Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mes visi galime betarpiškai bendrauti su TĖVU!

Mielieji, noriu su jumis pasidalinti siandienos savo patyrimu. Kaip jau ne karta rasiau- giedu baznycios chore. Pamokslu dzniausiai neklausau, per juos plepame :) Bet yra kunigu, kuriems tarsi issprusta tiesos zodziai- tokios tiesos, kokia as ja suprantu. Siandien girdziu kuniga sakant, kad kunigai yra tarpininkai ir tik jie turi rysi su Tevu. As daznai neiskenciu, neiskenciau ir dabar, pasakiau kaimynei, kad tai visiska nesamone.
Ir staiga isgirstu kuniga klausiant ar yra baznycioje bent vienas galintis taip bendrauti su Tevu- taip betarpiskai, kaip jis. As sakau, kad as galiu! Choristai ziuri pasimete, o kunigas vis klausineja, praso parodyti jam nors viena toki. Giedame prie vargonu, as garsiai sakau, kad as galiu ir keliu ranka. Kunigas manes turbut nemato :( Po keliu sekundziu jis sako, kad galime mes visi, kad galime kiekvienas is musu. Butent, sakau as apsidziaugusi- tai tiesos zodziai! Bet manau, kad niekas juo nepatikejo. Man smagu, nes as zinau, kad tai tiesa, bet ir liudna tuo paciu metu, kad sia tiesa kol kas mazai kas tiki. Bet man sis epizodas nepaprastai svarbus, net negaliu paaiskinti kodel. Patyriau toki dziaugsma, toki nora visus apkabint! Myliu jus visus labai labai!!!


Vita
2008-04-20 18:09:21

Komentarai

Šiandien ryte, keliavau autobusu i darbą. Atėjau i sustojimą ir pradėjau nerimauti. Pirma diena naujam darbe, turiu būti laiku, negaliu vėluoti...,stoviu, minutes lekia viena po kitos, o kelione tai ne vien tik autobusu dar i du traukiniai. Suspėti reikia... Ir staiga iš vidaus mintis - Į Mane atsiremk Mane pagarbink i Mane susikaupk juk ir Aš su tavimi keliauju. Jei reikes pavėluoti, tai ir paveluosi, jei reikes kad pradetum kitokį darbą tai taip ir bus, juk savo maldoje visada kartoji - manoji valia kad butų Tavoji valia - mokinkis pasitikėti Manimi visada ir visur, tu keliauk ir judėk kur tau reikia, o kas įvyks pakeliui, palik spręsti Man. Tik labiau atsiverk Man, kad labiau su Manimi susilieti.

Kai pakankamai ilgai eini dvasios keliu, pradedi atpažinti tam tikrus judejimus, pradedi suprasti ir matyti, ko, tave tuo ar kitu metu moko, buvo etapas kai mokiausi nezadeti, mokiausi atsipalaiduoti, nusiraminti, o šiuo metu esu mokamas neplanuoti. Tik žiūrėk suplanavai ką nors ir viskas keičiasi, viskas susiklosto taip, kad negali patiketi. Tiesiog radikaliai viskas keiciasi - suplanavai kur nors važiuoti, viena žinutė ir jau nevaziuoji. Taigi apibendrinant, akcentuosiu - atsiduokim vedimui iš vidaus, pasitikekim Tėvu-Rojaus Trejybe, Jie tikrai mus veda visada ten, kur mes ir turim būti kiekviena akimirką pasitikekime jais visame kame, neskirstykime šita darau su Rojaus Trejybe o kitą jau pats - viską viską, turekim intencija atiduoti Rojaus Trejybei. Ismokime būti kantrūs. Megaukimes procesu, antraip, kaip viename mokybe buvo pasakyta, nustokim vadinti Rojaus Trejybe visagaliais.
Ramybes ir gilesnio atsiverimo jums šiandien ir visada.

ValdasAirija
2012-10-13 10:11:39



"Kazkaip naturaliai iseina, kada tik beskaitau pasisakymus, visada jaucia savo vidum, kad vieni gaivina siela, o kiti kazkaip apvelia viska. Algimanto mokymai duoda labai daug aiskumo ir susivokimo, lyg pasitikrinimo tarp esamu ziniu ir pridedant naujus suvokimus. Gerai apmastant, isplecia Dievo Kaip TEVO supratima. Pries kelias savaites bunant kataliku baznycioj ir klausant skaitiniu, kurie yra is NT labai aiskai jautes, kad yra kalbama apie Minties Derintoja, ten jis vadinamas Pagalbininku. Bet nei vienas zmogus, manau, kuris neskaite UK negali atpazinti tu tiesu. Po to klebonas sake pamoksa... ir paklause zmoniu:"Ar jus noretumet girdeti Dieva kalbant jums?" Ten buvo apie simtas tikinciuju. Kas kaip vieni garsiau kiti tyliau pasake taip. Pamokslautojas patikino, kad Dievo girdeti jus negalit ir tese, kad Dievas kalba per zmoniu darbus, rankas... Zinodama didesne Tiesa pasijauciau, kad turiu dabar ir tuoj pat pazadinti sita "mieganti" zmoniu buri ir susukau is baznycios galo: "NETIESA, NETIESA KLEBONE, NETIESA." Klebonas sutriko neilgam ir tese toliau, kas man pasirode, senu ziniu perkratyma ir tiek. Zmones suregavo.
Skaitydama sita mokyma suvokiu klebona, nes jam DIEVAS yra abstrakcija, o kaip MYLINCIO TEVO nepazista, o juk abstrakcija kalbeti negali, tik asmuo.
Dekoju Algimantui uz mokymus ir pastovias maldas. Aciu. Jos tikrai daro "stebuklus".
rita
2009-03-04 11:34"

Vita
2009-03-10 22:31:46



Noreciau su jumis pasidalinti dar vienu patyrimu, pasvarstymais.
Jau kelias dienas man sunku melstis, nors diena daznai kreipiuosi i Teva ir i Trejybe, bet vakarais turiu prisiversti, todel kelis vakarus nesimeldziau. Savais zodziais meldziuosi ir baznycioje, nors ivairus kunigu atliekami ritualai gerokai trukdo, bet paskutini karta negalejau melstis ir ten. Tada nusprendziau nueiti komunijos ir gavus ja pajutau tai, ka pajuntu meldziantis- automatiskai patekau i maldos busena, pajutau atsiverima, virpesius, kurie labai panasus i reiki energijos tekejima. Niekada kai dar eidavau komunijos nejauciau jokiu ipatingu pojuciu ar pakylejimo, o ispazinties neinu jau 6 metus.
Dabar suprantu, kodel nejauciu poreikio komunijai, ispazinciai- esu dvasineje komunjoje su Dievu visada, kai tik atsiveriu jam, meldziuosi, kalbu su juo savais zodziais. Galiu buti joje kada tik panorejus, net ir visa laika!!!

Vita
2008-08-18 16:45:59



kas skaito angliškai galiu rekomenduoti dar vieną "tylos praktikos" (2003metų) aprašymą, adresu:
http://1111angels.com/E_Desk/GB51.htm


Vaidas
2008-06-20 14:51:36



Kada pradėsite gydyti žmones, ponia Laima?

p.Laimai
2008-06-12 21:06:21



Gal galėtum papasakoti, kaip Tėvas su tavim juokauja, nes Algimantas niekad su juo linksmai nebendrauja, tik rimtai.

Laimai
2008-06-12 17:49:33



Noriu pasidalinti savo patyrimu, nes budama Moletuose, parasyti i foruma ir pasidalinti patirtimi manes paprase seses. Taigi, 2007 metais 18 rugpjucio patyriau ir isgyrdau savo prote gyva Teveli,tai stebuklas kurio laukiau ir tikejausi,nes sirdimi zinojau kad tai imanoma ir tai tiesa, tuo labiau kad yra mums visiems pavyzdis brolis Algimantas. Nuo nuosirdaus paprasymo Tevelio gyvo rysio iki isgirdymo praejo 5 dienos,nors as buvau pasiryzusi laukti ir melstis tiek metu kiek reikes. Budama Moletuose Tevelis leido pasidalinti sia patirtimi ir pamaciau kiek daug broliu ir sesiu jau yra pasiruose gyvam bendravimui su Teveliu. Greitai musu bus ne vienas ir ne du, o daug. Rasyti sklandzizi ir daug nemoku, nes esu daugiau kalbetija, taigi ka domina, bet nedrysta klausti per foruma, gali man paskambinti 8 688 313 46,labai noriu pasidalinti patirtimi ir padrasinti ieskancius ir abejojancius kelionei i sviesu,meiles kupina kasdienini gyvenima. Kalbuosi su Teveliu visalaika, kai esu laisva nuo kitu pokalbiu su seima , draugais. Yra valandos kai Jis mane moko,parodo klaidas, taipogi pajuokauja su staigmenom ir mazais stebuklais per materialius daiktus. Taigi skambinkite, arba rasykite,arba atvaziuokite i Klaipeda. Visada ir visiems jusu sesuo Laima. Su meile, iki.Dekoju Teveliui, Sunui Kurejui ir Visatos Motinai Dvasiai. Amen.

Laima(Klaipeda)
2008-06-12 13:48:55



Miela Irena,
mes butinai susitiksim, matemes ir pernai per samburi. Tai nepaprasti ispudziai, nepaprastas artumas. Jus isileidote visus mus i savo gyvenima, i savo sirdi mes visi tai jauciame, to zodziais neisreiksi. Mano antra puse jus pazistate, su juo vaziavote i siu metu samburi pirmyn ir atgal :) Labai norejau sudalyvauti ir siemet, jauciu spraga visu nepamacius ir neapkabinus ir net liudesi pagalvojus, kad vel reikes metus laukti. Bet zinau, kad TEVAS mums turi numates kazka nepaprasto. Mums visiems- tikintiems ir netikintiems, skaitantiems Urantija ar Biblija. Jis jau mus apdovanojo- Minties Derintoju, laisva valia ir asmenybes dovana. Jis dave mums vieniems kitus ir tai pradedi vertinti tik pazinus tokius zmones, kaip jus, mielieji Irena, Algimantai, Laima, Vaidai, Violeta, Rimantai, Arnoldai ( :) ), o kiek dar pazinciu laukia. Dar laukia Vienybes pojutis su Viskuo ir Visais, visaapimanti Meile. O kol kas as turiu jus, mielieji, kurie padeda zingsniuoti mazais, bet labai uztikrintais zingsneliais i prieki. Yra zinojimas, yra patyrimai ir tai man nepaprastai daug. Aciu TEVE Tau uz Visus ir uz Viska!

Vita
2008-06-11 22:16:51



Sysiau, remiasi tuo pačiu kaip ir tavo : knyga.

cha cha
2008-06-11 17:59:02



Vitai,
tu sakai, kad "Po mirties manes laukia gyvenimas sielos pavidalu. Tai yra gyvenimas dar arciau..."
Iš kur žinai?
Ir kuo remiasi tavo žinojimas?

Sysas
2008-06-11 15:02:46




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal