Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

KELIAS Į ŠVIESĄ

Rašau jums , žmonės , laišką kartu su savo Dieviškuoju Minčių Derintoju,
kuris man sako : ,, Rašyk , mano sūnau , rašyk , viską rašyk ką žinai , o kai nebežinosi ką sakyti - Aš tau padėsiu . Svarbiausia rašyk tai ką pats jauti ir žinai - visu savo protu ir jausmais. Patark kitiems , kaip priimti sprendimus , kokias charakterio savybes labiausiai reikia ugdyti .
Nors visi patyrimai kiekvienam bus vis kitokie , individualūs, bet svarbu , kad visi matytumėte vieną tikslą - Dangaus Karalystę , kurioje viešpatauja Dievas Tėvas , Amžinasis Rojaus Sūnus ir Begalinė Šventoji Dvasia . Nepamirškite ir mano Sūnaus Kūrėjo Jėzaus Kristaus ir savo Vietinės Visatos šventosios Motinos Dvasios už jums sukurtą šį fizinį gyvenimą , už jums sukurta morontinį gyvenimą sielos ugdymui ir gyvenimui . Dėkokite už gyvenimą , už protą , už sveikatą , už meilę , už dvasinę išmintį ir dvasines įžvalgas .
Per kartų kartas , per protėvių protėvius mano Sūnus Kūrėjas su Šventąja Dvasia ilgai ruošė ir tobulino jūsų protus , kad jūsų minčių virpesiai priartėtų prie Manųjų ir galų gale jūsų protas užmegstų dialogą su atsiūstu Mano Dvasios pasiuntiniu , dieviškuoju Minčių Derintoju arba , su mums žinomu kitu pavadinimu - savo Aukštuoju Aš ."
Aš jau rašiau apie Meilės Vandenyną plūstantį iš dangaus į žemę. Ir tai yra tikra tiesa . Štai , neseniai, paskutiniame dešimtmetyje , gimę Pakilėtų Valdovų laiškai taip pat persunkti šia dvasia . URANTIJOS knyga taip pat atsirado šalia plataus spektro , įvairios dvasinės ir ezoterinės literatūros suklestėjimo . Vis daugiau žmonių patiria įvairius regėjimus arba dvasinius diktavimus . Ir visa tai vyksta ne šiaip sau . Visa žmonija , tendencingai , kryptingai , žingsnelis po žingsnelio vedama link aukštesnio dvasingumo .
AŠ jums sakau : ,, Lokaliniai karai , suklestėjęs terorizmas , tik dar labiau paryškina užtamsėjusio proto kovą su besiskleidžiančia Šviesa . Bet šis dangiškasis Meilės Vandenynas minkština žmonijos agrėsiją , neleidžia suakmenėti visoms širdims , išvaduoja iš vergijos žmogiškąsias sielas, kurios patenka destruktyvių asmenybių poveikyje .
Tie dvasiniai žiburėliai , kaip urantiečių grupelės ar pavieniai dvasiniai asmenys ir yra ta pagrindinė atsvara visam blogiui klestinčiam žemėje. Daug vandens nutekės jūsų upėmis kol dangiškojo Meilės Vandenyno bangos užlies meilės virpesiais visas širdis . Bet žinokite vieną , kad ir vienas lauke karys yra karys . Jūs turite nešti šviesą tamsiesiams protams ir pasakoti apie dangiškąjį Meilės Vandenyną .
Vienas žmogus turintis Jėzaus Kristaus arba Budos sąmonę gali atsverti visą žemišką blogį , kad neivyktų planėtinė arba kosminė katastrofa. Tad šiuo metu , kaip tik tokią sąmonę vystyti savyje ir kviečia : URANTIJOS knygos dokumentai , Pakilėtųjų Valdovų laiškai ir pažangioji ezoterinė literatūra.
Jau atėjo laikas keistis žmonijai . Pradžioje šių , savo dvasingumą bevystančių žmonių bus tik vienetai . Tai gali būti , šios dienos pavyzdžiu , jūsų sielos brolis ALGIMANTAS . Bet ateityje tokių žmonių atsiras vis daugiau . Tad įsivaizduokite kaip keisis jūsų miestai ir kaimai , kai tokių žmonių , ugdančių savyje Kristaus sąmonę , visame mieste bus ne vienas , bet du , trys ar keturi , ar net daugiau . Tai jau bus milžiniška atsvara Šviesos naudai , prieš blogio apraiškas . Visa politinė virtuvė , tokiose šalyse , jau nebesugebės generuoti blogio įstatymu ir taisyklių . Vien tik nuo šių dvasingų žmonių skleidžiamos MANO šviesos vyks dvasinė transformacija šalia gyvenančių žmonių sąmonėje . Pradės atsirasti draugiškas dialogas tarp žmonių . Nebeliks kvailos ir principingos konfrontacijos . Žmonės kalbėsis kaip tikri bičiuliai .
Matote kiek mažai tereikia tikrų , dvasingų , Kristaus sąmonę turinčių žmonių , kad visuomenė pagaliau pradėtų šviesėti . Keletas dešimčių žmonių susivienyję Kristaus sąmonėje jau gali daryti stebūklus ir apšviesti dvasine šviesa visą šalį ar tautą . Tokia šalis ar tauta jau žengia į normalų susikalbėjimą visais lygiais . Nebelieka korupcijos , išnyksta nusikalstamumas , depresijos ir visos , su tuo susijusios , ligos. Tokia šalis jau šviečia visam likusiam pasauliui . O tada ir visas pasaulis pradeda šviesėti , nes Šviesa ir Tiesa , kaip grandininė reakcija plinta į visa šalis . Pagaliau jau daugelio žmonių protai pradeda suprasti kas ta dieviška Meilė , kas ta dieviška Išmintis. Tarp žmonių vyksta normalus susikalbėjimas - atviromis akimis ir atviromis širdimis .
Todėl AŠ sakau jums . Jūs turite pagaliau išmokti , orientuotis savo vidinėje erdvėje . Kad patirtumėte savyje dvasinį nušvytimą , jūs turite išmokti siekti vidinės tylos ir ramybės , kad šiame žemiškame šurmulyje , kuriame jūs gyvenate , pagaliau užgirstumėte Dievo Tėvo balsą - savo Aukščiausiojo AŠ balsą . Jūs turite pradėti semtis dvasinės išminties ir meilės jausmo ne tiek iš knygų ir žmonių patarimų , bet iš savęs , iš savo vidaus , iš savo dieviškojo AŠ .
Mano brangieji , viskas yra jūsų valdžioje ir viską galima keisti per jūsų sąmonės pasikeitimą . Palengva , žingsnelis po žingsnelio , bet kryptingai . Šis jums užsiduotas kryptingumas ir sudarys visą sunkumą . Todėl siekite visur išvystyti pastovumą . Neleiskite savo kūniškam , praktiškąjam protu atitraukti jūsų dėmesį nuo vidinio , pastovaus dvasinio dialogo su savuoju AŠ , su savo minčių Derintoju .
Jūsų žmogiškasis gyvenimas , palyginamai , yra toks trumpas ir pilnas pavojų , tad , labai rimtai ir su didžiu rūpesčiu , nežiūrėkite į šio gyvenimo, tekančius laike , reiškinius . Nevaikščiokite susirūpinusiais ir labai reikšmingais veidais . Daugiau juokitės ir šypsokitės . Visas problemas spręskite su meile ir ugnele . Kiekvieną žemišką rūpestį apvyniokite šypsena ir juoku . Nieko nera verto , kad jūs liūdėtumėte ir nieko nėra svarbesnio už jūsų šypseną . Atminkite vieną - viskas praeina po šia Saule .
Juokaukite ir būkite laimingi . Žaiskite šį žemišką gyvenimą ir jauskitės laimingi ir aktyvūs dalyviai . Niekada neleiskite , kad negatyvūs išoriniai reiškiniai ar vidinės liūdnos mintys , išvestų jus iš laimingos būsenos . Besiartinančiai blogai nuotaikai ar įvykiui , kuo greičiau pastatykite maldą . Jūsų Visatos VIEŠPATS JĖZUS KRISTUS pasakė : ,, Belskite ir bus atidaryta ...“ , o AŠ jums sakau melskite Dievą Tėvą , kad išvaduotų iš susidariusios įtampos ir liūdesio .
Jūs nedelsiant pajusite , kaip laiminga būsena vėl užvaldo visa jūsų mintis . Visa tai turite kasdiena praktikuoti ir leisti savo mintims maudytis dieviškąjame Meilės Vandenyne . Valingai , bet su meile formuokite vidinę šypseną , kuri spindės jūsų veide ir akyse . Jūsų laiminga būsena spinduliuos į aplinkinį pasaulį ir jame darysis šviesiau ir šilčiau .
Jeigu veide nėra šypsenos - trūksta gyvybingumo ir visose jūsų kūno lastelėse , kadangi jūs tik gražiomis ir linksmomis mintimis per savo protą ir sąmonę paskleidžiate gyvybės , meilės virpesius į visą kūno nėrvų sistemą , plačiai išsišakojusią po visus audinius , organus ir lasteles . Tai savo ruožtu stiprina jūsų sveikatą ir formuoja laimingą visą kūną . Meilės ir džiaugsmo virpesiai pasklidę po visą jūsų kūną , sudaro palankiausias sąlygas vykti visoms elektrocheminėms reakcijoms ir junginiams visose jūsų kūno lastelėse . Jeigu jau pasiryžote būti Dievo Tėvo vaikai , tai spnduliuokite tik meilę ir gerumą . Būkite visur rūpestingi , bet linksmi ir nekurkite ant savo veido rūpesčių ir liūdesio šydo . Visas savo problemas ir rūpesčius atduokite Man - Dievui Tėvui . Mano Meilės Vandenyne AŠ ištirpinsiu visas jūsų negandas ir problemas . Į save ir į aplinkinius žmones žiūrėkite , kaip į energetinius kamuoliukus , kurie gali ir turi šviesti , taip kaip tamsiomis naktimis elektros lempomis apšviečiate savo miestų gatves . Taip ir nuo jūsų laimingos ir linksmos nuotaikos visam , šalia esančiam pasauliui darosi šviesiau gyventi .
Būkite MANO mažosios saulytės , neškite šviesą ir šypseną į pasaulį . Neškite gyvąjį tikėjimą į MANE ir liūdykite MANE , savo tikėjimu , šalia esančiam pasauliui . Neškite gyvajį tikėjimą ir auskite brolystės ir meilės ryšius su šalia gyvenančiais , dar neatsibudusiais MANO vaikais . Pagirdykite ir juos tais nesavanaudiškais meilės virpesiais , kuriais ir AŠ jus girdau . Belskite į savo artimųjų protus ir širdis , bet tyliai , su meile . Jeigu sunkiai bunda jūsų artimieji MANO žodžiui ir meilei - veik tik per MANE , prašyk MANO veikimo į to žmogaus protą ir širdį .
Supraskite ir žinokite , kad visos Visatos skęsta MANO meilės virpesiuose ir visa Kūrinija vystosi ir auga MŪSŲ ROJAUS ŠVENTOS TREJYBĖS meilės ir išminties virpesiuose . Gyvenimas ir gyvybė vystosi ir auga tik sintezėje visų elementų ir atomų . Meilė su išmintimi yra kuriančioji energija . Ši kuriančioji energija iš Rojaus iš Havonos visatos , pasklinda toli po visas gyvenimu ir gyvybe apdovanotas visatas . Žinokite , kad jūsų nuoširdi meilė savo artimui ir visai Kūrinijai , jūsų laimingas juokas , tarpusavio bendravime , jūsų laiminga šypsena , MUMS DIEVAMS taip pat yra gražiausios akimirkos .

Petras
2008-10-10 23:11:22

Komentarai

Šis DIEVŲ mokymas man labai tiko (patiko). Konkretus ir praktiškas. Ant geros bangos užtaikei, Petrai. Būtinai rašyk. Ačiū

Rimantas
2009-01-04 10:59:33

Mielas Petrai, ačiū. Vakar perskaičiau, kad atsidūrus šalia tikrai dvasingo žmogaus, kuris yra paliestas Šventosios Dvasios iš karto pajusime. Aš pajutau, kad tikrai esu šalia tokio žmogaus, nors ir virtualiai. Stiprybės tau, tu turi išmintį ir meilę, kurią suteikia Šventoji Dvasia ir mielai ja daliniesi su mumis. Tegu tavo sėjamos sėklos nukrinta į derlingą dirvą.
Su meile Jolanta

Jolanta
2008-12-31 20:03:16

Jurgitai,
jūsų sakote - "Labai šiltas ir spinduliuojantis Tėvo mokymas Petro lūpomis apšviečia tokią realybę, gyvenimą ir būtį, kokia ji yra iš tikrųjų! Tokia sklindanti šiluma..."
Klausimas, kurio Tėvo mokymas? Ar Gyvojo Dievo Sūnus kalbėjo apie tą patį "Tėvą"?

Alxnis
2008-12-25 18:34:51

Kelias į Šviesą prasideda nuo mūsų sąmonės pasikeitimo . ŽMOGUS pagaliau turi suprasti , kad ŽMOGUS - tai būtybė , kurioje Aukščiausia dvasia ir žemiausioji materija yra susietos proto . Į save , į šiandieninę savąją egzistenciją mes turime žiūrėti kaip į visų trijų - dvasios , materijos ir jas siejančio proto , susitikimo vietą evoliuciniame kelyje . Žmogus yra ne tik žinių nešėjas , bet yra ir pačios Žinios . Visi esame formą įdvasinančios esybės , bet turime išmokti šią materialiąją formą pritaikyti Amžinosios Dvasios poreikiams . Turime išmokti MĄSTYTI , kad mūsų centrinis dieviškasis energetinis centras mūsų protuose sutiktų mūsų meilę ir valingą norą priimti visas dieviškas išmintis . Tas mūsų vidinis gyventojas , kuris įvaldė formą , kai pastaroji pasiekė atitinkamą pasiruošimo pakopą , šiandiena mumyse jau gali pasireikšti trimis būdais . Ir tai yra tas , krikščionių pavadintas ,, Dievo paveikslas'' žmoguje , kuris atspindi , nors dar labai blankiai - Šventąją Rojaus Trejybę . Todėl vienintelis kelias , kuriuo eidami galime pažinti Dievą ir Šventąją Trejybę , tai šių dieviškų savybių tyrinėjimas , kaip Meilė , Išmintis ir Valia , mumyse pačiuose , tai yra pačiame žmoguje . Mes turime išmokti mąstyti ir nuolatos gyventi savo vidumi , o ne išoriniais įspūdžiais . Mes nulatos savo protą turime kreipti į vidinį mąstymą , prieš tardami žodį . Mūsų Viešpats Kristus labai gražiai mokino : ,, Netuščiažodžiaukite , verčiau sakykite taip ,taip arba ne" . Žmoguje dominuoja tik protas , tačiau mes turi visada žinoti ir matyti jame susikertančias tris dievybių linijas - meilės , išminties ir dvasios aspektus ( valingą norą siekti dieviškumo ). Prie tolesnių mano minčių pratęsimo įkeliu mūsų Viešpaties Jėzaus Kristaus laišką .
Mokymas apie epochų pasikeitimą
Numylėtinis Jėzus
2007m. liepos 3d.
AŠ ESU Jėzus, pas jus atėjęs.
Šiandieną aš džiaugiuosi jums duodamas eilinį Mokymą, kurį jūs, tikriausiai, žinote, bet kurį, juo labiau, jums būtina priminti.
Žmogiškoji sąmonė tokia paslanki ir taip nesugaunamai nuslysta nuo visų mūsų pamokymų, kad mes nenustojame dėti mūsų pastangas tam, kad sugrąžintume jus į jūsų paskirtį, paragintumėme jus prisiminti jūsų Ištakas.
Jūs atėjote į šį pasaulį prieš milijonus metų. Jūs atėjote tam, kad pereitumėte būtinus evoliucijos laiptelius ir įgytumėte neįkainojamą žmogiškąją patirtį. Ir tada, kai jūs pradėjote jūsų kelią fiziniame pasaulyje, jūs buvote panašūs į mažus vaikus. Ir dabar jūs suaugote. Ir lygiai taip pat, kaip maži vaikai, kurie ateina į jūsų pasaulį, dar prisimena apie savo paskirtį, o po to kai suauga užmiršta, lygiai taip pat ir jūs pamiršote, dėl ko atėjote į šį pasaulį. Ir mes ateiname, kad pašauktume jus atgal į realų pasaulį, iš kur jūs kažkada tai atėjote.
Ši Tiesa, kurios mes jus apmokome milijonų metų laikotarpiu, labai paprasta. Vienok jūs laukiate iš mūsų kažko tai labai sudėtingo. Jūsų protas nepavargsta ieškojęs vis naujų ir naujų neišsprendžiamų užduočių jūsų pasaulyje. Jūsų jausmai bando surasti jūsų pasaulyje pačių nuostabiausių pergyvenimų, būdingų bendraujant su Dieviškuoju pasauliu, pakaitalą.
Jūs ieškote jūsų pasaulyje ir toliau bandote ieškoti Tiesos. Vienok aš atėjau, ir aš jums sakau:
“Nėra jūsų pasaulyje Tiesos“.
Jūsų pasaulis sukurtas kaip gigantiška scena tam, kad jūs galėtumėte įgyti patirtį ir paliktumėte šį jūsų pasaulį.
Tada, kai jūs ateinate į vaikų darželį, jūs imate iš lentynų žaislus, su jais žaidžiate. Po to, kai jūs paaugate ir paliekate vaikų darželį, jums jau neįdomūs tie žaislai, su kuriais jūs žaidėte, kai buvote vaikais.
Dabar atėjo laikas palikti žemiškąją mokyklą ir pereiti į aukštesnį evoliucinio vystymosi laiptelį. Šiam laipteliui bus nebūdingos tos netobulybės, kuriomis žmonija save apsunkino savo vystymosi laikotarpiu. Ir todėl į šį laiptelį galės pakilti tik tie iš jūsų, kas pilnai pajungs savo gyvenimą Dieviškajam Įstatymui. Tada, kai jūs mokotės žemiškojoje mokykloje, jums kurį tai laiką leidžiama daryti skirtingus poelgius. Vienok, jums nurodo teisingus pavyzdžius. Pedagogikoje žinomas principas, kad individas tik tada įsisavina žinias, kai praktikoje jas sugeba pritaikyti. Todėl jums duodama galimybė gauti Dieviškąsias žinias ir jas pritaikyti praktikoje.
Yra tie, kurie sėkmingiau įsisavina Dieviškuosius mokslus, yra tie, kurie kol kas nesugebėjo suprasti jo pagrindų. Vienok jūs visi turite užbaigti žemiškąją Mokyklą. Ir kiekvienas iš jūsų turi pademonstruoti pasiruošimą tolimesniam apmokymui.
Mes kalbame apie teisingus pavyzdžius, apie pavyzdžius, būdingus tam pasauliui, į kurį jūs turite pereiti. Jūs negalite pereiti į sekančią klasę iki to laiko, kol neįsisavinsite praėjusios klasės programos. Todėl iš jūsų reikalaujama išreikšti tas savybes, kurios būdingos Dieviškajam pasauliui. Palaipsniui jūs turite atsisakyti nuo bet kurių negatyvių savybių pasireiškimų, kurias įgijote jūsų žemiškosios evoliucijos metu. Seno ir atgyvenusio pakeitimą į naują sugebate padaryti tik jūs patys, pasirinkdami jūsų gyvenimuose.
Jūsų gyvenimuose viskas susimaišė. Gera ir bloga, Dieviška ir nedieviška. Tik jūs patys sugebate padaryti jūsų pasaulyje tvarką, atsisakydami nuo bedieviškų pasireiškimų ir kreipdamiesi į Dieviškumą. Mes negalime šito padaryti už jus. Mes galime duoti rekomendacijas, duoti mūsų Mokymą, bet jūs patys praktikoje turite užtvirtinti gautas teorines žinias.
Negalvokite, kad mes turime daug laiko. Padėtis jūsų pasaulyje su kiekviena diena vis blogėja. Fizinio plano vibracijos pakeliamos priverstinai ir jūs papuolate į tas testo sąlygas, kai bandote sugrįžti prie įprastų elgesio stereotipų, bet viskas, kas jums anksčiau suteikdavo malonumą, nustos jus žavėti. Jūs negalite suprasti, kodėl anksčiau jūsų priimti dalykai nesuteikia jums ankstesnio malonumo. Jūs ir toliau savo gyvenimuose vadovaujatės senais elgesio stereotipais, vienok suprantate, kad visa tai jau neturi jokios prasmės.
Jums būtina sekti jūsų elgesyje kylančias fizinio plano vibracijas, kitaip jūs iškrisite iš erdvės ir laiko ir nesugebėsite tęsti savo evoliucijos.
Viskas, kas sugeba pakylėti jūsų sąmonę nuo dabar jums suteiks pasitenkinimą. Viskas, kas pažemina vibracijas, iššauks pasibjaurėjimą ir antipatiją.
Aišku, ne visi žmonės sugeba įsisavinti tai, kas vyksta. Vienok žmonių daugumai jau tampa aišku, kad nei alkoholis, nei supančią erdvę griaunanti sunki roko muzika, nei ankstesni susižavėjimai nesuteikia pasitenkinimo. Naujo paieškos eina vis plačiau ir plačiau.
Jums duodamos rekomendacijos, kaip save apsaugoti nuo visko, kas neša savyje žemas vibracijas, poveikio. Tada, kai jūs į savo gyvenimą sugebate įnešti Dieviškuosius pavyzdžius, jūs sugebėsite jausti pasitenkinimą ir harmoniją. Aišku, ne visi žmonės sugebės siekti teisingų pavyzdžių. Ir tai yra natūralus ir dėsningas etapas, kai tuo pat metu egzistuos žmonės, turintys tiek skirtingas vibracijas, kad susitikdami vienas su kitu gatvėje, jie vienas kitą priims kaip ateivius iš kitų planetų.
Gero ir blogo susimaišymas Žemėje turi būti palaipsniui surūšiuotas. Dieviškojoje kuliamojoje vyksta grūdų nuo pelų atskyrimo momentas.
Ir jūs dabar šituo laiku gyvenate. Todėl jums labai sunku. Vienok šis procesas, kaip ir viskas fiziniame pasaulyje, turi savo pradžią ir savo pabaigą.
Ir dėsningas tas procesas, kai Žemėje susikurs iš pradžių nedidelės zonos, kur gyvena žmonės, turintys naują sąmonę ir naują mąstymą, vėliau tokių zonų bus vis daugiau ir daugiau. Palaipsniui Žemė atsilaisvins nuo visų tų vietų žemės rutulyje, kur vyraus žemos vibracijos.
Naujos vietos žemės rutulyje sugebės priimti naujos rasės atstovus, kurie jau pradeda ateiti į planetą.
Dabar labai sudėtingas laikas, kai tiesiog kiekvienas žmogus savo pasirinkimu juntamai keičia situaciją Žemės planetoje.
Mes suteikiame jums mūsų palaikymą ir mūsų pagalbą. Niekada dar nebuvo tiek glaudaus bendradarbiavimo tarp jūsų pasaulio ir Pakylėtųjų Valdovų pasaulio. Mes laukiame, kai situacija Žemėje pasikeis tiek, kad mes, pagaliau, galėsime ateiti pas jus į svečius ir duosime savo pamokymus betarpiškai, aplenkdami tarpininkus. Ir jūs patys sukuriate mums šias sąlygas dabar, keisdami savo sąmonę ir matuodamiesi ant savęs naujus drabužius, švarius drabužius, išaustus iš jūsų tobulų minčių ir jausmų.
AŠ ESU jūsų vyresnysis brolis Jėzus

Petras
2008-11-02 12:59:36

Labai šiltas ir spinduliuojantis Tėvo mokymas Petro lūpomis apšviečia tokią realybę, gyvenimą ir būtį, kokia ji yra iš tikrųjų! Tokia sklindanti šiluma ir šviesa, kokią jau suprantu ir aš, tikiu ir kiti supranta ir jaučia. Tikrai žmogiškasis gyvenimas yra gana trumpas, ir nevisada tikslingai išnaudojame kiekvieną akimirką. Tik įtikėjus, atvėrus Tėvui širdį tai įmanoma daug daugiau ir daugiau.
Šį šeštadienį bendraudama su Rojaus Trejybe viduje taip pat patyriau, kad kiekvienas mūsų turėtume gyventi meile tarsi švyturiai kasdien per visą amžinybę, ne tik šiame žemiškajame gyvenime. Išgyventi meilę kiekvieną akimirką, būdami meilės šaltinėliai, siekdami įsilieti į vientisą meilės vandenyną. Šis mokumas kaip tik toks, kuris pakylėja sielą dar labiau siekti šviesos kiekvienąkart.

Jurgita
2008-10-13 15:22:28

Aciu uz nepaprastai grazu mokyma, dziaugiuosi Tavimi , Petrai, drauge su visais Broliais ir Sesem , ir su nesuskaiciuojamom Angelu gausybem :)))

Vita
2008-10-11 15:48:39

Per kelis kartus skaitau Petro,kartu su jo Minties Derintoju,parašyta laišką,skaitau kitų atsiliepimus,ir klausiu savęs,ar šiandien yra kokia įpatinga diena?Kiek į tuos žodžius įdėta meilės ir šilumos,įpatinga energija sklinda iš tų atsiliepimų ir pamokymų.Tai iš tiesų skatina galvoti,kad Dvasioje esame apjungti.Tegul mūsų nedaug,tegul esame skirtingo įšsilavinimo,amžiaus,socialinės padėties,kai kurie yra JAU gime iš Dvasios,bet tikiu,kad nė vienas nesijaučia pranašesnis už kitą.Manau,kad tokius pojučius pajus vis daugiau ir dažniau.Atgimti iš Dvasios ne visiems greitai pavyksta.Daugiau,kaip prieš dešimčia metų Jėzus mažam mūsų būreliui yra sakęs:"Jūs,kaip moterys gerai žinot,kad gimdymas yra ne visuomet lengvas procesas,gimti iš Dvasios Šventos,taip pat reikalingos pąstangos,nenuleiskit rankų,tikėkit savo pergale".Tuomet tikėjau,kad tam mūsų atgimimui trukdo Šėtonas,ir kad su juo reikia kovoti.Dabar,susipažinusi su UK knyga,su Algimanto mokymais sižinojau,kad reikia tik atverti savo širdis Tėvui ir atsiduoti JO valiai šventai.O trukdo mūsų sielų augimui visai kiti faktoriai.
Tai tiek būtų tų mano minčių.
Su meile

IRENA
2008-10-11 18:24:26

Mielas Petrai, nuostabus Tėvo mokymas. Ačiū, kad bendrauji su Tėvu ir daliniesi Jo meile ir šviesa. Šlovė mūsų Tėvui, Amžinajam Sūnui-Motinai-Broliui, ir Begalinei Dvasiai-Motinai-Sesei, nes tik jų dėka ir tegali atsiverti mūsų sielos jų meilės virpesiams ir patirti juos, ir dalintis jais su visais.
Kokia nuostabi melodija liejasi iš Tėvo meilės virpesių bangų, kada jos maudo mūsų sielą, atsivėrusią Tėvui, kada siela vietoje BAIMĖS pradeda jausti MEILĘ ir išdrįsta pasakyti ir kitiems, kad MEILĖ YRA GYVA IR YRA IŠ TĖVO, IR JI YRA KIEKVIENAME, NES KIEKVIENAS TURI TĖVO DALELĘ - TĖVO DVASIĄ, MUMS SUPRANTAMIAU PAVADINTĄ MINTIES DERINTOJU.
MIELIEJI, NEBIJOKITE ATSIVERTI TĖVUI SAVO VISA SIELA, KAD PATIRTUMĖTE JO MEILĖS VIRPESIŲ ANTPLŪDĮ, KURIS VIS LABIAU IR LABIAU IMTŲ JŪSŲ SIELĄ SPAUSTI IŠ VIDAUS, KAD ŠITŲ VIRPESIŲ NEBEPAJĖGTUMĖTE IŠLAIKYTI SAVO VIDUJE IR TADA PRADĖTUMĖTE JAIS DALINTIS SU VISAIS.
Bendraukite su Tėvu kasdien, pasikalbėkite su Juo apie savo gyvenimą, prašykite Jo, kad stipriau pajaustumėte Jo vedimą savo viduje, kad galėtumėte pradėti, o kas jau pradėjo, kad dar stipriau siektumėte gėrio darbais tarnauti savo sielos broliams ir sesėms, kurių šiandien net nepažįstate ir kurie jau dabar LAUKIA JŪSŲ SUSTIPRINANČIO IR PAKELIANČIO ŽODŽIO, kurį Tėvas ir jiems sako NUOLAT, tik jie dar jo neatpažįsta. Padėktie Tėvo žodį atpažinti savo tarnyste iš meilės jiems. Tik NEBIJOKITE TARNAUTI MEILE IR GERIU VISIEMS. Pradėkite tą daryti NEATIDĖLIODAMI RYDIENAI. Jūsų broliai ir sesės dvasioje laukia jūsų MEILĖS ir ŠVIESOS DARBŲ IŠ MEILĖS JIEMS. Ir jie tą patys jums pasakys, sulaukę jūsų tarnavimo.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2008-10-11 14:35:44

Sveikinu tave Irute ir tave Rita ir linkiu daug šviesos, laimės , meilės - dvasinių patyrimų kelyje . Tegu jungia mus visus mūsų brangieji , dieviškieji Minčių Derintojai ir tegu apšviečia mūsų protus išminties ir meilės šviesa .

Petras
2008-10-11 13:28:04

Aciu tau Petrai uz toki grazu mokyma.Dziaugiuos, kad jau ne tik Algimantas gauna mokymus ir sviecia, ir gaivina musu sirdis Tevo meile ir Sviesa.Per savo gyvenima vis rinkau tuos isminties grudus, bet dauguma gyvenimisku situaciju budavo tokios, kurios sakydavo - taip elgtis negalima.O man vis norejos tu pavyzdziu is kuriu mokyciaus kaip reikia elgtis.Cia randu ne tik Tiesos grudus, randu Dieviska tiesa, kuri mane sustiprina ir sako TAIP REIKIA ELGTIS.Aciu.

rita
2008-10-11 10:58:23

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal