Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Algimanto pamokomasis žodis – Tik Šviesos žmonės, atradę Kūrėją savo viduje, dorai ves žmones pirmyn Kūrėjo Evoliuciniu Keliu – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Romainiuose, 2022 02 12

Mylimieji, mano vardas Algimantas. Sakau dvasinius mokymus Gyvojoje – vienintelėje pasaulyje – Šventovėje. Ši šventovė turi Kūrėjo Vardą – Rojaus Trejybės-AŠ ESU Šventovė. Nuostabus dalykas – dalyvauti gyvosiose pamaldose, kada tu atveri Širdį, kada tu, kaip Kūrėjo sūnus arba dukra, iš tikrųjų palaikai gyvą ryšį su Pačiu Kūrinijos Šaltiniu.
Mes paprastai nesusimąstome, kad viskas susideda iš energinių virpesių, nesvarbu kokia forma mes juos matome – materialia ar skysta, ar ugnies pavidalu – visa tai vis tiek yra Kūrėjo suteikta Energija. Ji tik keičia savo formą – keičia – nes materija, kuri nėra susieta su Kūrėju, ji turi tą tikrą polinkį keisti formą – materija negali išlikti, išskyrus tiktai tuo atveju, jeigu tai yra Kūrėjo Sumanymas, tada ji gali išsilaikyti ilgą laiką. Mes iš apreiškimų, ir ypač iš Apreiškimo, kuris pavadintas Urantijos Knyga – tai – tokia milžiniška knyga – tai štai, iš tokio Apreiškimo, mes sužinome, kad Rojus – tai yra visos kūrinijos vidurys, ir Kūrėjo Buveinė – ji yra materiali. Kūrėjas yra Dvasios Šaltinis, neturintis nei formos, nei kūno, bet Savo energinių virpesių sukoncentravimą turi materialiame Rojuje, o Rojus nėra – nėra – nei gyvas, nei negyvas – jis yra vientisa materija. Tokio materijos atkartojimo niekur nėra daugiau kūrinijoje – jis yra unikalus, be kopijos. Ir štai šitoji materija yra amžina, ir ji net neturi pradžios, nes ji egzistavo visą laiką, kaip ir Pats Kūrėjas, kuris yra Dvasia Pats, Asmenybė Pats, ir Asmenybės ir Dvasios Šaltinis.
Mes dabar, būdami toliausia nuo Kūrėjo, kuris yra kūrinijos viduryje – Rojuje – jau esame pradėję žengimą į Amžinybę, į tą patį kūrinijos vidurį, į Kūrėjo Buveinę – Rojų. Toks yra Kūrėjo mums priesakas – Būkite tobuli, net ir tokie tobuli, koks Tobulas esu Aš. Štai šitas mums suteiktas priesakas yra skirtas kiekvienam mirtingajam. Šiandien Urantijoje – toks mūsų planetos pavadinimas, registruotas dieviškuose analuose-archyvuose – yra aštuoni milijardai žmonių – tai yra Kūrėjo Sūnūs ir Dukros – ir šitas priesakas – būti tobuliems, net ir tokiems, koks yra Tobulas Kūrėjas – yra skirtas visiems, ir kiekvienam. Tobulumas kyla iš Tobulumo Šaltinio – Kūrėjas yra Tobulumo Šaltinis. Tobulumas – tai yra visos Kūrėjo Charakterio Savybės, ir Amžinosios Vertybės – ir Meilė, ir Teisingumas, Gailestingumas, Tiesa, Gėris, Grožis, Išmintis, Kosminė Įžvalga, Tarpusavio Supratimas, Bendravimas, ir Bendradarbiavimas. Štai šitos Amžinosios Vertybės turi būti puoselėjamos, norint pačiam tobulėti jau šitame pasaulyje ta to mirtingojo arba – kaip mes sakome – žmogaus samprata, žmogaus lygiu – tobulėti.
Šiandien yra dvidešimt pirmas amžius po Kristaus Misijos šitame pasaulyje. Dvidešimt pirmas amžius! Kiek Kristaus Šviesa – jo Evangelija – Dievo Tėvystė, ir žmonių Brolystė, Dievas yra vienas visiems, ir žmonės tarpusavyje yra visi Broliai ir Sesės dvasioje – kiek šita Evangelija įleido šaknis į žmogaus Širdį, kad pasireikštų gyvenime – gyvenime tarp įvairių tautų, įvairių rasių, įvairių šalių? Deja, kariauja tos šalys!
Aš girdžiu Amerikos pseudoprezidentas – vadinu pseudoprezidentu, nes jis pavogė rinkimus iš buvusio prezidento Trump‘o – pavogė – kai buvo daugybė paliudijimų, nufilmuotų įrodymų – teismai viską atmetė, net nesvarstę Trump‘o pašymo – tai štai, tas prezidentas, kuris pavogė rinkimus, pareiškė – Aš nesiųsiu jokio amerikono kareivio į Ukrainą, nes bet koks konfliktas tarp Rusijos ir Amerikos – tarp kareivių – reikš naujo pasaulinio karo pradžią! – Jūs tik pagalvokite – dvidešimt pirmame amžiuje reikš naujo pasaulinio karo pradžią! Koks kvailys gali būti prezidentu, kad šitaip pasakytų! Pirmiausia, sukursto visą tą įtampą Ukrainoje – sukursto – ir paskiau siunčia savo parankinius kaip banditus susitarti, kad nebūtų tos įtampos. Taigi logika diktuoja – nekurstykite tokios situacijos, nekelkite tokių bangų – dvidešimt pirmame amžiuje! – kada yra civilizacija materialia išraiška išvystyta – ir labai aukštai išvystyta – tačiau, kaip ji panaudojama, tai yra žemiau laukinio proto lygmens. Laukinis šokdavo karo šokį prieš užpuldamas kitą gentį. Šiandien gi – tas pats – šokami karo šokiai, kada trimituoja radijas, televizija – Rusija puls! Rusija puls! Ukrainą reikia gelbėti! Baltarusijoje yra sutelkta tiek daug kariuomenės iš Rusijos – viskas – čia parengtis turi būti daug aukštesnio laipsnio! Taip yra kurstomas dirbtinis įtampos pasireiškimas. Dvidešimt pirmame amžiuje šokamas toks laukinių genčių karo šokis! Tereikia tik išsimazoti veidus! Tarp kitko, tą ir daro, kada kariuomenėje yra apmokomi kareiviai – jie gi išsimazoja veidus, apsikaišo šakelėmis kaip laukiniai, ir laksto po teritoriją! Tai yra pasiruošmas kam? Karui! Tai yra – karo šokis!
O juk Kūrėjas mums priesaką suteikė kiekvienam – kiekvienam prezidentui, kiekvienam premjerui – Būkite tobuli, net ir tokie tobuli, koks Tobulas esu Aš.
Kas būtų, jeigu Kūrėjas pradėtų šitaip elgtis mūsų atžvilgiu? Jeigu Jis pradėtų mus naikinti? Kada jis siunčia Meilę, paties aukščiausio energinio dažnio virpesius, ir kada yra užverta šalta, akmeninė žmogaus Širdis – o ji daugiau panaši į žvėries širdį, ne žmogaus – žmogus nori Meilės – tai štai, dvidešimt pirmame amžiuje mes žvanginame ginklais. Apskritai ar gali dvidešimt pirmame amžiuje gaminti ginklą, kurti ginklą? Čia gi turi būti jau Šviesa, jau Bendradarbiavimas visų Gerovei – Bendradarbiavimas – o ne naikinimas, ne žudymas, bet Meilės skleidimas! Dvidešimt pirmas amžius! Tai yra nuostabi išraiška Amžinybės proveržiui čia – Lietuvoje – kad būtų įgyvendinta manoji Evangelija – Kūrėjas yra Realus, Tikras, Gyvas, ir yra kiekvieno viduje, ir Jį galima atrasti – atrasti. Kiekviename yra Kūrėjas – ir ukrainietyje, ir amerikone, ir ruse, ir lietuvyje – yra Kūrėjas. Tai negi dabar galima žudyti kitą, kuriame yra Kūrėjas, taip pat Savo Dvasią patalpinęs – Minties Derintoją patalpinęs – ir į to žmogaus protą. Jis patalpino Savo Dvasią Jėzaus dėka, kuris buvo prieš du tūkstančius metų čia, vykdydamas savo Misiją. Ir, kada įgyvendino Misiją, jis savo ruožtu užbaigė Liuciferio maištą Vietinėje Sistemoje – Satanijos Sistemoje – užbaigė tą maištą, kad apskritai gyvybė išliktų planetoje. O šiandien mes kalbame apie fizinės gyvybės išlikimą – fizinės gyvybės – kada valstybių vadovai be jokių įgaliojimų iš tos visuomenės, kuri atidavė savo balsą už tuos pseudopolitikus, bet nesuteikė įgaliojimo kariauti vienai valstybei prieš kitą – nakinti tą fizinę gyvybę! Visi šitie sprendimai yra prieš tautos valią, prieš visuomenės valią, prieš žmonijos valią, prieš Kūrėjo Valią! Ir visi tokie prezidentai turi būti nupūsti nuo savo krėslų – ne vieta jiems ten!
Tik Šviesos žmonės, atradę Kūrėją savo viduje, dorai ves žmones pirmyn Evoliuciniu, Kūrėjo sumanytu Keliu – Gyvuoju Keliu – ves, nes jie žinos, kokia yra šio gyvenimo šitoje pradinėje planetoje prasmė.
Štai, mano mylimieji, prasideda didžiulis žengimas Kūrėjo numatytu Evoliuciniu, Gyvuoju Keliu nebe teorine prasme, bet realiu gyvenimu, kiekvieno iš Kūrėjo Sūnų ir Dukrų priimamu sprendimu.
Ar jūs norite savo vaikams Gerovės, Laimės?
Jeigu taip, tuomet jūs turite vadovautis mano, jums sakomais, teiginiais. Priešingu atveju jūs vieni su kitais pjausitės, kariausite, žudysite, ir Gyvuoju Keliu neisite, šitaip paneigdami Kūrėją. O Kūrėjas yra virš visko! Jūs nesugebėsite Jo paneigti! Jūs paneigsite tiktai save, ir būsite išbrauktas iš tos kūrinijos istorijos, kaip neatitikęs Kūrėjo Sumanymo – pradėti žengimą į Amžinybę – Amžinybę – Meilės Galios pasireiškimu, Gėrio darbais visumos Gerovei – ne atskirų grupuočių, ne atskirų partinių samplaikų, ne atskirų šalių – visumos Gerovei, kūrinijos Gerovei, Kūrėjo Gerovei.
Įsidėmėkite mano žodį! Tai – Kūrėjo Žodis jums – visiems – prezidentams, premjerams, šiandien esantiems pseudopolitikams parlamentuose. Jūs išgirskite mane! Nes tai jums yra – Iššūkis! Viso pasaulio pseudopolitikams bet kurioje šalyje. Amen.

Telydi mus Kūrėjo Ramybė, ir Palaima.
Su Meile

Violeta
2022-02-16 17:37:11

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal