Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mieli urantai, sveikinimai jums su Kūrėjo - Rojaus Trejybės-AŠ ESU - Vėliavos diena.

Mieli urantai, sveikinu jus su Kūrėjo Vėliavos diena, kai mes pirmą kartą Urantijoje iškėlėme ant stiebo mano namo kieme Kūrėjo Vėliavą - 2022 metų liepos 10-tąją. Kokia tuomet buvo taip gausiai susirinkusių urantų pakylėjimo akimirka.

Šiandien gavau šita proga sveikinimą iš Violetos iš Ukmergės. Ji man parašė -

Šlovė ir Garbė Kūrėjui - Rojaus Trejybės Trims Šaltiniams ir Centrams ir Dievybės Visuminei Asmenybei AŠ ESU !
Mielas Algimantai, sveikinu tave su Kūrėjo Vėliavos pakėlimo diena. Šviesk Kūrėjo Šviesa vis ryškiau ir ryškiau!

Violetai aš parašiau -

Širdingas ačiū už tavo nuoširdžius ir prasmingus žodžius. Nuostabu juos skaityti ir prisiminti tos akimirkos vidinę būseną, kuri buvo tokia kupina aukšto dažnio virpesių, kad mane tiek pakylėjo, kai fizinis kūnas buvo visiškai bejėgis. Tai buvo tikrai kosminės svarbos įvykis - pirmą kartą Kūrėjo Vėliava iškilo viešai ant stiebo , kad ir kiti galėtų pamatyti, net nesuvokdami, į kokią vėliavą jie žvelgia.
Tuo pačiu aš ir tave sveikinu žengiančią - su Kūrėju - Gyvuoju keliu ir su Kūrėjo Vėliavos diena, ir su tavo betarpišku dalyvavimu šitos pačios Kūrėjo Vėliavos pakėlimo akimirkoje. Linkiu ir toliau taip ištikimai ir atkakliai žengti Kūrėjo Tikrovės keliu.

Violeta man atsakė -

Ir aš tariu - širdingai ačiū už pasveikinimą, suteikiantį palaimą ir pasididžiavimą, kad štai, mes, urantai, turime savo šventę.

Taigi, mielieji urantai, sveikinimai visiems jums šita proga!
Kada kasdien žvelgiu į Kūrėjo Vėliavą ant šio stiebo plevėsuojančią, visada jaučiu pakylėjimą viduje ir dar didesnį norą žengti drauge su Kūrėju - Rojaus Trejybe-AŠ ESU - Tikrovės evoliuciniu keliu dar aktyviau. Ir tą poveikį daro energiniai virpesiai, sklindandys ir iš Kūrėjo Vėliavos, kada suvoki šio simbolio prasmę visai planetai-žmonijai.

Telydi jus Kūrėjo Ramybė ir Palaima ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2024-07-10 10:31:18

Komentarai

Mieli urantai,

Labai nuoširdžiai sveikinu jus su Kūrėjo – Rojaus Trejybės – AŠ ESU - vėliavos iškėlimo antrosiomis metinėmis. Aš ką tik pažiūrėjau youtube 2022.07.10 Kūrėjo vėliavos pakėlimo ceremoniją, kurią lydėjo labai gražiai Reginos giedamas urantų himnas, o po ceremonijos Algimantas pasakė nuostabią kalbą, kurią vainikavo Tėvo mokymas:) Diena buvo tokia pat šilta ir saulėta, kaip šiandien:) Tikrai nuostabu, nes tokią svarbią dieną jautėte Kūrėjo palaikymą ne tik virpesiais, bet ir vasariškai gražiu oru:)
Manęs dar tada tarp jūsų nebuvo, nors aš jau ėjau Gyvuoju Keliu taip, kaip mane vedė Kūrėjas iš vidaus. Ir šiandien, Kūrėjo vėliavos iškėlimo dieną, aš labai džiaugiuosi, kad esu tarp jūsų ir galiu taip pat kartu su jumis šia švente pasidžiaugti:)
Noriu palinkėti, kad kuo daugiau mūsų dvasios brolių ir sesių sužinotų apie Kūrėjo – Rojaus Trejybės – AŠ ESU - vėliavą bei Gyvąjį Kelią ne tik Lietuvoje, bet ir visoje urantijoje:)

Su meile
Laura

Vilniete
2024-07-10 21:07:51

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal