Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Algimanto pamokomasis žodis – Niekas mūsų laisvos valios pažeisti neturi teisės, niekas absoliučiai! – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Kaune, 2024 04 14

Mylimieji, mano vardas – Algimantas – sakau jums, kurie žiūrite manuosius mokymus Yuotube. O čia mes esam susirinkę gyvojoje šventovėje – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – Kūrėjo vardo šventovėje. Aš esu Kūrėjo ambasadorius šitai planetai, Jo atstovas, Jėzaus ir jo Partnerės – Nebadonijos – apaštalas. Aš jau esu jums sakęs – ambasadorius ar apaštalas – tai nėra privilegija – tai yra įpareigojimas tiek Paties Kūrėjo, tiek Jėzaus, jo Partnerės – Nebadonijos – nešti gyvąją Šviesą, gyvąjį Žodį iš mūsų visų Tėvų – nešti tiems, kurie šito žodžio ieško, nori, ir stengiasi priimti, kiek jiems išeina.
Dabar mano akimis žiūrint, laisva valia nuolat yra pažeidžiama. Ką tik mes garbinom Kūrėją – Rojaus Trejybę-AŠ ESU – ir būtent garbinimo akimirką aš išreiškiau, kad ir Tau, Laisvos Valios Šaltiniui – Kūrėjui – laisva valia nepažeidžiama. Jis negali pažeisti jūsų kiekvieno – ir jūsų – besiklausančio mano mokymo – laisvos valios negali pažeisti Pats Kūrėjas jums suteikęs gyvąją valią. Kas yra ta laisva valia?
Gyvūnija, augmenija neturi laisvos valios. Jie dalyvauja Evoliuciniame Procese, turi Pagalbinių Proto Dvasių vedimą gyvūnija, smulkesni dariniai gyvasties turi Fizinių Kontrolierių, Gyvybės Nešėjų tam tikrą poveikį. Net ir uodas taip pat turi tam tikrą poveikį iš Kūrėjo per Fizinių Kontrolierių pasireiškimą. Mums suteikta – asmenybės dovana – asmenybės. Tai reiškia mes kiekvienas priimdamas sprendimą, jį priimame savo laisva valia – savo laisva valia. Niekas mūsų tos laisvos valios pažeisti neturi teisės, niekas absoliučiai – ir taip kiekvienam! Bet mūsų sprendimui, net ir tam laisva valia sprendimui, poveikį daro aplinka. Jeigu jinai yra agresyvi – jeigu mes neturim gyvo ryšio su Kūrėju – mūsų baimė iškart paima mus pačius įkaitais, ir mes tada pasiduodame išorės poveikiui – grasinimui, bauginimui – bet vis tiek priimam sprendimą laisva valia. Mes galim priimt sprendimą, kad tas ir grasinantis mums susidorojimu, jis iš mūsų gali sulaukti laisvos valios sprendimo nesutinkančio su to grasintojo nuostata, ir šitą fizinį pavidalą gali sunaikint. Taip. Ir pasakymas, kad man privertė grasinimu padaryt tokį tai veiksmą – blogą veiksmą – čia yra tiktai baimės pasireiškimas mėginant surasti sau pasiteisinimą, kodėl gi aš priėmiau tokį sprendimą, kuris nėra tinkamas Kūrėjo atžvilgiu, Kūrėjo požiūriu, visumos Gerovės požiūriu. Bet vis tiek jis buvo priimtas laisva valia. Net jeigu ir Jums įremtas atominis bombos ginklas virš galvos, jūs turit teisę – tegu jie meta tą bombą, bet aš niekada nepasitrauksiu nuo Kūrėjo, nuo Šviesos, nuo Tiesos, nuo Teisingumo, tegu aš neteksiu visų pareigų, visų postų, visų sistemos pamaloninimų, bet aš liksiu teisus Teisingumo atžvilgiu, Tiesos atžvilgiu, Gailestingumo atžvilgiu, Įžvalgos, ateities perspektyvos atžvilgiu! Bet šiai akimirkai šitam kūnui bus kančios, protui bus kančios, kadangi mes be dvasinio požiūrio, be plataus akiračio viską suvedam į mūsų gyvenimą, kokio reikalauja šito materialaus kūno patogumas ir aplinkos įvertinimas, kokie mes esam – populiarūs, nepopuliarūs, kam nors tinkami sistemos požiūriu, ar netinkami niekam.
Šiandien, kokie vyksta veiksmai – yra prieš Kūrėjo Valią – laisvos valios laužymas! Aš šiandien važiuoju į gyvąją šventovę jau troleibusu ir aš matau ten Kaune, Vienybės aikštėje, kažkokių palapinių žalių pristatyta, galvoju – kas čia per kokia mugė vyksta, bet ne toje vietoje, paprastai mugė ten Laisvės alėjoj būna. Ir po to šovė į galvą mintis, ar tik čia nebus siekimas primesti savo valią pažeidžiant kitų laisvą valią dėl biudžeto lėšų paskyrimo ginkluotei, penkių procentų ar kiek ten jie nori. Tai štai, toks referendumas yra prieš laisvos valios pasireiškimą. Kaip suprasti?
Juk galima, sakykim, organizuoti kažkokius tai referendumus. Aišku, galima. Bet tokie referendumai tai, pirmiausia, turi būti suorganizuoti atsiklausiant šeimininko, o šeimininkas yra suverenas – tai aukščiausias valdytojas – tauta! Ir niekas kitas, tik tauta! Ne vyriausybė, ne prezidentas, ne parlamentas – jie yra tarnai – suvereno tarnai! Jie negali primest savo valios suverenui! Čia prieštarauja, pirma – logikai, antra – Kūrėjui. Kūrėjas yra Suverenas – visos kūrinijos Suverenas! Ar mes galim primest Suverenui, kaip Jis turi tvarkyt kūriniją? Mūsų valią? Jam? Niekaip neprimesi. O mažesniu požiūriu – tautos požiūriu, Lietuvoje vyksta būtent tautos – kaip suvereno laisvos valios nuolatinis pažeidinėjimas! Ir nori, nenori – tu nori suorganizuot, sakykim, kad iš biudžeto, juk biudžetas, tai yra tautos – ne vyriausybės, ne parlamento, ne prezidento – tautos – tai, pirmiausia, tu, jeigu tu nori padidint, sakykim, indėlį į gynybą kaip jie tvirtina, tada organizuok referendumą, kuriame būtų klausimas – ar galiu aš kreiptis į tautą tokiu klausimu – dėl biudžeto lėšų padidinimo gynybai palyginus su šituo biudžetu, kuris jau yra šiuo metu – referendumas, atsiklausiant tautos kaip suvereno – pateikiamas tiktai klausimas ar ji sutiktų, kad toks būtų referendumas vėliau organizuotas. Ne šiaip, parašus rinkt ir paskiau sakyt – štai kiek yra pasisakiusiųjų už padidinimą. Ne! Kada yra toks paklausimas! Štai tada, jeigu tauta nusprendžia – taip – kad tu gali manęs paklaust kaip suvereno antru referendumu, tada tu gali organizuot antrąjį referendumą, kas iš visos tautos pasisakytų už tokį padidinimą, kas prieštarautų tokiam padidinimui. Štai – antrasis referendumas, gavus teigiamą atsakymą iš suvereno – iš tautos teigiamą gavus atsakymą būtų leidimas, tiktai nepažeidžiant laisvos valios. Leidimas būtų suteiktas suvereno organizuot antrąjį referendumą – ne parašų rinkimą! Čia niekinys tie parašų rinkimai – jie nieko neturi juridinės galios! Štai, laisva valia tada būtų išsaugota, jeigu antruoju referendumu pasisakytų dauguma. O vyriausybė arba prezidentas, arba parlamentas – jie yra mano tarnas – mano tarnai – ir jūsų kiekvieno tarnai! Jie negali sau pasiskirt darbo užmokesčio dydžio, ne jie skiria – suverenas gali paskirt savo tarnui atlygį, ir niekas kitas! Reiškia, čia irgi pažeista suvereno – tautos – laisva valia!
Ateityje šito nebus Lietuvoj, kokią kuriu aš. Tauta negali būt pilna baimės. Ją reikia išlaisvint – išlaisvint su Kūrėju ir Jo teikiama Apvaizdos pagalba, išlaisvint iš vidaus, iš baimės, išplėst mąstymą, kad kiekvienas turėtų tada laisvą vidų savo – savo vidų. Tik laisvai mąstydamas žmogus gali priimt laisva valia sprendimus, kuriuos suvoktų ne baimės įtakoje, bet vidinės asmenybės, kuri yra šitame kūne didžiulių troškimų pasireiškimu – Gerovę kurt visiems – Gerovę! Ir ne bet kokią – kaip Kūrėjas yra sumanęs Savo Evoliuciniu Planu tiek visai kūrinijai, tiek kiekvienai planetai, tiek ir mūsų planetai! Tik šitokia Lietuva yra perspektyvi Lietuva, tik šitokia tauta turi ateitį. Ir jinai tokia bus!

DDaiva
2024-04-26 20:29:53

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal