Forumas: temos peržiūra
Algimanto pamokomasis žodis – Nėra nieko nuostabesnio, kaip net ir tokioj tamsos terpėj, švytėti Kūrėju! – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje 2024 05 12
Dar kartą – sveiki, kurie matote mane per Skype‘ą, o dabar ir per YouTub‘ą. Mylimieji, ne – bičiuliai, žiūrintys mano mokymus YouTub‘e, esu Algimantas. Jau jūs turite žinoti šitą vardą. Seniai laikas. Taigi mano mylimieji bičiuliai, esame gyvojoje šventovėje, parodysiu aš jums. Gal sudrebės kamera, bet tiek to. Pasižiūrėkit kaip atrodo mūsų Gyvoji šventovė, kiek Šviesos. Taigi Šviesos yra šventovė. Čia jums ne bažnyčia kur tamsa yra kur? Ritualuose. Ritualuose, tada negali atverti asmenybė savęs, pabusti, pabusti dvasioje, nes aš gi esu dvasia. Manot, kad aš esu va šitas kūnas? Ne, čia yra priemonė. Šiandien atvažiavau į šventovę motociklu, išmokau važiuoti. Išlaikiau teises iš aštunto karto, štai taip. O Kūrėjas man sakė, tai tau iššūkis, tu pamatysi koks yra skirtumas važiuoti motociklu. Tai ne automobiliu kur karkasas visas atskiria tave nuo aplinkos – tu esi aplinkoje pats. Tai man primena kai man buvo suteiktas Minties Derintojo projekcinis vaizdas kada aš buvau Visatoje. Esu Visatoje, ne kosminėje kapsulėje – Visatoje, tiesiog pats. Ir mane pasuka į vieną pusę, į kitą pusę. Tuo tarpu į kairę pusę jau daugiau pasukus, negaliu žvelgti, tokia akinanti šviesa. Ir kas ta šviesa? Aš paklausiau Rojaus Tėvų. Sako – tai Mano buveinė. Bet joje tiek spindėjimo yra kad akina materialų žvilgsnį. Žodžiu, manęs ir negalėjo pasukti. O dabar šitas ženklas Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – matot? Viduje yra baltas skritulys – štai čia yra Rojuje tas susiliejimas trijų Asmenybių, trijų Šaltinių ir Centrų, iš Rojaus Trejybės susiliejimas dvasioje absoliučiu lygiu. O tas melsvas fonas tai yra Visuminės Dievybės Galia ir tas Grybšnis – AŠ ESU. Kada skaitysit ir pamatysit vien tik didžiosiomis raidėmis parašyta AŠ ESU. Štai ir žinokit, tai yra toji Galia, Visuminė Dievybė, ir Ji veikia per Rojaus Trejybę. Ji save virpesiais iš aukšto energinio dažnio nužemina iki Rojaus Trejybės dažnio, o Rojaus Trejybė veikia per savo vaikus, sūnus ir dukras dar daugiau nužemindama tuos jau nužemintus virpesius, pagal poreikį. Havonos dieviškoji amžinoji Centrinė Visata turi aukščiausio dažnio virpesius, nes ji nėra evoliucinė. O kosmose jau prasideda evoliucinis planetų ir sukūrimas, šalia architektūrinių sferų, kurios sukuriamos vien tiktai iš Kūrėjo Energijos, iš to paties Rojaus, iš Kūrėjo vidaus. Viskas yra energiniai virpesiai.
Prieš keletą dienų man paskambino apie dešimt metų nebuvusi, sakykim, mūsų užsiėmimuose – aš išsikėliau į Kauną tai neseniai, prieš porą metų, bet mokytojų namuose jau ne vienerius metus kaip nebevyksta užsiėmimai. Tai štai, ji man paskambino, mes šnekėjom gal apie keturiasdešimt-penkiasdešimt minučių ir ji manęs klausia – ar tai nėra beprasmiška, niekas nesikeičia, niekas neina į gerąją pusę, neturiu su kuo net pasikalbėti savo lygiu, niekas nesupranta. Aš sakau, tavyje yra seklus įtikėjimas. Reiškia ryšys su Kūrėju yra sutrūkinėjęs. Kaip taip galima sakyti, niekas nesikeičia. O tu nesikeiti? Tu pati keli sau klausimus giluminius, reiškia keičiasi tavo vidus. Taigi natūralu, tu dedi pastangas. Aš jau maniau, kad ji niekada nepasirodys, bet ji surado mano telefoną, paskambino ir aš jai aiškinau kas yra iš tikrųjų Kūrėjo sumanymas. Negali būti tokio klausimo, kad tai yra beviltiška. Kaip gali būti beviltiška? Mes esame Kūrėjo sūnūs ir dukros atradę patį Kūrėją ir mes neturim vilties, prarandam viltį? Tai koks mūsų tada gyvas ryšys su pačiu Kūrėju, jeigu nustelbia mus aplinka, kuri žaidžia tą žaidimą koks yra tai aplinkai prieinamas ir suprantamas. Bet gi mes esam Kūrėjo iškelti virš tos aplinkos jeigu mes turime viduje gyvą ryšį su Kūrėju ir Įtikėjimo gelmę, kurią reikia gilinti visą laiką. Man Kūrėjas visą laiką sako, dažniau su Manim bendrauk, nuoširdžiau bendrauk. Aš su juo bendrauju nuolat, bet Jis visuomet pasako – daugiau. Nors man tai yra kasdiena, galima sakyti kiekviena akimirka, bet to neužtenka Jam, dar daugiau, dar daugiau. Ruoškis, laukia darbai. O man sako – beviltiška. Na mylimieji, šitaip išgirsti iš tų, kurie Urantijos Knygą studijavo ir studijuoja, kurie skaito kitus dvasinius apreiškimus – štai, visi tie apreiškimai. Jūs, youtubininkai, žiūrėkit – Meilės Galia, Kūrėjo apreiškimai-mokymai, jums. Kristaus knyga Kalbu Jums Vėl. Kalbu Jums Vėl – ką reiškia? Reiškia, kad aš jums kalbėjau, jūs manęs neišgirdot, dėl to aš kalbu jums – vėl. Atkreipkit dėmesį youtubininkai. Gyvoji Tyla – Kūrėjo knyga. Gyvoji Tyla. Nemirusi, ne kapinių tyla – Gyvoji. Akimirkos Amžinybė. Akimirka yra amžinybė. Štai koks yra sugretinimas. Pavadinimai yra visi Kūrėjo sugalvoti ir man taip pat perduoti kaip tie mokymai. Ir štai tas nuostabus Epochinis Apreiškimas Urantijos Knyga, čia jau yra tų dvasinių asmenybių pagal savo rangą pateikti dokumentai.
Štai mano mylimieji, kas tai, ne pasikeitimas, kad jūs turite tokias Šviesos knygas? Su jomis jūs galite jaustis drąsiau, ryžtingiau, žinot kryptį kur surasti Kūrėją. Ne toli už kalnų, už devynių jūrų ir marių. Ne. Savyje – rodau į savo kūną. Viskas vyksta per smegenis – per smegenis, per protą. Todėl aš, tiesiog, galima sakyti, springstu tais kąsniais kokius kandu kaip Gyvąją Duoną iš Kūrėjo, ir gerdamas Gyvąjį Vandenį iš Kūrėjo, kiekvieną šaukštą semdamas – medinį, ne metalinį – sriubos lėkštę, geriu tą Gyvąjį Vandenį iš Kūrėjo, kiekvieną kartą. Dėl to ir yra nuostabu šitas Evoliucinis procesas ir šitie visi patyrimai, kokie siaubingi bebūtų, jie yra patys šviesiausi, nuostabiausi. Jų sugalvoti negalima, jie mums jau yra sugalvoti, pateikti. Tai mums tik reikia būti savimi. Tai kas gali būti nuostabiau kaip tie šėtonininkai, kurie nori naikinti visus ir pradėjo tą daryti. Štai tokioj tamsioj terpėj švytėti Kūrėju, išlikti kaip Kūrėjo sūnumi ar dukra, kas gali būti nuostabiau?
Aš pasakysiu taip, kaip senas motociklininkas – ne stažu, amžiumi, reiškia išmintimi – jeigu vien tiktai važiuoti asfaltu, neišmoksi važiuoti vieškeliu. Reikia mokytis ir ten važiuoti, bet ten gi jau yra nepatogu. Gali parvirsti, paslysti. O ką daryti jeigu išvažiavai, lietus lyja. Aš dar dabar tai per lietų nenoriu važiuoti. Nebijau – nenoriu purvinti motociklo, jis naujas. Bet reikės, reikės, ką darysi, reikės įgūdžių tokių. Tai štai, mums visa tai duoda visos tos pseudopandemijos, visos tos rinkimų programos, tai yra apgavystė. Ir man įdomu kaip yra scenarijai rašomi – niekas neskaito tų programų, bet visi tiki, kad jie padarys geriau. Mylimieji, sakau youtubininkams, kol nebus urantai Lietuvos ne tiktai dvasiniai Vedliai, bet ir politiniai, ekonominiai, visuomeniniai, tol viskas risis į bedugnę dar sparčiau. Bet tai yra iššūkis urantams. Ir tai nuostabūs bus patyrimai, kokių jūs dar neįsivaizduojat. Nors tie, kurie nėra urantai, jiems bus katastrofa – katastrofa. Nieko nepadarysi. Kelias atviras, prašom. Yra urantai, ateikit į šventovę, ateikit, atraskit Kūrėją savo viduje, pamatysit kokią teikia ramybę, kokią teikia galią, ryžtą, sustiprinimą ir išmintį, nes Kūrėjas yra Išminties Šaltinis ir Centras. Štai, be šitos išminties jūs eisit šiandien į rinkimus – kvailystė tie jūsų rinkimai. Jūsų apgavystė, o jūs ir tikit. Yra Kūrėjas, vienintelis, kuriuo galima ne tik tikėti, bet įtikėti į Jį, pasitikėti Juo, nes Jis yra vienintelis nekintantis. Dėl to galima remtis, tas Pamatas ir yra visada tvirtas, šviesus, skaidrus, jisai yra Evoliucijos Šaltinis ir Centras tam, kad geriau būtų visai kūrinijai ir kūrinija eina tuo keliu, išskyrus tas planetas, kuriose vyko maištas, arba Vietinėse Sistemose – tai patys žemiausi, toliausia nuo Kūrėjo buveinės, Rojaus, esantys kūrinijos dariniai. Dėl to juose įmanoma padaryti daugybę klaidų – kadangi Kūrėjas suteikia Laisvą Valią – ir tuo pačiu net ir beprotybę, dvasine prasme – maištą prieš patį Kūrėją, Gerovės Šaltinį. Štai šitame pasaulyje tas maištas du šimtai tūkstančių metų vyksta. Vietinėje Sistemoje šitas maištas buvo sustabdytas Kristaus įsikūnijimu, kada jis atsilaikė prieš Šėtoną ant Hermono kalno. Tačiau šaknys, ataugos, jos ir čia, šitoje planetoje, yra, ir jos gilios. Jos turi dviejų šimtų tūkstančių metų patyrimą. Štai ką reiškia šaknis išrauti, jos neišsirauna taip lengvai. Bet su Kūrėju viskas yra padaroma pagal Kūrėjo Evoliucinio Plano sumanymą ir kiekvieno individualų įnašą į Kūrėjo Banką. Esate girdėję tokį pasakymą iš Naujojo Testamento. Tame banke niekas nepradingsta. Niekas. Čia jums ne Swedbank‘ai ar Seb bankai skandinavų apgaulės instrumentai. Tik Kūrėjas yra vienintelis patikimas bankininkas. Štai mano mylimieji, ir būtent Jis prieš pusę milijono metų sumanė kaip apšviesti žmones, tuos laukinius, sumanė. Ir apšvietė, panaudodamas kreditą, prieš pusę milijono metų. Išmokė žmones panaudoti kreditą. Bet visa tai buvo daroma Visumos Gerovei, kad tai nebūtų keitimasis barteriu, daiktais, bet tai gali būti daroma kredituojant. O ką padarė iš to? Tas buvęs dvasinis planetos Vadovas, Kaligastija, prisijungė prie Liuciferio ir Šėtono maišto Vietinėje Sistemoje, ir tas maištas apėmė mūsų planetą, daugybę ir dvasinių asmenybių – parėmė maištą. Įsivaizduokit, tai dvasios, ir serafimai, ir Tarpinės Būtybės mums nematomos – parėmė tą beprotybę. Dėl to šiandien ir turite bankus, ir skandinavų bankus, kurie lupikauja – lupikauja. Kūrėjo sumanymas buvo padėti žmonėms išsilaisvinti iš barterinių mainų, bet ne lupikauti. O dabartinė civilizacija bankus pavertė pelno mašinomis. Jie gi viską daro – atiminėja namus kuriuos kreditavo, kad žmonės pasistatytų, kurie neišgali tų kreditų grąžinti.
Štai mano mieli, esate tie, bejėgiai be Kūrėjo ką nors pakeisti. Ir nepakeisite. O viskas tik blogės. O mes keičiame į gerą pusę, pagal Kūrėjo Evoliucinį Planą, kad Gerovė būtų visumai – visumai. Mes esame neatskiriama visos kūrinijos maža ląstelė – žmonija – visa žmonija. Tai maža kūrinijos ląstelė, aguonos grūdelis. Kūrinija žengia ritmingai, ir žengia Kūrėjo ritmu. Žmonija žengia prieš Kūrėjo ritmą. Mes, urantai, žengiame taip pat Kūrėjo ritmu. Ir dėl to ateitis yra Kūrėjo mums jau suteikta. Tik laiko klausimas kiek laiko įsiterps kol mes būsime tie Šviesos Vedliai, jums visiems – visiems. Ir jūs galite tapti tuo Šviesos Vedliu, nes aš ruošiu Dvasinius Mokytojus visai planetai, visai žmonijai. Visiems – musulmonams, sektantams, katalikams, stačiatikiams, sentikiams, mormonams – nesvarbu kokios sektos bebūtų. Virš visų esu iškeltas Kūrėjo, mokymais, apreiškimais, kuriuos aš gaunu ir skelbiu Kūrėjo Žodį. Ir šitas žodis, ką aš jums sakau – įsiklausykit! Tai yra Kūrėjo Žodis jums visiems! Aš tuščiai nekalbu!
2024-07-14 19:06:13