Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Ar Jėzus savo apaštalus ŠIANDIEN mokytų atsiremdamas į Urantijos Knygos šviesą, ar pirmenybę suteiktų Biblijai?

Ar Jėzus savo apaštalus ŠIANDIEN mokytų atsiremdamas į Urantijos Knygos šviesą, ar pirmenybę suteiktų Biblijai?
Ką jis sakytų šiandien, turėdamas DU RAŠYTINIUS ŠALTINIUS, ką aiškintų apie Tėvą šiandien, ir ką sakytų apie save? Ką jis šiandien iš viso DARYTŲ DABARTININIAME DVASINĖS TAMSOS AMŽIUJE, KURĮ APŠVIEČIA TIK NEONO MATERIALIOS REKLAMOS ŠVIESOS?
Pamąstykime apie Jėzų šiandien TARP DABARTINIŲ MŪSŲ, TOKIŲ SUSISKALDŽIUSIŲ, TOKIŲ PILNŲ BAIMĖS IR DOGMŲ IŠ ĮVAIRIŲ RELIGIJŲ, TOKIŲ PASIMETUSIŲ SAVO IEŠKOJIMUOSE IR NEŽINANČIŲ, KUR GYVENIMO PRASMĖ, IR JOS NET NEIEŠKANČIŲ, DĖL TO TIEK SERGANČIŲ FIZINĖMIS LIGOMIS, TIEK DAUG IŠLIEJANČIŲ AGRESIJOS KASDIENIAIS DARBAIS IR MINTIMIS, KARAIS, NUSIKALTIMAIS, KORUPCIJA. O juk visa tai nukreipta prieš patį žmogų, kuris tokius veiksmus ir atlieka.
Ką Jėzus DARYTŲ TARP MŪSŲ, tokių trumparegių, nematančių, kad pjauname šaką,, ant kurios sėdime patys, o apačioje pražūties bedugnė?
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2008-06-28 12:27:11

Komentarai

Mano pamąstymai apie temoje iškeltą klausymą būtų tokie;
visiškai sutinku su Raimondo nuomone,Jezus šiais laikais darytų tą patį,ką ir Algimantas daro.Jis ne tik darytų,bet ir sakytų.Jis JAU pasakė.Apie tai Jis pasakė knygelėje:"KALBU JUMS VĖL".
Ir dar del vieno dalyko esu tikra,jeigu prieš du tūkstančius metų Jėzaus iš Nazareto tikslas buvo Apreikšti savo TĖVĄ,mums pačio žemiausio statuso savo vaikams,tai šiandien JIS būtinai apreikštų mums ROJAUS TREJYBĘ,kaip VIENĄ VIENINTELĮ DIEVĄ.Aš manau,kad mūsų,Nebadono Visatos Apsoliutus Šeimininkas,Valdovas,kurį pažinojom kaip Jėzų iš Nazareto,tikrai mato,kad mūsų sąmonė yra ant tiek evoliucionavusi,jog yra pasirengusi priimti pačia naujausia žinią.Mano manymu Jis tikrai mėgintu išrišti tą susipainiojimą,kuris yra del Rojaus Trejybės antro Asmens.
Tai tokie būtų mano pasamprotavimai.
Su meile

IRENA
2008-06-29 03:08:18



Užkliuvai už varčios ir vėl nuo pradžios, Jezau

Jezau
2008-06-28 23:23:27



Tegu jis ateina kaip vienas iš mūsų ir gyvena kaip vienas iš mūsų, to visiškai pakaktų, to visuomet būtų pakakę, nes visa kita - viršaus,- visiems atnešusio susiskaldymą, taigi - jei dieviškų laurų ar tėviškos dvasinės karjeros, verčiau tegu neina,- Didžioji Dvasia slaptoje nepriekaištingai kaip tuomet, dabar ir visada savo darbą atlieka.

rūtelė
2008-06-28 22:00:29



kiek tiek tu,tiek kiti beneiktumet Sv.Rasta[biblija] na pildosi,pildosi Jezaus pasakyti zodziai kad daugelis issigins manes kaip atpirkejo.ir sie zodziai nepriklausomai nuo jusu mastymo galioja per amzius.daugelis zmoniu tiki ivairiais pranasais ir gelbetojais,o pati pagrindini Jezu Kristu palieka uz duru,nenori jam atverti sirdies vartu.juk kaip tu Laima gali tai teigti pati to nezinodama,juk dar niekas is ten negrizo,tai cia jusu zmoniu yra fantazijos ir ivairus isigalvojimai.

Laimai
2008-06-28 23:07:23



Jezau, nors vienas protingas argumentas, koks

džiaugsmas!!!
2008-06-28 20:31:20



Urantijos Knyga yra pirmas rašytinis Apreiškimas mūsų planetoje.Vadinasi mūsų civilizacija pasiekė tokį išsivystymo lygį,kai beveik visiems žemės gyventojams yra "prieinami"rašytiniai šaltiniai.Tekstas yra parašytas suprankama kalba,panaudoti žinomi įvairių mokslo šakų terminai.Tuo tarpu Biblija nėra Apreiškimas.Tai žmonių užrašyti tekstai,be papildomų istorinės medžiagos ,vėliau gyvenusių žmonių tų tekstų interpretacijos studijų,dabartinėms kartoms sunkiai suprantami.Biblija iki Urantijos Knygos buvo geriausias dvasinių studijų šaltinis.Tačiau dabar savo Gyvybės kelyje reikia naudotis daug geresniu žinių šaltiniu,būtent Urantijos Knyga.

Laima
2008-06-28 18:49:15



Taigi pats, Algimantai, imk ir paklausk Jezaus.

Algimantui
2008-06-28 20:24:39



Mylimas,broli, čia Jėzaus ir reikėtų klausti "Ką tu darytum .. ?" ,tačau šiame laikmetyje manau Jis darytų tą patį ką ir tu darai. Mokintų apie triasmenį Dievą, o visa kita tokius reikalus kaip broliška tarnystė ir kita manau,kad mokymai būtų tokie kokie ir buvo. Mes juos skaitome UK ir po 2000 metų žavimės, taip kad nemanau, kad mokymų kryptis ženkliai pasikeistų.
Vėl grįšiu prie esamų religinių leidinių. Tokie informaciniai leidiniai reikalingi tiktai vadinamajam "startui" kai kažko ieškai, nori kažką sužinoti individualiai ar panašiai. Tačiau kai esi tapęs dvasinės šeimos narys jokie leidiniai nereikalingi, nes viską sužinai iš to į ką kreipiesi. Gimkime iš dvasios ir gyvenkime iš vien su Rojaus Trejybe ir visi klausimai bus atsakyti. Nebus falsifikato ar "sugedusio telefono" gauta informacija.
Iš mano pažįstamų rato tik keli apie Dievą žino šiek tiek daugiau nei tie kurie yra "standartiniai" šiuolaikinės bažnyčios vaikai. Daugelis sako, kad "aš žinau kad Dievas yra, bet tiek daug aplink yra įvairiausių sektų, kad net nežinau kuom ir tikėti, tai netikiu niekuom..." Štai čia ir yra mūsų dvasinio kelio pabaiga, kai priimam sprendimą netikėti ir neieškoti. Todėl tu mielas mano broli Algimantai, stoji prieš "srovę" ir save aukoji mums, mūsų išgelbėjimui, sklebi tai ką žinai, pergyveni dėl kiekvieno "skęstančiojo" tamsoje, guodi, gydai ir tarnauji. Ir tu dar klausi ką darytų Jėzus? Tą patį ką darai TU.
Su meile
Raimondas Druskininkai

Raimondas Druskininkai
2008-06-28 18:28:41



Mielas Raimondai, ačiū tau už nuoširdžius žodžius. Tik mano didžiausias troškimas, kad mes atsigręžtume į Rojaus Trejybės visus TRIS ASMENIS - Visuotinį Tėvą, Amžinąjį Sūnų-Visuotinę Motiną-Brolį, ir Begalinę Dvasią Visuotinę Motiną-Sesę, ir PATIRTUME JŲ VEIKIMĄ MŪSŲ VIDUJE, o tada išispręstų DAUGYBĖ dabartinių problemų, kurios šiandien mums ne tik suveržia kilpą ant kaklo, kad pradeda stigti oro, bet tiesiogine prasme mus nuveda į FIZINES KŪNO ligas. Štai dėl to mes galime patys , kaip ir Jėzus prieš du tūkstančius metų, bendrauti su Tėvu, o dabar man Tėvas pademonstravo, kad GALIME taip pat kaip ir su Juo bendrauti su Amžinuoju Sūnumi ir su Begaline Dvasia ir GARBINTI JUOS ir mokytis iš JŲ MEILĖS, GĖRIO, GAILESTINGUMO, GROŽIO, TARNAVIMO, ir visa tai taikyti mūsų kasdienime gyvenime.
Tu, mielas Raimondai, esi visiškai teisus,kad svarbiau yra ne knygos, bet GYVAS RYŠYS su Tėvu. Tačiau vis tik esant dabartinėms sąlygoms, kada yra BIBLIJA ir URANTIJOS KNYGA, kurią daugiau panaudotų Jėzus mokydamas savo apaštalus? Ar jis keistų savo mokymo metodą, palyginus su anų laikų metodu, taikytu, bendraujant su apaštalais, stengiantis išplėsti jų sampratą, kas yra Dievas ir žmogus.
Aišku, šis klausimas yra daugiau asmeninio patyrimo ir supratimo dalykas, kadangi jis yra TARIAMĄJA NUOSAKA. Dėl to kiekivenas galite samprotauti tiap, kaip jums atrodo ir nesibaiminti, kad suklysite. Tiesiog jūs pateiktumėte savo nuomonę ir nuostatas, atsiremdami ir į savo patyrimą, kalbant su savo pažįstamais ar draugais, ar atsitiktiniais sielos broliais ir sesėmis, sutiktais kelyje ar dar kur, kaip jūs įsivaisduojate Jėzų šitoje situacijoje dabar.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2008-06-28 16:17:57



:-) Kontrolinis klausimas :-). Norėčiau paklausti, o kuo šių laikų žmogus skiriasi nuo tų laikų, kai Jėzus gyveno tarp mūsų kaip žmogus? Praėjo daugiau kaip 2000 metų, tačiau ir anais laikais ir šiais buvo ir yra begalės religijų. Koks skirtumas kokias knygas skaityti ar UK,ar Bibliją jei jas skaitai kaip grožinę literatūrą ar pasaką. Jei Jėzaus siela būtų netroškusi Tėvo, Jis Jo ir nebūtų ieškojęs. Tačiau Jėzus, gimdamas ir gyvendamas tarp mūsų kaip ir visi mes, ieškojo Tėvo, nesvarbu ką į Jo vaikišką galvelę kišo Jį supanti aplinka su nusistovėjusiom tradicijom ir mokymais, tačiau Jis klausėsi savo sielos ir ieškojo gyvo ryšio su Tėvu, o jį radęs "susiliejo" (žinoma jeigu taip galima pasakyti) su Tėvu. O Jėzaus nugyventas gyvenimas Žemėje parodo mums, kad kiekvienas iš mūsų gyvenantis Tėvo valioje gali pasiekti tokias nuostabias dvasines aukštumas.
Todėl manau, kad laikmetis ir lentynose esanti literatūra turi mažą reikšmę dvasinei asmenybei augti.
Mylimas sielos broli, Algimantai, lenkiuosi prieš tavo asmenybę ir didžiuojuosi pažindamas tave. Didžiuojuosi tavo ryžtu ir drąsa. Ačiū tau mūsų MOKYTOJAU.


Raimondas Druskininkai
2008-06-28 15:17:07




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal