Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Algimanto pamokomasis žodis – Tebūnie Lietuva – Kūrėjo Lietuva! – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Kaune, 2022 02 06

Algimanto pamokomasis žodis – Tebūnie Lietuva – Kūrėjo Lietuva! – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Kaune, 2022 02 06

Mylimieji, mano vardas – Algimantas. Prisistatau tiems, kurie stebi mane per YuoTub‘o kanalą, kiti mane pažįsta, nes sakau dvasinius mokymus – ruošiu Dvasinius Mokytojus. Tai būna ir mano svetainėje – urantija.lt – ir gyvojoje Šventovėje taip pat mano įkurtoje jau prieš 20 metų.
Šiais metais sueina 20 metų, kaip veikia gyvoji Šventovė, pabrėžiu žodį – gyvoji – nes, tai yra be ritualų – vienintelėje – pasaulyje Šventovėje. Ir mano mokymai gimsta mokymo sakymo akimirką – gimsta iš vidaus. Taigi sakau tuos Mokymus gyvojoje Šventovėje, ir jie skirti visiems. Tai yra Kūrėjo sumanytas Gyvasis Žodis, kaip galima jį perteikt per žmogų, kada jis atsiveria Kūrėjui, ir tuo pačiu ateina gyvos, Kūrėjo teikiamos mintys, teiginiai, nuostatos – ateina tam, kad išgirstų daugiau Kūrėjo vaikų, kaip atskleist tą aplinką, kad ji būtų suprantamesnė tiems, kurie klausosi.
Mes kalbam apie Gėrį, blogį, apie Meilę, neapykantą, kerštą, susierzinimą. Kūrėjas – skleidžia Meilę! Jisai yra kiekviename iš mūsų per Savosios Dvasios buvimą. Bet Jis nemėgina būti tuo metu, kai jūs darot blogio darbą, kad padėtų jums atlikti šitą darbą. Jisai paskleidžia energinius aukščiausio dažnio virpesius. Tuos virpesius, jeigu mes atsiveriam Kūrėjui ir patiriam būsena, mes jaučiam Meilę visiems – gyvūnams, gamtai, žmonėms įvairiausių rasių. Bet mes taip pat turim tuo metu – ir skvarbesnę Įžvalgą – mes matom daug daugiau pažeidimų negu šiaip galėtų pastebėt materialus protas. Asmenybė tarsi turėtų būti rami – kadangi ji yra Kūrėjo Dovana – ji taip pat kyla link aukštesnio energinio dažnio virpesių – ji jautresnė Kūrėjo virpesiams, ir vedimui – bet Kosminė Įžvalga iškart pamato, kas prasilenkia su Kūrėjo Valia – su Rojaus Trejybės-AŠ ESU Valia. Ir natūralu, asmenybė nori, kad visi prisidėtų ir savuoju įnašu prie Kūrėjo Valios įgyvendinimo, kad aplinka būtų kupina – Meilės, Gėrio, Grožio, Teisingumo – kad teisėjas teisingai spręstų bylą, kad abi pusės liktų patenkintos. Ateis laikas, kada šitaip bus! Abi pusės turi būt patenkintos todėl, kad teisėjas turi turėt Išmintį. Jis neturi vadovautis grynai raide – kodeksu – jis turi parodyt Išmintį, Kosminę Įžvalgą – ir viešpataut turi ne raidė, o dvasia! Ir kada su Kūrėju sprendžia bylą teisėjas, po nuosprendžio paskelbimo abi pusės lieka patenkintos, viena – nubaustoji, kaltoji, kad ne taip skaudžiai nubaudė, kita, kad vis tiktai Teisingumas yra, kaltasis nubaustas, tegu ir ne tiek daug, kiek jisai norėtų materialiu protu vertindamas. Kada išmintingai teisėjas paaiškina, ir kada abi pusės supranta, tada konflikto nebėra tarp tų, kurie vaidijosi ir teisme ieškojo Teisingumo.
Šiandien teisme Teisingumo nėra, ir būti negali! Teisingumą garantuoja Teisingumo Šaltinis – Kūrėjas!
Žmogus materialiu protu vadovaudamasis, kuris yra gyvulinės kilmės, Teisingumo nesupranta gilumine prasme – jis žiūri sau naudos. Pats teisėjas gi bijo, jis bijo prarasti savo vietą – jį paskiria ir jį gali nuimt. Amerikoje teisėjai paskiriami iki gyvos galvos – jie ten pusiau dievukai yra. Tai irgi neteisinga! Net ir prastai dirbdamas, jis negali būt nustumtas nuo posto!
Tai štai, kada mes kalbam apie Kūrėjo Valią – Kūrėjo Valią galima vykdyt tiktai atradus Kūrėją savo viduje, nes kaip gi tu žinosi, kas yra Kūrėjo Valia, jeigu tu neatradai To Valios Šaltinio savyje. Tu gali maždaug samprotaut, štai čia yra Gėris, čia yra blogis – bet skirtingi žmonės skirtingai supranta, kas yra Gėris, kas yra blogis. Štai vieniems yra labai gerai vienos lyties žmonių suėjimas, ir juos nori laikyt šeima, kitiems – nepriimtina. Kūrėjas – Jisai skleidžia Meilę ir vieniems, ir kitiems – ir tiems, kurie yra vienos lyties partnerystėje, ir tiems, kurie yra skirtingų lyčių. Bet aišku, Kūrėjas nepritaria vienos lyties partnerystei, o dviejų – skirtingų – lyčių Savo vaikus palaiko, stiprina, jeigu jie nuoširdžiai eina Kūrėjo Valios vykdymo kryptimi. Ateis laikas, kai aš tuos žodžius, kokius jūs dabar girdite, pasakysiu ir Lietuvos parlamente, ir tarptautinėse institucijose – pasakysiu aš tuos Žodžius iš Kūrėjo jiems, kad jie sužinotų, kokius jie priima įstatymus. Tokia yra mano Misija – apšviest žmoniją – visą žmoniją – bet pradžia nuo Lietuvos.
Aš šiandien, klausydamas liaudiškų dainų per Pūko radiją anksti, apie penktą valandą ryte, girdžiu tokį tekstą dainos – Man patinka naktinės dainos. Tai liaudiška daina – Naktinės dainos. Įsivaizduokit, anksčiau gi žmonės naktimis ir ganydami gyvulius dainuodavo! Kaimuose būdavo vakarai naktimis – suėjimas, muzika – ir tada, natūralu, liedavosi dvasia iš vidaus – Grožis, Gėris. Tie žmonės buvo geresni palyginus su dabartiniais žmonėmis. Dabar, noriu sakyt – kaime niekas nebedainuoja – bet – kaimo nebeišliko, kaimai ištuštėjo! Reiškia šalis gyvena pažeisdama Kūrėjo Valią! Ir tokią kryptį rodo valdžia, politikai, kurie pasidavė Briuselio nurodymams, kad kaimuose turėtų būti ne daugiau 5 procentų gyventojų. O jeigu kaimuose yra mažiau negu 20 procentų, toji šalis yra pasmerkta – ji negali išlikt! Šiandien kaimuose yra sujaukta, ne tiktai pats žemės ūkis sujauktas, bet sujaukta visa kaimietiška mąstysena, jos nebėra – ji sulaužyta, sutrypta! Dėl to reikės atstatyt – reikės, kad žmonės sugrįžtų į kaimą, nes kaimas savo morale palaiko miestą – palaiko. Miestas negali savo įvairiaspalviais reklamų šviesuliais būti moralus – moralė ateina iš kaimo. Praradę kaimą, visuomenė praranda moralę, praradusi visuomenė moralę negali ieškot Kūrėjo – neatras – ji paskęsta ydose. Kūrėjo Valia būtent, atsisakyti ydų! Kūrėjas, tai suteikia Savojo Charakterio Savybes – Meilę, Tiesą, Teisingumą, Gėrį, Grožį, Gailestingumą, Kantrybę, Išmintį – o ydos – tai pyktis, pavydas, kerštas, neapykanta, godumas, siekimas kitą valdyt, pajungti sau, viešpataut kito atžvilgiu, sumenkint kitą, siekti naudos tiktai sau bet kokia kaina – šiandien viešpatauja!
Būtent šiandien per kitą radiją išgirdau, aš turiu tris radijo imtuvus, skirtingas stotis nustatęs, tai štai, kai nusileidau į pirmą aukštą, ten kita radijo stotis, ir ten girdžiu, kad vis tik didžiausia problema Lietuvoje – korupcija – ir, tai sąsaja su politikų veiksmais, su įvairiais priimamais įstatymais patenkinančiais atitinkamas grupuotes. Tai iškart štai, tas teiginys jau rodo – valstybė žlunga! Nėra Kūrėjo – be Kūrėjo valstybė negali išsilaikyt – anksčiau ar vėliau ji sužlugs! Štai dėl to aš ir esu – išsaugot Lietuvą – esu, kaip Kūrėjo atstovas! Tai yra būtent, tas materialus asmuo, kuris ir ištiesia nuo Kūrėjo pagalbos Ranką – štai išklausykit mane – apmastykit mano Teiginius, mano Žodžius, kada būsit vienatvėj, ne kolektyve – kolektyve vis tiek atsiranda tie, kurie turi daugiau išmiklintą liežuvį, ir gali savo teiginiais nuvest klaidinga kryptimi, bet kada esat vienatvėje – apmastykit tą, ką išgirdote iš mano lūpų. Tai Kūrėjo Teiginiai! Aš kalbu čia taip, kada pasakysiu ir tiems politikams, ateis toji akimirka – Kūrėjas parengs tą akimirką.
Kada Kristus, būdamas ant Hermono kalno buvo Šėtono gundomas įvairiais gražbyliavimais, Kristaus atsakymas būdavo vienas – Tebūnie Tėvo Valia – Tėvo!
Tebūnie Kūrėjo Valia – Keturių Asmenybių – ir Šaltinių, ir Centrų!
Tebūnie Lietuva – Kūrėjo Lietuva, kad ji būtų tas Šviesulys – visam pasauliui – iš kurio norėtų pasimokyt, kaip gi pašalint tas ydas, kurios yra visuomenėje, kaip užtikrint visuomenės gyvybingumą bendradarbiavimu Brolystėje! Tai ir yra manoji Misija! Tai ilgas Kelias, tolimas Kelias, kiekvienam įnešant savo Indėlį, kada ima pabust asmenybė, kada ji trokšta įnešt savo asmeninį indėlį ne dėl to, kad kažkas sako. Ji pabudusi viduje pajunta tą impulsą – ji nori prisidėt prie Gerovės visiems, visumai, tada geriau ir kiekvienam! Vertybės atsiskleidžia bendradarbiavimu tarpusavyje, bet jos turi būt atremtos į Kūrėją, atrastą viduje, kitaip Vertybės negali įsiviešpatauti, nes Vertybių Šaltinis, juk yra Kūrėjas – amžinųjų Vertybių. Reiškia ir reikia iš pradžių paruošti Dvasinių Mokytojų. Nuo jų atsispiria pradinis taškas mūsų visuomenėje, kad būtų galima tą informaciją – štai, ta informacija, kuri yra šitose Knygose (Algimantas parodo Knygas) – Kristaus Apreiškime – Kalbu Jums Vėl – Akimirkos Amžinybė – Kūrėjo Apreiškimai – Kūrėjo Knyga – Gyvoji Tyla, Kūrėjo Knyga – Meilės Galia – štai šitą informaciją, juk reikia perteikt ir politikams, ir bet kurių kitų profesijų žmonėms – ir Urantijos Knygos informaciją. Todėl Dvasiniai Mokytojai reikalingi, kaip tyras oras, tai net svarbiau negu tyras oras – orą galima išvalyt įvairiais materialiais veiksmais, tuo tarpu Dvasiniai Mokytojai ir yra Dvasiniai, nes jie pabudę dvasioje – jie yra dvasinės asmenybės! Dėl to jūs ir turite suvokt, kodėl aš vadinu jus Dvasiniais Mokytojais – kad jūs esate asmenybės!
Štai mano – mano didžiulis siekis, kad Kūrėjo Valia viešpatautų Lietuvoje. Ir ji viešpataus, tą aš jums garantuoju Kūrėjo Meilės Galia. Amen.

DDaiva
2022-02-20 21:05:02

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal