Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Algimanto pamokomasis žodis – Melkizedekas įspėja – tai yra pavojus visuomenei esant tokiai padėčiai! – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Romainiuose, 2023 12 09

Mylimieji, mano vardas – Algimantas. Aš ruošiu Dvasinius Mokytojus visai mūsų planetai – pradedu nuo Lietuvos – tą jau darau apie trisdešimt metų. Kitais metais vasario mėnesį – aštuonioliktąją – sueina trisdešimt metų, kada aš pradėjau viešą dvasinį Kelią, mokydamas savo dvasinius brolius ir seses štai tokios milžiniškos, daugiau negu dviejų tūkstančių puslapių apimties – Urantijos Knygos. Tada ji dar nebuvo išleista lietuvių kalba.
Studijuodamas Urantijos Knygą, tą epochinį apreiškimą, aš perskaičiau toje dalyje, kurioje skirta Urantijos, t.y. mūsų planetos, kokia ji įregistruota tokiu pavadinimu Dieviškuose Archyvuose, istoriją, priėjau tokios vietos, kada Nebadono Melkizedekas, to Dokumento autorius, rašo –
Urantijos mirtingieji turi teisę į laisvę; jie turėtų sukurti savo valdymo sistemas; jie turėtų priimti savo konstitucijas ar kitokias pilietinės valdžios ir administracinės procedūros chartijas. Ir į įstatymų leidimų organus, jie turėtų išrinkti tiktai tokius atstovus, kurie intelektualiai ir moraliai yra tinkami tam, jog įgyvendintų tokias šventas pareigas.(citata iš Urantijos Knygos, 0798-04)

– Šventas pareigas. Priimti įstatymus, tai yra šventa pareiga! Todėl tokioje institucijoje tegali būti moralūs asmenys – moralūs – reiškia, Šviesą savyje turintys ir būtinai atradę Kūrėją savo Širdyje – ir Širdimi – kitaip jis negali būti moralus.

Aukštųjų ir aukščiausiųjų tribunolų – tai yra teismų – teisėjais turėtų būti parenkami tiktai tokie asmenys, kurie yra apdovanoti įgimtais sugebėjimais ir kurie sukaupė išmintį didžiulio patyrimo dėka.(citata iš U.K.)

– Pasverti vieno kaltę, kito – nekaltumą, iš tikrųjų būtina Kosminė Įžvalga. Ir vėl, be atrasto Kūrėjo savo Širdyje – ir Širdimi – teisėjas negali būti objektyvus. Jis negali būti išmintingas ir teisingas! Reiškia vėl, būtina pirmiausia tokiam teisėjui turėti Tą atrastą Šaltinį, visos kūrinijos Šaltinį ir Centrą – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – Keturis Asmenis. Tik toks aukščiausiojo teismo tribunolo teisėjas gali būti teisingas ir nešališkas, išmintingas ir įžvalgus. Bet jisai laikosi ne tiktai įstatymo raidės, kas svarbu, bet dar svarbiau – įstatymo dvasios! Jis nėra robotas, jis nekapoja galvų – jis turi Įžvalgą! Ir tokio teisėjo niekas niekada nesuklaidins ir neapgaus.

Jeigu žmonės nori išlaikyti savo laisvę, tai jie privalo po to, kada yra pasirinkę savo laisvės chartiją, užtikrinti jos išmintingą, protingą, ir bebaimį interpretavimą tokiu būdu, kad būtų užkirstas kelias (citata iš U.K.) – ir išvardinta 12 punktų – 12 punktų išvardinta, būtent, ko negalėtų atsirasti toje visuomenėje, kada priimtos konstitucijos, chartijos, kada yra moralūs ir su įgimtais gabumais teisėjai, kada yra įstatymus kuriantys asmenys sukaupę didžiulį patyrimą, moralūs – tai yra skaistūs, tyri – štai kam reikalinga užkirsti kelią, kad nebūtų –

1 punktas. Vykdomosios arba įstatymdavystės atšakų neteisėtam valdžios uzurpavimui.(citata iš U.K.)
– Neteisėtam valdžios užėmimui. Dabar kaip tik šitas punktas yra mūsų šalyje. Valdžia yra neteisėtai uzurpuota to įstatymus leidžiančio seimo, net jame yra partija, kuri nelegaliai pateko – nelegaliai! Tokia man atrodo vadinasi Laisvės partija.

2 punktas. Užkirsti kelią –
Nemokšų ir prietaringų kurstytojų machinacijoms.(citata iš U.K.)
– Būtent dabar ir vyksta masiškai – nemokšos, prietaringi kurstytojai – savo machinacijomis apraizgė visą net tik visuomenę, bet visą valdymo sistemą, visas institucijas!

3 punktas. Taip pat turi būti užkirstas kelias –
Mokslinės pažangos trukdymui.(citata iš U.K.)
– O dabar kaip tik trukdoma tikram mokslui atsirasti. Yra dogmatinis nieko bendro su Kūrėjo Tikrove pseudomokslas, pradedant visokiais pseudo tyrimais virusų, visokių pseudopandemijų skelbimu. Ir tą daro pseudoSveikatos Organizacija, kur turėtų būti mokslo šviesuliai, patys moraliausi žmonės, atsakingiausi, kurie nedrįstų klaidinti visuomenės! Dabar yra tokia aplinka.

4 punktas. Aklavietei, kada viešpatauja vidutinybė.(citata iš U.K.)
– Štai šiandien ir viešpatauja ne tik vidutinybė, bet visomis prasmėmis net atsiliekantis protas, kuris nesuvokia net loginių ryšių tarpusavio įvairių institucijų veikloje, nemato gyvos sistemos, jau nekalbu apie tai, kad tai yra vidutinybė. Tai logikos neturintis protas! Ir jie vadovauja visuomenei, jie yra tie tariami vedliai.

5 punktas. Kad būtų užkirstas kelias –
Piktybinių mažumų viešpatavimui.(citata iš U.K.)
– Piktybinių mažumų viešpatavimui, kokios dabar yra ir iškeltos! Tai ir visokie ukrainiečių iškėlimai, kur viskas jiems nemokama, ir visokių vienalytininkų, prasiveržusių į paradus, pažeidžiant bet kokius konstitucinius nustatymus. Žmogus, turintis sveiką mąstymą, jisai nustumtas į pakampę, o su iškreiptu mąstymu kaip vienalytininkų mąstymu, yra centre, bujoja.


6 punktas. Ambicingų ir gudrių potencialių diktatorių kontrolei.(citata iš U.K.)
– Štai ambicingi ir potencialiai gudrūs diktatoriai – jie kontroliuoja viską! Jie panaudoja įvairias policijos pajėgas, kariuomenę, kada buvo paskelbtas pseudokarantinas. Žiūrėkit net postai buvo po visą Lietuvą išdėlioti, kad žmonės negalėtų pajudėti. Štai tie pseudoambicingi ir gudrūs diktatoriai – jie suvarė žmones į koncentracijos stovyklą, kuri apėmė apskritai visą – visą pasaulį, tik vienur stipriau, kitur ne taip stipriai. Štai, perspėja Nebadono Melkizedekas, kad tokiems pseudogudruočiams būtų užkirstas bet koks kelias manipuliuoti, savo diktatoriškas užmačias užmiršti.

7 punktas. Pražūtingam žlugdymui, kuri sukelia panika.(citata iš U.K.)
– Štai, kada reikia įpūsti karo židinį, tam panaudojama visos prieinamos priemonės, kuriomis savo rankomis disponuoja politinės galvos, politinės struktūros, kad kuo daugiau pripompuoti baimės virpesių, kad panikoje žmonės būtų lengvai valdomi – kur parodys vadas, ten ir bėgti. Ir tada reikia išpūsti neegzistuojančias konfliktines situacijas – išpūsti iki to, kad žmonės patikėtų tokiais gandais – kada įstatymas draudžia skelbti karo propagandą! Dabar pati valdžia yra nusikalstanti ir nusikaltėliška – ji kursto tą paniką! O čia, Melkizedekas įspėja, kad būtų užkirstas kelias tokiam panikos pasireiškimui ir kurstymui.
8 punktas. Kad būtų užkirstas kelias –
Išnaudojimui, kurį vykdo nesąžiningieji.(citata iš U.K.)
– Dabar yra išnaudojama visuomenė. Verslininkai išnaudoja žmones, kurie sukrauna jiems milijardus, o patys gauna grašius iš kurių negali pragyventi – pensijos, valdžios mokamos kaip leisgyviams. Aš gaunu pensiją – 378 eurus. Ar tai yra oru turėti tokią pensiją? Tai yra valdžios nusikalstama veikla, kuri apskritai neturėtų sėdėti šitose vietose!

9 punktas. Piliečių pavergimui valstybės mokesčiais.(citata iš U.K.)
– Kokie dabar Lietuvoje mokesčiai? Visur Mokesčių inspekcija yra tas baubas bet kam – verslininkui.. Mane privertė tapti dvasiniu verslininku, įsivaizduokit, aš už aukas turiu sumokėti valstybei į biudžetą mokesčius, kai įstatymas draudžia tą daryti! Įstatymas neapmokestina aukų! Štai kokia yra netvarka šitoje visuomenėje! Mokesčiai smaugia visus! O Melkizedekas perspėja, kad šitokia visuomenė negali egzistuoti.

10 punktas. Užkirsti kelią –
Nesugebėjimui užtikrinti visuomeninį ir ekonominį teisingumą.(citata iš U.K.)
– Štai jums atskyras punktas. Būtina dėti pastangas, kad būtų užkirstas kelias visuomeniam ir ekonominiam, o aš dar pridurčiau – ir politiniam – neteisingumui! Dabar teismų nėra teisingų, ekonominės struktūros irgi iškreiptos dėl tų pačių mokesčių – valstybės kontrolė kiekviename mažiausiame plyšelyje. Viskas yra draudžiama, draudžiama, baudos, baudos, net tokios bausmės, kai grasinama kalėjimu. Melkizedekas įspėja – tai yra pavojus visuomenei esant tokiai padėčiai.

11 punktas. Reikia užkirsti kelią –
Bažnyčios ir valstybės sąjungai.(citata iš U.K.)
– Štai bažnyčia pabrukusi uodegą tyli, kada padėtis yra tragiška, krizinė, visuomenė pasimetusi – valdžios pastangų toks rezultatas – įbauginta visuomenė! Bažnyčia pataikauja valstybei, tyli. Kur tie visi kovoję prieš tarybinę santvarką, kur tie visi, kur leido katalikų kroniką, kur tie visi balsai įtikėjusiųjų, kur tie balsai? Nėra! Jie išgaravo! Tai koks tada tos bažnyčios vaidmuo? Ko jis čia siekia tas bažnyčios visas elitas – pseudoelitas?
Ir štai, paskutinis punktas. Tos konstitucijos, tos chartijos turi viską daryti, kad būtų užkirstas kelias –

Asmeninės laisvės praradimui.(citata iš U.K.)
– Štai, mes netekome asmeninės laisvės! Aš negaliu savo gyvojo – iš Kūrėjo gaunamo žodžio – paskelbti laisvai, kad jį išgirstų žmonės per radiją, per televiziją. Kiek yra yuotube besiklausančių net ir tokio Mokymo kaip šis? Keliasdešimt, geriausiu atveju dar gal šimtas, šimtas dešimt, šimtas penkiasdešimt, kai kurie ten dar pora šimtų. Tai čia ne esmė, esmė tai, kad pagrindiniai ryšių priemonių kanalai yra užgrobti nelegalios valdžios, ir manipuliuoja žmonių protą – o Kūrėjo mintis negali būti pateikta. Štai kokia yra tragedija! Ir tokia visuomenė yra pasmerkta!
Skaitydamas šitą nuostabų Urantijos Knygos apreiškimą, kur buvo perspėta, jeigu mažiau negu 20 procentų žmonių lieka gyventi kaime, tokia visuomenė atsiduria pavojuje – nes visa moralė kyla kaime. Mieste yra ydų irštva! Ten sankaupa nusikaltimų, sankaupa degradavimo, sankaupa moralės praradimo. Tik kaimas palaiko moralę ir miesto! Dabar aš matau – sunaikinti kolūkiai, kai žmonės likę be darbo pabėgo iš kaimo – pabėgo į miestus, iš miestų nepragyvendami išbėgo į užsienius – Lietuva nebeteko pusės gyventojų – o gal net ir daugiau negu pusės, nes jokių objektyvių duomenų nėra. Štai tokia visuomenė yra pasmerkta! Ir aš matau realiai, kai nebėra moralės, kurią galėtų papildyti kaimas – kaimai apleisti! Štai kokia jau akivaizdi tragedija Lietuvoje, kuri daugiausia nukentėjo nuo valdžios, kuri išvijo tuos žmones – išvijo! Aš prisimenu, kada buvęs premjeras Butkevičius ramino žmones, kada įstojo į Eurosąjungą, kada įvedė tuos eurus – apgaulės taip pat keliu įvedė pratęsdami dviem dienom referendumą. Šito negalėjo daryti! Už alaus butelį ir skalbimo miltelius nupirko nelegalius balsus. Tai yra nusikaltimas! Ir Lietuva iš tikrųjų Europos Sąjungoje vienintelė yra nelegali narė – neteisėtai yra įtraukta. Tai Butkevičius prisimenu ramino – Viskas gerai, niekas nebrangs, o žmonės, jeigu čia nenori gyventi, tegu važiuoja kitur – labai gerai, atsivėrė galimybės judėti tarp įvairių rinkų, verslininkai sutaupys daug pinigų, nebereikės versti litų į eurus. – Tai buvo manipuliavimas žmonių protu – manipuliavimas tiesiogine prasme!
Ir štai, ką aš dabar įskaičiau pabaigoje šito Dokumento, Nebadono Melkizedekas sako –
Žmonijos kova dėl to, jog būtų patobulintas valdymas Urantijoje, yra susijusi su administravimo kanalų tobulinimu.(citata iš U.K.)

– Tobulinimu – o ne naikinimu – kaip vyksta dabar naikinimas bet kokių struktūrų – švietimo, medicinos – viskas yra naikinama, kad žmogus taptų bejėgis, kupinas baimės, negalėtų gauti pagalbos iš niekur, kad jis būtų izoliuotas! Ir štai –

Tai turi būti tobulinama su jų pritaikymu prie nuolat besikeičiančių laikmečio poreikių.(citata iš U.K.)

– Poreikių! Poreikis yra švietimo ugdymo, medicinos paslaugų plėtimo – poreikis yra, bet viskas sunaikinta! Štai –

Ir su valdymo sistemoje valdžios padalinimo gerinimu, o tada su parinkimu tokių vadovų, kurie yra iš tikrųjų išmintingi.(citata iš U.K.)

– Pabaigoje Dokumento Melkizedekas sudėlioja pagrindinį akcentą – vadovai turi būti išmintingi, daryti viską, kad visuomenei būtų pagal poreikius geresnės gyvenimo aplinkybės ir mokesčiais, ir įvairių institucijų kūrimu, ir jų veikimu – veiksmingu veikimu! Išmintingas vadovas niekada nekurs menamų institucijų, organizacijų, kur žmogus pasiklysta tarp jų gausos ir nesulaukia pagalbos, nekurs tokių įstatymų, kurie yra neaiškūs skaitant įstatymo tekstą – tu nebesupranti, kur pabaiga, kur pradžia – viskas yra sujaukta, suvelta! Įstatymų gausa nereiškia išminties, kad jie tarpusavyje suderinti. Pagrindinis įstatymas yra – Kūrėjo – Meilės – Įstatymas! Jis – pagrindinis rodiklis ir reguliuotojas. Ir štai, pateikia dar naują mintį –

Nors yra dieviškoji ir ideali valdymo forma, tokios apreikšti negalima, bet ją vyrams ir moterims privalu atrasti palaipsnio ir įtempto darbo dėka kiekvienoje planetoje visose laiko ir erdvės visatose.(citata iš U.K.)

– Štai mūsų planeta taip pat turi ieškoti savo – savo modelio – valdymo modelio. Dabar niekas šito nedaro, savo valdymo modelio neieško. Viskas yra griaunama, viskas naikinama, net žmogaus moralė yra naikinama!
Štai dėl to yra urantai, kad šitam užkirstų kelią, kad tamsai priešpastatytų – Kūrėjo – Tikrovės Šviesą, Meilės Galią, Išmintį, Įžvalgą – kad urantų garbinimo, prašymų maldos skirtos Kūrėjui dėl visumos Gerovės, virpesiais pasklistų kuo stipresnėmis bangomis tiek į mūsų visuomenę, tiek į pasaulį, tiek į kūriniją. Mūsų Šviesa yra neužgesinama, kol jinai dega kiekvieno vidaus asmenybėje – ne šitame kūne – bet šitame kūne esančioje dvasinėje amžinojoje asmenybėje. Asmenybė – tai yra tas variklis ir šerdis ir šito kūno veikimui. Ir asmenybė tada junta, kur yra manipuliavimas valdžios, kur yra engimas verslininkų, paprasto žmogaus, valdžios mokesčiais visuomenės pavergimas. Būtent asmenybė tą junta turinti Įžvalgą! O tas bukas gyvulinės kilmės protas tokių dalykų nejaučia. Jisai susigūžia apimtas baimės, susitraukia ir dejuoja gyvendamas tokiomis aplinkybėmis, nematydamas išeities, neturėdamas vilties, ir tikisi, kad nauji rinkimai jį išgelbės. Tai yra iliuzija! Tik pažadintas Kūrėjo – dvasinis dieviškasis protas – būtent ir įgyvendina tokias nuostatas, kokias pateikė ir Melkizedekas – kad atsirastų ir aukšta moralė, ir tobulėjimas proto tiek intelektualiai, tiek dvasiškai – kad visumos Gerovei būtų kuriami įstatymai, kad veiktų institucijos pagal žmonių poreikį, o ne pagal kažkokius tai menamus biudžeto skiriamus resursus.
Štai urantai yra vienintelė visuomenės gelbėjimo priemonė – vienintelė – antros priemonės nėra, ir nebus! Kūrėjas numatė suteikti papildomą galimybę prieš uždarant šitą eksperimentinę planetą, kad nereikėtų deportuoti iš čia įtikėjusiųjų į kitą panašią planetą, o čia palikti susinaikinimui didžiąją dalį žmonijos. Kūrėjas sumanė gelbėjimosi ratą – urantus – panaudoti šitoje eksperimentinėje planetoje dar kartą – paskutinį teikiamą žmonijai gelbėjimosi šiaudą. Štai kokie esam urantai! Kokia yra milžiniška atsakomybė visos žmonijos atžvilgiu, ir aišku, tiek Vietinės Sistemos atžvilgiu! Mes išlyginame Satanijos Sistemos ir mūsų planetos buvusio vadovo – Kaligastijos – maištą prieš Kūrėją – jo pasekmes. Dėl to tai yra stebima planeta, iki pat Rojaus stebima. Apie mus perduoda radijo programose visur – ir Supervisatoje, ir Vietinėje Visatoje, ir Žvaigždynui – kad mes šitame kelyje šviestume kuo ryškiau Kūrėjo Meilės Galia ir kuo aukštesnio energinio dažnio virpesiais – šviestume iš savęs – savuoju gyvenimu. Tik šitaip vieninteliu būdu gali būti atstatoma visa pažeista tvarka iš tikrųjų – netvarka, kokia dabar yra, kad būtų perreguliuota į tvarkingą ir gerai veikiančią gyvą sistemą, turinčią gyvą jungtį su Kūrėju, su Apvaizda. Tai yra Kūrėjo Tikrovė. Joje mes esame tikri tiek, kiek esame gyvame ryšyje su Tikrovės Šaltiniu – Rojaus Trejybe-AŠ ESU – Kūrėju. Amen.

DDaiva
2023-12-21 22:22:32

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal