Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Algimanto pamokomasis žodis – Jūs netikite manimi – jūs netikite Kūrėju! – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Romainiuose, 2024 06 29

Mano vardas Algimantas. Ruošiu aš Dvasinius Mokytojus visai planetai. Pradėjau nuo Lietuvos. Tokia yra man pavesta Kūrėjo misija, kaip Kūrėjo Ambasadoriaus šitai planetai, ir tuo pačiu Jėzaus ir jo partnerės, Nebadonijos, Dukros Kūrėjos, apaštalo. Įkūriau gyvąją religiją – apreikštą religiją – Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvąją religiją. Ir dabar vyksta pamaldos, mes prisijungę per skaipą (Skype), štai mano yra ir ausinės, nes esu išėjęs prie savo namo lauke – šalta. Vakar buvo gal trisdešimt keturi laipsniai karščio, o dabar šešėlyje šalta, žvarbu.
Taigi dvasiniai mano mokymai jutube (YouTube), kas mane stebina, tai, kad jų yra jau pusė tūkstančio – video mokymų. Jeigu užeisite į svetainę, ten bus jau daugiau negu tūkstantis. Bet visi mokymai yra skirti Kūrėjo šlovinimui, Kūrėjo aukštinimui, Kūrėjo iškėlimui – iškėlimui ne į kosminę erdvę, o viduje – dvasioje – iškėlimui, parodant, kokia yra Tikrovė, parodant, kuria kryptimi reikia mirtingajam žvelgti – žvelgti, kad būtų tas mirtingasis laisvas, nesuvaržytas prietarų, ritualų, kaip žvelgti jam į save, į jo gyvenimą šitame pasaulyje, į prasmę, ir tuo pačiu į ateitį, kokią jis palieka ateitį savo vaikams – geresnę, blogesnę. Kūrėjas sumanė Evoliuciją, reiškia turi būti paliekama geresnė aplinka negu mes gavome iš praeities kartos. Tai yra aksioma! Jos įrodinėti nereikia! Ir kito kelio nėra! Yra vienpusis Evoliucinis judėjimas, vis ryškėjančios Šviesos, kuria ir yra Kūrėjas, ir net Šaltinis tos Šviesos, kryptimi. Pagalba mano mokymams yra ir Urantijos Knyga. Tai yra milžiniškas Apreiškimas, kuris pavadintas net Epochiniu Apreiškimu. Tai perduota iš aukštesnių dvasinių asmenybių lygio. Ir kada aš dabar skaitau nebe iš eilės – nes aš tą knygą esu išvertęs iš anglų kalbos į lietuvių kalbą, tai užtruko apie dešimt metų nuo vertimo pradžios iki knygos išleidimo, du tūkstančiai šimtas puslapių, ir papildomai dar penkiasdešimt puslapių turinio, net dviejų turinių – tai štai, skaitydamas dabar įvairiose vietose, kur atsiverčiu, atsiverčiau net ir šiandien ryte atsitiktinį puslapį – tūkstantis septyni šimtai devyniasdešimt šeštas – Diskusija apie laisvę. Mes gyvename dvidešimt pirmame amžiuje, o laisvės nepatiriame. Nėra laisvės! Laisvė yra ne išoriniame fiziniame pasaulyje būti laisvam. Laisvos valios absoliučia prasme nėra. Net ir mūsų laisva valia, kurią suteikia Pats Kūrėjas, yra santykinai laisva. Jinai yra apribojama – apribojama laiko ir erdvės. Tai yra kiekvieno ribinio laisvės veikti apribojimas. Ką reiškia apriboja laikas ir erdvė? Mes einame link Kūrėjo, einame į Kūrėjo Buveinę, vykdydami Kūrėjo Valią ir įgyvendindami Jo mums suteiktą priesaką – Būkite tobuli, net ir tokie tobuli, koks Tobulas esu Aš! Reiškia, mes turime pasiekti Kūrėjo – Tobulumo Šaltinio ir Centro – Buveinę. Kryptis yra mums suteikta. Priesakas yra. Mes turime tą priesaką įgyvendinti. Jo negalima įgyvendinti niekaip kitaip, kaip tiktai atradus Kūrėją savo viduje, ir vykdant Kūrėjo Valią, taip būtent vykdant, kaip veda Pats Kūrėjas iš vidaus kiekvieną Savo sūnų ar dukrą. Tai štai, Laisvė yra ne žengimas laisvai, kur nori. Laisvė yra viduje pajuntama. Tai yra paliudijama vidumi – Esu Laisvas! Tai vieninteliu būdu gali būti Laisvė – gimus iš dvasios. Gimimas iš dvasios tai yra milžiniškas kokybinis šuolis! Visa Evoliucija yra pagrįsta žengimu vektoriumi į viršų, bet ne stačiai devyniasdešimt laipsnių kampu, bet taip nuožulniai, vis aukštėjančia kryptimi į ryškesnę Šviesą. Ir tada įvyksta kokybiniai šuoliai. Tarp šitų šuolių nėra jungties. Akimirka prieš tai buvo vienokia būsena, po atitinkamos akimirkos, kuri buvo sumodeliuota nuoširdžių pastangų dėjimu, įvyksta tas kokybinis šuolis – šuolis dvasioje – ir asmenybė pajunta visiškai kitokią vidinę būseną. Kokybine prasme yra žingsnis į augimą, į tos pačios dvasinės asmenybės dar ryškesnę Šviesą viduje, ir veikimą su Kūrėju, atsidavus Jo vedimui iš vidaus, išorėje visumos labui, visumos Gerovei.
Tai štai, kada buvo Kristus tarp mūsų prieš du tūkstančius metų žmogiškuoju pavidalu, tada jis savo dvasinius mokymus pateikdavo tiek apaštalams, tiek Jono Krikštytojo apaštalams, vadovaujamiems Abnerio, kada Jonas Krikštytojas buvo suimtas ir greitu laiku nužudytas fizine prasme, tai štai, Jėzaus mokymai minioms yra supaprastinami, kad daugiau galėtų suprasti tuos mokymus. Apaštalams jau būdavo išsamesni. Kada jis bendraudavo individualiai su kiekvienu apaštalu, su Abneriu, tie mokymai būdavo skirti jau asmeniškai kiekvienam, atskleidžiant to apaštalo ar Abnerio, kaip vadovo Jono Krikštytojo apaštalų, tiek supratimą, gilesnį supratimą, ir apie Tėvą, ir apie dangiškąją karalystę, ir tuo pačiu panaudojant to asmens charakterio, temperamento atitinkamas savybes, kad galėtų jis jomis pasireikšti visumos Gerovei. Kada jis kalbėdavo sinagogoje, ten, kada ateidavo tikintieji žydai arba pagonys, jau pasikrikštiję ir priėmę žydų-judėjų tikėjimą, tada, aišku, jis sakydavo kryptingesnius mokymus, kadangi ten sueidavo jau tikintieji, kurie – ritualine prasme – laikosi tų religinių nuostatų. Ir štai tabernakulių šventės metu – jinai būdavo derliaus nuėmimo metu – į Jeruzalę suvažiuodavo labai daug įvairių žydų iš įvairių imperijos pakraščių, tai buvo gera akimirka Jėzui pateikti savo dvasinius mokymus, nes tie žmonės, išgirdę jo mokymus, kiek juos supras, nesupras, bet papasakos, ką buvo girdėję iš vieno mirtingojo, kuris šnekėjo, na, keistas mintis, pateikdamas garsiai. Ir štai jo buvo išsakyta viena mintis tiek apie dvasinę Laisvę, tiek apie pasaulio Šviesą. Ir kada jis kalbėjo apie pasaulio Šviesą, tada jis, kreipdamasis į susirinkusius, sakė – Yra tie mirtingieji, kurie netiki manimi – netiki manimi – bet, jeigu jie netiki manimi, jie netiki ir Tėvu, nes aš esu Tėvo siųstas, kad paskleisčiau Šviesą. Šviesa yra iš Tėvo! Aš aukštinu Tėvą! Aš neaukštinu savęs. Ir aš šitą Šviesą sakau taip pat iš Tėvo, ne iš savęs, bet aš ją atnešu nuo Tėvo. Tai yra – Tėvo Šviesa! – Tai yra Tiesa.
Ir dabar aš jums sakau, tą, ką aš teigiu, aš teigiu taip pat ne iš savęs. Aš teigiu iš Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU. Aš aukštinu Kūrėją – Rojaus Trejybę-AŠ ESU! Ir tie, kurie netiki manimi, tie netiki ir Kūrėju. Jie netiki dėl to, kad jie atskiria mane nuo Kūrėjo. Mano mokymai eina iš Širdies – eina tokiais teiginiais, kuriuos man išsako Kūrėjas mano viduje – virpesiais išsako – ir aš juos transformuoju į tą akimirką mano pajuntamą būseną, kuri ir paverčia tuos virpesius jums girdimais materialiais garsais, teiginiais, žodžiais. Todėl aš jums irgi sakau – Jūs netikite manimi – jūs netikite Kūrėju! Jūs galite sugalvoti sau daugybę pasiteisinimų, kodėl jūs netikite mano žodžiais. O tarsi Kūrėju jūs tikite, bet tie Kūrėjo teiginiai turi eiti ne iš mano lūpų. Jie turi eiti iš kažkokių nepaprastų šaltinių ir nepaprastomis aplinkybėmis, tada patikėsim galbūt. Ne, mano mylimieji, Kūrėjas pateikia paprastus teiginius, kaip aš jau prieš tai, ką tiktai sakiau – kada Kūrėjas kalbėjo minioms, Jis kalbėjo paprastais žodžiais. Ir aš jums kalbu paprastais teiginiais, kad jūs galėtumėte suprasti. Tikėjimas tais teiginiais priklauso nuo jūsų ryšio, kiek jūs tikite vidumi gyvai ir ta pačia Kūrėjo dvasine asmenybe, tuo pačiu Tėvu, kurį jūs galite garbinti ir bažnyčioje ir tarti maldą – Tėve mūsų – nors turėtų būti pavadinimas – mūsų Tėve – o ne – Tėve mūsų. Tėve mūsų – reiškia, tu esi tik mūsų, o ne visų, tarsi privatizavome mes Tėvą. O yra – mūsų Tėve – Tu esi Šaltinis ir Centras, bet Tu esi mūsų Tėvas, Tu mums išlieji Save. Tai štai, jūs netikite šituo Tėvu, kurį aš aukštinu, garbinu, nes aš juntu tą gyvastį iš Jo, ir tada aš siekiu dar ryškesnės Šviesos, kurią priimti jūs atsisakote. Jeigu jūs atsisakote, jūs turėsite kančių, turėsite ligų, jūs patirsite skausmų – fizinių skausmų, intelektualių, dvasinių sukrėtimų – sukrėtimų, kurie jus kankins dėl to, kad jūs neišgirdote mano žodžio, ir visiškai nepriklausomai nuo to, kokią jūs užimate padėtį visuomenėje – ar jūs prezidentas, ar premjeras, ar advokatas, ar mokslininkas, ar valkata. Žodžiai skirti visiems! Kūrėjas jūsų neskirsto pagal jūsų veiklos sritį arba žmonių suteiktus rangus, postus. Tai yra žemiški dalykai. Aš kalbu apie dvasinius. Dėl to ir dabartinė padėtis pasaulyje yra dėl to, kad nėra tikinčiųjų mano žodžiu, kuris yra Tėvo žodis, Amžinosios ir Begalinės Motinos Žodis, ir Visuminės Dievybės AŠ ESU Žodis – Keturių Asmenybių Žodis. O būtent šitie Keturi Asmenys ir sudaro Vieną Kūrėją susietą tarpusavyje absoliučiu dvasiniu vienovės ryšiu.
Šitas Gyvasis Kelias yra skirtas gyvenimui. Gyvenimo prasmę sudaro tiktai žengimas Gyvuoju Keliu. Šalia jo ėjimas – šalikele – tai yra laiko švaistymas ir savęs žudymas, taip, tiesiogine prasme žudymas! Jūs save, kaip asmenybę, žlugdote! Nors galite kalbėti nuostabius žodžius, bet jie yra kaip tuščias būgno mušimas – nėra viduje turinio. Dėl to garsas gali eiti toli, ir kitus gąsdinti, bet jame nėra Kūrėjo Turinio – gyvojo turinio. O aš pateikiu būtent gyvąjį turinį, ir dažnai įvelku ir į išorinę formą. Dėl to ir sakau – pasaulyje šiandien nėra nė vieno politiko, kuris yra įtikėjęs, kuris, nuėjęs į bažnyčią, į cerkvę, į sinagogą, mečetę, gali nuo ryto iki vakaro lankstytis, atlikti ritualus, bet jis neturi Kūrėjo savyje! Jis neatrado Jo! Ir dėl to jis kentės, ir kankins kitus. Tam aš ir esu, kad apšviesčiau jus, kad jūs galėtumėte suvokti – mano žodžiai nėra tauškalai, nėra apkalbos arba gandai. Aš sakau tai, ką man sako Kūrėjas. Jūs galite tai laikyti Kūrėjo garsiakalbiu, Kūrėjo energinių virpesių pagarsintoju. Aš toks ir esu. Ir leisdamas apreiškimų knygas tiek lietuvių kalba, tiek anglų, rusų kalba, aš siekiu, kad kuo daugiau mano dvasinių brolių ir sesių paliktų šitą beprasmį klystkelių labirintą ir žengtų į Gyvąjį Kelią, vienintelį Tikrovės Kelią, kurį ir suteikia Kūrėjas kiekvienam, nepriklausomai, kur jis gyvena – Amerikoje, Australijoje, Naujoje Zelandijoje, Europoje, Azijoje, Rusijoje, Lietuvoje, Estijoje, Brazilijoje, Meksikoje – nesvarbu kur, visiems yra mano žodis, ir jo patariu neignoruoti. Nes, jeigu jūs ilgiau būsite užsikimšę savo ausis mano žodžiams, kurie yra Kūrėjo Žodžiai, tuo ilgiau bus chaosas šitame pasaulyje, ir dar daugiau jis stiprės – stiprės tiesiogine prasme, nes sprendimai priimami be Kūrėjo, be Kūrėjo žinios, patenkinant savo puikybę. O puikybė veda į asmenybės sunaikinimą! Ir tada iškyla klaustukas, kad jūs Gyvuoju Keliu neisite net ir po pažadinimo, jeigu jums suteiks dar antrą galimybę vis tiktai išgirsti mano mokymus, kurių jūs neišgirdote šitame pasaulyje, nes be šitų mokymų jūs nepateksite nei pas Jėzų, nei pas Tėvą. Jų išvengti neįmanoma! Tokia yra Kūrėjo sumanyta Evoliucinė Gyvojo Kelio šviesinimo kryptis, mokymo kryptis.
Dėl to aš ir ruošiu Dvasinius Mokytojus visai planetai. Mokau juos giliau žvelgti į aplinką, į save, tuo pačiu siekti – siekti – Kūrėjo atradimo savo viduje, kad jų gyvenimas būtų Ramybės išraiška net ir aplink putojančiame, audringame vandenyno milžiniškame potvynyje, kad jūs jaustumėte Ramybę viduje. Tai ir yra Laisvė – Laisvė viduje – su Kūrėju, atrastu viduje, atsidavus Kūrėjo Valios vykdymui taip, kaip suplanavo Evoliucinį Procesą Pats Kūrėjas visumos Gerovei – visos kūrinijos! Ir šita planeta neturi jokios išimties! Ir jūs – nė vienas – neturite išimties! Norite išlikti, kaip asmenybė, klausykitės ir dėkitės į galvą mano mokymus! Kiekvienas! Aš esu Kūrėjo Žodis – gyvas žodis šitame pasaulyje šituo metu!

Telydi mus Kūrėjo Ramybė ir Palaima.
Su Meile, Violeta (Ukmergė)

Violeta
2024-07-03 21:51:46

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal