuo tikėt, gali netikėt. – Ir kiek mes su juo kalbėjom, sako – Aš šituo netikiu, ir netikėsiu, kol pats nepatirsiu. – Tai – sakau – jeigu tu nori, tada įsiklausyk į mano žodžius ir patirsi pats.
Tai štai, mes dabar turim aplinką, kurioje aplinka yra nukritusi žemiau net faraono lygio, to faraono – Ichnatono – kuris mokė apie vieną Dvasią. Dabar nėra tokių prezidentų, kurie mokytų savo, sakykim – darbuotojus prezidentūroj, savo visuomenės piliečius – apie vieną dvasią. O praėjo keli tūkstančiai metų, taigi turėtų būt jau ryškesnė Šviesa – ne, dabar pandemija – dabar nieko neturime apie ką šnekėt! Tai yra, parodysiu (Algimantas ranka parodė gestą), pamišimas – pamišimas! Ir jis prasideda dėl to, kad tie faraonai, kurie dabar yra pasislėpę, jie naudoja savo gyvulinį, materialų protą. Juk ir po Ichnatono buvę faraonai, naudojo gyvulinį protą ir viską užgožė – ir tada rengė ir gladiatorių kovas, ir karus rengė – naikino vieni kitus. Tai štai, tas palikimas savo tęstinumu, pasiekė ir mus. Bet dabartiniai faraonai, jie gi nori tuos vergus – visą žmoniją – laikyt rafinuotai. Štai jie išmeta prispausdintų pinigų – jie patys leidžia tuos pinigus – prispausdina – ir kitiems na, duoda!
Šiandien, važiuodamas dabar į Šventovę, girdžiu – Lietuva ten tiems nelegaliems migrantams, kurie yra patekę į Lietuvą, sumoka po tūkstantį eurų, tegu jie grįžta atgal į savo šalį. Na, tai ką tai reiškia? Vietoj to, kad tą šalį išmokytų visų ekonominių dalykų, padėtų pastatyt įmones, kad jie turėtų darbo, mokėtų tą darbą atlikt, gamintų produktą, kuris ir būtų toje aplinkoje naudojamas – ir nereikėtų jiems bėgt. Dabar, tie faraonai, vysto pasaulį visiškai netolygiai – ir prispausdina tų popierėlių, kuriuos, sako – Laikykit tai vertybiniais popierėliais, nes už juos jūs galit gaut daiktų – duonos, sviesto, drabužių, bet ką! – Tai jų tokia yra politika – išmest tuos popierėlius, bet mokėt labai nedaug, kad jie pusbadžiu gyventų, ir neišnyktų, nes gi reikalingas vergas, kuris kuoptų šiukšles. Ir jie stebi tą visą pasaulį! O ta Europos pseudosąjunga – pseudosąjunga – ji ne sąjunga, dėl to ir nevadinkit jos sąjunga – pseudo – nes ten lygybės tarp šalių nėra nei politinės, nei ekonominės, nei visuomeninės – o Sąjunga, kur – lygiaverčiai – tos Sąjungos nariai! Tai štai, tie parankiniai iš pseudosąjungos, jie gi nuo tų priklauso faraonų, tai jiems taip pat sako – Įveskit pinigus, kaip mes įvedėm dolerį. – Doleris pasmaugė visą pasaulį – tu Afrikoj gali atsiskaityt doleriais, Azijoj jį žino – tą dolerį – euro nieks nežino – ten neatsiskaitysi. Bet jis pasakė, tas menamas faraonas, iš tikrųjų – tikrasis faraonas – bet nematomas, kolektyvinis faraonas – sako – Išleiskit pinigus, sugriebkit tuos visus Europoj esančius mažus darinėlius, kokia ten – Vengrija, Lenkija, Ispanija – štai juos po vienu gaubtu – leiskit bendrus pinigus, ir jūs juos valdysit! Bet jie nesuvokia, kad jie patys yra valdomi tų faraonų. Tai štai jie prispausdins tų eurų, sumokės po tūkstantį, kaip ir pasiryžusi Lietuva padaryt. Bet tą nurodo, jau Briuselio parankiniai – ir duoda prispausdintų, beverčių popieriukų už kuriuos gali nupirkt ir sūrio, ir sviesto, ir drabužį, mokėt už bet kokį patarnavimą. Štai juos ir išsiųs atgal į namus, kurie sutiks. Aš kalbu jums apie patį principą – jūs turit suprast pačią principinę esmę.
Ir lygiai tas pats, žinokit – daug kas iš jūsų nesimeldžiat – garsiai nesimeldžiat – nes jumyse yra dar baimės, to faraono pasėtos baimės per daugybę tūkstantmečių. Kiti, kai pratrūko, tai jau be galo meldžiasi – meldžiasi – ir be sustojimo! Tai aš prašau jūsų – nagi turėkit saiko, leiskit ir kitiems taip pat ištart tą žodį! Žinokit – skalsi malda – tai yra sveikiausia. Jūs išsakykit, kas yra svarbiausia jūsų Širdyje – o jeigu jūs pradedat čia tokiom paklodėm, tai jūs kitus išgąsdinat – galvoja ir kitiems reikia šitokia ilga malda – o aš gi nežinau, kaip ten padaryt. Tai aš dėl to jūsų ir prašau, kad turi būt vienų – ryžtingumas didesnis, kad prabiltų, kitų – saikas – nes jūsų norai dideli, bet Išmintis trumpa! Išmintis, kai jūs apimat visus, o noras – tai yra emocija – kuri nustelbia tą Išmintį, ir tada tas noras – jisai taip jau liejasi be kraštų, be krantų! Ir lygiai taip pat tas, kuris bijo – susispaudęs – jis susispaudęs, kad prabiltų – tai irgi emocija yra. Tai štai, kada ima prasiskverbt jau Dvasinis Protas, štai tada prabyla asmenybė – prabyla. Jinai nori gi, nori bendraut su Tuo Tėvu ir Motina – Šaltiniu ir Centru – ir tada yra tas gyvas virpesių išliejimas. Jūs čia mokotės – mokotės įgyt drąsos, ryžto – sau – kad atiduotumėt kitiems. Ir kada yra urantų, kurie mane mėgina minkyt pagal savo kurpalį – aš nė vienam nepasiduodu, kad man išminkytų – bet aš matau, kad jie užsispyrę. O aš sakau – būkit atkaklūs – o jie, užsispyrusiai savo, nesuprasdami, ir tvirtina – na, man tik apsunkina tą patį ir jūsų visų vedimą, bet jie manęs neišmuša iš krypties!
Tai štai nuo Vedlio priklauso viskas.
Ir jūs iš mano glėbio irgi neišsprūsit, būsit šitame Gyvajame Kelyje norit jūs, ar nenorit – aš jūsų valios nevaržau – bet jūs niekur nepabėgsit, kol esat šitame pasaulyje. Čia išsprūsit iš manęs – po prisikėlimo jūs būsit vis tiek, kad tie Mokymai apims visus, kad Rojaus Trejybę-AŠ ESU garbintų nuo pat žemiausio statuso ir Vietinėj Sistemoj, ir Žvaigždyne, ir Vietinėj Visatoj, ir Supervisatoj, ir Havonoj, ir Rojuje. Ir mes tą padarysim – tokia yra Kūrėjo Valia!

DDaiva
2022-02-02 20:44:07

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal