Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Rojaus Trejybės Antrojo Asmens, Amžinojo Sūnaus-Kūrinijos Motinos-Brolio, perduotas pirmasis viešas mokymas, 2008 05 30

Amžinojo Sūnaus mokymas, perduotas per gyvąsias pamaldas 2008 05 30 mūsų šventovėje, Rojaus Trejybės šventovėje.
Mylimas Amžinasis Sūnau, kada vakar aš bendravau su Tavimi, Tu pasakei, kad per mūsų pamaldas Tu perteiksi savo mokymą visiems mums, kurie dalyvaus mūsų gyvose pamaldose, ir tai bus pirmas Tavo, kaip Rojaus Trejybės Antrojo Asmens viešas mokymas, perduotas tiesiogiai per mirtingąjį žmogų, per visą Urantijos istoriją.
Todėl dabar aš kreipiuosi į Tave ir esu pasirengęs tokiam bendravimui ir perdusoiu viską, ką Tu sakysi mums.
Amžinasis Sūnus:
Mylimas mano broli, Aš esu tas Antrasis Centras ir Šaltinis, kurį jūs vadinate Rojaus Antruoju Centru ir Šaltiniu pagal jums pateiktą apreiškimą. Bet Aš esu daugiau, negu šitas jūsų apreiškime pavadintas antrasis Šaltinis ir Centras.
Aš esu jus visus apjungiantis dvasiniame glėbyje, nes jūs iš Manęs gaunate tą dvasinę, paskleistą per visą kūriniją, grandinę. Be Manosios grandinės jūs nepajėgtumėte dalyvauti šitame jums kiekvienam padovanotos asmenybės dovanos atskleidime per gilesnę dvasinę įžvalgą.
Jūs negalėtumėte bendrauti vieni su kitais be pikto žodžio, nes iš Manęs ateina ta gailestinga banga, kuri suminkština jūsų širdį, suminkština jūsų sielą, net jeigu jūs ir esate užsiskleidę mums kaip Dievui.
Vis tik kiekvienas jūs turite tam tikrą minkštumo pojūtį. Kada norite, kad jums kažkas taikytų asmeninį veiksmą, jūs norite, kad tas veiksmas būtų gėrio pasireiškimas, ir šitas jau noras yra suteikiamas su Manuoju atspalviu, gailestingumo atspalviu. Dėl to Aš jums suteikiu tą gailestingumą, kokį tegali suteikti tas Begalinis Šaltinis, kuriame gailestingumo niekada netrūksta.
Būkite gailestingi vieni kitiems. Niekada neteiskite vieni kitų, kad ir koks būtų jums, žmogiškuoju žvilgsniu, žiaurus, net ir prieš jus įvykdytas, veiksmas. Būkite gailestingi.
Ką demonstravo ir jūsų Sūnus Kūrėjas, kada kankinosi ant kryžiaus. Jis išliko gailestingas, gailestingumą gavęs iš Manęs. Ir jūs niekada nepristigsite jo.
Atsiverkite Tėvui. Bendraukite su Tėvu, nes jūs turite Jo dalelę kiekvienas savo viduje, ir šitoji dalelė skatina jus pamilti vienas kitą, o Aš jus nuspalvinsiu gailestinga meile. Tokia meile, kuri niekada nepristigs kantrybės.
Ačiū Tau, mylimas Amžinasis Sūnau, Motina- Broli.
Aš garbinu Tave, Tėve, Amžinasis Sūnau, Motina- Broli, Begaline Dvasia, Motina-Sese. Garbinu ir šlovinu. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2008-07-02 11:22:29

Komentarai

Pagarbinau trejybe ir pasijutau nescia. Negali buti. Nejaugi ivyko stebuklas? ar as galejau pastoti nuo trejybes?Atsakykit. Tik greit. Nes labai kankina.

nezinia
2008-07-03 12:32:55



Visi, kurie ateina i sestadienio pamaldas pajuto skirtuma- garbinant Trejybe juntama didesne pilnatve. Nezinau ka Tevas, Amzinasis Sunus ir Begaline Dvasia mums ruosia ateityje, bet neabejoju, kad tai bus nuostabus, visa Kurinija praturtinantys patyrimai. ACIU!

Vita
2008-07-02 11:54:32



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal