Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Kvietimas prisidėti prie Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL išleidimo knyga

Mielieji, tie, kurie trokštate prisidėti prie Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL išleidimo knygos pavidalu, kuri būtų pardavinėjama ir knygynuose, kad kuo daugiau mūsų sielos brolių ir sesių galėtų susipažinti su šia šviesa, perveskite pinigus knygos spausdinimui į mano sąskaitą, kuri yra nurodyta mūsų svetainės puslapyje RĖMIMAS.
Tik BŪTINAI parašykite jūsų paramos paskirti:
KNYGOS atspausdinimui,
KALBU JUMS VĖL atspausdinimui,
Apreiškimo atspausdinimui,
Jėzaus apreiškimui,
ar dar kaip nors panašiai, kad galėčiau atskirti šituos pinigus nuo tų paaukojimų, kuriuos aš gaunu iš jūsų, kaip paramą mano tarnystei ir iš kurios ir gyvenu vykdydamas Tėvo valią.
Reguliariai jums pateiksiu, kiek jau yra pinigų knygos išleidimui.
Dabar yra pervesta trys tūkstančiai litų, dar tiek pat yra pažadėta, kad bus pervesta po šito prašymo patalpinimo mūsų svetainėje.
Aš parašiau laiškus daugiau kaip į dešimt spaustuvių. Kai kurios neatsakė nieko, kitos parašė, kad jų kainos yra per didelės, geriau man ieškoti didesnių spaustuvių, kurių tarifai žemesni, kitos atsiuntė savo paskaičiavimus. Jų tarifai nebuvo vienodi. Todėl turime tik orientacines kainas:
1000 egzempliorių reikėtų surinkti apie 9000 litų;
1500 egzempliorių reikėtų apie 11-12.000 litų;
3000 egzempliorių reikėtų apie 17-20.000 litų, ir t.t.
Kuo didesnis tiražas, tuo pigesnė knygos kaina, tačiau tuo didesnę sumą reikia surinkti.
Vakar mes buvome susirinkę ir iš Kauno, ir iš Vilniaus ir tarėmės kaip toliau elgtis. Kad būtų pigiau, knygos maketą parengsime savo jėgomis, nes maketuojant knygą kokiai nors spaustuvei ar leidyklai kaina dar labiau padidėtų.
Žiūrėsime, kaip seksis rinkti pinigus, o tada spręsime ir dėl konkretaus tiražo.
Beje, amerikiečiai jau seniai užsidegė knygą išleisti anglų kalba, kada perskaitė KALBU JUMS VĖL mano vertimą į anglų kalbą. Tad su dviem amerikiečiais nuo metų pradžios redaguojame vertimo tekstą jau antrą kartą. Šį darbą turėtume iki rugpjūčio pabaigos užbaigti. Tada irgi bus maketuojamas spausdintinos knygos formatas ir jai bus taip pat renkamos aukos, apie jas parašysiu atskirai. Prie jų rinkimo prisidės ir amerikiečiai. Ten knyga ir bus atspausdinta, nes taip bus pigiau negu Lietuvoje.
Kada knyga pasirodys knygynuose, ją pirks ir ne tik tikintieji, bet ir save laikantys ateistais, nes jie pamatys, kiek daug nuodingų ir pamokančių dalykų pateikia Jėzus Kristus mums šiandien vėl. Tik astiverkime Tėvui i rpamatykite sielos žvilgsniu, koks yra GYVASIS JĖZUS IR KĄ JIS SAKO ŠIANDIEN VĖL.
Tai ir malonu, kad Jėzus pateikė savo apreiškimą dabartiniams žmonėms, bet lygiai taip tai rodo, kad labai rizikingą gyvenimą gyvena žmonija, jeigu reikalinga VĖL pateikti tokią šviesą, nes tai rieškia, kad šitos šviesos mes neturime, dėl to ji mums ir suteikiama. O be tokios švoesos, be GYVO RYŠIO SU ATRASTU SAVYJE TĖVU, žmonija eina savanaudiškumo ir savęs sunaikinimo keliu. Mes turime būtent dėl to žadinti žmones, kiek įmanoma daugiau žmnių.
Ir parama Jėxaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL išleidimui atskira knyga, tai pagalba ir tiems mūsų sielos broliams, kurie nieko negirdėjo apie tokią šviesą, ir apie ją išgirs tik tada, kada knyga bus atspausdinta.
Taip pat tai yra irgi indėlis į žmonijos šviesinimą, dvasinimą, ir vedimą nuo susinaikinimo bedugnės krašto.
Vedimas į tikrąjį ir tvirtą pagrindą - į gyvą ryšį su gyvu Tėvu, atrastu savyje.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2008-07-06 23:11:29

Komentarai

Dekojam visiems: Algimantui, Nijolei, Izidoriui ir Ninai su seima, Irenai, Rutai, Astrai, Marijai uz nuosirdu priemima Vilniuje, Darsuniskyje, Siauliuose ir Sakiuose. Mes labai dziaugiames sia galimybe, kuri dar karta padovanojo mums vieniems kitus.
Aciu miela Irena, Ruta, Astra. Nors nedaug jusu Sakiuose, bet visos esat tokios tvirtos savo kelyje! Mes jumis labai didziuojames. Dievo palaimos jums!

Vita
2008-11-04 20:15:00



Ačiū Arnoldui ir Vitai,kad atvežėte knygas:"Kalbu jums vėl"ir į Šakius.Savo apsilankymu jūs,miela porele,iš tiesų pradžiuginote mūsų nedidelį būrelį,giloką įspūdį palikote mano draugėms ir man asmeniškai.Matosi judviejų didžiulė meilė Dievui,atsidavimas Jam,nejučiomis,jūsų apsilankymas,verčia pasitemti.Ir aš iš jūsų šio to pasimokiau.Arnoldai,man patiko,tavo taktiškas, ramus ir prąsmingas pamokymas skirtas Astros dūkrai.Jinai,kaip paauglė, be abejonės, turi savų problemų.Dekoju Dievui,kad Jis suvedė su jumis,kad suvedė su urantais.Šiandien trokštu visiems urantams palinkėti stiprybės,meilės,o suspaudimo valandėlėje glaustis tik prie Tėvo,su ašaromis,su išsikalbėjimu jam,galų galia,imkit popieriaus lapą,rašiklį ir rašykit tam Tėveliui laišką,gal kai kam ir nesu didelis autoritetas,bet patikėkit-tai veiksminga,sakau iš nuosavos patirties.
Linkiu visiems geros dienos.
Su meile

IRENA
2008-11-02 10:47:19



Byra byra pinigėliai į plačiasias kišenes, daug suneš dar jų broleliai

Ei džium džium
2008-10-31 14:39:26



Klausiu Trejybės, tai kaip čia dabar su ta knyga daryt, jei aš jos neskaitęs ir nejaučiu poreikio tai daryt.
.
Jūsų augimas nėra vien tik žiūrint į mane ir siekiant manęs kaip kažko ten toli, ar to kas jūsų viduje.
Jūs augate ir atsigręždami į mane žmonėse, jūs augate per tarnavimą žmonėms, ką tu pats supranti. Nesvarbu, kad tau to nereikia, bet to reikia tam kažkam kas jau pribrendo gauti tas žinias.
Tu skaityk knygą, ir tai daryk Laisvės alėjoje.
Dabar nurimk, dėl nieko nepergyvenk, viskuo jau pasirūpinta.



Arnoldas
2008-11-01 23:41:00



Ka tik grizome su seima is Vilniaus- parsivezeme svieziai isspausdinta "Kalbu jums vel". Sirdyje ir dziaugsmas, bet ir kazko naujo, nepatirto nuojauta. Man kol kas dar neaiskus jos platinimo budas, dar nepajauciau jo vidumi, bet zinau, kad tai naujas, idomus ir daug kam trokstamas kelias, kuriuo eidami prisidesime prie musu tautos, rases, planetos ir visos nuostabios Kurinijos sviesejimo.
Sveikinu visus, mielieji, ir prisidejusius prie sios knygos isleidimo, ir ispuoselejusius ja savo mintyse, svajonese. Aciu jums labai!!!

Vita
2008-10-30 19:36:51



Turiu jums gerą žinią - Jėzaus Kristaus apreiškimas KALBU JUMS VĖL jau atspasudintas ir yra mano kambaryje.
Tiražas - 4500 egzempliorių.
Tad dabar esu tarp Kristaus Knygų, sukrautų beveik iki lubų.
Man kalbantis su Tėvu, jis suteikė makymą, kuris išsprendė daugelį iškilusių klausimų, kada pasakė, kad KALBU JUMS VĖL nebūtų pardavinėjama knygynuose.
Šis Apreiškimas turėtų būti dalinamas tik už PAAUKOJIMUS, nes ši knyga nėra komercinė prekė.
Ir būtent toks knygos PATS PLATINIMAS tampa jau TARNYSTE ir tiems, kurie ją imsis šitokiu būdu platinti, ir tiems, kurie aukos, o ne pirks.
Dėl to tie iš jūsų, kurių paaukojimų dėka ir galėjo šitas nuostabus apreiškimas pavirsti į knygą, parašykite man elektroniniu adresu:
lite@mtm.lt
arba paskambinkite
869944059
kad pasakytumėte savo adresą, kur jums nusiųsti knygą, nes bankas man jūsų adresų nedavė, o aš jų nežinau.
Kai kurie iš jūsų galbūt norite tapti ir pačios knygos platintojais savo mieste, ar net ir aplinkiniuose keliuose miestuose.
Aš jus nuoširdžiai raginu toliau žengti savosios tarnystės naują žingsnį ir prisidėti prie šito MEILĖS ir ŠVIESOS Apreiškimo paskleidimo į kuo didesnio skaičiaus žmonių rankas.
Aš pats keliuose knygynuose pasiūliau knygą pavartyti keliems knygas žiūrinėjantiems žmonėms. Aišku, žinodamas, kad iš karto žmogus gali išsigąsti, kai kažkoks nepažįstamasis siūlo knygyne knygą, tai iš pradžių pažiūriu bevartinėjančius knygas ir Tėvo vedamas einu prie tokių knygų, kurios daugiau susijosios su psichologija, ezoterika, ligų gydymu, valgių gaminimu, knygomis vaikams, ar religija. Pasiklausiu, ar mėgsta skaityti šviesių minčių ir prasmingas knygas. O tada paklausiu, ar galėčiau parodyti vieną knygą, kokios knygyne nėra ir nebus, nors ji ką tik atspausdinta.
Žmonės reaguoja labai nepatikliai. Tai, aišku, ne jų kaltė. Jų baimė kyla iš NEPASITIKĖJIMO NEPAŽĮSTAMU ŽMOGUMI IR BIJANT ATSIDURTI KOKIOS NORS SEKTOS SPĄSTUOSE.
Tačiau trijuose knygynuose šitaip išplatinau tris knygas - viename vieną, kitame dvi. O viename jauna moteris atsisakė ir į rankas ją paimti.
Tuo tarpu vakar su šitomis knygomis stovėjau Gedimino prospekte prie Centrinio pašto. Ir mane nustebino tai, kad ABSOLIUTI DAUGUMA preinančių buvo tokie pikti, surauktais veidais, apimti nerimo, ir nuo mano staliuko ne tik nusigręždavo, bet kai kurie net fizikšai bėgdavo tolyn į kitą šaligatvio pusę. Tiek jauni, tiek vyresni, tiek ir visiškai pagyvenę.
Tai tik parodo, kaip aukšto dažnio virpesiai REALIAI sklinda, o baimės apimti ir žemų dažnių lauke gyvenantys žmonės net to nesuvokdami, pajunta aukštus virpesius kaip kažkokią nematomą kliūtį, kurią turi APEITI Į ŠALĮ PASITRAUKDAMI.
Taip ŠVIESA kelia dar didesnę BAIMĘ TAMSAI.
Ir realiai.
Vienas vyras vartė vartė rankose knygą, bet paskiau supyko, ėmė nebekontroliuoi net savo rankų judesių, lamdyti knygą pats to nejausdamas. Aš jam liepiau nustoti lamdyti knygą, tai jis numesdamas ją ant staliuko sušvokštė man: "Eretikas, eretikų knyga, ką tu čia darai? Tu erezijas skleidi su šita savo knyga. Petro ant uolos pastatyta bažnyčia yra svarbiausia." Ir nuėjo labai supykęs.
Ėjo šimtai žmonių, o aš laikiau vienoje rankoje iškėlęs vieną knygą, kitoje - kitą, bet prie manęs per visą pietų meto valandą teišdrįso prieiti keli žmonės.
Dar vienas vyras čiupo už knygos ir jau norėjo nueti, o aš jam sakau, kad aš prašau už ją paaukoti, nes jos neparduodu. Tada padėjo ją vėl atgal.
Tačiau pati nuostabiausia auka buvo paaukota netoli namų. Jau buvau sugrįžęs namo, ir vėl išėjau į vieną knygyną senamiestyje, nes jame dar prieš porą dienų vienai pardavėjai buvau ją palikęs, kad kitą dieną ji parodytų savo tikinčiai draugei, kuri turėjo ateiti sekmadienį į pamaldas kažkurioje senamiesčio bažnyčioje. Ji LABAI tikinti.
Buvome su pardavėja sutarę, kad po poros dienų užeisiu ir iš jos pasiimsiu arba knygą, arba paaukotus už ją pinigus.
Einu pro šiukšlių konteinerį ir matau vidutinio amžiaus aukštą vyrą jame besirausiantį. Jis pavarto kažkokį laikraštį, žurnalą, pasiima į savo krūvelę, ir vėl ieško. Aš jau buvau praėjės pro jį, o tada toptelėjo mintis, jog vertėtų ir jam pasiūlyti, juk jis vis tik ieško ir kažko paskaityti.
Priėjau, pasisvekinau. Paklausiau ar skaito koias nors knygas. Jis pasakė, kad skaito, kai suranda, o tada jas parduoda numizmatams. Tai ir ieško, ką jiems galėtų pasiūlyti. Tada aš jo paklausiau, ar jis skaitytų rimtesnę knygą. Jis nesuprato, ką turiu omeny sakydamas rimtesnę. Paaiškinau, kad tai knyga aoie tikrovę, apie žmonių probleų sprendimus, apie proto ir sielos vystymą, apie gėrio ir meilės didesnį supratimą, apie žmogaus prisikėlimą po mirties sielos pavidalu, apie Jėzų. Ir pasakiau, jog tai Jėzaus Kristaus apreiškimas. Jis net susijaudino. Pasakė, kad skaitytų. Padaviau jam knygą. Jis pavartė ir tvirtai ištarė: "Ją skaitysiu." O tada aš pasakiau, kad jos negaliu šiap sau dovanoti. Aš ją duodu už AUKĄ. O kiekvienas sprendžia pagal savo vidinį balsą ir galimybes, kiek jis gali aukoti. Tai nenustatyta prekės kaina. Tai SIELOS MEILĖS IŠRAIŠKA.
Laikydamas prispaudęs prie krūtinės KALBU JUMS VĖL, jis sako: "Bet aš neturiu nė cento, dėl to ir einu prie konteinerių." Man ateina mintis: "Padarykim taip, aš dabar paaukosiu tau." Atsidarau piniginę, išimu litą, dvidešimt, ir dešimt centų, kad jis galėtų nors simboliškai paaukoti dešimt centų, o jam pačiam dar liktų litas dvidešimt. Paduodu jam pinigus ir sakau. "Dabar tu jau turi centų. Dėl to gali ir paaukoti už pačią knygą." Jis ryžtingai man paduoda visus pinigus. Aš jo klausiu: "Ar tu tikrai nori atiduoti visus pinigus? Gali aukoti ir mažiau, kad ir tau dar liktų." - "Ne, už šitą knygą aš noriu paaukoti visus pinigus. Aš dar vis tiek sau surasiu ką nors konteineryje."
Paimu iš jo pinigus, įsidedu į kišenę, o jam sakau: "Ačiū tau. Koks tavo vardas?" "Andrius." "Mielas Andriau, žinok, tavoji auka man iš visų didžiausia, ačiū tau už tavo širdį. Ir šitos knygos neparduok numizmatams niekada. Laikyk ją visada. JI tau tikrai PADĖS." - "Tikrai jos neparduosiu. Saugosiu." Prieš nueidamas, išsiėmiau iš piniginės litą ir padaviau jam. Jis padėkojo. O aš jam palinkėjau ramybės ir nuoširdžiai skaityti knygą Jėzus Kristus KALBU JUMS VĖL.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,


Visiems jums tariu nauširdų ačiū už paaukojimus.
Dabar Arnoldas maketuoja KALBU JUMS VĖL vertimą į anglų kalbą.
Izidorius pradėjo ją versti į rusų kalbą, tad reikės ir ją spausdinti.
Taip pat laukia darbai ties nauja knyga, Rojaus Trejybės Asmenų apreiškimų knyga.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2008-10-28 11:02:39



Ačiū Vilmai, pirmai paėmusiai iš manęs šią knygą ir drąsiai bei ryžtingai paaukojusiai.

Arnoldas
2008-10-30 19:56:03



Puiku, pasirodo tavo kristus, Algi, dar ir biznierius geras. Šaunuolis, kapitalą reikia didinti. Susvaigėliai tikrai daugiau atiduos už ją, negu knygynėlyje gausi, ten, be to, ne visi pinigėliai tamstoms byrės. Labai teisingas komerciškas sprendimas.

Bravo!!!!
2008-10-29 06:37:54




Mielas ALGIMANTAI , sveikinu Tave su pergale , su Tavo svajonės išsipildymu . Linkiu kuo geriausio ir skaitlingiausio skaitytojų rato .
Tik liūdnoka darosi , kai vaizduotėje matau tokius abejingus praeivių žvilgsnius į tokią vertingą knygą , kurios tikrosios vertės jie net nenumano . Na , bet reikia būti optimistais ir kaip sakoma " Tepadeda mums visi Angelai "
Matomai mes , čia Panevėžyje , taip pat galėsime prisidėti prie tokios gražios knygos realizavimo . Dar neteko kalbėtis tuo klausimu , bet per mūsų susitikimą , tikrai bus daug minčių ir pasiūlymų .

Petras
2008-10-28 19:09:36



Mielieji, ačiū jums tiek už NUOLATINĘ paramą man asmeniškai, už kurią VISADA DĖKOJU SAVO MALDOSE ROJAUS TREJYBES ASMENIMS - TĖVUI, AMŽINAJAM SŪNUI-KŪRINIJOS MOTINAI-BROLIUI, IR BEGALINEI DVASIAI-KŪRINIJOS MOTINAI-SESEI ir jums apskritai, NES TIK JOS DĖKA IR GALIU DARYTI TAI, KĄ PAVEDĖ MAN DARYTI TĖVAS - tiek už paramą mūsų bendram dvasinio švietimo reikalui Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL išleidimui knygos pavidalu.
Dabar Jėzaus Kristaus knygos KALBU JUMS VĖL išleidimui yra jau 11450 litų.
Leidžiant 1000 egzempliorių tiražu reikia 11550 litų.
Leidžiant 2000 egzempliorių tiražu reikia 16800 litų.
Skirtumas akivaizdus.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2008-09-11 15:57:56




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal