Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tevo laiskas

Miela mano dukryte,as paprasiau taves parasyti si laiska visiems tavo broliams ir sesems gyvenantiems Urantijoje del jusu visu geroves ir sloves ateityje. As, jusu Tevas, prasau visu patiketi manimi, kad as esu visu viduje ir siunciu jums visiems savo meiles virpesius nuolat, kiekviena akimirka. Bukite su manimi nuolatiniame rysyje, kalbekite su manimi as jusu labai laukiu. Myliu jus visus be islygu, mylekite ir jus vienas kita taip pat.Su meile, Tevas.


Laima(Klaipeda)
2008-10-16 07:59:08

Komentarai

Ačiū Dievuli, myliu Tave Dangiškasis Tėve...

Ieva Dievo Vaikas
2009-10-03 16:53:37



Manau,kad toks ir buvo Tėvo planas sukurti mus,kad patirtų pats savę.
Su meile,

IRENA
2009-10-03 15:46:05



Manau zmogaus ir dievo altruizmas nera tas pats.Dievas yra altruistas nes jis visko turi,tame tarpe meile.Meile dieva vercia viskuo dalinis.Tada lengva buti altruistu….Nenuvertinant dieva,gi paprasto zmogaus,nesavanaudiskas atsidavimas kitam,paaukojant savo gerove ir net gyvybe yra ,,kokybiskesnis,, altruizmas.Galbut ir dievas taip elgtusi,jei turetu galimybe aukotis.

Tomas
2009-10-03 11:54:32



2009.10.03
- - - - - - - -
Mylima Rojaus Trejybe,garbinu Tave,šlovinu ir myliu.Myliu taip,kaip kaip šią akimirka jaučiu visa savo atverta siela.Mano siela atverta tam Tavo Gyvam vandeniui,kurio Gyvas srautas iš Aukštybių suteka į manę.Garbinu Tave Tėve,Tave Amžinasis Sūnau ir Tave Begaline Dvasia,niekeno neverčiama,visa savo atverta širdimi,laisva valia gauta iš Tavęs.Manoji valia,kad būtų Tavoji valia.Amen.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mylimas Tėve,pastarūjų dienų patyrimai kartu su Tavimi,neleidžia,beveik,atsikvėpti nei dieną,nei naktį.Atvirai sakau,nemaniau,kad sulaukusi beveik 60 metų,man teks taip dirbti,kaip dirbau prie savo buvusios dvasinės Mokytojos-Jėzaus Bernadetos/keista,kad jos pranašystė pildosi/,kai man tuomet buvo 33 metai;nemaniau,kad dar tiek pajiegsiu nudirbti materialių ir dvasinių darbų dienos metu,o naktimis klausysiuos tavo teikiamų minčių srauto,studijuosiu UK knygą,ir,kad taip nuostabiai man talkininkausi tam,kad dienos metu dirbdama žemiškus darbus,Tavo mokymus galėsiu perduoti kitiems, keliems bendraminčiams.
Ačiū Tau už tai.Įpatingai trokštu padėkoti už vakar dienos patyrimus ir regėjimą.Ir šį ankstyvą rytą vel pajutau nuostabu,sakyčiau, labiau aktualių mokymų tekėjimą ir skatinima keltis iš lovos ir visa tai užrašyti.
Tėve,ar tai Tu manę skatini taip elgtis?
TĖVAS:"Taip mieloji, tai Aš neleidžiu tau miegoti,nes darbai laukia;tik prašau del nieko nesibaiminti,nes viską kontroliuoju Aš.Ir viešai atsiskleisti nebijok.Mes,Irute,abu-tu ir Aš dirbama ne vien del savęs.Tu puikiai,per Mano mokymus ir savo nuosava patyrimą įsisąvinai Mano Tiesą;kiek savęs atiduodi brolių ir sesių naudai ,tiek naudos asmeniškai gauni sau ir dar su didžiuliu kaupu.Tai ir yra tikrasis altruizmas.Dabar daugelis šitą sąvoką plačiai eskaluoja,bet jeigu tai nebus panaudota praktiškai,tuomet tai ir liks teorinė sąmprata.
AŠ Pats,būdamas savo Buveinėje-Rojuje,kartu su savo Lygiaverčiais Partneriais Kūrybinėje veikloje tvarkausi labai gerai;gimusią Manyję įdėją,kolegialiai aptariame ir iš kart Begalinė Dvasia-Mano Dūkra,pasineria į tos įdėjos realizavimą.Patarčiau ir jums,Mano aukščiau paminėtu metodu,pasikvietus Manę,pabandyti įgyvendinti savo svajones,materialioje ir dvasinėje tikrovėje.
Ir nebijokite suklysti;jeigu jūsų sukurta tikrovė jūsų netenkina,nesijaučiate joje laimingi,tai pradėkite ieškoti sąvyje naujų įdėjų ir pasistenkite vel jas realizuoti.Matai,kaip viskas yra paprasta.Netingėkit.
Tai būtų tiek,Mano Žodžių, šį rytmetį ankstyvą.
Norėčiau,kad visą tai parašytum į forumą".
Ačiū,mylimas Tėve,už Žodžius Tavo brangius.
Visiems linkiu geros dienos.
Su meile,

IRENA/Šakiai/
2009-10-03 08:24:23




Miela Irena , sveikinu tave , kad suradai ir užgirdai . Tai tikrai nuostabu ir tai tau visada teiks daug džiaugsmo ir išminties , o mes visi , tavo bendraminčiai , surasime ir pasiimsime daug tiesos iš tavosios dvasinės patirties . Linkiu nuširdžiai , kuo geriausios kloties tavo dvasinių patyrimų kelyje . Su meile Emilis - Petras .

Petras
2009-09-17 19:45:00



Ačiū miela Irena, nuostabu, kad tu bendrauji su Tėvu, kad gauni iš Jo mokymus ir pateiki mums, kad mes galėtume augti dvasiškai toliau.
Šis Tėvo mokymas toks šviesus ir aiškus - mes turime VADOVAUTIS ŠITA TĖVO TIESA-ŠVIESA.
Kalbos kalbomis, bet mylimo Tėvo TIESA IR ŠVIESA turi atsispindėti mūsų gyvenime. Tik tada ji apšvies kitus mūsų sielos brolius ir seses, kurie dar net nesuvokia, kad ir JŲ VIDUJE GYVENA GYVAS TĖVAS, KURIS MOKO ASMENIŠKAI IR JUOS, KAIP IR VISUS.
Kaip yra nuostabu, kad visų mūsų Tėvas vis daugiau pasiekia mūsų sielos brolių ir sesių, atsivėrusių Jam savo gyvomis sielomis. Todėl jie vis daugiau ir daugiau PALIUDYS NE TIK TAI, KĄ KITI SU BAIME SKAITO MŪSŲ FORUME, JOG TĖVAS KALBA MUMS VISIEMS, BET IR SAVO PATYRIMAIS JIE PATYS PATVIRTINS TUOS TEIGINIUS, KURIE MŪSŲ FORUME BUVO SAKOMI JAU NE VIENERIUS METUS - ATRASKITE TĖVĄ SAVYJE, BENDRAUKITE SU JUO SAVAIS ŽODŽIAIS, SAVOMIS MINTIMIS. TAI IR YRA JŪSŲ KOMUNIJA-MALDA, GIMKITE IŠ DVASIOS, IR TADA TĖVO VEDIMĄ PAJUSITE TAIP GALINGAI, KAD PATYS IMSITE TVIRTINTI RYŽTINGAI IR DRĄSIAI - SU TĖVU ĮMANOMA VISKAS.
Miela Irena, labai džiaugiuosi tavo gyvu bendravimu su Tėvu, ir linkiu ir toliau dalintis su mumis gaunamais mokymais iš Tėvo.
Visiems linkiu susimąstyti ties šituo Tėvo mokymo teiginiu:
"Tik noriu priminti,viskam pradžia yra DVASINIS pagrindas."
Todėl, kol mes patys, neatsistosime ant DVASINIO PAGRINDO - TĖVO, ATRASTO SAVYJE - kol visų savo institucinių struktūrų taip pat nepastatysime ant DVASINIO PAGRINTO ŠVIESOS IR TIESOS, tol mes tuščiai eikvosime pastangas, laiką, ir taip rekalingus materialius resursus ir visą laiką liksime buksuojančios MECHANINĖS MAŠINOS VAIDMENYJE, nes tik tą tegali MATERIJA, NESIREMIANTI Į DVASINĮ PAGRINDĄ - TĖVĄ-ROJAUS TREJYBĘ.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-09-17 19:10:03



2009.09.16.TREČIADIENIS.8val.24min.
Mano mylimi,Dieviškieji Rojaus Tėvai,mylimas Tėve,Amžinasis Sūnau Motina-Brolį,mylima Begalinė Dvasia Motina-Sese,šią akimirka mano siela atverta Jūms,ir didžiausias jos troškimas garbinti,garbinti ir garbinti visa jos gelme.Garbinu Tave Rojaus Trejybe savo mintimis,žodžiais ir darbais kasdieniais.Garbinu iš visos širdies ir laisva valia.Manoji valia,kad būtų Tavoji valia.Amen.
"Be jokios abejonės Urantijos ateitį apibudins religinės tiesos-Dievo Tėvystė ir visų tvarinių brolystės-mokytojų pasirodymas.Bet reikia tikėtis,jog šitų ateities pranašų tvirtos ir nuoširdžios pastangos bus mažiau nukreiptos į tarpreliginių barjėrų stiprinimą,o daugiau į religinės dvasinio garbinimo brolystės didinimą tarp tų daugybės pasekėjų,išpažįstančių skirtingas intelektualias teologines doktrinas,kurios taip apibudina Satanijos Urantija".
92 dokumentas,1010 psl.,UK knyga.
Mylimas Tėve,suprantu,kad Tavęs ieškojimas evoliuciniu keliu yra lengviau,o einant į Tavę apreiškimo keliu yra be galo sunku.
TĖVAS:"Taip,mano vaike,iš Urantijos knygos studijų tu jau žinai,kad apreiškimo kelias visada sukelia revoliucija.
Ką tai reiškia?.Tai reiškia,kad Manęs ieškančio individo sąmonėje įvyksta pasimetimas,susijaukimas.To,kas per keleta dešimčia kartų yra nusistovėje,to kas yra įprasta-evoliuciniam individui be galo sunku atsisakyti; ta savybė ir apibūdina jūsų tikrają,materialią kilmę.Kažką keisti savyje,reiškia reikia įdėti šiek tiek pastangų,o tai yra pats nemaloniausias reiškinys materialios kilmės evoliuciniam žmogui.Visus šituos reiškinius Aš numačiau,tai Manojo plano dalis."
Bet Tėvelį,ar nėra kitokio metodo,ne tokio skausmingo Tavąjame plane?
Mieloji Irute,žinoma,kad yra,ir tu jį žinai.Žinai dėka Urantijos knygos,ir tavo dvasinio brolio Algimanto dėka.
Nemenkai Aš jus apdovanojau,tame tarpe ir laisvos valios suteikimo dovana.Kodel ją nepasinaudojat,kurdami savo tikrovę?Jūs JAU pakankamai esate paaugę,kad suvoktumėte,kas jums yra gerai,ir kas yra -ne taip gerai.Jūs visada,laisvai, nuoširdžiai, nuramine savo šokinėjanti materialu protą,atsigręžę į savo vidu,ten rasite Manę,pasirengusi jus išklausyti,paguosti,susipainiojus-paaiškinti.Paprasčiausiai,jums reikėtų ĮTIKĖTI,kad Aš jūmyse gyvenu,kad ESU GYVAS,ir dar,kad KALBĖTI MOKU;na,o toliau,viskas yra labai paprasta,kai išsiaiškinate ir patiriate šitą TIESĄ,belieka tik tai vadovautis šia TIESA,kuriant savo gyvenimus.Tik noriu priminti,viskam pradžia yra Dvasinis pagrindas.
O kad kartais jums skausminga būna,tai ir šitą dalyką Aš numačiau.Toks reiškinys,kada pajuntat dvasinį diskomfortą,fizinį skausmą,skatina jus mąstyti,kalbėti, ieškoti išeičių iš susidariusios,jums nepalankios padėties;jūs pradedat "smarkiai" judėti.JŪS pasineriat į KŪRYBĄ,į kurybą tokios tikrovės,kurioje jūs pats,jūsų šeima,jūsų nacija,jūsų visuomenė,visa žmonija-pasijuntat LAIMINGI.JŪS KŪRĖJAI,todel,kad esat Mano vaikai,o Aš ESU labai darbštus.Patarčiau pradėti lygiuotis į Manę.
Kaip pati jau suvoki,kuriant materialią ar dvasinę tikrovę vien mąstymo apie tai-nepakanka,nepakanka vien kalbėti apie tai,reikalingas asmeninis darbas,kartais net prakaitą išmušantis darbas.
Geriausias idėjų sufleruotojas,geriausias patarėjas ESU AŠ.Aš jūsų paslaugoms ,mielieji.
Linkiu visiems KŪrybinės sekmės."
Ačiū Tėve už Žodžius brangius.Manoji valia,kad būtų Tavoji valia.Amen.
Su meile

IRENA/Šakiai/
2009-09-17 14:13:23



Mano mylimi vaikai, dekoju jums uz jusu dideli nora mane patyrti ir pazinti vis daugiau ir daugiau, tai labai mane dziugina. As esu jusu Tevas, as esu jusu pradzia ir pabaiga, as esu Meiles Saltynis kuris neissenka niekada, as esu kuris myli, as esu jumise ir vedu kiekviena i namus pas save.Tevas.

Laima(Klaipeda)
2009-06-27 08:09:16



Ačiū tau, miela Jurgita, už tokį nuostabų mums pateiktą Tėvo mokymą. Džiaugiuosi dėl tavęs ir skatinu, kad ir daugiau pasidalintum su visais mumis Tėvo mokymais, kurie gali sustiprinti visus mus, kad mes labiau pasitikėtume Tėvu, nes BŪTENT PASITKIĖJIMAS TĖVU YRA PATS SUNKIAUSIAS LAIPTAS KIEKVIENAM MUMS.
O be pasitikėjimo Tėvu mes negalime nei kurti gėrio drauge su Tėvu-Rojaus Trejybe, nei PALIUDYTI JO PATIES GYVĄ BUVIMĄ MŪSŲ, KIEKVIENO, VIDUJE.
Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-06-25 19:16:11



Noriu su jumis pasidalinti vienu trumpu bet nuostabiu mokymu. Mylimo Tėvo paklausiau tokio klausimo: kaip nepergyventi, ką pagalvos tie žmonės, kurie visai nežino apie mano gyvą ryšį su Jumis Tėvais?
Ir štai koks atėjo atsakymas:
.
Niekada nesisielok dėl to, ką galvoja kiti. Šviesa sklinda nepriklausomai nuo jūsų noro ar sprendimo. Ji negali nesklisti. Kad ji įsivyrautų daugumos protuose, reikalingi ryžtingi gyvai veikiantys Mano vaikai. Ir pradžia esi tu, esat kiekvienas atsiveriantis Man savo Tėvui, savo Tėvams. Be jūsų nebus nieko. Jūs esate pradžia, bet bus ir tąsa. Mes tuo pasirūpinome. Mes pažįstame kiekvieną jūsų iš vidaus. Mes suvesime jus su tais Mūsų vaikais, kurie su džiaugsmu priims Mus ir liudys Mus visiems. Bet sprendimą priimi tu, priimate kiekvienas. Ir sustiprinimą gausite ir gaunate kiekvienas asmeniškai priklausomai nuo jūsų atsivėrimo ir pasitikėjimo Mumis. Jums duota laisva valia.
.
Ačiū Tėve.

Jurgita
2009-06-25 17:22:34




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal