Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mūsų šviesos Forumas

Mielieji, matau, kad šitie treji metai mūsų Forumui davė nemažų meilės ir šviesos vaisių.
Aš nuolat džiaugiuosi, kada skaitau Rimanto vis drąsėjančius ir gilėjančius pasisakymus; Violetos kupinus Tėvo meilės komentarus; Irenos, pilnus šviesos ir troškimo pažinti dar didesnę tiesos dalį be jokios baimės, pasisakymus; Petro, ryžtingus ir gyvus Tėvo šviesos skleidžiamus spindulius; Jurgitos, tyrus ir kupinus savojo troškimo pasidalnti savuoju patyrimu ir pakviesti savo sielos brolius taip pat patirti Tėvo meilę, patyrimus; Vitos, gyvuosius meilės ir šviesos daigus; Arnoldo, vis tvirtesnio įtikėjimo Pirmuoju Šaltiniu ir Centru - Tėvu - atspindžius, o dabar net ir nuostabiu vaizdiniu perteiktus; nors dar retai Arūno trumpus pasamprotavimus, kupinus šviesos ir vidinio įtikėjimo, ir Ritos retkarčiais pasidalinamas šviesos mintis.
Šiandien mes esame tik mažytė saujelė urantų, kurie žengia pirmąjį žingsnį į Tėvo Meilės ir Šviesos kelią. Nors jie yra skirtinguose miestuose, kai kurie net ir ne Lietuvoje. Tačiau nuoširdus atsivėrimas Tėvui, nuoširdus ieškojimas ŠVIESOS IR TIESOS, kuri yra iš TĖVO, VISUS SUARTINA KAIP SIELOS BROLIUS IR SESES, NES KIEKVIENO VIDUJE ESANTI TĖVO DVASIA, MINTIES DERINTOJAS, GALI LENGVIAU PASIEKTI ATSIVĖRUSIOS SIELOS MORONTINĮ PROTĄ IR PERTEIKTI MEILĖS IR ŠVIESOS MINTIS. Ir tada kitos atsivėrusios sielos pajunta dvasinio ryšio artumą tarpusavyje.
O juk prieš trejetą metų, kada tik prasidėjo mūsų Forumas, net ir šitos mūsų saujelės sielos brolių ir sesių šviesos minčių dar nebuvo. Jos dar buvo PEKELIUI į GIMIMĄ. Kai kurie iš šitų pačių sielos brolių ir sesių dar ieškojo Dievo BIBLIJOJE, nors ir tada JIS BUVO JŲ VIDUJE.
Todėl tuo metu buvo dar perdaug sunku išreikšti kokias nors mintis, kurios dar snaudė, dar nebuvo gyvos. Todėl kai kam praversdavo citatos iš Biblijos. Tačiau ir jos būdavo jau kai kurių nuspalvinamos gilesne gelme - Tėvo suteikta žmonijai - Urantijos Knygos pacitavimais.
Taip mes sėmėmės gilesnių Tėvo Tiesos žinių ir pažinimo. Ir tuo pačiu patys stiprėjome.
Kada mūsų Forume atsirado pirmadienio 22 valandos vakaro BENDRA malda, tie, kurie nuoširdžiai dalyvauja joje, taip pat ima pajusti pokyčius savo viduje net ir maldos metu. Siela yra gyva, Tėvo dvasia taip pat yra gyva, ir užmezga siela gyvą ryšį su Tėvu, su Jėzumi, su Visatos Motina Dvasia, ir ji pradeda šitokį ryšį pati pajausti. Tačiau toks ryšys yra tik ledkalnio višūnė, kadangi poveikis sielai ir toliau vyksta per pasąmonę jau ir po maldos, net ir miego metu. O tada ir Tėvo dvasia, Minties Derintojas, lengviau pasiekia mūsų aukštesnį protą - sielos morontinį protą - kuris ir išsako tokias tiesos ir šviesos gilesnes mintis, kokių negali suvokti vien tik dogmatiškai įsikabinę už Biblijos tie mūsų sielos broliai ir sesės, kurie BIJO TOKIOS GYVO TĖVO ŠVIESOS.
Kadangi jie yra įsikabinę tik citatų, tai jų protas visiškai nesivysto į aukštesnį - morontinį sielos - lygį. Dar daugiau, jų protas pradeda ATROFUOTIS, MENKĖTI, taip, kaip ir nenaudojami raumenys ima atrofuotis, taip ir protas. Dėl to jie net ir tų pačių sampratų, kurias perteikia aukštesniame dvasiniame lygyje esantys jų sielos broliai ir sesės visiškai nesuvokia. Ir suvokti tiesiog NEGALI, nes jie yra ROBOTO LYGIO ŽMOGAUS PAVIDALĄ TURINTYS TVARINIAI. Jų LAISVA VALIA, kurią Tėvas padovanoja kiekvienam, jiems taip pat, yra paralyžuota BAIMĖS, kurią jiems įvarė BAŽNYČIA, BIBLIJA, TĖVAI, KUNIGAI, DARBAS, ŠEIMA, PAREIGOS, GATVĖ, GYVENIMO RITMAS, LIGOS, SKAUSMAS, KANČIA, IR NEŽINIA DĖL ATEITIES.
Ir nė vienas iš jų negali laisvai diskutuoti apie TĖVĄ, nes Jo BIJO ir NEMYLI, nes kur yra BAIMĖ, ten MEILĖS NĖRA.
Dėl to šitie mūsų sielos broliai, ir toliau įsikandę į Naująjį Testamentą, vis labiau ir labiau atsiliks nuo mūsų, atsidavusių Tėvo VEDIMUI PIRMYN. Tėvas iš tikrųjų veda pirmyn. Biblija pirmyn NEVEDA. Ji laiko žmogų vergijoje, kad jis nė vieno žodžio nepridėtų, ir jeigu tik kas jį pridės, tas bus pasmerktas eiti į pragarą, nes yra Šėtono vaikas. BIBLIJA LABAI DAUG KAM PARALYŽUOJA MĄSTYMĄ IR LAISVĄ VALIĄ. IR TOKS ŽMOGUS NEBEGALI ATRASTI TĖVO SAVO PATIES VIDUJE.
O dvasiškai paralyžuotas žmogus niekada negali jaustis laisvas, nes laisvę suteikia ne BIBLIJA, bet Tėvas, ne citatos, kad Jėzus žmogų išgelbėjo atpirkdamas nuodėmes, bet TO ŽMOGAUS TĖVO ATRADIMAS SAVO VIDUJE.
Štai kodėl, rašau jums tiems, kurie skaitote mūsų Forumą, bet patys nerašote į jį, visi, kas BIJO ŽENGTI Į LAISVĘ YRA VERGAI. Jeigu jūs bijote paimti į rankas gilesnį šaltinį - Urantijos Knygą, o dabar dar ir Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL apreiškimą, tai esate irgi vergai. O kaip žinote vergai be prievaizdo dirbti nenori. Dėl to bažnyčia jums sugalvojo ir prievaizdų, kurie vadinani kunigais. Štai jie jus ir laiko nelaisvėje, kad tik jūsų sielos būtų TAMSOS VERGYSTĖJE, NEGYVŲ RITUALŲ IR NEGYVŲ DOGMŲ VORATINKLYJE, KAD TIK JŪS NEKVĖPUOTUMĖTE LAIVĖS ORU, KURIO ŠALTINIS YRA TĖVAS, KIEKVIENAM PADOVANOJĘS LAISVĄ VALIĄ. O Jėzų Tėvas ir atsiuntė į Urantiją, kad mus išlaisvintų iš nuodėmių, parodydamas gyvąjį kelią, atrandant Tėvo karalystę savyje. Štai tada dingsta baimė ir dvasiškai negyvi šeimininkai. Tik tada vergas-tarnas gali atrasti TĖVĄ SAVYJE, kada sukura iš pradžių dangaus karalystę savo širdyje. O atradęs tėvą savyje ir gimęs iš dvasios žmogus tampa Tėvo SŪNUMI ar DUKRA IR GALI SU JĖZUMI BENDRAUTI KAIP SU MYLIMU IR MYLINČIU SAVO VYRESNIUOJU BROLIU, VALDANČIU MŪSŲ VIETINĘ VISATA. Štai šitaip Jėzus mus išlaisvina iš nuodėmių - per Tėvo atradimą savio viduje ir gimimą iš dvasios.
Tačiau mūsų kelias tik trumpam yra susietas su Jėzaus Visata. Tik tol, kol pereisime sielos mokymosis etapą, arba morontinio gyvenimo etapą, nes toliau mūsų laukia ilgesnis ir didingesnis kelias pas Tėvą Rojujuje jau dvasios pavidalu.
Mūsų laukia nuostabūs patyrimai, o dabar kai kurie iš jūsų esate pasirinkę vien tik keliaklūpsčiavimą bažnyčiai ir kunigams, ir vien dėl to paaukojate savo LAISVĘ IR TĖVO ATRADIMĄ SAVYJE. O juks ne šito mokė Jėzus. Šitaip jūs Jėzų tiesiog paliekate VIENĄ. JŪS NEPATIRIATE, KAD JIS YRA GYVAS IR BELDŽIA Į JŪSŲ ŠIRDĮ.O juk tai labai priartėja prie rizikingos ribos, kad jūsų siela iš visos gali būti prarasta, nes Tėvui, kaip ir Jėzui, reikia ne jūsų VERGIŠKO RITUALŲ IR DOGMŲ LAIKYMOSI, O GYVO RYŠIO SU JUO, PASIKLABĖJIMO SU JUO. Tik toks gyvas pokalbis su Tėvu atveda į ĮTIKĖJIMĄ. O įtikėjimas yra raktai nuo vartų į PRISIKĖLIMO SALĘ PAŽADINIMO PASAULYJE SATANIJOS SISTEMOS PIRMAJAME GYVENAMAJAME PASAULYJE.
Štai dėl tokios giluminės ir gyvos Tėvo šviesos skleidimo visiems mūsų sielos broliams ir sesėms ir yra šitoji TĖVO ŠVIESOS svetainė.
Ir būtent dėl šito, aš dabar raginu visus tuos, kurie jau patiriate Tėvo vedimą iš vidaus, kaip GYVĄ VEDIMĄ Į MEILĘ IR GĖRĮ, drąsiau dalintis savuoju patyrimu su visais.
Nebijokite NIEKO. TĖVAS yra ir jūsų viduje, tik atsiverkite jam ir paprašykite, kad Jis panaudotų jus kaip savo instrumentą, perteikiantį šviesą kitiems. Ir jūs patirsite nuostabių epizodų net rašydami savo komntarus į Forumą.
Taip, kaip jūs jau ūgtelėjote per šiuos trejus metus, taip ir toliau ryžtingai siekite dar didesnio savojo augimo, kad pasidžiaugtumėte savaisiais patyrimais su visais. Žinokite, jūsų patyrimų laukia daugybė žmonių, kurie skaito jūsų mintis ir STIPRRĖJA NUO TO, KAD JŪSŲ MINTYS YRA LABAI ARTIMOS JŲ MINTIMS, TIK ŠALIA JŲ ESANTYS TAMSŪS SIELOS BROLIAI IR SESĖS JŲ NESUPRANTA IR IŠ JŲ TYČIOJASI. Savo patyrimų aprašymais jūs stiprinsite JUOS. Ir tuo pačiu skatinsite, kad šito keliio neatsisakytų, kad nepasiduotų TAMSOS VERGIJAI, KOKIĄ ŠIANDIEN SKLEIDŽIA NEGYVA RITUALINĖ IR DOGMATINĖ BAŽNYČIA IR JOS KUNIGŲ KARIAUNA.
Tuo pačiu stiprėsite ir jūs patys asmeniškai. Pradėkte TARNAUTI TĖVUI, TARNAUDAMI SAVO SIELOS BROLIAMS IR SESĖMS NET IR SAVO ŠVIESOS PATYRIMŲ PASIDALINIMU MŪSŲ FORUME.
Žinokite ateis tas metas, kada mes Tėvą garbinsime stadionuose, bet ir ten neužteks mums vietos. O kad šitoji akimirka ateitų, jūsų meilės ir šviesos žodis būtent ir reikalingas kasdien.
Tą aš jums sakau Tėvo ir Jėzaus įgaliotas.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2008-04-11 13:40:59

Komentarai


Jums šiandiena laimės linkim ,
Kaip skaisčios gėlės ...
Daug sveikatos ir ramybės -
Meilės didelės

Petras
2008-04-16 21:45:11



Miela Laima!
Labai dziaugiuosi uz jus ir uz mus visus einancius pas TEVA ir dekoju, kad dalinates su mumis visais, o kai isdrasesiu tai uzpilsiu klausimais :)


Vita
2008-04-16 21:44:44



Aciu JUMS.

Arunas
2008-04-16 19:50:57



Aciu sesuo Irena. Dekoju uz tavo laiskus i foruma ir uz tavo zodzius man ir visiems. Nes as tikiu, kad musu daug ir i stadionus tikrai jau laikas rinktis. Aciu, gal visi susitiksime MOletuose. Tevo meiles tau ir musu seimai bei Jezaus ramybes,Amen.

Laima (Klaipeda)
2008-04-16 00:35:50



Miela Laima,sveikinu tave užmezgus tokį glaudu ryšį su tokia nuostabia asmenybe-VISOS KŪRINIJOS TĖVU KŪRĖJU.Linkiu,kad tarp judviejų dialogas tik stiprėtų,nes begalo reikalingi Dievo darbininkai del šviesesnės Urantijos ateities.Tikriausiai nesigaili pardavusi tą dirvą,kad įgytum ŠĮ NUOSTABU PERLĄ.
Su meile

IRENA
2008-04-15 10:16:36



Visiems aciu uz laiskucius.Savo rasinuku noriu atsakyti i brolio Algimanto pasiulyta tema, nes jos senai laukiau, Rasau labai retai bet jeigu Tevelis paparse dalyntis gyvaja tikejimo patirtimi...taigi Tevelis man prabilo gyvai 2007 08 19 (pries Iezaus gimimo diena), Ruduo buvo sunkus, nes as derinausi prie JO, veliau atpazinau Jezaus pokalbius ir Begalines Motinos Dvasios.Taigi mano tokia gyva patirtis ir dar visiskai nesenai sirdimi pasakiau - manoj valia, kad butu Tavoji valia.AMEN ir dabar esu labai laiminga ir paprasta moteris,pasikeite daug ir nieko. Laikiu savo tarnystes padeti broliui Algimantui vykdyti Jan skkirtos misijo.Telydi Jus visus TEVELIS ir Jezaus ramybe.Galite man rasyti i elekt. pasta i visus laiskus atsakysiu.

Laima (Klaipeda)
2008-04-15 00:42:31




Jeigu aš jums rašau , kad visas Šventas Raštas - Biblija gimė Izraelyje , žydų žemėje , tai atsiprašau , ar tai antisemitizmas . Aš tik konstantuoju faktą ir tiek , dar daugiau , aš sakau , kad kriščionių visos šaknys - žydų žemėje .
Tai reiškia , kad krikščionys ir žydai yra tikri broliai . Ir tai viskas .

Petras
2008-04-14 18:56:49



Tėvo atradimas savy ir unikalus tuo, kad pakylėja siekius, troškimus, mintis ir visą gyvenimą į aukštesnį dvasingesnį lygį. Ir tai realiai juntama praėjus keleriems metams, peržvelgus juos. Tiesiog sunku nusakyti tai, kaip vidus veržiasi į priekį lyg Tėvo meilės vandenyno gilumą. Ir vis atrodo negana... Net kaskart meldžiantis ir Tėvo meilė patiriama su kitais atspalviais, jausmų ir suvokimo gama. Ir visa tai nuolatinio bendravimo su Tėvu dėka. Viskas kinta einant laikui, viskas priklauso nuo mūsų pačių, tuo kaskart įsitikinu. Neįdėjus pastangų nieko ir nevyktų ir nebūtų įvykę nei mano, nei kitų gyvenimuose, sielose. Tėvas tikrai veda kiekvieną pas save, tačiau ar visi atsiliepia ir paklūsta šiam vedimui? visaip yra...

Jurgita
2008-04-14 15:25:16



Atrodo, kad praejo daug daugiau nei tie treji. Nes tu metu visai kita kokybe.
Nors einu i prieki mazais zingsniais, bet jie tvirti. Nors einu i baznycia, bet jau tiksliai zinau kokioms nuostatoms nepritariu. Zinau, kad tai ne mano, kad tai ne Tevo, tai tik suklaidintu ir kitus klaidinanciu Tevo vaiku kelias. Manau, kad sis kelias nera blogas, jis kitoks. Bet ypac dziaugiuosi tuo, kad Algimanto deka, cia rasanciu zmoniu ir TEVO deka radau savo kelia, butent jo ir ieskojau.


Vita
2008-04-13 20:35:41



Petrui pamąstymui. Kam skirti jei tai tapatu?
“Jie žydai? Ir aš. Jie izraelitai? Ir aš. Jie Abraomo palikuonys? Ir aš.” ANTRASIS LAIŠKAS KORINTIEČIAMS 2 Kor 11
(“Izraelis” lietuviškai verčiama tiesiai pas Kūrėją)
Na, o dėl Biblijos tikrosios prasmės suvokimo... Jei tik nuoširdžiai panorėsi tokį norą turėti, Dievas tau jį duos.
Ir semitas Abraomas tau nekels nemalonių pojūčių.


švelnus juokas
2008-04-13 20:14:47




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal