Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Visuotinio Tėvo mokymas-atsakymas apie dabartinę padėtį mūsų pasaulyje, kad galėtume ją labiau suvokti ir pasireikšti Meilės Galia, pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Kaune, 2024 04 14

Algimantas –

Mylimas Tėve, Amžinoji Motina, Begaline Motina, Visumine Dievybe AŠ ESU, aš noriu paklaust Tavęs, kada baigsis šitas jovalas, koks vyksta pasaulyje, kada žmogus bijo pasakyti žodį prieš kitų žudymą karuose, kada viena tauta naikina kitą, kada valdžia nesiima jokių priemonių, kad moralė skaidrėtų, stiprėtų, o priešingai – ją naikina visokiomis priemonėmis. Ką Tu galėtum mums šitoje padėtyje pasakyti, kad mes galėtume labiau suvokti aplinką, ir tuo pačiu pasireikšti aplinkoje Tavimi, Tavąja Šviesa, Tavąja Meilės Galia?

Tėvas –

Mano mylimas sūnau, Aš esu – visų Tėvas – visiems prieinamas, kaip ir tu pats dažnai tvirtini – nuoširdumu, Širdies atvėrimu. Dėl to Aš jums ir turiu vienintelį būdą, kaip galima išgydyti jūsų pasaulį, kuris yra jums puikiai suvokiamas ir kaip Jėzaus pasaulis žmogiškuoju pavidalu ir gimimu. Tiktai kiekvieno Širdies atvėrimas Man, pripildo jus Ryžtu, Tiesa, Teisingumu, Drąsa. Visa tai atsiremia į Manąją Meilę, kuri ima pulsuoti gyva Tėkme jūsų viduje. Kiekviena Mano sūnaus ir dukros asmenybė pradeda švytėti Manimi, švytėti ir patirti, kokia yra nuostabi toji dvasinė asmenybė - jis pats arba ji pati. Kiekvienas Mano sūnus ar dukra, atvėręs save savo Širdimi, ima patirti, kokia ji nuostabi yra dvasia – dvasinė asmenybė – asmenybė, kurią Aš dovanoju, ir dovanosiu per visą amžinybę. Ir šita planeta, patyrusi tokį kartų ir ilgalaikį maištą prieš Mane, dabar švinta – švinta kaip prieš aušrą ima ryškėti būsimosios šviesos, atėjus rytui, pirmykščiai spinduliai, bet ateis ir vidurdienis, kai saulė bus karščiausia, nors toje pasireiškiančioje aušroje nei ryto, nei saulės nematyti. Bet asmenybė dvasioje ima jausti, kad šita planeta bus ryškiausia žvaigždė – kaip metaforą paėmus tokį žodį – apgyvendinta planeta visoje Nebadono Vietinėje Visatoje, nes būtent šitą ryškėjančią Šviesą suteikė Manojo Sūnaus atėjimas žmogiškuoju pavidalu – gimstant Jėzaus iš Nazareto tapatybe. Po dviejų tūkstančių metų, jūs esate Manieji sūnūs ir dukros, vadinami urantais, tęsiantys Jėzaus Šviesos spindulių skleidimąsi gyvu pasireiškimu. Štai šitoji planeta ir turi nuostabią ateitį, patyrusi tamsos jėgų maištą prieš Mane, o jūsų planetoje dar ir toliau tebepatirianti, bet jau Šviesa gyvybingai pripildo jūsų Širdis, kiekvieno Mano sūnaus ir dukros atsivėrimu Man. Kada jūs esate pripildyti Manųjų virpesių, jūs pajuntate viduje ir drąsą, ir ryžtą, ir troškimą – nuoširdų troškimą dalintis šita Mano gyvąja spindulių Šviesa su visais. Jūs nebeskirstote savosios aplinkos pagal nacionalinius, religinius požymius, turtinę statuso padėtį, pareigas – jūs žvelgiate į aplinką kaip į savo dvasinius brolius ir seses.
Dabar jūsų pasaulyje yra tokia sumaištis, kad nė viena šalis neturi Manosios Šviesos valdžioje. Sistema, kuri yra iš tikrųjų sulaužyta, ji nėra gyvybinga sistema. Sistemą kuriu tiktai Aš, nes kūryba prasideda iš Manęs. Jeigu jūs imate kokius nors kurti darinius, kurių motyvas sukūrimui yra jūsų pačių savanaudiški interesai – tai nėra sistema, tai nėra kūryba – tai yra degradavimo tam tikra priemonė, kurios dėka jūs galite pasiekti savųjų interesų įgyvendinimo trumpalaikėje atkarpoje. Tokios užmačios visos yra pasmerktos žlugimui. Ir jūsų dabartinės valdžios visi siekiai pasmerkti žlugimui. Net ir dabartinė rinkiminė kampanija, politinių postų dalybos, jos pasmerktos žlugimui. Sistema, prieštaraujanti Mano kūrybai, yra pasmerkta sulaužymui ir išnykimui, išnykimui iš viso, tarsi jos niekada ir nebūtų buvusios. Bet šitos tariamos sistemos aplinkoje jūsų sukaupti patyrimai yra kaip nuglūdinti deimantai jūsų charakterio savybių pasireiškimu, Šviesa, Manimi. Ir tuo pačiu į amžinybę žvelgiant, visi šitie jūsų bruožų niuansai išliks išsaugoti, neprarasti, o dar labiau sustiprinti kituose pasauliuose, ir kitose Visatose, ir per visą amžinybę, jums pasireiškiant – kaip Dvasiniais Mokytojais. Jeigu būtų ir tokių planetų, kuriose taip pat kiltų maištas prieš Mane, jūs turėtumėte daug gilesnį parengimą ir pasiruošimą, kaip Dvasiniam Mokytojui skleisti Šviesą toje aplinkoje.
Jūs nemanykite, kad Aš, kaip jūs žinote, visą laiką veikiantis be jokių poilsio akimirkų, turintis gausybę Savųjų Sūnų ir Dukrų, skirtų kiekvienai planetai į pagalbą, ir tą jūs vadinate Manąja apvaizda, tai nemanykite, kad Manoji apvaizda sėdi rankas sudėjusi nieko neveikdama jūsų pasaulyje. Yra skleidžiamų Manųjų virpesių per Manuosius Sūnus, jums materialiu žvilgsniu nematomus, kurie veikia aplinkybes, veikia aplinką savųjų aukštesnio energinio dažnio virpesių pasireiškimu ir atitinkamų programų teiginių skleidimu, kad šitas pasaulis būtų tas pasaulis, kuriame ryškiausia Šviesa nebūtų kuriama antruoju mėginimu, kad pats pirmasis gyvybės plazmos išliejimas ir atneštų tą sėkmę, kad pasaulis nušvistų pačia ryškiausia Manąja spalva kaip nuostabus ir išskirtinis Jėzaus gimtasis materialus pasaulis.
Jūsų aplinkoje daug yra Manųjų vaikų, kurie nuoširdžiai prieštarauja tai, kas vyksta politinių viršūnių gyvenime, ir kaip tos politinės viršūnės įtakoja tų nuoširdžių Manųjų sūnų ir dukrų gyvenimą. Todėl turėdami Mane, atrastą savo viduje, jūs turite žinoti, kad net ir tamsoje esantis augalas, jeigu tiktai atsiranda saulės menkiausias spindulėlis, pašviečiantis jam, ir dar pagirdantis lietaus vandeniu, jisai stiebiasi, nors atrodė visiškai neseniai, kad jis yra prarastas, nulinkęs, nuvytęs, ir niekada nebeatsities – taip ir Mano nuoširdūs vaikai, kurie yra užguiti - ir tam tikra prasme tarsi ir prarasti aplinkai - visiškai nepritariantys savo viduje ir vidumi tai dabartinei korumpuotai, sulaužytai, ir suterštai sistemai, jie yra tie jūsų dvasiniai broliai ir sesės, kurie noriai ir godžiai gers Gyvosios Šviesos Vandenį, ir Duoną kąs tais kąsniais, kokie priimtini jų suvokimui ir nuoširdumui. Todėl jūs turėsite galimybę pasireikšti daug plačiau ir daug aktyviau, kada jūsų viduje bus taip pat daug stipresnė ir ryškesnė Manoji spindulių gama – gyvųjų spindulių gama – kada jūsų vidus bus pripildytas sklidinai Mano Meilės Galios Šviesa, sustiprinamu ir jūsų Įtikėjimo dėka patvirtinamu kiekvieno iš jūsų asmenybės žingsnio pasireiškimu savuoju gyvenimo ritmu, kuris pradės vis stipriau atitikti Mano Dieviškąjį Ritmą, sumanytą jūsų planetai pagal jūsų aplinkos siekį, ir tuo pačiu pasirengimą tai Šviesai, kokią jūs norite paskleisti nuoširdžiai atverdami save dar stipriau Man.
Ir tas esminis klausimas, kuris visiems kyla pastaruoju metu dėl karinių veiksmų, dėl karo, Aš jums turiu užtikrinti, kad jokio karo nebus. Aš jums prieš tai sakiau, kad nemanykite, jog Manoji apvaizda sėdi rankas sudėjusi ir nieko neveikia. Ji aktyviai dirba, kad jokia karo kibirkštis neišplistų iš dabartinių židinių. Todėl ramiai atsiverkite Man kuo giliau, patirkite Mane kuo stipriau, ir veikite ryžtingiau ir drąsiau būtent taip, kaip Aš jus veikiu iš vidaus, kad jūs veiktumėte kaip Manasis atvaizdas ir aidas išorėje tą aplinką, kurioje jūs esate bet kuriuo metu. Būkite Mano Šviesa gyva ir tuo pačiu gyvybinga. Priklausomai nuo jūsų atsivėrimo Man, nuo jūsų komunijos gelmės su Manimi jūs turėsite ir Manąją Šviesą, ir Manąjį Supratimą, ir Manąją Gyvastį savyje. Būkite savimi, kokius Aš sukūriau visumos Gerovei!

Algimantas -
Ačiū Tau, mylimas Tėve, Amžinoji Motina, Begaline Motina, AŠ ESU. Myliu Tave, trokštu pasinerti į Tave dar giliau. Manoji valia tikrai sulieta su Tavąja.

DDaiva
2024-04-15 21:49:06

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal