Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Kas yra Meilė?

Kas yra Meilė? Vieni sako vienaip, kiti ją įvardina kitaip. Kaip ją galėtume įvardinti - kas tai, reiškinys, kurio žmogus nesuvokia, ar giluminis ryšys, kuris niekada nesibaigia?


Algimantas
2005-10-13 20:15:13

Komentarai

Pšaukimas- tai kas atitinka žmogaus prigimtį. Žmogaus siela evoliucionuoja šimtuose kūnuose ir atsineša iš ten informaciją, ta patirtis ir polinkiai, kurie buvo ugdomi, lengviauisiai pasireiškia dabartiniame gyvenime ir jei juos teisingai atpazinti, daug lengviau ir džiaugsmingiau gyventi ir vystytis toliau. Jei siela turi polinki kurti muziką, o žmogus per prievarta padaromas gydytoju, tai žmogus gali susirgti vėžiu ir numirti jaunas, nes jo gyvenimiška energija neteka natūraliais takais ir gyvenimas tampa beprasmis.
Man patinka išsakyti tiesą ir savo supratimą, aš jaučiu, kaip energija teka per mane ir man lengva, aš nepavargstu. Tik jei bandau sumeluoti ar sufabrikuoti tiesą, pasidaro sunku ir neįdomu.
Tiesos semiuosi iš savo vidaus ir Meistro. Medituoju ir bundu.

Povilas
2009-03-09 16:47:37



Sakai, kad rašai mums "iš savo vidinio pašaukimo". Man, pavyzdžiui, tai pati įdomiausia tavo mintis. Kas tas "Vidinis Pašaukimas? Ką jis šaukia?

Povilui
2009-03-09 10:19:59



Tai mainai...tai nuostabūs mainai...ir begalinis dovanojimas.....................................

Ester
2009-03-08 21:28:08



Pirmiausiai, aš niekur nesu pakilęs, tvirtai sėdžiu ant kėdės, antra, rašau atsakymus ir pasisakymus nenorėdamas asmeniškai įžesti ir tikrai nesu visąžinis. Visąžinis- Algimantas.
Rašau iš savo vidinio pašaukimo, o ne norėdamas įrodyti ką nors ir pasimėgauti savo oratoriniu meistriškumu. Man jūs ne priešai, todėl aš nekovoju nei su vienu. Ir nesiekiu laimėjimo ir apdovanojimų, tai būtų idotizmas.
Ir ką aš galėčiau jums įrodyti? Man reikėtų turėti filosofinį pagrindą, tvirtą teoriją apie pasaulio teisingą egzistavimą, kad galėčiau tai įrodyti. Deja aš neturiu Didžiosios doktrinos, nes ieškau to, kas yra už minties ir bet kokios formos, judu ten kur dotrinos ir iliuzijos dingsta ir lieka matymas, tekanti Tiesa ir šviesa.
Su požiūriais ir žiniomis vidinės remybės nerasi, nes ramybė, ne tada kai vaikštai kaip zombis ir kaifuoji svajodamas apie šviesų rytojų, o kai nurimsta kūnas, emocijos, mintys ir visi vaizdiniai, tada dvasia teka į kūną, kūnas per subtilius kūnus į dvasią, vyksta dalijimasis, užsipildymas.
Tai meditacija. Kai tavęs, kaip asmenybės, kaip ego nelieka, į tą vidinį vakuumą įeina dieviškumas, dvasia, kosminė energija, sąmonė. Kol tavo protas prikimštas idėjomis koks turi būti pasaulis, tu nematysi realaus pasaulio, nes idėja, mintis trukdo matyti. Pirmiausiai paruošk indą, išpilk pamazgas, kurias kaupiai visą gyvenimą, tapk tuščias ir tada būk meditacijoje ir lauk, neužilgo Tai ateis...

Povilas
2009-03-08 21:00:10



Tai ne tuštuma! Tai viseto pilnybė. Esaties pilnybė ir apstumas.
Povilas palaimingas!

Petrams
2009-03-08 18:32:09




Matai , Povilai , tu nors ir eisi pakilęs aukščiau už eilinį statistinį pilietį , tačiau nesimokai užgirsti ką tau , tavo pašnekovas sako . O tai reiškia , kad vaizduoji visažinančią asmenybę , kuri savo dvasinėmis praktikomis neturi lygių .
Tai aš tau galiu pasakyti ir už save ir net už kitus , Urantijos dvasia , praktikuojančius vidinius dvasinius būvius . Galiu pasakyti , kad nei žiniomis , nei vidine ramybe , mes tikrai nesiskundžiame . Kaip nekeista , bet daugelis , tipo tokių , kaip tu gerb. Povilai , priekabiai nori kažką įrodyti , kad aš ir į mane panašūs šio forumo dalyviai , vos ne nelaimingi religiniai revoliucionieriai , kurie nesupranta Didžiosios doktrinos . Tačiau , visa laimė , kad mes ir požiūriais , ir žiniomis , ir vidine ramybe esame harmonijoje su savimi . Niekas mums nekliudo ir nešokiruoja jokios interpretacijos apie Urantijos apreiškimų netobulumą , nesuderinamumą religinių , ezoterinių teorijų ir praktikų dvasioje . Povilai , mes ramūs , kaip belgai . Jokių problemų , pav. aš neieškau ir per prievartą savo požiūrio į kosminę fizinę ir dvasinę Kūriniją , nesiūlau . Nors , šiek tiek gaila , kad nenori suprasti Algimanto , Rimanto , Arūno , manęs , net ir Jolantos , kuri savo požiūriu stovi daug arčiau tavęs . Tačiau tavo susižavėjimas ta vidine tuštuma , tai mane gerokai stebina .

Petras
2009-03-08 18:19:02



Žinios negali atnešti ramybės, tu kažkur kliedi...
Žinios yra galvoje, o dvasia pirmapradžiame šaltinyje, neįžvelgi totalaus skirtumo?

Povilas
2009-03-08 17:17:33




TIK neįsijausk Povilai , jokiame snaudulyje aš nebuvau , aš visada tik ieškojau . Tai ką dabar turiu ir žinau , man duoda ir ramybę ir žinias .

Petras
2009-03-08 14:55:43



Tu Petrai, išmintingesnis už Fanatišką Algimantą, Tai sakau nuoširdžiai, Tavo pasisakymuose kai kada skamba tiesiog tiesos žodžiai. Ir teorija apie šviesą yra teisingesnė, nei Algimantas mano.
Meditacija leidžia žmogui valdyti ir regeneruoti psichinę energiją, jei tą tu pamatysi ar realiai pradėsi medituoti, tai pradėsi būsti iš letargionio snaudulio.

Povilas
2009-03-08 12:09:38




Ne apie meilę , bet apie psichinę energiją aš jums parašysiu , kuri yra didžiausia meilės pagalbininkė . Štai Hierarchijos išmintis , parašyta , daugiau kaip prieš septyniasdešimt metų , kad žmonės vystytų savyje dvasingumą ir teisigai panaudotų psichinės energijos galias .

Hierarchija 1931 m.
190. Reikia suprasti tiesiogiai, kai Sakau, kad daugelį ligų reikia gydyti psichine energija. Nervinės medžiagos užkrėtimas visada yra pirmutinis pretekstas įvairiausiems susirgimams. Užkrėstoje nervinėje medžiagoje susijungia Aukščiausias pasaulis su žemiausiu; per nervų medžiagos plyšį prasibrauna bet kuris atėjūnas, pradedant apsėdimu ir baigiant vėžiu. Apsaugoti nervinę medžiagą galima tik psichine energija. Psichinės energijos auklėjimas bus tikroji žmonijos sveikatos profilaktika. Pradėti galima kad ir nuo švarios minties, apsaugant ja įėjimus į nervinę sferą. Netgi ši paprasta priemonė bus labai naudinga. Taip pat psichinė energija bus geriausiu apvalymu, kai liga yra užsislėpusi. Tačiau nervinė medžiaga akimirksniu suyra nuo girtuokliavimo ir visokiausių ydų. Pagalvokite, kokioje būsenoje atsidurs subtilusis kūnas, kur smulkiausi nervai užima skeleto vietą! Žemėje – tai kaulai, Subtiliajame Pasaulyje – tai nervai, o Dvasioje – Šviesa.


PETRAS
2009-03-08 11:48:38




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal