Forumas: temos peržiūra
Materialaus gyvenimo klausimai, apie pilnatvę ir pinigus.
Buvo gera pasimatyti su visais šventovėje Kaune šį sekmadienį.
Pagalvojau, kad trūko Jurgitos mūsų šventovėje, ir va, šį antradienį susiskambinom ir pabendravom. Po mūsų pokalbio nusprendėm, kad savo pokalbio išvadomis ir mintimis kartu pasidalinsime su visais urantais.
Kaip jau ne kartą minėjau, šventovėje atsiverimas Kūrėjui yra labai, labai gili ir plati sąvoka, savyje talpinanti labai daug įvairių gyvenimo aspektų.
Tai ir visų savo dalių suvienijimas į vieną bendrą sistemą. Tai ir pajautimas būsenos, būtent būsenos savęs kaip Kūrėjo sūnaus ar dukros.
Kuo labiau gilini ryšį su Kūrėju, tuo labiau rimsta protas, transformuojasi emocijos iš paprastų gyvulinių reakcijų į daug subtilesnius vidinius pojūčius.
Nurimęs protas, savo ruožtu, tampa labiau sudvasintu ir labiau tinkamu išgirsti be perstojo besiliejantį į visą kūriniją Kūrėjo mokymus, sklindančius su įvairiausio lygio energija ir informacija.
Su Jurgita bendravome apie paprastus gyvenimo iššūkius, ypatingai apie tai, kaip uždirbti pinigus, kokia turi būti būsena, kurioje reikėtų atlikti visus darbus, kad visada tų pinigų būtų.
Iš tikrųjų gyvename visuomenėje, kurioje pinigai vaidina savo vaidmenį.
Dažnai mes galvojame, o kaip man reikėtų dirbti, kokia profesija man reikėtų pasirinkti? Gal tai, ką šiuo metu darau, nėra tai, ką turėčiau daryti, gal palikti tai, kuo dabar užsiimu, ir užsiimti kažkuo pelningesniu?
Tokie ir panašūs klausimai kirba galvoje, turbūt, ne vienam.
Bet vėlgi, viskas yra toje atsivėrimo būsenoje Kūrėjui.
Kūrėjas jau yra suteikęs viską ir kiekvienam pinigų, ir tai yra tiesa, tik mūsų laisva valia priimami sprendimai ir mūsų mąstymas, įsitikinimai dažnai apriboja tas dovanas, kurias Kūrėjas lieja visiems be perstojo.
Pamąstykite, o kokia būsena yra jūsų viduje, kai jūs mąstote apie tai, kad trūksta pinigų, nėra darbų? Juk savo būsenoje jūs jaučiate trūkumą ar ne?
“Reikia uždirbti daugiau pinigų, kaip čia prasimanyti, kad jų būtų daugiau… Gal pakeisti darbą, o gal…,” kirba pačios įvairiausios mintys.
O tokios mintys kyla iš to, kad viduje yra trūkumo būsena, nežinojimo, nepasitikėjimo būsena. Tai kaip jums atrodo, kokį gyvenimą jūs galite sukurti tokioje būsenoje? Žinoma, gyvenimą, kuriame visada visko trūksta. Ir kiek jūs bedirbtumėte, kaip besistengtumėte, jums visada trūks, nes jums yra suteikiama pagal jūsų virpesius, pagal jūsų mintis ir tikėjimą. Taigi, trūkumo būsena visada atvers iš potencialų gyvenimą, kuriame jums visko trūks.
Taigi, kokia turėtų būti būsena ir kaip reikėtų mastyti?
Prisiminkite pasakymą:
Tas, kuris turi, tam dar bus ir pridėta, o tas, kuris neturi, tam net ir tai, ką jis turi, bus atimta.
Tai ką tai reiškia?
Reiškia, kad reikia jausti pilnatvės būseną ir pasitikėjimą Kūrėju.
Aišku, tai nereiškia, kad Kūrėjas kažkokiu stebuklingu būdu pripildys jūsų piniginę pinigais ar jūsų virtuvę maistu, ar namus patogiais baldais tiesiogine prasme, bet tai reiškia, kad iš tikrųjų visa tai įvyks, jeigu jausite pilnatvės būseną ir pasitikėjimo Kūrėju būseną.
Taigi, kaip visa tai sukurti?
O gi įtikėjimu, kad viską aš savo viduje turiu, Kūrėjas jau suteikė viską man ir nieko man iš išorės nereikia. Tiksliau, reikia, bet tik iš pilnatvės būsenos. Ne iš trūkumo eiti dirbti ir žiūrėti, kur daugiau gali uždirbti, bet iš vidinės pilnatvės, savo viduje jaučiant, kad Kūrėjas jau viską suteikė ir aš jau esu sklidinai pripildytas / viskuo, ko tik man reikia.
Taigi, tokia pilnatvės būsena ir yra ta būsena, kaip ir pasakyta, “kas turi, tam bus dar ir pridėta”, nes visatos energijos, ar Kūrėjo energijos būtent reaguoja į tai, kokioje būsenoje esi.
Tai patvirtina ir pasakymas, kad nelaimė viena nevaikšto. Jei kas nors žmogui atsitinka, jis tuoj pat susirūpina ir pradeda galvoti: “koks aš nelaimingas”. Tokios mintys sukuria dar daugiau tokios būsenos ir tada viena po kitos prasideda ir kitos nelaimės.
Prieš tai, norėčiau paprašyti Algimanto, kad pakomentuotų šį reiškinį. Čia ar Kūrėjo energija reaguoja į mūsų būseną, ar visatos energijos, kaip tiksliai viskas yra? Kokius tiksliai reikia žodžius naudoti, kad teisingai išsireikščiau?
Mano patyrimas taip pat patvirtina tai, ką sakau. Kada nusprendžiau tokioje pilnatvės būsenoje gyventi ir nesirūpinti, kaip uždirbti pragyvenimui iš trūkumo būseno, taip pradėjau gyventi pilnatvės būsenoje ir mąstyti, kaip aš galiu dirbti visumos labui?
Žmonės pradėjo patys atrasti mano paslaugas, ir buvo net tokių, kurie nusprendė, kad už savo paslaugas prašau per mažai pinigų ir man sumokėjo daugiau. Ir žmonės sako, kad tuo, kuo tu daliniesi savo sesijų metu, verta kiekvieno cento, ką aš už tai moku.
Atsirado daugiau darbų ir atsivėrė daugiau galimybių. To tikrai nebuvo, kai mąstydavau, kaip čia galą su galu sudurti, ne mano abu vaikai mokosi universitete ir mes su jų mama dalinamės išlaidomis, o išlaidos ne menkos – pragyvenimas, mokslo mokesčiai. Tikrai reikia dėti pastangas ir uždirbti nemažai kiekvieną mėnesį.
Dar noriu pridurti, kad taip pat savo būsena patvirtiname vidine pilnatve ir gausiai palaikome dvasinį mokytoją, nes duoda žmogus nuoširdžiai irgi tik iš pilnatvės būsenos, o ne iš trūkumo.
Taigi, toks buvo mūsų pokalbis su Jurgita. Dalinkitės savo mintimis, kaip jūsų viduje atsiliepia šios mintys.
Ramybės jums ir gilesnio atsivėrimo Kūrėjui, Šaltiniams ir Centrams.
Apkabinu.
Valdas
2024-09-18 11:23:01
Komentarai
Labai malonu buvo pasikalbėti video skambučiu su Valdu iš Estijos, nes labai trūko pabendravimo su urantais. Taip norėjau atvykti į Gyvąją Šventovę Kaune, bet sunkiai susirgau covid virusu, kuriuo apsikrėčiau nuo Salomėjos. Taigi teko gydytis namie ir klausytis gyvųjų pamaldų nuotoliu, per skype. Nors buvo sunkoka būsena, nepaisant to vienu momentu, kai nuoširdžiai pabendravau su Kūrėju – Rojaus Trejybe-AŠ ESU, pajaučiau kažkieno buvimą priešais save – Kūrėjo Apvaizdos buvimą ir sustiprinimą. Nors tai truko neilgai, o atsimerkus nieko šalia nebuvo, bet mane tikrai sustiprino toks ryškus patyrimas. Taip pat labai džiaugiuosi už tuos urantus, kurie sustiprino mane, kalbantis telefonu ir žinutėmis. Tai tik parodo, kaip mes galime padėti vienas kitam iš meilės, stiprindami vienas kitą ne tik šviesos gyvu žodžiu, bet ir gyva malda. Nes Kūrėjas – Rojaus Trejybė-AŠ ESU mus apjungia tarpusavyje į dvasinę vienovę ir tarpusavio brolystę, ir tik iš didėjančios meilės būsenos gimsta noras nuoširdžiai bendrauti.Su Valdu pakalbėjome tikrai giliomis temomis apie mūsų kasdienio gyvenimo iššūkius, su kuriais susiduriame, kaip juos įveikiame. Man labai patiko jo pasidalinti patyrimai – kaip jis savo darbo dėka turi puikią galimybę aktyviai dalintis gyva Kūrėjo šviesa, stiprinti kitus ir nukreipti link Gyvo Kūrėjo atradimo savyje. Valdas taip pat pasidalino mintimis apie materialius sunkumus – pinigus, su kuriais teko anksčiau susidurti, ir kaip jis įveikė tai. Ir nuostabu klausant, kaip Kūrėjo Apvaizda padeda tuomet, kai žmogus pagaliau nuoširdžiai ima pajausti esąs Kūrėjo sūnus, ir ima veikti su nuoširdžia meile taip, kaip jaučia savyje. Toji pilnatvės būsena, apie kurią pasakojo Valdas, gi neatėjo jam iš karto. Aš taip pat jos siekiu per gyvą bendravimą su Kūrėju, bet ji dar trumpalaikė ir banguojanti. Nors ir suprantu intelektu, kad turiu nuoširdžiai pasitikėti Kūrėju ir Jo vedimu, nuolat, ir ypač vystydama savo kūrybinę veiklą, tačiau jaučiu, kaip dar didelę įtaką daro aplinka, kaip ji nejučia įraukia savo nematomais čiuptuvais. O tai yra dėl to, kad nėra dar kol kas pilno pasitikėjimo savimi ir Kūrėju, tos pilnatvės ir meilės būsenos, kuri padeda kurti unikaliai, kurti iš dar gilesnės meilės būsenos, su dar didesne Kūrėjo meilės galia ir šviesa. Tačiau nuoširdžioje gyvojoje komunijoje su Kūrėju jaučiu, kad taip įmanoma. Įmanoma kurti, dirbti ir turėti visko tiek, kiek reikia – tiek pinigų, tiek materialių dalykų – pagal poreikį, ir jausti Kūrėjo aukščiausio dažnio energinius virpesius vis giliau ir daugiau. Einu link šito patyrimo savais žingsniais ir suprantu, kad tokios šviesos būsenos negalima gi nusipirkti. Tai ne daiktas, kurį galima lengvai įsigyti. Ir vien todėl, kad per pastaruosius 2000 metų be dvasinio mokytojo Algimanto niekas žmonijos nemokė gyventi su Kūrėju, kuriant ir dirbant pilnatvės ir šviesos būsenoje, o ne dėl pinigų, ne dėl turtų ir garbės ar šlovės, todėl toks didžiulis susipainiojimas žmonių protuose. Bet toks didžiulis, kad sunku apsakyti. Ir tą stebiu įvairiuose socialiniuose tinkluose, internete naujienas skaitydama ar klausydama. Ir kuo toliau, tuo labiau žmonės gyvena jausdami trūkumą, tuštumą, kuri kaip bedugnė didėja ir plečiasi. Žmogus šito nejaučia taip tiesiogiai, bet jaučia, kad trūksta pinigų, trūksta sveikatos, trūksta meilės, trūksta ramybės, trūksta dar kažko, ir bando kompensuoti kažkokiais kitais dalykais, veiklomis, kurie trumpalaikiai.
Po pokalbio su Valdu dar labiau pajutau patvirtinimą savyje, nors tai jaučiau ir iki tol, kad ne šiaip sau Algimantas sako savo evangelijoje: „Kūrėjas yra Gyvas, Jis yra mūsų viduje, ir Jį galime atrasti savyje.“ Ką man tai reiškia? Kad Kūrėjas gi yra Visokeriopos Gausos ir Galios Šaltinis, Gyvosios Energijos Šaltinis. Viskas pasklinda iš Jo visomis kryptimis po visą milžinišką kūriniją. O tuo pačiu Jo gyvoji dalelė – Minties Derintojas yra mumyse, mūsų mąstyme. Mes galime Jį patirti savyje – vadinasi galime patirti Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU visokeriopą gausą, gyvąją energiją, sveikatą, ramybę, meilę ir tiesiog aukščiausio dažnio energinius virpesius savyje, kiekvienas. Jie mums prieinami nuolat, kas akimirką. Jie jau yra mumyse, tik tereikia patirti būsena per nuoširdų atsivėrimą, per nuoširdų bendravimą savais žodžiais su Kūrėju, per augantį pasitikėjimą Kūrėju – Rojaus Trejybe-AŠ ESU ir savimi. Tai tarsi raktas, kuris atrakina slaptas duris, pro kurias ima plūsti galinga Gyvoji Šviesa. Ir tos durys yra mumyse. Jų niekas kitas negali atrakinti, tik mes patys.
Aš suprantu, kad mes urantai žengiame pirmuosius žingsnius šiame gyvajame kelyje, ir kiekvienam iškyla įvairių iššūkių, baimių, abejonių, nerimo dėl įvairiausių dalykų. Mes mokomės pasitikėti Tuo, Kuriuo net neįmanoma abejoti. Argi įmanoma abejoti Kūrėju ir Jo galingu poveikiu, Jo Šviesos Galia? Neįmanoma. Jis Tobulumo Šaltinis. Bet gi tas mūsų žmogiškasis protas nėra šito išmokęs, ir aplinka savaime nėra šviesi, kad padėtų mums lengvai mokytis. Tenka per iššūkius įsisavinti ir galiausiai patirti, kad tik nuoširdžiame nuolatiniame Gyvame ryšyje su Kūrėju – Rojaus Trejybe-AŠ ESU mūsų dabartis ir ateitis yra Šviesi ir Saugi, ir kupina Pilnatvės.
Su Kūrėjo meile,
Jurgita
2024-09-18 14:54:01
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]