Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Laimę kiekvienas laikote SAVO RANKSOE, nes ją jums JAU suteikė Rojaus Trejybė - Tėvas, Amžinasis Sūnus-Kūrinijos Motina-Brolis, ir Begalinė Dvasia-Kūrinijos Motina-Sesė, 2008 09 08

Mano mieli, noriu jums paaiškinti, kokią milžinišką galią jūs turite KIEKVIENAS SAVO RANKOSE – jūs laikote savo rankose SAVO LAIMĘ.
Šiandien Urantijoje yra daug agresijos, pavydo, prievartos, nepasitenkinimo, jėgos panaudojimo grobiant teritorijas, užimant valdžią, apgaulės būdu siekiant turtų ir padėties tarp žmonių. Visos šitos, ir daugybė kitų nedorų ir savanaudiškų priemonių veda tolyn nuo laimės KIEKVIENĄ, KURIS TOKIOMIS PRIEMONĖMIS PASINAUDOJA. O tai reiškia, kad toks žmogus savo rankose nemato laikomos savo laimės paukštės, kurią jam atskraidino Rojaus Trejybė – Tėvas, Amžinasis Sūnus-Kūrinijos Motina-Brolis, ir Begalinė Dvasia-Kūrinijos Motina-Sesė.
Žmogus, dėl savo DVASINIO aklumo, nesuvokia, kad savo rankose jis laiko Laimės Paukštę ir tik jo laisva valia nulemia, ar jis bus SVEIKAS fiziniu kūnu ir STIPRUS siela, PATIRDAMAS SAVO LAIMĘ, PATS PASIĖMĘS JĄ IŠ TĖVO-AMŽINOJO SŪNAUS-BEGALINĖS DVASIOS glėbio.
Kaip visa tai suprasti?
Kadangi Rojaus Trejybė yra GYVI TRYS ASMENYS, ir visi trys veikia tik VIENINGAI, dėl to jų sprendimai yra pagrįsti tik meile, dvasingumu, ir išmintimi, nes jie trys ir yra šitų dovanų Šaltinis ir Centras Rojuje – visos kūrinijos GEOGRAFINIAME CENTRE.
Todėl jokia meilė, joks dvasingumas, jokia išmintis negali dalinti nieko kito, kaip tik tai, ką turi savyje – MEILĘ, DVASINGUMĄ, IR IŠMINTĮ. Ir dalina tai visai kūrinijai ir visiems tvariniams vienodai ir be jokios skriaudos visiems. Dėl to visi ir turi tą pačią meilę, tą patį dvasingumą, tą pačią išmintį iš savo kūrinijos centro. Tačiau kiekvienas pasiima asmeniškai meilės, dvasingumo, ir išminties tik tiek, KIEK JIS ASMENIŠKAI ATSIVERIA ROJAUS TREJYBĖS TRIMS GYVIEMS IR VIENINTELIAMS AMŽINIEMS ASMENIMS VISOJE KŪRINIJOJE. Ir tiktai šio gyvo ryšio dėka tvarinys, net ir pats žemiausias, turintis laisvą valią ir asmenybės statusą, žmogus, PATS SAVO ASMENINĖMIS PASTANGOMIS GALI PASIIMTI BET KADA IR BET KUR ŠITĄ PAČIĄ MEILĘ, DVASINGUMĄ, IR IŠMINTĮ. Ir tik tada jis patirs laimę savyje, nes LAIMĖS POJŪTIS YRA PATIRIAMAS TIKTAI PER RYŠĮ SU ROJAUS TREJYBE.
Štai ir mūų Forume vyksta daug diskusijų ir labai įvairiomis temomis, tačiau šitų diskusijų metu daugiau pasireiškia ne IŠMINTIS, bet INTELEKTAS, kada jūs rašote labai trumpai ir sausai, tarsi būtumėte sausi teorikai mokslininkai, pilni sausos informacijos, ir ją pateikiate. Taip jums diktuoja intelektas. Tuo tarpu jūsų išmintis dar miega. Dėl to jūs negalite būti ir laimingi. Kada iš jūsų liesis IŠMINTIS – tai ne tik informacijos skleidimas, bet kada jūs patys ATSISKLEISITE SAVO ASMENINIAIS PATYRIMAIS, KAIP ŠITOJI INFORMACIJA, KURIĄ PASKLEIDŽIATE, PASITVIRTINO JŪSŲ PATYRIME, KAIP JI JUMS PADĖJO LABIAU PASITIKĖTI TĖVU, AMŽINUOJU SŪNUMI, BEGALINE DVASIA, štai tuomet jau jūsų protui VADOVAUS IŠMINTIS, nes mes matysime už tos informacijos jūsų jausmus, jūsų meilės patiriamus virpesius, kuriuos jūs perdusoite ir mums visiems rašydami apei savo patyrimus.
Laimė – tai nėra džiaugmas, kad jūs įveikėte kokią nors viršūnę ir įsitikinote savo jėgomis. Laimė – tai ryšys su Rojaus Trejybe ir dėkingumas jai, kad tik jos vedamas sugebėjai pasiekti tą viršūnę, ir tik ant jos atsistojai, ir vėl meldi NAUJOS VIRŠŪNĖS IR DAR STIPRESNIO POJŪČIO VEDIMUI IŠ VIDAUS, KAD ATSIVERTUM VISŲ LABUI SU MEILE IR IŠ MEILĖS ROJAUS TREJYBĖS ASMENIMS IR VISAI KŪRINIJAI.
Dėl to LAIMĖS negalima nusipirkti nei materialiais turtais, jeigu jie nepanaudojami VISUMOS LABUI, nei patirti žmogiškoje ŠEIMOJE, jeigu jos visi nariai nėra atsivėrę Rojaus Trejybei, net jeigu žmogiškąja siaura prasme jie ir mano, kad yra laimingi, nes neserga, turi darbą, namus, draugų.
TAI NĖRA LAIMĖ, O TIK SAVANAUDIŠKAS IR SAVININKIŠKAS, O TUO PAČIU KLAIDINGAS, POŽIŪRIS Į LAIMĘ.
Tai tiesiog tokių žmonių samprata, kad jie jaučiasi laimingi, kaip tokias sampratas jiems suformavo tėvai, mokykla, draugai, bendradarbiai, darbas, aplinka.
Laimė yra Rojaus Trejybės DOVANA SUVOKTI IR PATIRTI GYVENIMO PRASMĘ SAVO ASMENINIAME AUGIME IR VERTYBIŲ SKALĖJE.
Ir šito IŠMOKTI NEGALIMA. Laimės negalima aprašyti, ją galima tik PATIRTI ATSIVĖRUS ROJAUS TREJYBEI.
Tik šitas VIENINTELIS GYVAS KELIAS SUTEIKIA LAIMĘ BE PERTRŪKIO, JEIGU ŠITAS GYVAS RYŠYS SU TREJYBE NENUTRAUKIAMAS PATIES TVARINIO LAISVA VALIA.
Galite skaityti tomus knygų apie laimę, tačiau nė per nago juodymą taip ir nepriartėti prie supratimo, KAS YRA LAIMĖ. Dėl to, kad laimės galima tik paragauti, negalima jos apibūditi, kad suprastų kitas, kuris šitokio pojūčio dar nepatyrė.
Būtent tik dėl to, kad dauguma žmonių tokių dalykų NEPATYRĖ PER GYVĄ RYŠĮ SU TĖVU, AMŽINUOJU SŪNUMI, AR BEGALINE DVASIA, tai jiems ir lieka tik DŽIAUGSMO AKIMIKROS, KADA NUSIPERKAMAS NAUJAS NAMAS, BET KOKIAIS BŪDAIS GAUNAMAS DIDESNIS UŽDARBIS, PASIEKIAMOS NAUJOS PERGALĖS NAUJŲ POSTŲ VARŽYBOSE DARBE, GERESNIŲ PAŽYMIŲ LENKTYNĖSE MOKYKLOJE, IR PAN. Tačiau LABAI GREITAI vėl įslenka NEPASITENKINIMAS, nes džiaugsmo akimirka baigėsi ir užgriuvo kliūčių ruožas. Ir kaip rūkas išgaravo ir tik ką švytėjusi laimė, netikros laimės akimirka.
Net ir dabar daugybė žmonių liudija savo barbarišką lygį, nes bijo atvirai džiaugtis, bijo kalbėti apie savo planus, kad tai būtent jiems ir sutrukdys juos įgyvendinti. Tai LAUKINIO BARBARO požymis dabartinėje civilizacijoje. Tai tik rodo, kiek mažai savanaudiškais tikslais turimi materialūs turtai tepakeitė žmogaus vidinį barbarišką požiūrį. Ir laukiniai žmonės baisiausiai bijodavo sėkmės periodų, nes po jų visada eidavo nesėknių ir nelaimių ruožai. Ir kuo daugiau ir ilgiau sekdavosi, tuo didesnė apimdavo juos panika, kad tuoj tuoj užgrius skaudžios nelaimės.
Ar ne tas pats yra ŠIANDIEN TURTAIS, NEDORAIS TURTAIS SAVANAIDIŠKAI APTEKUSIOJE URANTIJOJE?
Niekada joks turtas laimės nesuteikė ir nesuteikia, ir nesuteiks.
Laimė NĖRA MATERIALI.
LAIMĘ DOVANOJA ROJAUS TREJYBĖS DVASINIAI ASMENYS. Dėl to ir laimės poveikis yra DVASINIS. O materialus poveikis gali būti tik tiek, kiek jis yra panaudojamas DVASINIAM VYSTYMUI VISOJE KŪRINIJOJE, KAD TAS TVARINYS PILNIAU ATSKLEISTŲ SAVO DIEVIŠKĄJĮ AŠ TARNAUDAMAS VISUMAI.
Būtent dėl to LAIMĖ neturi nei viršūnių, nei nuopuolių žemyn, ji yra gyvas PROCESAS-PATYRIMAS su tvarinio Dieviškaisiais Tėvais ir veikimas tarnystėje visumos labui. Ir kuo glaudesnis ryšys su DIEVIŠKAISIAIS TĖVAIS, tuo pilnesnė tarnystė visumos labui, tuo gilesnis savojo iš Dieviškųjų Tėvų gauto aš atsiskleidimas, tuo tvirtesnis patyrimas, kad laimę sudaro SAVOJO AŠ ATSKLEIDIMO PROCESAS, NUMATYTAS DIEVIŠKŲJŲ TĖVŲ KIEKIVENAM ASMENIAM TVARINIUI INDIVIDUALUS. Ir tik tokos vertybės, kurios padeda geriau atsiskleisti dieviškajam tvarinio aš, išlieka amžinai. Ir toks augantis tvarinio patyrimas vis labiau patvirtina, kad tik jo asmeninė valia gali šitas vertybes atstumti arba paneigti, savo paties atžvilgiu.
Ir tada tokį tvarinį ištinka rimtos problemos – neviltis, nežinojimas, kur surasti išeitį, sprendžiant net ir nedideles problemas, numatytas jo augimui, depresija, kuri gali atvesti net į MAIŠTĄ PRIEŠ TĖVĄ, PRIEŠ AMŽINĄJĮ SŪNŲ-KŪRINIJOS MOTINĄ-BROLĮ, IR BEGALINĘ DVASIĄ-KŪRINIJOS MOTINĄ-SESĘ. O tai kelia grėsmę jau paties savojo aš TAPATYBĖS išlikimui.
Būtent vien tik dėl to, kad tvarinys patirtų laimę, jis ir turi PATS siekti gyvo ryšio su Rojaus Trejybe, kuri jam lAimę JAU SUTEIKĖ. Tik jis šito dar nežino, nes niekas jo tokių dalykų nemokė nei šeimoje, nei mokykloje, nei tarp draugų, nes ir šie nieko apie tai nežinojo.
Todėl ir dabar aš jums sakau, siekite ne FIZINĖMIS-MECHANINĖMIS priemonėmis keisti vandens struktūrą ar bet kurio maisto ląstelių struktūrą, o DVASINE NUOŠIRDŽIA MALDA. Šitaip jūs ne tik pakeisite struktūrą, bet taip pat patirsite ir laimę dėl GYVO RYŠIO SU TĖVU, SU AMŽINUOJU SŪNUMI, SU BEGALINE DVASIA. Žinokite, savo patyrimais tada dalinsitės su savo sielos broliais, ir šitaip jūs padėsite JIEMS TAIP PAT PASIIMTI SAVO LAIMĘ, LAIKOMĄ JŲ RANKOSE IR JIEMS TAIP PAT SUTEIKTĄ ROJAUS TREJYBĖ TRIJŲ GYVŲ ASMENŲ.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2008 09 08


Algimantas
2008-09-08 13:22:22

Komentarai

Gyvenimas - palaima, gyvenantiems pagal Dievo valią. Betkokia kančia, baimė - signalizuoja kad jūs turėtumėte peržvelgti savo sampratų sistemą, ar gyvenimo būdą - nes kančia tik požymis negyvenimo pagal Dievo valią.
Iš dalies, daug kas kenčia prisirišdami prie savo proto suvokimų, kada nemato "pilno arba platesnio kūrinijos vaizdo". Jeigu vyksta saulės užtemimas - tie kurie nežino kad jis trumpalaikis - kentės, kankinsis. O kurie žino kad tai normalaus veikimo vienas iš tarpsnių - atvirkščiai žavėsis sklandžiu saulės sistemos planetų judėjimu orbitomis. Kolkas tiek. Sudie.

Vaidas
2008-09-19 13:47:36



Garbinant niekad nepritrūksta žodžių tik tada,kuomet pradedi garbinti.Ir tikrai yra taip,kad teka galingi virpesiai.Galingi,nes myli visus ir viską.Toje tekančioje srovėje virpesių,virpėdamas tenori vieno-likti toje būsenoje.Ir tikrai niekas nesugebės atpasakoti to patyrimo,kuris realiai yra gyvas,nors nematomas.Tai ne jausmas,ne ekstazė,ne nirvana,ne visuminė meilė,atgimusio iš dvasios.Kuomet paprašai Minties Derintojo perplėšti savo sielą,kad visas nuosėdas skalautų Trejybės Tyras Šaltinis,pajunti,kad garbinimas nutrūksta ir prasideda malda.Malda,kurioje visad rasi ką pasakyti,išpažinti,prašyti-dar,Tėve,dar Trejybe..Ir tai jau ne garbinimas..Mes,kurie vis dar rašome forume nereplikuodami,išties nesuvokiam to jausmo pilnatvės ir palaimos būsenos,kurią jau suvokia atgimę iš dvasios..Ar tai parodo,kad neturime dalyvauti įtikėjimo procese?Jokiu būdu ne.Ir tikra tiesa,kad po mūsų gražiais žodžiais slepiasi falšas.Ne visų,žinoma.Yra naivių,yra ieškančių,yra atradusių tą laimės paukštę..Deja,yra ir kitokių,kuriems gyvenimo eliksyru tampa tai,kad tik išblaškyti dvasingėjimo ir Tėvo valios atpažinimo procesą..Ar tai esmė yra taip įnoringai reikalauti-paskelbk Rimanto laišką,Jonai..Beje,kur dabar laikai savo šiltnamį,mielas sielos broli?.Išties laikyčiau negarbinga naudotis tuo vaidmeniu,kurį aš jau seniai atlieku-stebėti..Šiaip,mintis nebloga-į dykumą..Mano mylimos sielos sesės Jurgitos prašymą Begalinei Dvasiai-Motinai-Sesei apie gydomą violetinės spalvos poveikį jau buvau skaitęs,bet perskaičiau ir vėl.Tikrai naudinga buvo dar daugiau įsigilinti..Tik ar supratot tie,kuriems svetimos urantų tiesos,kodėl šis mokymas toks trumpas?Yra ir kitas mokymas,kurį aš skaičiau jau anksčiau.Tai Begalinės Dvasios mokymas apie ligas.Ir nuoširdžiai gilinantis į tą mokymą,negali ašaros neriedėti..Iškeliu,mielieji,šią temą apie laimę..Labai atidžiai ją perskaitykite,įsigilinkite ir suvokite.Tikrai galite pastebėti tai,ko nemato stebėtojas.Ir jam aš rekomenduoju nesijaudint,bet ne jis man..Mano pamatai tvirti,nors bangavimas ir būna mintyse.Bet reikalas tas,kad mane angelai serafimai nuolat sugražins į Gyvąjį kelią.Ir tą aš tikrai žinau.Dogma kaip ir okupacija griūna.Ar nematot priežąsties-veiksmo-pasekmės dėsnio kvėpavimo,kuomet neriat į alkoholio ar kitokių narkotinių orgijų liūną?.Taip,tai iškrova,apraminanti gyvulinį,bet ar ilgam?.Tikrai nėra išsemtų dvasinių temų,nes Rojaus Tėvų ir mūsų,urantų,Gyvai Patirtinė Meilė yra amžina.Išsisems tik tos temos,kurios veda į sielos degradaciją ir Tėvo valios pažeidimą.PAKLAUSIU JŪSŲ-AR TOBULĄ VISAME GALIME PALENKTI SAVO NAUDAI?.Kada sielos broliai užsispyrusiai reikalauja juos pasmerkti,aš sakau tvirtą-NE..TĖVUI-TREJYBEI VISI SŪNŪS IR DUKROS YRA VIENODAI MYLIMI..Ir geltona spalva tikrai negali būti barama.Tai šviesa.Bet ar suvoki tą pats,sielos broli?..Minties Derintojas negali būti tikslas,kurio siekiama,jis gali būti tiltu atrasti TĖVĄ-TREJYBĘ SAVYJE,ĮTIKINT PAŽINTI ROJAUS TĖVUS.IR TAI GALIMA DARYT JAU DABAR..Kartais keistai atrodo,kad reikalaujama apie save papasakoti tiesą..Patys juk nedrįstat.Jei tai būtų ne smalsumas,o pasimokymas iš mano klaidų,aš jums atskleisčiau viską apie save ir be jokių slaptų užmačių įvardyčiau pats save.Ar tą pajėgtumėt jūs?KLAUSIMAS ADRESUOTAS VISIEMS..Ir jau dabar žinau,kad tikrai nepajėgtumėt..O jeigu nepajėgiat,tai ir parodo,kokie kieno pamatai.Nors ir buvo mano girdėta ištariant,kad forume negalima parodyti savo vidaus,aš sakau-tikrai ne.Kitu atveju mes tik slepiam tikrą aš po kauke..Jei mūsų deklaruojamas dvasingumas įšorėje sukelia baimę savojo aš atskleidimo forume,kuris kitam nušviestų tikrąjį kelią,mes tesame dvasiniai bailiai,norintys parodyti kokie esame nuoširdūs įtikėjime,bet neištariantys nė žodžio,kuomet esam viešumoje..Šiam vakarui tiek,likit ramybėje,stebėtojai

Arūnas
2010-01-12 22:49:17



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal