Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Algimanto pamokomasis žodis – O iš kur aš žinau, kad manoji valia sulieta su Kūrėjo Valia? – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Romainiuose, 2023 07 08

Mylimieji, mano vardas – Algimantas. Aš ruošiu Dvasinius Mokytojus – visai Urantijai – tai yra mūsų planetos vardas, kokiu ji užregistruota Dieviškuose Archyvuose – visoje kūrinijoje šituo vardu būtent yra žinoma mūsų planeta – ruošiu Dvasinius Mokytojus – aiškinu jiems Kūrėjo Tikrovę, Kūrėją, remdamasis ir apreiškimais, kuriuos skaitau, aiškinu ir savo dvasiniams broliams, ir sesėms – mokau juos giluminio analizavimo šitų pačių apreiškimų – ir tuo pačiu gaunu pats mokymus iš Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – Keturių Šaltinių ir Centrų – Keturių Asmenybių.
Ir aš sakau, baigdamas savąją maldą, o kitaip tariant, tai bendravimas su Kūrėju – malda – tai yra komunija, bendravimas – Manoji valia sulieta su Tavąja. O iš kur aš žinau, kad manoji valia yra sulieta su Kūrėjo Valia? Iš kur aš žinau, kokia Kūrėjo Valia? Aš dažnai girdžiu, kada sakoma – Tėve, tebūnie Tavoji Valia. Tada, kur dingsta manoji valia – aš ją kažkur pametu arba nuslopinu, kada užleidžiu vietą Tėvo Valiai? Žodžiu, Kūrėjo Valia, mano valia, kiekvieno iš mūsų valia – kaip jos susistyguoja? Kaip žinot, kokia yra Kūrėjo Valia?
O tai labai paprasta. Viską lemia išvalyta mirtingojo pasąmonė. Kuo švaresnė pasąmonė, tuo daugiau Kūrėjo aukštesnio energinio dažnio virpesių – tuo skaidresnis žinojimas, kokia yra Kūrėjo Valia. Tiesiog, tai tas pats, kaip pasakytum – štai, išaušo rytas! O iš kur aš žinau, kad išaušo? Tapo šviesu. Buvo naktis – tamsu, dabar šviesu. Kokie argumentai? Tiesiog akivaizdu! Tas pats ir su Kūrėjo Valios pažinimu, žinojimu – kada išaušta pasąmonėje buvusi tamsi naktis į rytą, į dieną, atsiranda sąmonės lygiu skaidrumas, žinojimas – kokia yra Kūrėjo Valia – ir ar mano valia yra tokia, kokia Kūrėjo Valia, ar man reikia savąją valią kažkur nustumti ir pripažinti aukštesnę Kūrėjo Valią. Nesvarbu, kokiu aš žodžiu pavadinčiau Kūrėją – Šaltiniu ir Centru, Buda, Alachu, Jahve, Kūrėju, ar Tėvu, ar Rojaus Trejybe-AŠ ESU – vis tiek, tai yra aukštesnė Valia, kuriai pritaria žmogiškasis mirtingasis, ir sutinka, kad jis norėtų savo valią sulieti su Kūrėjo Valia. Jis dar nežino, kokia yra Kūrėjo Valia – jo dar pasąmonė neapvalyta, todėl jam ir lieka tepasakyti – Tebūnie Tavo Valia. Jis dar savo valios negali apibūdinti, kad ji susiliejusi su Kūrėjo Valia, kai jau nebereikia savo būsena nusileisti Kūrėjui – štai, sutinku, savo valią aš užgniaužiu, ir tebūnie Tavoji Valia.
Yra Evoliucinis Procesas, kiekvieno iš mūsų – tapatybės augimas – tuo pačiu vystymasis į vis ryškesnę Dvasinę Šviesą, vis gilesnį Kūrėjo suvokimą – ir patyrimą dvasioje – ne materijoje – dvasioje! Bet žinojimas apima ir materiją! Žinojimas ir patyrimai – patvirtina teisingumą įvairių faktų – arba atvirai gali tiems faktams pasakyti – ne, tai yra iškraipymas, nėra tokių dalykų. Net jeigu tu ir nepatyrei dar tokių dalykų, bet kada yra gyvas ryšys su Kūrėju, tiesiog tu žinai – viduje – tas žinojimas pranoksta materialų suvokimą – ir tada tu pasakai tvirtai tokį teiginį, kurio anksčiau tokios lūpos, kaip tavo nebūtų išdrįsusios ištarti garsiai, ypač dar kitam girdint. Visa tai lemia pasąmonės apvalymo vidinė Šviesa, kuri prasiveržia iki sąmonės lygio – ir štai, tada ateina giluminis supratimas, suvokimas, ir žinojimas – žinojimas! Kada tu žinai – tu jau nebeabejoji! Ir kada tu sakai – manoji valia yra sulieta su Kūrėjo Valia – yra žinojimas, yra virpesių būsena! Tu negali pasakyti – tebūnie Tavoji Valia – ne – manoji valia sulieta su Tavąja! Aš savo valią neužspaudžiu, nenuslopinu, bet ją suliejęs jau esu – jau esu suliejęs su Kūrėjo Valia, nes aš Kūrėjo Valią žinau, kokia jinai yra! Atėjo akimirka, kada vidinė būsena tą išpažįsta pripažinimu – būsena tą pateikia protui! Protas yra tas vedlys – kapitonas – bet jam reikalinga būsena, kad jisai priimtų atitinkamą sprendimą! Kol jis nejaučia tokios būsenos, jisai abejoja, abejonės pavirsta į neryžtingumą, neryžtingumas atveda prie nepasitikėjimo, nepasitikėjimas padidina baimę, o baimė, kaip stabdis stabdo tapatybės žengimą pirmyn. Ir tai jau yra Kūrėjo Valios apribojimas ta pačia savąja tapatybe – tu apriboji Kūrėjo Valią, kuri neapribojama – bet tu tuo pačiu užkerti sau gilesnį Kūrėjo patyrimą, pažinimą, ir materijos pajungimą dvasiai savo tapatybės atžvilgiu! Tik tiek. Tu save tiesiog nuskriaudi!
Kiekvienas turi laisvą valią priimti sprendimą. Ką jisai pasirenka – jo reikalas. Bet kuo yra švaresnė pasąmonė, kuo yra daugiau Šviesos negu nakties pasąmonėje, tų visų teršalų – tuo mažiau pasireiškia baimė, ir sustiprėja pasitikėjimas Kūrėju, ir savimi. Ir štai tokia būsena, jau apima didesnę ir didesnę skaidrumo gyvą pasireiškimą sąmonės lygiu – kada savoji valia tvirtai susilieja su Kūrėjo Valia – nepajudinamai – viskas! Išskirti šitų dviejų susiliejusiųjų Valių nepajėgus niekas! Ir tada tu matai Kūrėjo Žvilgsniu aplinką, tu viską vertini Kūrėjo Žvilgsniu, nes Kūrėjas tave apvalo – apvalo nuo tamsos, nuo teršalų – Jis pasiekia kiekvieną kertelę pasąmonėje – tai yra Minties Derintojo – Kūrėjo Dvasios – poveikis pasąmonėje! Per viršsąmonę tu gauni apreiškimus – tu bendrauji su Kūrėju – ten yra skaidri Šviesa paties ryškiausio dažnio virpesių pripildyta – tą padaro Minties Derintojas – Kūrėjo Dvasia! Šaltinis yra Kūrėjas! Ir būtent To – Šaltinio – kokybine prasme identiška – Dalelė – su Kūrėjo kokybe yra mūsų viduje, mūsų prote, mūsų mąstyme, jeigu yra apvalyta pasąmonė pakankamu lygiu. Jeigu jinai nėra apvalyta pakankamu lygiu, Minties Derintojas veikia tiktai per pasąmonę – nepasiekia sąmonės lygio. Čia šitą jūs turite suvokti. Ne kiekvienas gali sąmonės lygiu jausti Kūrėjo Valią, tuo mažiau žinoti Kūrėjo Valią, nes tam trukdo pasąmoniniai teršalai – baimė, rūpesčiai, įvairios problemos, ir didesnis nepasitikėjimas tiek Kūrėju, tiek savimi – ir tada siaurėja matymas, apžvalga aplinkos, ir supratimas tiek savojo gyvenimo prasmės, tiek ir aplinkos. Visa tai turi poveikio savosios valios suliejimui su Kūrėjo Valia!
Taip, kad jūs turite suvokti, kiek yra daug niuansų, kurie kliudo pasiekti tokią būseną, kada tu tvirtai žinai, kad tavoji valia yra sulieta su Kūrėjo Valia nekintamai – jau niekas nebepajėgus šito tandemo išardyti. Tai yra pakopa, kada susiliejimas turi įvykti su Minties Derintoju – ir tas mirtingasis turi būti paimtas iš planetos.
Tai štai tas – tas kokybinis susiliejimas manosios valios su Kūrėjo Valia, kada turėjo įvykti – jis buvo atidėtas – atidėtas ateičiai, kada aš įgyvendinsiu Kūrėjo man pavestą užduotį, kuri yra ištisa Misija ilgiems – ilgiems ateities metams – daugybei metų. Gal užteks. Amen.

DDaiva
2023-07-21 22:21:48

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal