Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Žmogiškosios egzistencijos didysis tikslas yra prisiderinti prie viduje gyvenančio Derintojo dieviškumo; mirtingojo gyvenimo didysis laimėjimas yra pasiekti tikrą ir supratingą pasišventimą dieviškosios dvasios, kuri laukia ir dirba jūsų proto viduje, amžiniesiems tikslams. Bet atsidavusios ir ryžtingos pastangos tam, kad būtų įgyvendintas amžinasis likimas yra visiškai suderinamos su linksmu ir džiugiu gyvenimu ir su sėkminga ir garbinga karjera žemėje. Bendradarbiavimas su Minties Derintoju nenumato savęs kankinimo, apsimestinio pamaldumo, arba veidmainiško ir pretenzingo savęs pažeminimo; idealus gyvenimas yra toks, kai tarnaujama su meile, o ne egzistavimas baimingai nuogąstaujant. [1206 - 02 - 05]

VJANINA
2025-09-12 07:40:12

Tai, tuomet, yra pradinis arba elementarus kursas, kuris yra pateikiamas įtikėjimo dėka išmėgintiems ir daug keliavusiems erdvės piligrimams. Bet likus daug laiko iki atvykimo į Havoną, šitie pakilusieji laiko vaikai būna išmokę džiaugtis esant neužtikrintumui, nusiraminti esant nusivylimui, rodyti entuziazmą esant akivaizdžiam pralaimėjimui, stiprėti sunkumų akivaizdoje, rodyti nenugalimą drąsą didybės akivaizdoje, ir demonstruoti nepalenkiamą įtikėjimą, kada yra susiduriama su iššūkiu to, kas yra nepaaiškinama. Senų seniausiai šitų piligrimų šūkiu tapo: “Kartu su Dievu nieko – absoliučiai nieko – nėra neįmanoma.” (Urantijos Knyga, 0291-03)

Jurgita
2025-09-11 09:05:18

Tai, ką jūs laikote savyje - tai yra Pamatas. Tai, ką jūs paskleidžiate ir atiduodate kitiems - tai yra jūsų Augimas. Pamatas esu Aš. (Rojaus Trejybė-AŠ ESU Tu - Manyje 261-02)

vvita
2025-09-08 21:56:25

Dvasinis gyvenimas milžinišku laipsniu padidina tikrąją savigarbą. Bet savigarba nėra žavėjimasis savimi. Savigarba visada yra suderinta su meile ir tarnavimu savo bičiuliams. Neįmanoma gerbti savęs didesniu laipsniu negu jūs mylite savo artimą; vienas yra sugebėjimo matas kitam [1740 - 01]

VJANINA
2025-09-07 07:10:14

Dvasinis gyvenimas milžinišku laipsniu padidina tikrąją savigarbą. Bet savigarba nėra žavėjimasis savimi. Savigarba visada yra suderinta su meile ir tarnavimu savo bičiuliams. Neįmanoma gerbti savęs didesniu laipsniu negu jūs mylite savo artimą; vienas yra sugebėjimo matas kitam. [1740 - 01]

VJANINA
2025-09-07 07:06:43

Dvasinis gyvenimas milžinišku laipsniu padidina tikrąją savigarbą. Bet savigarba nėra žavėjimasis savimi. Savigarba visada yra suderinta su meile ir tarnavimu savo bičiuliams. Neįmanoma gerbti savęs didesniu laipsniu negu jūs mylite savo artimą; vienas yra sugebėjimo matas kitam. [1740 - 01]

VJANINA
2025-09-07 07:06:43

VISATOS pagrindas yra materialus ta prasme, jog energija yra visos egzistencijos bazė, ir grynąją energiją valdo Visuotinis Tėvas. Jėga, energija, yra tas vienintelis dalykas, kuris stovi kaip amžinasis monumentas, demonstruodamas ir įrodydamas Visuotinio Absoliuto egzistavimą ir buvimą. Šita milžiniška energijos srovė, sklindanti iš Rojaus Buvimų, niekada nebuvo nautrūkusi, niekada nebuvo sustojusi; niekada nėra buvę pertraukos begaliniame rėmime.(Urantijos Knyga, 0467-01).
Visatos pagrindas yra materialus, bet gyvybės esmė yra dvasinė. (Urantijos Knyga, 0467-03-01)

VioletaP
2025-09-05 11:29:13

Apmąstymai - tai yra pasirenimas veiklai, kad ta veikla būtų išmintinga, bet pati veikla niekuo nepakeičiama. (Rojaus Trejybė-AŠ ESU Tu - Manyje 248-04-06)

vvita
2025-09-03 22:51:14

Nenusiminkite ir nenusivilkite dėl to, kad negalite paveikti tų, kurie kontroliuoja valdžią jūsų šalyje, nukreipkite savosios asmenybės tapatybę į Mane, kad pajaustumėte Manąją Meilę ir Šviesą daug stipriau, kad nejaustumėte jokio nerimo ir abejonės dėl Mano teikiamos apsaugos ir globos jums – visiems jums tiems, kurie ryžtingai žengiate Gyvuoju Keliu, jog užtikrintumėte sau patiems geresnę gyvenseną dvasioje drauge su Manimi. Ir pajauskite Manąjį vedimą iš vidaus kiekvieną akimirką tam, kad tikrai nesijaustumėte apleisti, bet vietoje šito, kad pajaustumėte, jog esate Manajame glėbyje ir glamonėjami, glaudžiant jus prie Manosios krūtinės jūsų paguodai ir nuraminimui. Būkite šitoje akimirkoje visada atsivėrę Man, kad ir į kokią padėtį būtumėte įsukti materialios aplinkos, kadangi Aš tikrai visada būsiu jūsų viduje ir padėsiu jums susitvarkyti su visomis sunkiomis padėtimis, …. [Tu Manyje 188 - 01]

VJANINA
2025-09-02 09:13:34

Ir kuo daugiau kils jūsų sąmonė, kuo daugiau jūs pasireikšite savo materialiais veiksmais savojoje aplinkoje, tuo daugiau pamatysite, koks prasmingas gyvenimas yra pašvęstas Mums, kada jūs skleidžiate savo veiksmais Šviesą visumos labui, ir skleidžiate matydami tą prasmę, ir matydami tame skleidime prasmę. Prasmė, kuri prieš akimirką jums neegzistavo, po akimirkos tampa jūsų savastimi. Taip jūs prasmes lipate Evoliucijos kopėčiomis, kurios visos yra Mūsų Meilė, o prasmės yra tų kopėčių atskiri laipteliai…. [Gyvoji Tyla 112 - 04]

VJANINA
2025-08-29 08:08:03

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal