Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DAR KARTĄ APIE TIKĖJIMĄ


Kaip šiandiena turi gyventi krikščioniškas pasaulis ? Į tokį klausimą prašiau atsakyti savo dieviškojo minčių Derintojo . Nedelsiant gavau atsakymą , kurį vos spėjau rašyti pieštuku .
,, Į tavo rūpimą klausimą sūnau , AŠ atsakau trumpa santrauka , jau anksčiau panaudotų ir pakoreguotų tavo minčių , kurias šiandiena AŠ vėl iškeliu į tavo sąmonę .
Šiandiena jūs turite rasti jėgų ir noro keisti požiūrį ir tikėjimą į šimtmečiais susiklosčiusias tradičijas ir papročius . Pirmiausia , jūsų visose religijose turi atsirasti vienas centrinis tikėjimas į realią kosminę , Amžinąją Šv. Rojaus Trejybę . Ji yra tikra ir reali . Ji savo dvasines galias visais dieviškais būdais ir priemonėmis apsupa jus, sujungia jus su savimi . Ilgai ir kantriai laukia jūsų valios ir noro pasireiškimo , atverti savo proto duris šios triasmenės dievybės visapusiškam veikimui į jūsų asmenybes .
Savo atsibudimą ir laisvą norą tobulėti - jūs turite patvirtinti ir deklaruoti aiškia ir laisva dvasine nuostata , kiekvieną dieną , kad norite būti ir siekti viso to visu savo protu , visa širdinga meile ir visais savo sielos jausmais .
Kol jūs esate tokioje žemoje proto - dvasios stadijoje , tol jums norisi tos žemiškos vyro ir moters harmonijos . Mano Sūnaus Mykolo - Jėzaus Kristaus atneštas mokymas apie Mane ir Šv. Begalinę Dvasią , jūsų buvo ne taip suprastas . Tos kosminės įžvalgos buvo nesuprastos ir praleistos . Jums vis dar reikėjo garbinimo žemiškų asmenybių , kurios kada tai gyveno žemėje .
Vyriškasis dvasinis aspektas buvo išreikštas per mano sūnaus Kūrėjo Jėzaus Kristaus asmenišką garbinimą , o moteriškasis dvasinis aspektas buvo įamžintas į Mergelės Marijos garbinimą , kaip į švenčiausią asmenį Žemėje , po Jėzaus Kristaus. Tai jus nutolino šimtmečiams , kelio radimo pas Mane . Vėliau susikūrusios protestantiškos bažnyčios bandė ištaisyti šią padėti ir išskirti tikruosius Dievybių Asmenis , numitindami Marijos kultą . Rodėsi , kad šios bažnyčios jau atranda tobulą dievybių garbinimą , kaip Dievo Tėvo , ŠV. Dvasios ir Jėzaus Kristaus . Tačiau iki tobulos ŠV. Rojaus Trejybės supratimo ir joms pritrūko kosminės dvasinės įžvalgos .
Bet visa šis , kad ir nepilnas dievybių poveikio supratimas į jūsų pasaulį , davė bent jau 50 - procentų dvasinių vaisių , nuo realaus mokymo , mano Sūnaus Kūrėjo Jėzaus Kristaus . Nors ir gerokai nuklydusi nuo tikrosios Evangelijos , krikščionybė sugebėjo sujungti visus jūsų planėtos žemynus ir paskleisti dieviškosios meilės religiją tarp daugybės tautų .
Mes dievybės esame asmenybės ir mums malonu jausti , kaip mūsų vaikai - kūriniai , nors trumpam , kelioliką minučių per dieną , suranda laiko mintimis ar žodžiais pabendrauti su mumis - ŠV. Rojaus Trejybe . Šio bendravimo metu jūs gaunate milžinišką dvasinį srautą , visų geriausių ir naudingiausių energijų antplūdžio , kuris betarpiškai yra nukreiptas į jūsų žmogiškąsias asmenybes . Tačiau šis dvasinis srautas , prieš įtekant į jus tiška ir spinduliuoja pertekline energija , kuri pamaitina ir šalia jūsų egzistuojančią Kūriniją . Jūsų žmogiškojo proto bendravimas su Mumis Dievybėmis , duoda gelbstintį ir harmonizuojantį poveikį visai jūsų gyvajai ir negyvajai gamtai .


Petras
2008-09-26 20:59:48

Komentarai

Kur gi ne, čia visi tiki, kad Kristus vieną kartą ir visiems laikams atliko misiją ir užantspaudavo Sv. Raste. Bet kur gi jie visi? Kaip buvo taip ir yra vis dar - cia. Per Kristu.

antis
2008-09-27 21:00:19



Man tai zinok regis,jog stebuklu nebuna.Jei zmogui kazkas girdisi,ar kazka diktuoja kazkas,tai cia gali buti sveikatos ar proto sutrikimai.Jeigu mes tikime,kad Kristus viena karta ir visiems laikams atliko misija ir uzantspaudavo Sv.Raste.Bet vistiek kazko ieskome,pasiduodame kazkieno klaidinimams.Ne veltui Kristus ispejo netiketi ivairiais zababonais.Ir niekas nenueina pas teva kitaip kaip tik per Kristu,tai jo zodziai.

nu ninada
2008-09-27 16:59:52



Mielieji, niekada neskubėkite su savo išvadomis, jeigu mėginate apibendinti tokius dalykus, kuriuos suprantate ne iki galo, kuriems suprasti ASMENIŠKAI JUMS trūksta žinių, ir ypač asmeninio PATYRIMO su Tėvu per GYVĄ RYŠĮ SU JUO.
Tokios jūsų išvados VISADA BUS KLAIDINGOS IR TUO PAČIU KLAIDINS ASMENIŠKAI IR JUS PAČIUS.
TUO PAČIU IR JŪSŲ ELGESYS GYVENIME BUS KLAIDINGAS.
O tai jums atsilieps pasąmonės įtampa, net sąmonės suvokiamu stresu. Dėl to patirsite susierzinimą dėl elementarių smulkmenų savo aplinkoje - jums bus nepriimtinas tokios aplinkos elgesys, kuri bus šviesesnė už jus, ir tai jus erzins. Tačiau net ir jūsų lygio aplinka jus nervins, jeigu ji elgisis ne taip, kaip norite JŪS - vaikai, tėvai, draugai, bendradarbiai, politikai, ir visi kiti jums matomi per televiją žmonės. Ir bet koks susierzinimas nusės į jūsų PASĄMONĘ. Jums susierzinimas praeis, kada jūsų dėmesį atitrauks kiti dalykai, tačiau iš pasąmonės jis nedings. Ir kiekvieną kartą, kada tik jus kas nors suerzins, kada tik kas nors sukels pavydą, kada tik kas nors jums neįtiks, nepatiks, nepaklus, šitas susierzinimas kaupsis jūsų PASĄMONĖJE. Ir jums šito nesuvokiant ir nejaučiant, iki tam tikro laipsnio, atves jus į FIZINES LIGAS.
Tie, kure mąstote, kad Jėzaus Kristaus misija yra "užantspauduota" Šventajame Rašte, labai klystate, dėl to, kad iki šiol nepažinote paties GYVOJO Kristaus.
Ir net dabar NENORITE jo pažinti.
O kas susiję su Šventuoju Raštu, tai jis yra ne kas kita, kaip paprastų žmonių, parašiusių envangelijas, trumpučių epizodelių iš Jėzaus mokymų, kurie jų pačių buvo iškraipyti, atpasakojimas.
Kad žmogus BIJOTŲ ką nors PAKEISTI šituose pasakojimuose, jie ir pridėjo žodį ŠVENTAS. Tačiau tai neturi NIEKO BENDRO SU ŠVENTUMU.
Iš viso tokio dalyko, kaip ŠVENTAS IŠ VISO NĖRA. Tai žmonių sugalvotas žodis, kad susitiprintų poveikį ir įspūdį. Žmonės mėgsta pasakyti šventa TIESA. Tiesa yra tiesiog TIESA, nei ji šventa, nei ji ne šventa, ji tiesiog tiesa.

Rašte tiesos labai MENKA DALIS. Dėl to jis IŠKRAIPO NE TIK JĖZAUS BUVUSĮ MOKYMĄ, BET IR KITIEMS, TOKIEMS, KURIE VARTOJATE TOKIUS ŽODŽIUS, KAIP "UŽANTSPAUDUOTAS," ĮVARO DAR DIDESNĖ BAIMĘ JĮ IŠTAISYTI, KAD TOLIAU NEGYVENTUMĖTE NETIESOJE. O taip pat per kartų kartas įvarė į jūsų pasąmonę baimę, kad šį raštą galima išplėsti, ir nors kiek patiesinti kreivai išaugintą medį. Jo ištiesinti jau nebeįmanoma. Jį reikia iš esmės persodinti, ką ir padarė Urantijos Knyga ir Jėzaus Kristaus apreiškimas KALBU JUMS VĖL, ir mano gaunami Rojaus Trejybės VISŲ TRIJŲ ASMENŲ - TĖVO, AMŽINOJO SŪNAUS-KŪRINIJOS MOTINOS-BROLIO, IR BEGALINĖS DVASIOS-KŪRINIJOS MOTINOS-SESĖS - APREIŠKIMAI-MOKYMAI.
O kai dėl tokio teiginio, kaip "Ir niekas nenueina pas teva kitaip kaip tik per Kristu,tai jo zodziai," tai net ir tu, mano bailus sielos broli, bijantis savo vardo, svaidaisi citatomis, net nesuvokdamas jų prasmės.
Jėzus yra Sūnaus Kūrėjo rango dvasia. Jis buvo sukurtas Tėvo ir Amžinojo Sūnaus, Rojaus Trejybės Pirmojo Asmens ir Rojaus Trejybės Antrojo asmens, kurį būtent evangelijų rašytojai supainiojo su Jėzaus asmeniu. Vienintelis Tėvo Sūnus - Amžinasis Sūnus pradžios neturi, ir Jo Tėvas NESUKŪRĖ. Ir jis negali niekur pajudėti iš Rojaus, nes NĖ VIENAS ROJAUS TREJYBĖS ASMUO NEGALI PALIKTI ROJAUS, NEŠ JIE VISI PER VISĄ AMŽINYBĘ PRIVALIO VISADA BŪTI KŪRINIJOS CENTRE, NES IŠ JŲ PASKLINDA VISA ENERGIJA, TRAUKA, MEILĖ, DVASINGUMAS, IŠMINTIS, KŪRINIJOS PLĖTIMASIS TOLYGIAI IR VIENODAI VISOMIS KRYPTIMIS.
Jeigu jie pajudėtų iš Rojaus, dėl savo nepalyginamos galios energijos pasireiškimo, sudegtų VISA KŪRINIJA.
Būtent dėl to jie ir turi sukūrę gausybę savo vaikų, per kuriuos pasiekia visus tvarinius, jau nekalbant apie savo pačių dvasios veikimą.
Ir jie visi trys, sudarantys Rojaus Trejybę, yra VIENINTELIAI AMŽINI BE PRADŽIOS IR PABAIGOS IR YRA LYGIAVERČIAI PARTNERIAI. Jų niekas niekada nesukūrė.
Tuo tarpu Sūnus Kūrėjas-Jėzus pradžią TURI, dėl to jis NĖRA AMŽINAS. Tokių kaip Jėzus, Sūnų Kūrėjų yra septyni šimtai tūkstančių.
Būtent jie sukuria Vietines Visatas kosmose ir joje esančias planetas ir gyvybę.
Tačiau šitokį milžinišką ir milijardus metų trunkantį darbą, jie atlieka partnerystėje su Vietinės Visatos Motinomis Dvasiomis, kurios yra Rojaus Trejybės Trečiojo Asmens - Begalinės Dvasios - Dukros. Ir kiekviena Vietinė Visata turi po VIENĄ SŪNŲ KŪRĖJĄ ir po VIENĄ VISATOS MOTINĄ DVASIĄ. Ir kiekviena Vietinės Visatos Motina Dvasia savo Vietinės Visatos visą kosminę erdvę pažymi savo dvasios pasireiškimu - ŠVENTOSIOS DVASIOS grandinės paskleidimu.
Dėl to ŠIANDIEN yra septyni šimtai tūkstančių Vietinių Visatų, kurių kiekviena turi SAVO VIETINĖS VISATOS MOTINOS DVASIOS ŠVENTĄJĄ DVASIĄ. Todėl tiek yra ir Šventųjų Dvasių kūrinijoje ŠIANDIEN.
Kada žmogus palieka šitą pasaulį, žuvęs tragiškai, dėl ligos, ar dėl senatvės, išeikvojęs visą materialią gyvybinę energiją, ir jeigu jis savo viduje atrado Tėvą ir įtikėjo iki šios planetos palikimo, tuomet jis trečią parą po išėjimo, sulaukia sprendimo dėl prisikėlimo.
Tuo metu mūsų dieviškasis aš, kuris gyveno materialiame kūne, laukia sprendimo atjungtos sąmonės būsenoje angelo serafimo globoje. Ir kol bus pažadintas SIELOS PAVIDALU.
Siela yra tarpinė grandis, kurios mes išvengti negalime savo dvasiniame vytymesi iki tapsime amžinąja dvasia. Ir visas mūsų sielos dvasinis vystymasis užtruks tūkstančius metų, kol tapsime amžinąja dvasia. Ir tuomet mes, KIEKVIENAS ASMENIŠKAI, STOVĖSIME SAVO GIMTOSIOS VIETINĖS VISATOS SŪNAUS KŪRĖJO AKIVAIZDOJE. Jis mums ir palinkės sėkmingo kelio tolimesniame mūsų, jau dvasios pavidalu, vystymesi žengiant pas Tėvą namo į Rojų, kuris yra KŪRINIJOS GEROGRAFINIS CENTRAS-VIDURYS.
Dėl to mes niekaip negalime žengti toliau į savuosius namus Rojuje pas Tėvą, prieš tai neperėję viso savo dvasinio vystymosi SIElOS pavidalu po prisikėlimo, KAD TAPTUME AMŽINĄJĄ DVASIA. Mes niekaip kitaip negalime gauti tolimesnio dvasinio mokymo, kaip tik pereidami per mūsų Sūnaus Kūrėjo Vietinę Visatą ir susitikdami asmeniškai su juo.
Ir taip yra su visais mirtingaisiais, kurie gyvena, ŠIUO METU BEVEIK septyniuose trilijonuose APGYVENDINTŲ planetų.
Toks Tėvo numatytas EVOLIUCINIS mirtingųjų vystymasis iš materialaus į dvasinį būtinai patiriant sielos morontinį etapą, kuris ir vyksta Vietinėje Visatoje.
Štai ką reiškia Jėzaus pasakymas - jūs negalite patekti pas Tėvą NIEKAIP KITAIP, KAIP TIK PER MANE.
Tačiau tam, kad būtum pažadintas iš vadinamojo mirties miego TIKĖJIMAS JĖZUMI VISIŠKAI NEBŪTINAS.
Jėzus savo apaštalų NIEKADA NEMOKĖ, KAD JIE ĮTIKĖTŲ Į JĮ.
Jėzaus evangeliją patys apaštalai iškraipė dar jam net nepakilus pas Tėvą, po prisikėlimo. Ir dėl šitokio evangelijos iškraipymo, prisikėlęs Jėzus PERSPĖJO savo apaštalus, kad jie skelbtų ne jo PRISIKĖLIMĄ, BET JO EVANGELIJĄ - Dievo Tėvystę, žmonių brolystę, Dievas Tėvas yra vienas visiems, tiek žydams, tiek pagonims, o ĮTIKĖJIMAS į šią evangeliją yra automatinis atlygis prisikėlimu iš mirties miego aukštesniu pavidalu.
Tačiau prisikėlimą garantuoja ĮTKIKĖJIMAS Į DIEVĄ BET KOKIU PAVIDALU. Jis gali būti ir BUDA, ALACHAS, KRIŠNA, PERKŪNAS. Svarbu, kad būtų įtikėjimas GYVAS - JAUDINTŲ SIELĄ IR ĮTIKĖJĘS SKLEISTŲ MEILĘ IR NEŠTŲ GĖRĮ VISUMOS LABUI - VESTŲ DVASINIUS VAISIUS. Ir su TĖVU TĄ DARYTI ĮMANOMA VISADA IR VISUR.
O tiesos UŽANTSPAUDUOTI NEGALIMA. Ji yra gyva. Dėl to ir Raštai, kurie sustingo iškraipytuose Jėzaus mokymuose dabar galų gale yra ištiesinti Urantijos Knygos apreiškimo ir Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL. O taip pat ir tuose Rojaus Trejybės visų Trijų Asmenų mokymuose, kuriuos jie perduoda man, o aš jais pasidalinu su jumis. O dabar ir kiti mano sielos broliai ima patirti gyvą ryšį su Tėvu ir jau palaipsniui ima gauti dvasinius mokymus - Petras, Arnoldas. Ir tokių mokymų vis daugės, ir jie vis labiau plės mūsų sampratą apie Tėvą ir kūriniją, gilins mūsų kosminę įžvalgą.
Tėvas kalba VISIEMS. Ir Jį išgirsti gali VISI, jeigu jie šito nuoširdžiai trokšta ir tam deda pastangų.
O kaip užmegzti tiesioginį ryšį su Tėvu, galite pasiskaityti mūsų Forumo atskiroje temoje, kuri man atrodo ir pavadinta Kaip užmegzti tiesioginį ryšį su Tėvu, su Jėzumi ir bendrauti su jais, ar kažkaip panašiai.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas



Algimantas
2008-09-27 21:41:19



Negi čia taip ir nėra nė vieno vispročio, kuriam treji devyneri rėmai - ne riba?

Balundis
2008-09-27 11:42:19



Ką gi, dėkui ir už tai, nors taip ir nesupratau, kodėl manasis klausimas dvasiškai nemotyvuotas, juk tavasis intelektualinis koeficientas jokiu būdu nesietinas su dvasiniu tobulėjimu, o jeigu yra kaip sakai, tai tavo gautasis pasąmonės vaizdelis yra lygiai subjektyvus kaip ir kiekvienu kitu atveju, kai tu remiesi savuoju platesniu ar siauresniu išsilavinimu, kuris ir yra ne kas kita, kaip bendras informacinis laukas, kuris tau pačiam teikia peno pamąstymams ir apibendrinimams, žodžiu, kol kas tavo pateiktos "komunikacijos" atveju niekaip neįžvelgiu ko nors, kas nebūtum tu pats, todėl nesuprantu, modėl nerašai nuo savęs, juk tas kuris tau padiktavo, esi tu pats ir niekas kitas.

Petrui
2008-09-26 23:05:25




Atsakau slaptąjam oponentui . Žinai gerbiamas žmogau , kad mano kuklus indėlis žydų tautos klausimu , tebus tik mano subjektyvus požiūris , kiek tai liečia mano proto išsilavinimą jūsų tautos problemų sprendime . Jums reikėtų kreiptis į aukštesnio rango orakulus . Reikalas tame , kad dieviškasis minčių Derintojas įjungia protą į žinių grandinę tik tada , kai tu savo klausimu įskeli žingeidumo ugnį , kuri dvasiškai yra motyvuota yra reikalinga tavo sielos augimui ir tobulėjimui . Kitais atvejais , dvasiškai nemotyvuoto klausimo atveju , gali gauti tik savo pasąmonės subjektyvų vaizdelį .

Petras
2008-09-26 22:36:00



Mane domina žydų tautos klausimas. Petrai, ar gali paklausti apie aktualijas, susijusias su žydų tauta ir jos dvasine plėtra, koks numatytas šios tautos artimiausias dvasinio vystymosi kelias ir jo įtaka šiandienos pasauliui,ar išskiriami kokie nors dvasiniai lyderiai ir pasekėjai, vykdantys gyvojo Dievo valią?
Jei atsakoma klausiančio asmens mintimis, man nelabai išeina klausti, mat norėčiau išgirsti ką nors objektyvaus ir sulyginti turimos ir gaunamos informacijos adekvatumą.
Ačiū.

Petrui
2008-09-26 21:34:26




Ačiū , Algimantai , už pastabą . Galiu pasidžiaugti , kad man geriausiai girdimas Dievo Tėvo dvasios veikimas į mano protą , yra ankstyvas rytmetys , kai važiuoju į darbą ir sėdžiu gerai įsitaisęs ant maršrutinio miesto autobuso sėdynės . Žvelgiu pro langą į besivystantį miesto , dienos darbų , maratoną ir augantį šurmulį ir tada labai daug klausimų gimsta . Dar atsiranda įdomesnių klausimų ir tuoj gaunu atsakymus darbe , per pietų pertrauką . Mat tuo metu sėdžiu kambarėlyje vienas , geriu arbatą ir yra labai puiki proga pabendrauti su savo Aukštąja Dvasia . Ši tema taip pat buvo užrašyta šiandieną , pietų pertaukos metu .


Petras
2008-09-26 22:19:13



Mielas Petrai, ačiū tau už šviesų dvasinį mokymą, tavo priimtą iš mūsų mylimo Tėvo. Tikra šviesa ir meilė sklinda iš mūsų Tėvo, kada Jis mus moko nebijoti pranokti mūsų dabartines sampratas apie Rojaus Trejybę. O tai rieškia, kad Jis mus moko ne šiaip sau TUŠČIAI, BET KAD MES IŠ TIESŲ IR PRANOKTUME SAVO SAMPRATAS APIE RPJAUS TREJYBĖS TRIS ASMENIS, KURIE YRA TĖVAS, AMŽINASIS SŪNUS-KŪRINIJOS MOTINA-BROLIS, IR BEGALINĖS DVASIA-KŪRINOJOS MOTINA-SESĖ.
Mielas Petrai, prie mokymo, JĮ JAU PRIĖMĘS, visada BŪTINAI dar parašyk datą, valandą, ir vietą-miestą, kur jį priėmei, kad mūsų sielos broliai galėtų žinoti, kad Tėvas kalba bet kur ir bet kada, kada tik atsiveria Jam siela.
Telydi tave ramybė.
Su borliška meile,
telydi tave ramybė.
Su obrliška meile,

Algimantas
2008-09-26 21:28:29



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal